Gazete Vatan Logo

Teşkilat bu akşam var mı? 15 Ekim Teşkilat yeni sezon başlıyor mu? TRT 1 yayın akışı

Teşkilat 4. sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal'ın yer aldığı dizi yeni sezon hazırlıkları tamamladı. Burak Arlıer'in yönetmenliğini yaptığı Teşkilat 15 Ekim 2023 Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek mi merak ediliyor. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi TRT 1 yayın akışında yer aldı mı? Teşkilat bu akşan var mı? İşte detaylar...

Teşkilat bu akşam var mı? 15 Ekim Teşkilat yeni sezon başlıyor mu? TRT 1 yayın akışı

Teşkilat bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 15 Ekim Teşkilat yeni bölüm yayınlanacak mı? Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer gibi yıldız isimlerin yer aldığı Teşkilat TRT 1 yayın akışında yer aldı mı?

TEŞKİLAT BU AKŞAM VAR MI?

15 Ekim Teşkilat bu akşam var mı sorusu araştırılmaya başlandı. Teşkilat 79. bölümünün fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlandı. Burak Arlıer'in yönetmenliğini yaptığı Teşkilat'ın yeni bölümü ne zaman?

Teşkilat 4. sezon tarihi henüz belli olmadı. Ekim ayında başlaması beklenen Teşkilat 15 Ekim TRT 1 yayın akışında yer almadı.

Teşkilat bu akşam yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin yeni sezonunun gelecek hafta ekrana gelmesi bekleniyor.