Gürsel Tekin

Gürsel Tekin

Son dakika GÜRSEL TEKİN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GÜRSEL TEKİN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GÜRSEL TEKİN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürsel Tekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürsel tekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.671 gürsel tekin haberi bulunmuştur. Tüm gürsel tekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gürsel Tekin'den çok sert tepki: Bu değişim falan değil, benim damarıma basmayın
Gürsel Tekin'den çok sert tepki: Bu değişim falan değil, benim damarıma basmayın CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, İmamoğlu ve CHP yönetimi hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. İstifa kararı hakkında konuşan Tekin, "Tabii ki kolay bir karar değildir. Akraba, kabile, yakın ilişkiler, arkadaşlık, dostluk üzerine siyaseti inşa etmeyi çalışırsanız siyaseti çürütürsünüz. Bu değişim falan değil. Daha fazla damarına basmayın" tepkisinde bulundu.
16.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday?
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday? CHP'nin Esenyurt belediye başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti. Eski CHP Milletvekili Tekin, sosyal medyadan duyurduğu istifasında "Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme ilişkileri ile makam ve mevkilerin dağıtıldığı" gibi ifadelerle partisini eleştirdi. Peki, Gürsel Tekin neden istifa etti? CHP’li milletvekili Gürsel Tekin nereden aday, Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak? Gürsel Tekin kimdir, nereli, kaç yaşında?
13.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin partisinden istifa ettiğini duyurdu. Tekin, "Partinin her makamında görev alma onuruna erişmiş, her zaman sokakta, halkın içerisinde Türkiye’de iktidar olmak için çalışmış benim için ortaya çıkan bu tablo acı ve üzüntü vericidir." ifadelerini kullandı.
13.02.2024 Gündem
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu? MHP lideri Devlet Bahçeli, gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi, "CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir. Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir." Açıklamasını yaptı. Bahçelinin açıklaması sonrası yerel seçim tarihine yönelik araştırmalar arttı. Peki,  2024 yerel seçimler ne zaman yapılacak? Belediye seçimleri hangi ayda olacak, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? İstanbul belediye başkan adayları belli oldu mu?
2.08.2023 Gündem
CHP'de 'değişim' tartışması büyüyor... Erdoğan Toprak'tan tepki: Niye o gün çıkıp söylemedin
CHP'de 'değişim' tartışması büyüyor... Erdoğan Toprak'tan tepki: Niye o gün çıkıp söylemedin CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, parti içindeki değişim tartışmalarını eleştirdi. Toprak, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'a tepki göstererek "Sen de o kurulun üyesiydin, niye o gün çıkıp bunu söylemedin" dedi. Toprak, "Geçmişi bırakarak, geleceği nasıl kurtaracağız ona bakmalıyız" ifadelerini kullandı.
1.07.2023 Gündem
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz dahil 18 vekil hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
27.01.2023 Gündem
İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava 11 Kasım'a ertelendi
İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava 11 Kasım'a ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tanık dinlenmesine karar verildi. Dava 11 Kasım'a ertelendi.
21.09.2022 Siyaset
İYİ Parti'de, 'HDP'ye bakanlık verilebilir' istifası
İYİ Parti'de, 'HDP'ye bakanlık verilebilir' istifası İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine tepki göstererek, partisinin il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
7.09.2022 Siyaset
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi: Savcılık yeniden mütalaa hazırlayacak
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi: Savcılık yeniden mütalaa hazırlayacak  31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karar çıkması beklenen duruşmasında sanık avukatı, mahkemeye YSK üyelerinin şikayetçi olmadığına dair dilekçe sundu. Savcılık, söz konusu yeni gelişmenin değerlendirmesinin ardından yeni bir mütalaa sunmak için süre talep etti. 
1.06.2022 Siyaset
Gürsel Tekin, haber spikeri Mehtap Özkan ile evlendi
Gürsel Tekin, haber spikeri Mehtap Özkan ile evlendi Geçtiğimiz sene eşinden boşanan 57 yaşındaki CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çırağan Sarayı'nda aile arasında yapılan törenle 32 yaşındaki haber spikeri Mehtap Özkan'la dünya evine girdi.
5.02.2022 Magazin
CHP'li isimden flaş tek aday açıklaması!
CHP'li isimden flaş tek aday açıklaması! CHP’li Gürsel Tekin, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı konusunda, “Büyük olasılıkla önümüzdeki süreçte tek adayla halkın karşısına çıkacağız” dedi.
27.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaderini değiştirebilir! AK Parti, MHP...
Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaderini değiştirebilir! AK Parti, MHP... AK Parti seçim yasasıyla ilgili değişiklikler için düğmeye bastı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, hukukçu milletvekilleriyle uzun süredir üzerinde çalıştıkları Seçim Yasası ve Siyasi Partiler yasası üzerindeki değişikliklerle ilgili bilgi verdi. Önemli değişikliklerin bulunduğu düzenlemenin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini etkileyeceği de ifade ediliyor.
31.05.2021 Siyaset
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "CHP'nin cumhurbaşkanı adayı hazır ama isim veremem" ifadelerini kullandı.
13.02.2021 Siyaset
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın
Yeni yönetimde sürpriz isimler yer aldı... CHP’nin şifresini kıran iki kadın CHP’nin yeni yönetimi belli oldu. Kurultayda Sevgi Kılıç, ilk başörtülü parti yöneticisi oldu. Parti Meclisi’nde 25 isim değişirken, Z kuşağıyla siyaset yapma hayali, delege engeline takıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun A takımından Tuncay Özkan, Ünal Çeviköz, Aykut Erdoğdu, Yıldırım Kaya PM’ye giremedi. Partisinden gözyaşlarıyla ayrılan Aylin Nazlıaka’nın aralarında olduğu 10 isim ise Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini deldi.
28.07.2020 Siyaset
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi
CHP yönetiminde bir ilk! Partinin yeni vitrini belirlendi CHP 37. Olağan Kurultayı’nın ikinci gününde delegeler partinin yeni vitrinini belirlemek için oy kullandı. Parti Meclisi’ne (PM) 222 kişi adaylık başvurusu yaparken, Kılıçdaroğlu’nun PM için 80 isim önerdiği anahtar listesi belli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde 19 yaşındaki Esra Dirican ve başörtülü Sevgi Kılıç dikkat çekti.
27.07.2020 Siyaset
Ali Erbaş: Vefat edene dua edilir, beddua değil
Ali Erbaş: Vefat edene dua edilir, beddua değil Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş Ayasofya hutbesinde sarf ettiği “Vakıf malı dokunulmazdır, dokunanı yakar; vâkıfın şartı vazgeçilmezdir, çiğneyen lanete uğrar” ifadesine açıklık getirdi.
26.07.2020 Gündem
Taksi-Martı kavgası! İlk ölüm haberi geldi
Taksi-Martı kavgası! İlk ölüm haberi geldi Uber’in Türkiye’deki faaliyetlerine ‘haksız kazanç’ gerekçesi ile tepki gösteren taksicilerin yeni hedefi kiralık scooter uygulaması ‘Martı’ oldu.
27.02.2020 Yaşam
Fatih'te ölü bulunan 4 kardeş son yolculuğuna uğurlandı
Fatih'te ölü bulunan 4 kardeş son yolculuğuna uğurlandı Fatih'te evlerinde siyanür içerek intihar ettikleri iddia edilen 4 kardeş, son yolculuğuna uğurlandı.
11.11.2019 Gündem
Binali Yıldırım, hal esnafıyla iftarda bir araya geldi
Binali Yıldırım, hal esnafıyla iftarda bir araya geldi AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, herkesin beklentisini sağlayacak bir hal yasasını çıkaracaklarını belirterek, "Kamu hal işletmeciliği de mutlaka olacak. Bu iş destek isteyen ve kamunun içinde olması gereken bir iştir." dedi.
10.05.2019 Siyaset
Gürsel Tekin'den partisine çok sert aday eleştirisi!
Gürsel Tekin'den partisine çok sert aday eleştirisi! CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Üzülerek, söylüyorum. Adayların objektif kriterlere göre belirlendiğini söylemek, mümkün değil. Her seçim çevresinde adeta farklı bir kriter, farklı bir standart ortaya koyuldu. Birçok büyükşehirde, kamuoyu anketlerinde en çok destek bulan arkadaşlar, aday gösterilmedi" dedi.
11.02.2019 Siyaset
İşte CHP'den son kulis bilgileri! İstanbul adayını da...
İşte CHP'den son kulis bilgileri! İstanbul adayını da... Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi yerel seçimle ilgili CHP'den son kulis bilgilerini köşesine taşıdı. Selvi köşesinde CHP'nin İstanbul adayını da açıkladı.
3.12.2018 Siyaset
CHP ve Saadet Partisi pazartesi günü görüşecek
CHP ve Saadet Partisi pazartesi günü görüşecek Yerel seçimlerle ilgili ittifak görüşmeleri devam ediyor. CHP'den yerel seçimler için yeni hamle geldi.
22.11.2018 Siyaset
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal...
CHP'nin İstanbul adayları! Sarıgül ve Ercan Kesal... 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için adaylarını belirlemeye çalışan CHP’de İstanbul adayları belli oldu. Seçimin en merak edilen bölgesi İstanbul ve ilçelerinde aday listesini hazırlayan Kılıçdaroğlu’nu kara kara düşündüren 4 isim için çözüm arayışları devam ediyor.
7.11.2018 Siyaset
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği Siyasi partiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Parti kulislerinde aday hareketliliği yaşanıyor.
31.10.2018 Siyaset
Gürsel Tekin: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım!
Gürsel Tekin: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım! CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağını belirterek, "Ortadoğulu, Afrikalı belediye meclis üyelerim bile hazır" dedi.
31.10.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gürsel Tekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürsel tekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.