Gazete Vatan Logo

Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi…

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat 61. Bölümüyle birlikte alınan karar herkesi şaşkına çevirdi. İşte Teşkilat kadrosunda yapılan son hamle…

Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi…

Aksiyon dolu sahneleriyle her Pazar akşamı izleyiciyi ekran başına kilitleyen Teşkilat yeni bölümleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Başrol oyuncularının değişmesiyle birlikte Teşkilat dizisinde ortalık karışacak gibi görünüyor. Başrollerinde Deniz Baysal YurtcuMurat YıldırımGürkan UygunTurgut TunçalpLevent CanSerdar Yeğin ve Ahmet Uğur Say gibi önemli başrollerin yer aldığı Teşkilat dizisinin yeni bölümü bilinenlerden çok farklı.

Teşkilat dizisinde yaşanan ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Sermet karakterine hayat veren Altay Uluışık’un kadroya veda etmesinden sonra alınan karar izleyiciyi şaşkına çevirdi. Bu ayrılık sonrası Teşkilat dizisini yerle bir edecek bir veda haberi daha ufukta göründü.

İlk bölümlerinden bu yana izleyicinin karşısına Efkar Baba karakteriyle çıkan Gürkan Uygun Teşkilat dizisinin ilerleyen bölümlerinde vedaya hazırlandığı iddia edildi. Bu iddiaları ise yıllar sonra hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan efsane dizi Kurtlar Vadisi’nde Gürkan Uygun’un da rol alacağının konuşulası güçlendirdi.

Haberin Devamı

Gürkan Uygun’un da Teşkilat dizisine vedası artık an meselesi görülürken Kurtlar Vadisi’nde rol alacağı konuşulan Gürkan Uygun’dan ise konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

İlerleyen günlerde konuyla ilgili bir açıklama gelmiş olur ve biz de sizinle bu önemli haberi paylaşıyor oluruz.