Gümüşova

Gümüşova

Son dakika gümüşova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gümüşova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gümüşova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gümüşova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gümüşova gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 gümüşova haberi bulunmuştur. Tüm gümüşova haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi Düzce yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Düzce iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Düzce Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Düzce aday listesi
31.03.2024 Gündem
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Düzce'de cinayet: 63 yaşındaki adam aracına binerken öldürüldü
Düzce'de cinayet: 63 yaşındaki adam aracına binerken öldürüldü Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 2 kişi arasında çıkan tartışmada 63 yaşındaki adam aracına bindiği sırada öldürüldü, zanlı ise olay yerinden kaçtı.
22.12.2023 Gündem
Ankara-İstanbul arası seyahat edecekler dikkat! Trafik 6 gün kontrollü verilecek
Ankara-İstanbul arası seyahat edecekler dikkat! Trafik 6 gün kontrollü verilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara-İstanbul Anadolu Otoyolu Gümüşova-Gölyaka kavşağı arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde kontrollü olarak verileceğini açıkladı.
16.07.2023 Gündem
KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere dikkat çeken uyarı
KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere dikkat çeken uyarı KGM'den seyahat edeceklere uyarı geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Ankara-İstanbul yolundaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergahlarda trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde de kontrollü olarak verileceğini açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi) Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022 Ekonomi
Deprem mi oldu, 3 Aralık Düzce’de kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…
Deprem mi oldu, 3 Aralık Düzce’de kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi… Düzce’de deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi gündem oldu. Düzce’de 5.9' depremin etkisi devam ederken bugün saat 08:00'de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…
3.12.2022 Gündem
Düzce'de 4,1 büyüklüğünde deprem
Düzce'de 4,1 büyüklüğünde deprem Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.12.2022 Gündem
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama…
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama… TOKİ kura çekimi bugün Düzce için yapılacak. Toplamda 1100 konut Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Merkez - Beyköy, Merkez - Boğaziçi, Yığılca ilçeleri için yapılacak TOKİ Düzce kura çekimi ile sahiplerini bulacak. Düzce için başvuru yapan adaylar Düzce TOKİ kura sonuçlarını canlı yayın ile öğrenilebilecek. 2-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Düzce TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, Düzce TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ Düzce kura sonuçları isim listesi 2+1 3+1 başvuru sonuçları sorgulama hakkında merak edilen detaylar…
2.12.2022 Ekonomi
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi… Son depremler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresindeki depremleri sitesinden listeliyor. Yaşadığı il ve ilçe de deprem olup olmadığını merak edenler ya da deprem olduğunu zannedenler sık sık arama motorları aracılığıyla nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu kontrol edebiliyor. Peki, 26 Kasım deprem oldu mu? AFAD Kandilli Rasathanesi 26 Kasım son depremler...
26.11.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacak
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacak Düzce’de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Düzce Valiliğinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla afet koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "90 bin liraya kadar eşya yardımı yapacağız. Aynı zamanda 30 bin liraya kira ve taşınma yardımı gerçekleştireceğiz. Ağır hasarlı binalarda kiracılar varsa bunlara da 15 bin lira kadar taşınma yardımı gerçekleştireceğiz" dedi.
24.11.2022 Gündem
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD), Düzce'nin Gölyaka ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, en büyüğü 4.3 olmak üzere, toplam 219 artçı meydana geldiği, 93 kişinin de yaralandığı açıklandı.
24.11.2022 Gündem
Bu görüntüler depremin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi
Bu görüntüler depremin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde Gümüşova ilçesindeki bazı binalarda çatlak oluştu. Deprem anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, gardırop kapağının sarsıntıya dayanamayarak yatağın üzerine düştüğü görüldü.
23.11.2022 Gündem
Bu görüntüler depremin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi!
Bu görüntüler depremin etkisini bir kez daha gözler önüne serdi! Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde Gümüşova ilçesindeki bazı binalarda çatlak oluştu. Deprem anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, gardırop kapağının sarsıntıya dayanamayarak yatağın üzerine düştüğü görüldü.
23.11.2022 Vatan TV
Düzce depremi kaç yılında, 12 Kasım depremi ne zaman oldu? 12 Kasım Düzce depremi şiddeti kaçtı, saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü?
Düzce depremi kaç yılında, 12 Kasım depremi ne zaman oldu? 12 Kasım Düzce depremi şiddeti kaçtı, saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü? Düzce depreminin yıldönümünde Türkiye genelinde yapılacak deprem tatbikatı 12 Kasım Düzce depremini hatırlatarak, Düzce depremine yönelik araştırmaların artmasına neden oldu. Peki, 12 Kasım Düzce Depremi kaç şiddetindeydi? 12 Kasım Düzce Depremi ne zaman, saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü?
12.11.2022 Gündem
Düzce'de topladıkları mantarları yiyen 1 kişi öldü, 2'si yoğun bakımda
Düzce'de topladıkları mantarları yiyen 1 kişi öldü, 2'si yoğun bakımda Düzce'nin Gümüşova ilçesinde, ormandan topladıkları mantarları yiyen 3 kişi, zehirlendi. Yusuf Yavuz (62) yaşamını yitirirken, eşi ve gelininin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
7.11.2022 Gündem
Muhtar, babasını vuran şahsı öldürdü
Muhtar, babasını vuran şahsı öldürdü Düzce’de gece saatlerinde meydana gelen olayda iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavgada babası öldürülen muhtar, babasını öldüren kişiyi beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.
23.10.2022 Yaşam
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı Adalet Bakanlığı, Türkiye genelinde noter bulunmayan 45 il merkezine bağlı 78 ilçede daha noterlik kurulmasına karar verdi. Böylece Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı.
19.06.2022 Yaşam
Anadolu Otoyolu’nu kullanacaklar dikkat! Çalışma saatleri değişti, ulaşıma kapalı olacak
Anadolu Otoyolu’nu kullanacaklar dikkat! Çalışma saatleri değişti, ulaşıma kapalı olacak Anadolu Otoyolu'nun Hendek ile Gümüşova gişeleri arası, üst yapı yenileme çalışmaları sebebiyle saat 21.00-07.00 saatlerinde ulaşıma kapalı olacak. Konuya ilişkin Sakarya Valiliği’nden yapılan uyarıda, vatandaşların trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği belirtildi.
1.06.2022 Gündem
KİMPUR halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi!
KİMPUR halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi! Kimya sanayi şirketi Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİMPUR)’nin, halka arz için yaptığı başvuru Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Hisselerinin yüzde 27,15’i halka arz edilecek olan KİMPUR, fazla talep gelmesi durumunda halka arz edilecek toplam payların yüzde 15’i kadar daha ek satış yapılabilecek. Peki, KİMPUR halka arz ne zaman? KİMPUR halka arz hisse fiyatı ne? KİMPUR halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi!
19.04.2022 Ekonomi
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Otoyolda kamyon ile otomobil çarpıştı: 2’si çocuk 3 kişi yaralandı
Otoyolda kamyon ile otomobil çarpıştı: 2’si çocuk 3 kişi yaralandı Tem Otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile otomobil çarpıştı. Kazada 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.
4.03.2022 Yaşam
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Yollarımız tıpkı akarsular gibi
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Yollarımız tıpkı akarsular gibi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yollarımız tıpkı akarsular gibi. Gittikleri yerlere hayat katıyor, geçtikleri bölgelerdeki üretimi, istihdamı, ticareti, eğitimi kültürü ve sanat yaşamını canlandırıyorlar. Çok değerli halkımızın gönlüne giden yolları inşa ediyoruz" dedi.
11.02.2022 Ekonomi
Bakan Koca'nın paylaştığı ambulans şoförü: Hastayı annemiz, babamız gibi görüyoruz
Bakan Koca'nın paylaştığı ambulans şoförü: Hastayı annemiz, babamız gibi görüyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’nin Gümüşova ilçesinde göğüs ağrısı çeken Hasan Türken’i (79) karla kaplı yolda sırtında taşıyan ambulans şoförü Mehmet Çakmak’ın (48) fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Çakmak  “Biz hastaya gittiğimiz zaman oradaki hastayı yabancı gibi değil bir annemiz, babamız ya da akrabamız gibi görüyoruz. O şekilde bakınca hastayı sırtımızda da taşıyoruz” dedi.
31.01.2022 Yaşam
Ambulans şoförü yaşlı hastayı 500 metre sırtında taşıdı
Ambulans şoförü yaşlı hastayı 500 metre sırtında taşıdı Düzce'nin Gümüşova ilçesinde göğüs ağrısı çeken Hasan Türkene (79) müdahale etmeye giden sağlık ekibi kar engeline takıldı. Türken, ilk müdahalenin ardından ambulans şoförü tarafından 500 metre sırtında taşındıktan sonra hastaneye götürüldü.
26.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gümüşova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gümüşova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.