Gülüş

Gülüş

Son dakika gülüş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülüş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülüş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülüş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülüş gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 gülüş haberi bulunmuştur. Tüm gülüş haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir?
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir? Türkçe dilinde kelimeler farklı ekler getirerek farklı anlamlar ve ifadeler ortaya çıkmaktadır. Bu bahsedilen ek getirilen kelimelerin başında sıfat, fiil ve isim gelmektedir. Bu sıfat, fiil ve isimlere getirilen eklerden dolayı fiilimsi ortaya çıkmaktadır. Fiilimsilerin tek başlarına bir anlamı yoktur. Fakat cümle de kullanıldığı zaman anlamı olan kelimelerdir.
30.01.2024 Gündem
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
Kahramanmaraşlı çocuklar milli maç için İstanbul'daydı
Kahramanmaraşlı çocuklar milli maç için İstanbul'daydı "Bir Gülüş Yeter" projesi kapsamında depremden etkilenen Kahramanmaraşlı çocuklar iki gün boyunca İstanbul'da ağırlandı. Çocuklar, program kapsamında İstanbul turu yaptıktan sonra Türkiye - Ukrayna milli basketbol maçında millileri tribünden destekledi.
17.08.2023 Yaşam
Deprem bölgesinde 3 ayda 1000 yeni girişimci ve 852 milyon TL’lik ticaret hacmi
Deprem bölgesinde 3 ayda 1000 yeni girişimci ve 852 milyon TL’lik ticaret hacmi Alışveriş platformu Hepsiburada, 6 Şubat 2023 ve sonrasında gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilde sürdürülebilir, kalıcı refahın sağlanmasını desteklemek için hayata geçirdiği “Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü” programının 6 Mart – 16 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ilk 3 aylık sonuçlarını açıkladı.
5.07.2023 Ekonomi
Gülüş tasarımı hangi tedavileri içermektedir?
Gülüş tasarımı hangi tedavileri içermektedir? Diş Hekimi Dr. Şahin Durmuş, ağız sağlığına ve güzel bir gülümsemeye nasıl kavuşulacağını tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
Güzel bir gülüş için dudak bakımı önemsenmelidir
Güzel bir gülüş için dudak bakımı önemsenmelidir Güzel bir gülüş hem kadınları hem de erkekler için oldukça çekicidir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, güzel bir gülüş için yapılabilecekleri sizler için anlatıyor.
8.08.2022 Sağlık
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş...
İtalya’daki helikopter kazasından önceki son kare son gülüş... İtalya’nın Lucca kentinde bulunan Capannori Tassignano Havaalanı’ndan 9 Haziran’da yerel saatle 10.00 sıralarında kalkan, içinde 1 İtalyan pilot, Eczacıbaşı Holding yöneticileri Arif Cez, İlker Uçak, Serhat Kenar ve Altuğ Erbil ile 2’si Lübnanlı 6 yolcunun bulunduğu Agusta Koala AW119 tipi Helikopter, yaklaşık yarım saat sonra radarda kaybolmuştu. 3 gün süren arama çalışmalarının ardından acı haber gelmiş, helikopterin enkazını Cusna Dağı yakınlarındaki Lama Nehri yatağında bulan ekipler, 7 kişinin cansız bedenine ulaşmıştı.
15.06.2022 Dünya
Güzel bir gülüşe sahip olmak için hangi işlemler tercih edilebilir?
Güzel bir gülüşe sahip olmak için hangi işlemler tercih edilebilir? Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr. Pınar Ünlü Kutay ortodonti tedavisi ile güzel bir gülüşe sahip olmak için yapılan uygulamaları sizler için anlatıyor.
11.05.2022 Sağlık
Son zamanlarda büyük bir yoğun çalışma içerisindeydiler... Artık insanlar ağız dolusu gülmek istiyorlar dedi Polen Akkılıç Gülüş Tasarımını anlattı
Son zamanlarda büyük bir yoğun çalışma içerisindeydiler... Artık insanlar ağız dolusu gülmek istiyorlar dedi Polen Akkılıç Gülüş Tasarımını anlattı Sağlıklı bir gülüşü etkileyen hususların bulunduğunu belirten Lema Clinic Kurucusu Polen Akkılıç, “Son teknoloji ile mükemmel bir gülüş sağlıyoruz. Bizim için hastalarımızın istedikleri gülüşe ulaşabilmeleri çok önemli.” ifadelerinde bulundu.
30.04.2022 Yaşam
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural!
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural! Diş Hekimi Şahin Durmuş, sağlıklı bir ağız ve ışıl ışıl bir gülümseme için dikkat edilmesi gereken 5 altın kuralı sizler için anlattı.
12.04.2022 Sağlık
Diş ve diş eti kusurlarında en çok tercih edilen yöntem!
Diş ve diş eti kusurlarında en çok tercih edilen yöntem! Son dönemlerde popülerliği hızla artan gülüş tasarımı çeşitli nedenlerle estetik açıdan görünümü bozulan dişler ve diş eti hastaların gereksinimleri de göz önünde bulundurularak olabildiğince doğal ve güzel bir görünüme kavuşturulması işlemi olarak biliniyor. Maske kullanımının son dönemlerde hayatımızda olmasının bu konudaki talebi azaltmadığını söyleyen Uzm. Dr. Arten Dyrmishi tel taktırmak istemeyenlere alternatif bir tedavi yöntemi olduğunu söyledi.
5.04.2022 Sağlık
Bunu her gün yapın! Doğal bir antidepresan etkisi sağlıyor!
Bunu her gün yapın! Doğal bir antidepresan etkisi sağlıyor! Gülümseme kişinin özgüvenini artıran, kendini iyi hissetmesini sağlayan yüz estetiğinin tamamlayıcı unsuru olarak karşımıza çıkıyor. Sağlıksız ağız ve diş yapısının sosyal hayata olan olumsuz etkilerinden kurtulmak isteyenlerin ilk tercihi olan estetik gülümseme, sağladığı pozitif etkilerle hem iş hayatında hem sosyal hayatta kişilere güven aşılıyor. Yapılan serbest araştırmalara göre etkileyici gülüşe sahip olan insanlar etrafları tarafından daha samimi, arkadaş canlısı, mutlu ve başarılı olarak değerlendirilirken, kendinden emin gülümsemeler hem zihin hem de beden sağlığı açısından olumlu etkiler sağlıyor. Diş Hekimi Ömer Ekiz, doğal görünen gülümsemenin elde edilmesi için yapılan diş tedavilerini anlattı.
2.04.2022 Sağlık
Sağlık turizminde Türkiye’ye talep artıyor
Sağlık turizminde Türkiye’ye talep artıyor Sağlık Bakanlığı verilerine göre, 2021 yılında Türkiye 1 milyon civarında yabancı hastayı ağırladı. 2023’te ise 1,5 milyon hasta ve 10 milyar dolar gelir öngörülüyor. Sağlık turizminin bileşenlerinden ağız ve diş sağlığında ise Türkiye gün geçtikçe değer kazanıyor, yabancıların tedavi talepleri artıyor.
1.02.2022 Sağlık
Estetik bir gülüş için turizm akımı!
Estetik bir gülüş için turizm akımı! IstaDental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Türkiye’nin estetik gülüş turizminde en fazla tercih edilen ülkelerinden biri olduğunu belirtti.
30.12.2021 Sağlık
Diş estetiği ağız sağlığına da katkı sağlar
Diş estetiği ağız sağlığına da katkı sağlar Msc. Dt. Mikail Ömergil, diş estetiği uygulamalarının sadece diş ve ağız yapısının görünümüne yönelik olduğu şeklinde bir algı olduğunu fakat diş estetiği uygulamalarının sadece görünüme değil ağız sağlığına da katkı sağladığını belirtti.
16.10.2021 Sağlık
'Estetik bir gülüş en önemli iletişim aracıdır'
'Estetik bir gülüş en önemli iletişim aracıdır' Estetik gülüş tasarımının mevcut diş durumunu daha estetik ve doğal bir görünüm sağlanması amacıyla yapılan bir tedavi yöntemi olduğunu söyleyen Diş Hekimi Abdulkadir Narin, Bu yöntem, duygu dünyasına ilişkin birtakım ipuçlarını ve duygu durumunu en berrak şekilde açığa vuran fizyolojik bir eylemdir. Öte yandan estetik bir gülüş, yüzün karakteristik yapısıyla uyum içerisinde olan ya da olması gereken en önemli iletişim aracıdır dedi.
21.08.2021 Sağlık
Sağlıklı ve düzgün dişler özgüveni artırıyor!
Sağlıklı ve düzgün dişler özgüveni artırıyor! Diş yapısının bozuk olması, çürük dişlerden kaynaklanan ağız kokuları ve çeşitli nedenlerle ağız diş problemleri yaşayanlar, modern uygulamalar ile başarılı sonuç elde edebiliyor. Diş Hekimi Hacer Esved Alireisoğlu, diş estetiğinin önemi ve tedavi yöntemlerini anlattı.
20.08.2021 Sağlık
Gülüş estetiğine ilişkin açıklama
Gülüş estetiğine ilişkin açıklama Protetik Diş Tedavisi Bölümü'nden Uzm. Dr. Halenur Bilir, "Gülüşünden memnun olmayanlar için en ideal gülüş artık kişiye özel olarak tasarlanıyor. Gülüş estetiğinde hastanın yaşı, mesleği, cinsiyeti, yüz ve çene yapısı da göz önünde bulunduruluyor." ifadelerini kullandı.
11.08.2021 Sağlık
Yeniçağın yükselen turizm modeli: Dental turizm
Yeniçağın yükselen turizm modeli: Dental turizm Diş turizminin kişilerin daha düşük maliyetli diş bakımı almak için yabancı ülkelere seyahat etme ile oluştuğunu belirten Diş hekimi Şahin Durmuş, diş turizmi ile ilgili merak edilenleri aktardı.
5.08.2021 Sağlık
Sağlıklı dişlere sahip olmanın 9 yolu
Sağlıklı dişlere sahip olmanın 9 yolu Yetişkinlik döneminde sağlıklı dişlere sahip olmak için çocuklukta ilk dişlerin çıkışından itibaren ağız ve diş bakımının düzenli olarak yapılması büyük önem taşır. Dr. Dt. Beril Karagenç Batal daha sağlıklı ve güzel dişler için öneriler verdi.
3.08.2021 Sağlık
'Gülüş tasarımında öncelikle diş eti sağlığı ve estetiği sağlanmalı'
'Gülüş tasarımında öncelikle diş eti sağlığı ve estetiği sağlanmalı' Dr. Hatice Kübra Köse, "Gülüş tasarımında öncelikle diş eti sağlığı ve estetiği sağlanmalı. Çünkü güzel bir gülümseme için 'pembe estetik' olarak da bilinen diş eti estetiği oldukça önemlidir. Bu nedenle gülüş tasarımına, diş eti tedavisiyle ve seviyeleme işlemleriyle başlanır" dedi.
17.07.2021 Sağlık
'Güzel gülüşler için porselen lamina tercih ediliyor'
'Güzel gülüşler için porselen lamina tercih ediliyor' Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Gülcan Pirbudak, sosyal medyanın etkisiyle estetik uygulamalara olan ilginin ciddi şekilde arttığını belirterek daha güzel bir gülüşe sahip olmak için yapılan estetik uygulamalar hakkında bilgi verdi. Pirbudak, güzel gülüşler için porselen laminanın tercih edildiğini söyledi.
14.07.2021 Sağlık
Dişlerdeki estetik görünüm sosyal ilişkileri de etkiliyor!
Dişlerdeki estetik görünüm sosyal ilişkileri de etkiliyor! Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Aytaç Bal, dişlerin ideal bir fonksiyona sahip olması kadar ideal bir gülüşe sahip olmasının da hekimler ve hastalar için vazgeçilmez olduğunu söyledi. Bal, estetik görünümün kişinin özgüvenli ve mutlu hissetmesini sağlayarak iş ve sosyal ilişkilerindeki başarısını etkilediğini belirtti.
7.07.2021 Sağlık
"Merdiven altı klinikler kanserden beter sonuçlar doğurabilir"
"Merdiven altı klinikler kanserden beter sonuçlar doğurabilir" Estetik diş hekimi Dr. Mustafa Kadir Toktaş, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olan implant uygulamasının kanser yapmadığını ancak merdiven altı kliniklerde yapılacak yanlış bir uygulamanın kanserden daha tehlikeli sonuçlara yol açacağı uyarısında bulundu.
10.01.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Gülüş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülüş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.