Teşkilat Dizisi

Teşkilat Dizisi

Son dakika Teşkilat dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Teşkilat dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Teşkilat dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teşkilat Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teşkilat dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 teşkilat dizisi haberi bulunmuştur. Tüm teşkilat dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı Pazar akşamlarının sefiri Teşkilat dizisi bu akşam yeni sezona merhaba diyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Aybüke Pusat, Levent Can'ın yer aldığı dizi 79. bölümüyle seyircisine kavuşuyor. Milli yas sonrası iptal edilen diziler kervanına katılıp katılmadığı merak edilen Teşkilat bu akşam var mı? Milli İstihbarat Teşkilat'nın operasyonlarını konu alan Teşkilat 79. yeni bölüm bu akşam var mı? İşte Teşkilat yeni sezon oyuncuları...
22.10.2023 Televizyon
Teşkilat dizisi sezon finaliye gerçek ortaya çıktı! Deniz Baysal gelecek yılın planını ele verdi
Teşkilat dizisi sezon finaliye gerçek ortaya çıktı! Deniz Baysal gelecek yılın planını ele verdi Teşkilat dizisi sezon finali yaptı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu'nun oynadığı dizinin gelecek yıl oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Zehra karakterini oynayan Deniz Baysal, Teşkilat'ın yeni sezon kadrosunda yer alıp almayacağı belli oldu.
25.06.2023 Televizyon
Teşkilat Siyah İnci kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Teşkilat Siyah İnci kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Teşkilat dizisi Siyah İnci kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinde hikaye renk değiştirirken oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı. Siyah İnci karakterini oynayacak isim Zeynep Tuğçe Bayat oldu. Peki Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, hangi dizilerde oynadı?
9.04.2023 Televizyon
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi…
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi… TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat 61. Bölümüyle birlikte alınan karar herkesi şaşkına çevirdi. İşte Teşkilat kadrosunda yapılan son hamle…
16.01.2023 Televizyon
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı!
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı! Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman güzelliğiyle gündem oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan programa katılan Tuman’ın paylaşımlarına yorum yapanlar arasında eski Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı da yer aldı.
15.01.2023 Magazin
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda Ekran yolculuğu sona eren 'Aziz'in ardından yeni sinema filminin çekimlerini tamamlayan oyuncu Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
3.09.2022 Magazin
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek?
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? Ekranların sevilen dizisi Teşkilat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Dizinin kadrosuna Survivor'dan bir ismin katılacağı iddia edildi. Peki, Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? İşte detaylar…
3.08.2022 Televizyon
Teşkilat'ın sezon finali damga vurdu! Pınar, Serdar ve Tövbekar öldü mü? Sosyal medya paylaşımları...
Teşkilat'ın sezon finali damga vurdu! Pınar, Serdar ve Tövbekar öldü mü? Sosyal medya paylaşımları... TRT 1'in Teşkilat dizisi sezon finaliyle hayranlarını şaşırttı. Teşkilat'ta Gürkan Uygun'un canlandırdığı Yıldırım karakteri vefat etti. Dizinin sevilen karakterlerinden olan Tövbekar da bir ihanete kurban gitti ve sırtından vurularak öldürüldü. Oyuncu Hakan Boyav da diziye veda etti. MİT ajanı Pınar'ı canlandıran Ezgi Şenler de sezon finalinde diziden ayrıldı. Finalde Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar da yaralandı. Peki Teşkilat'ta Serdar öldü mü? İşte detaylar...
30.05.2022 Magazin
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı! Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi, aksiyon yüklü dizisi Teşkilat’ın bayram sonrasında yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizilerin pek çoğu setlere bayram arası vermişti. Bu akşam yayınlanması beklenen Teşkilat dizisinin yeni bölümle mi yoksa tekrarıyla mı yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Teşkilat yeni bölüm var mı? Teşkilat bugün var mı? Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı? İşte TRT yayın akışı!
8.05.2022 Televizyon
Mesut Akusta Teşkilat’tan ayrıldı mı? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı?
Mesut Akusta Teşkilat’tan ayrıldı mı? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? Ekranların sevilen dizilerinden Teşkilat dizisi son bölümüyle gündem oldu. Teşkilat dizisinin 40. bölümünde kurşunların hedefi olan Mesut Akusta’nın canlandırdığı Mete Başkan karakterinin şehit düşmesi dizinin takipçilerini üzdü. Son bölümde, “Bizi kurtarmak için kendi canını feda etti. Mete Başkan ve tüm şehitlerimiz için.” Sözleri damga verdu. Mesut Akusta’nın diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Peki, Mete Başkan öldü mü? Mesut Akusta Teşkilat’tan ayrıldı mı? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? İşte detaylar…
28.03.2022 Televizyon
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı!
Teşkilat'ın Pınar'ı Ezgi Şenler göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı! Kadrosunda Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Ezgi Eyüboğlu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizide hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ezgi Şenler, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla dikkat çekti.
31.12.2021 Magazin
Teşkilat'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Serdar ve Zehra arasında aşk rüzgarları esecek...
Teşkilat'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Serdar ve Zehra arasında aşk rüzgarları esecek... TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisi 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde, kalbi duran Serdar'a müdahale eden Zehra ekip arkadaşının hayatını kurtarıyor. Adeta yaşama yeniden dönen Serdar ise Zehra'ya iltifatlar yağdırıyor.
1.12.2021 Magazin
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu?
Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? MİT destekli Teşkiltat dizisinin nefes kesen son fragmanı yayınlandı. Adrenalin dolu yeni fragmanda, Ebru'nun vurulması ve ardından Serdar'ın bıçaklanması yürekleri ağza getirdi. Teşkilat dizisinin yeni fragmanında Zehra'nın Serdar'a kızını bulması için yalvarması gözleri yaşarttı. Peki, Teşkilat dizisinde neler olacak? Teşkilat dizisinde Ebru ve Serdar ölüyor mu? Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
14.11.2021 Gündem
Teşkilat ne zaman başlıyor? Yarın Teşkilat var mı, Teşkilat 2. sezon ne zaman başlayacak?
Teşkilat ne zaman başlıyor? Yarın Teşkilat var mı, Teşkilat 2. sezon ne zaman başlayacak? TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın 2. sezonu merakla bekleniyor. Yeni sezon fragmanı yayınlanan dizinin 2. sezon tarihi de belli oldu. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor, bugün Teşkilat var mı?
25.09.2021 Gündem
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi...
Teşkilat dizisinin çekimleri durdu! Sebebi... TRT 1'nin sevilen dizisi Teşkilat'ın yeni sezon öncesi çekimler idurduruldu. Eylül'de seyirciyle buluşacak olan dizide ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirmesinden sonra ikinci şok yaşanıyor.
31.08.2021 Magazin
Teşkilat dizisinde flaş gelişme! O isim ayrıldı
Teşkilat dizisinde flaş gelişme! O isim ayrıldı Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu ve Ezgi Şenler'in başrollerini paylaştığı Teşkilat" dizisinde flaş bir gelişme yaşandı.
15.07.2021 Televizyon
Teşkilat dizisi 9.bölüm fragmanı yayınlandı!
Teşkilat dizisi 9.bölüm fragmanı yayınlandı! TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
27.04.2021 Televizyon
Teşkilat 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
Teşkilat 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Serdar Almanya'da ırkçı Nazilerin arasına sızıyor.Teşkilat 4. yeni bölüm fragmanında bir döneme damgasını Cartel ve Karakan'dan 'Cehennemden çıkan çılgın Türk' sürprizi...
25.03.2021 Televizyon
Teşkilat dizisi 3.bölümde neler olacak?
Teşkilat dizisi 3.bölümde neler olacak? TRT 1 ekranlarında yeni yayın hayatına başlayan ve haraketli sahneleriyle izleyicide merak uyandıran Teşkilat dizisinin 3.bölüm fragmanı merak ediliyordu.
17.03.2021 Televizyon
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu...
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu... Ekranların heyecan ve aksiyon yüklü yeni dizisi Teşkilat 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam puan almayı başaran Teşkilat dizisi MİT'in gizemli çalışmaları ve operasyonları ile ilgili fikir veriyor. Dizinin takipçileri yeni bölümü heyecanla beklerken Teşkilat dizisi yeni bölümü ile ilgili detayları sizin için derledik. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat nerede çekiliyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisi konusu ne? İşte MİT'in anlatıldığı Teşkilat dizisi hakkında tüm merak edilenler...
14.03.2021 Gündem
'Teşkilat' dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı
'Teşkilat' dizisi ilk bölümüyle beğeni topladı TRT 1'in heyecanla beklenen yeni dizisi 'Teşkilat', dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden tam puan alarak yayın hayatına başladı.
8.03.2021 Televizyon
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu!
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu! TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat başlıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ve başrolünde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya gibi usta isimlerin yer aldığı yer aldığı Teşkilat dizisinde MİT anlatılacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? İşte Teşkilat oyuncu kadrosu ve Teşkilat dizisi konusu Merakla belenen Teşkilat dizisi ile ilgili son gelişmeler...
7.03.2021 Gündem
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları Merakla beklenen teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Teşkilat dizisinde MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ne? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler?
28.02.2021 Gündem
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu!
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu! Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği TRT 1'de izleyici ile buluşacak Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.
28.02.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Teşkilat Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teşkilat dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.