Gazete Vatan Logo

Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?

Teşkilat Hasan Atmaca öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 26 Mart Pazar akşamı 69'uncu bölümüyle TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde Efkar Baba (Hasan Atmaca) karakterini oynayan Gürkan Uygun'un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edildi. Dizinin son bölümünde Korkut'un, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" sözü sonrası izleyici araştırmalara başadı. Peki Gürkan Uygun Teşkilat'tan ayrıldı mı?

Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Hasan Atmaca öldü mü merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtçu'nun yer aldığı ve Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat 69'uncu bölümü yayınlandı. Gürkan Uygun'un ilk bölümden bu yana Efkar Baba (Hasan Atmaca) rolüyle izleyicinin karşısına çıktığı dizide hikaye renk değiştirirken ayrılanlar da oldu.

TEŞKİLAT HASAN ATMACA ÖLDÜ MÜ?

Korkut'un Teşkilat 69. bölümde, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" sözü akıllara Efkar Baba'nın öldüğünü getirdi. Ancak konuyla ilgil bir açıklama gelmedi.

SİYAH İNCİ TEŞKİLAT'A GİRDİ

Zeynep Tuğçe Bayat Teşkilat dizisine gelen son oyuncu oldu. Bayat, dizide Siyah İnci kod adlı yabancı bir ajanı canlandıracak.