Gürkan Uygun

Gürkan Uygun

Son dakika gürkan uygun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gürkan uygun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gürkan uygun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürkan Uygun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürkan uygun gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 gürkan uygun haberi bulunmuştur. Tüm gürkan uygun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler? Yıldızlar Bana Uzak dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Aralık 2023 Pazar günü ilk bölümüyle ATV'de ekrana gelecek dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Ela Yörüklü ve Rami Narin'in yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Yıldızlar Bana Uzak 1. bölümü bu yayınlanıyor. İşte Yıldızlar Bana Uzak başlama saati, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri bilgisi
31.12.2023 Televizyon
Teşkilat bu akşam var mı? 15 Ekim Teşkilat yeni sezon başlıyor mu? TRT 1 yayın akışı
Teşkilat bu akşam var mı? 15 Ekim Teşkilat yeni sezon başlıyor mu? TRT 1 yayın akışı Teşkilat 4. sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal'ın yer aldığı dizi yeni sezon hazırlıkları tamamladı. Burak Arlıer'in yönetmenliğini yaptığı Teşkilat 15 Ekim 2023 Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek mi merak ediliyor. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi TRT 1 yayın akışında yer aldı mı? Teşkilat bu akşan var mı? İşte detaylar...
15.10.2023 Televizyon
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda...
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda... Teşkilat 75 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Gürkan Uygun'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer nihayet babasıyla tanıştı. Mr. Hartley'in elinde rehin olan Hasan Atmacak, bir bomba düzeneğinin ortasında oğlu Ömer ile karşılaştı.
4.05.2023 Televizyon
Kurtlar Vadisi'nin Safiye'siydi! Son haliyle herkesi şaşırttı
Kurtlar Vadisi'nin Safiye'siydi! Son haliyle herkesi şaşırttı Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularının son halleri gündem oldu. Oyuncuları arasında Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu’ da Polat’ın kardeşi Safiye’ye Gaye Gürsel hayat veriyordu. Dizinin üzerinden seneler geçmesine rağmen adeta yıllara meydan okuyan Gürsel’in son halini görenlerin ağızları açık kaldı.
24.04.2023 Magazin
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Teşkilat Hasan Atmaca öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 26 Mart Pazar akşamı 69'uncu bölümüyle TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde Efkar Baba (Hasan Atmaca) karakterini oynayan Gürkan Uygun'un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edildi. Dizinin son bölümünde Korkut'un, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" sözü sonrası izleyici araştırmalara başadı. Peki Gürkan Uygun Teşkilat'tan ayrıldı mı?
27.03.2023 Televizyon
Teşkilat var mı bu akşam? 19 Şubat 2023 Teşkilat yeni bölüm (65.bölüm) yayınlanacak mı?
Teşkilat var mı bu akşam? 19 Şubat 2023 Teşkilat yeni bölüm (65.bölüm) yayınlanacak mı? Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat var mı bu akşam sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş depremi sonrası dizi ve yarışma programlarının yayınlarına ara verilmişti. 19 Şubat 2023 TRT 1 yayın akışına bakan izleyiciler Teşkilat yeni bölümün yerine başka bir program görünce araştırmalara başladı. Deniz Baysal Yurtçu, Murat Yıldırım ve Gürkan Uygun'un başrolünü paylaştığı Teşkilat 19 Şubat yeni bölüm var mı? İşte TRT 1 yayın akışı ve detaylar...
19.02.2023 Televizyon
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi…
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi… TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat 61. Bölümüyle birlikte alınan karar herkesi şaşkına çevirdi. İşte Teşkilat kadrosunda yapılan son hamle…
16.01.2023 Televizyon
Oyuncu Gürkan Uygun'dan mutluluk pozları!
Oyuncu Gürkan Uygun'dan mutluluk pozları! Usta oyuncu Gürkan Uygun ve eşi Şebnem Uygun çocukları Mavi'nin doğum gününü kutladı.
17.11.2022 Magazin
Memati karakterine hayat veren ünlü isim Gürkan Uygun'un kardeşi şaşırttı! Herkes tanıyor ama kimse bilmiyor
Memati karakterine hayat veren ünlü isim Gürkan Uygun'un kardeşi şaşırttı! Herkes tanıyor ama kimse bilmiyor Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde ‘Kibar’ karakterine hayat veren kişinin Gürkan Uygun’un kardeşi Volkan Uygun olduğu öğrenildi. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun ağabeyi Derviş İmirzalıoğlu'nu görenler de "Ailenin tek yakışıklısı Kenan değilmiş" dedi.
23.08.2022 Magazin
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak... TRT’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Ankara’da çekilen dizinin İstanbul’a taşınması gündeme geldi. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un projeye devam edip etmeyeceği belli oldu.
11.07.2022 Magazin
Teşkilat'ın sezon finali damga vurdu! Pınar, Serdar ve Tövbekar öldü mü? Sosyal medya paylaşımları...
Teşkilat'ın sezon finali damga vurdu! Pınar, Serdar ve Tövbekar öldü mü? Sosyal medya paylaşımları... TRT 1'in Teşkilat dizisi sezon finaliyle hayranlarını şaşırttı. Teşkilat'ta Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım karakteri vefat etti. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Tövbekar da bir ihanete kurban gitti ve sırtından vurularak öldürüldü. Oyuncu Hakan Boyav da diziye veda etti. MİT ajanı Pınar'ı canlandıran Ezgi Şenler de sezon finalinde diziden ayrıldı. Finalde Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar da yaralandı. Peki Teşkilat'ta Serdar öldü mü? İşte detaylar...
30.05.2022 Magazin
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, aksiyon yüklü dizisi Teşkilat’ın bayram sonrasında yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizilerin pek çoğu setlere bayram arası vermişti. Bu akşam yayınlanması beklenen Teşkilat dizisinin yeni bölümle mi yoksa tekrarıyla mı yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
8.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha!
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha! TRT’nin Tims&B imzalı rekortmen dizisi "Teşkilat", 48. bölümünün ekrana geleceği 29 Mayıs günü sezon finali yapacak.
5.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor... Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu ve Nihat Altınkaya'nın başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisine usta oyuncu veda ediyor.
21.03.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun üçüncü kez baba oldu!
Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun üçüncü kez baba oldu! Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Memati karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun ve eşi Şebnem Uygun üçüncü çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor.
21.11.2021 Magazin
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu?
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? MİT destekli Teşkiltat dizisinin nefes kesen son fragmanı yayınlandı. Adrenalin dolu yeni fragmanda, Ebru'nun vurulması ve ardından Serdar'ın bıçaklanması yürekleri ağza getirdi. Teşkilat dizisinin yeni fragmanında Zehra'nın Serdar'a kızını bulması için yalvarması gözleri yaşarttı. Peki, Teşkilat dizisinde neler olacak? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
14.11.2021 Gündem
Teşkilat ne zaman başlıyor? Yarın Teşkilat var mı, Teşkilat 2. sezon ne zaman başlayacak?
Teşkilat ne zaman başlıyor? Yarın Teşkilat var mı, Teşkilat 2. sezon ne zaman başlayacak? TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın 2. sezonu merakla bekleniyor. Yeni sezon fragmanı yayınlanan dizinin 2. sezon tarihi de belli oldu. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor, bugün Teşkilat var mı?
25.09.2021 Gündem
Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm (26. Bölüm) bu akşam var mı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman yayınlanacak?
Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm (26. Bölüm) bu akşam var mı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman yayınlanacak? Ekranların sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden kötü haber... Yayıncı kanal yayın akışından çıkardı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin çekimlerine ara verildi. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu neden bu akşam neden yok? Uyanış Büyük Selçuklu yayından kaldırıldı mı? Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bitti mi? İşte Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile ilgili flaş gelişme...
22.03.2021 Gündem
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi İlk bölümüyle zirveye oturan TRT 1’in iddialı yapımı 'Uyanış: Büyük Selçuklu', uluslararası TV araştırma şirketi 'The Wit'in haftalık öne çıkanlar bölümü olan Daily Hits listesine giren tek Türk dizisi oldu.
5.10.2020 Televizyon
Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış: Büyük Selçuklu yeni fragmanı yayınlandı!
Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış: Büyük Selçuklu yeni fragmanı yayınlandı! Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış Büyük Selçuklu oyuncu kadrosunda kimler var? Uyanış Büyük Selçuklu nerede çekiliyor? İşte Uyanış Büyük Selçuklu konusu ve oyuncuları
21.09.2020 Gündem
Süleyman Çakır kimdir? İşte Kurtlar Vadisinin unutulmaz karakteri Süleyman Çakır
Süleyman Çakır kimdir? İşte Kurtlar Vadisinin unutulmaz karakteri Süleyman Çakır Türk televizyonlarının unutulmaz dizilerinden Kurtlar Vadisi ve en önemli karakterlerinden Süleyman Çakır Twitter’da gündem oldu. Peki, Süleyman Çakır kimdir? İşte Kurtlar Vadisinin unutulmaz karakteri Süleyman Çakır hakkında bilmeniz gerekenler…
8.04.2020 Magazin
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu!
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu! Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘’Cep Herkülü’’ filmi vizyona girdi. Bugün (22 Kasım) vizyona giren film şimdiden araştırılmaya başlandı. Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazdığı, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor.
22.11.2019 Yaşam
'Cep Herkülü' için geri sayım!
'Cep Herkülü' için geri sayım! Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmi 22 Kasım’da vizyona giriyor.
19.10.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gürkan Uygun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürkan uygun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.