Gültepe

Gültepe

Son dakika gültepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gültepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gültepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gültepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gültepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 614 gültepe haberi bulunmuştur. Tüm gültepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel indirim izdihamı çeyiz evi açılışına engel oldu
Özel indirim izdihamı çeyiz evi açılışına engel oldu   Batman'da, bir çeyiz evinin, açılışa özel indirim duyurusu üzerine izdiham oluştu. İş yeri açılamazken, polis ekipleri de kalabalığın dağılması için anonsla uyarı yaptı.
22.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor?
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Magazin
Ticaret Bakanı Bolat: İhracatımızı 256 milyar dolara yükselterek rekor kırdık
Ticaret Bakanı Bolat: İhracatımızı 256 milyar dolara yükselterek rekor kırdık Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, "2022 yılında yüzde 11.4 , 2023 yılında yüzde 5 buçuk, inşallah bu yıl da ilk 9 ayda yüzde 4.7 büyümeyi başarmış bir ülke olarak milli gelirimizi yılın ilk 9 ayı sonunda 1 trilyon 75 milyar dolara çıkarmayı ve kişi başı milli gelirimizi de 12 bin 500 dolara çıkarmayı başardık. İhracatımız 2023 yılında dünya ihracatında ve ithalatındaki gerilemeye rağmen Türkiye olarak yüzde 0, 64’lük bir artışla 256 milyar dolara ulaştırdık. Bu da cumhuriyet tarihinin rekoru olarak kayda geçti" dedi.
7.02.2024 Ekonomi
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
Küçükçekmece'de facia göz göre göre "geliyorum" diyor
Küçükçekmece'de facia göz göre göre "geliyorum" diyor Küçükçekmece'de yıkılması için boşaltılan 5 katlı bina korku saçıyor. Kolonları patlayan kirişlerinde demirler ortaya çıkan binanın önünden her gün yüzlerce kişi ve araç geçiyor.  
26.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan vergi düzenlemesi taleplerine destek açıklaması geldi. Eylülde açıklanacak OVP çalışmaları kapsamında iş dünyası temsilcileriyle Ankara’da ikinci kez bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işçi ve işveren kesiminin vergiyle ilgili taleplerini desteklediğini açıkladı. Bu konuda yoğun talep geldiğini vurgulayan Yılmaz köklü değişimlere işaret ederek, “Bu konuda çalışma yapılmalı. Bunu vergi artacak ya da azalacak diye değerlendirmemek gerekiyor. Buna vergi sisteminin modernize edilmesi, sadeleştirilmesi, daha dengeli hale getirilmesi diyelim” diye konuştu.
9.08.2023 Ekonomi
Batman’da mısır tarlasında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu
Batman’da mısır tarlasında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu Batman’da mısır tarlasında yaralanmış bir kişi olduğu ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, Cevat Türkan’ı (56) bıçakla öldürülmüş halde buldu.
5.08.2023 Yaşam
Ticaret Bakanı Bolat: Tarihin en yüksek temmuz ayı ihracatı
Ticaret Bakanı Bolat: Tarihin en yüksek temmuz ayı ihracatı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “İhracatımız temmuz ayında yüzde 8,4 artışla 20 milyar 93 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. Böylelikle tarihin en yüksek temmuz ayı ihracat değerine ulaşılmıştır” dedi.
3.08.2023 Ekonomi
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
Kira zammı tartışmasında kan aktı!
Kira zammı tartışmasında kan aktı! Küçükçekmece'de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan zam tartışmasının büyümesi üzerine sahibinin oğlu silahla ateş ederek kiracıyı yaraladı.
6.07.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Adana'daki korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı!
Adana'daki korkunç cinayetin nedeni ortaya çıktı! Adana’da tartıştığı güvenlik görevlisi Gökhan Şahin’i (32), bıçaklayarak öldüren Cihad Abalı (34) ile kayınbiraderi Erhan Üstündağ (34), tutuklandı. Abalı, eşini cep telefonuyla arayarak rahatsız ettiği için Şahin’i öldürdüğünü öne sürdü.
8.06.2023 Yaşam
Erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü
Erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü Adana'da erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi Gökhan Şahin, mesai sırasında tartıştığı kimliği belirsiz iki kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
7.06.2023 Yaşam
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik
İş dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sona ermesinin ardından dün akşam iş dünyasından da peş peşe açıklamalar geldi. Ekonomi dünyasının temsilcileri seçimden galip ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti. Özellikle demokrasi vurgusu yapılan açıklamalarda iş dünyası temsilcileri seçim nedeniyle oluşan belirsizlik döneminin de geride kaldığının altını çizdi. Açıklamaların satır aralarında yeni döneme ilişkin beklentiler dile getirildi. Bu taleplerin başında enflasyonla mücadele, rekabetçi kur ve iş dünyası ile güçlü iletişimi olan bir kabine vardı.
29.05.2023 Ekonomi
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak Samsun Yatırım ve İhracat Zirvesi'nde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "2023 yılında 100 milyar doların üzerinde hizmet ihracatı rakamına ülke olarak ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun Türkiye'nin cari açığı konusunda önemli bir katkı sağlayacağından şüphe duymuyoruz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Bu millet İstanbul, Ankara ve İzmir'de 'bahar' görmedi
Bakan Kurum: Bu millet İstanbul, Ankara ve İzmir'de 'bahar' görmedi Kâğıthane’de Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda katılan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “CHP, bundan tam 4 yıl önceki seçimlerde 'martın sonu bahar olacak' diyordu. Ne hikmetse o baharı ne İstanbul’da, ne Ankara’da, ne de İzmir’de göremedik.  Tam 4 yıl oldu, bu şehirler, bu millet baharı bir türlü göremedi. Ama yalancı baharı gördük" dedi.
24.04.2023 Ekonomi
TEM'de kamyon, otomobile çarptı; uzun araç kuyrukları oluştu
TEM'de kamyon, otomobile çarptı; uzun araç kuyrukları oluştu Kocaeli'nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu'nda arıza yaptığı için sürücüsünün sol şeride park ettiği otomobile kamyon çarptı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolun İstanbul yönünde, uzun araç kuyrukları oluştu.
18.04.2023 Yaşam
Eski sevgilisi doğum yaptı, abisi bebeği getirip 'senin' dedi! '3 aydır tanıyorum'
Eski sevgilisi doğum yaptı, abisi bebeği getirip 'senin' dedi! '3 aydır tanıyorum' İzmit'te Y.E.Ç. (23), 3 ay önce tanışıp, bir süre sonra ayrıldığı eski kız arkadaşı E.K.'nin (21) ağabeyi tarafından 'Bu bebek senin, akşam aileni al gel, babamdan kardeşimi iste' diyerek kendisine verilen 3 günlük bebeği, polis merkezine teslim etti. Y.E.Ç., bebeğin kendisinden olmadığını öne sürerek eski kız arkadaşı ve ağabeyi O.K.'den şikayetçi oldu.
7.04.2023 Yaşam
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı!
İstanbul'da tahliye edilen okulların listesi ilçe ilçe açıklandı! İstanbul Valiliği’nin aldığı karara göre İstanbul’da riskli olarak belirlenen 93 okula tahliye kararı verildiği açıklandı. Öğrenciler depreme dayanıklı okullara nakledilecek. 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerin nakledilecek okulların listesi de ilçe ilçe duyuruldu.
18.02.2023 Eğitim
Tüm zamanların ocak ayı ihracat rekoru kırıldı
Tüm zamanların ocak ayı ihracat rekoru kırıldı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracatın geçtiğimiz yıl yakaladığı ivmeyi bu yılın ilk ayında da devam ettirerek en yüksek ocak ayı ihracat değerine ulaştığını ifade ederek, "Ocak ayında ihracatımız geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 10,4 artışla 19,4 milyar dolara ulaşmıştır" dedi.
2.02.2023 Ekonomi
Erkek arkadaşına ayrılmak istediğini söyleyince bıçaklandı!
Erkek arkadaşına ayrılmak istediğini söyleyince bıçaklandı! Batman'da yolda yürüyen 27 yaşındaki K.O.’nun ayrılmayı kabul etmeyen erkek arkadaşı H.B. tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı.
16.01.2023 Yaşam
Halk otobüsü şoförünü defalarca yumrukladı
Halk otobüsü şoförünü defalarca yumrukladı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yolcu, tartıştığı halk otobüsü şoförü Cengiz Yeler'e defalarca yumruk attı. Bu anlar, araç kamerasına anbean yansıdı.
16.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin kilometre öteye hamburger yemeye giden kendi ülkesindeki teknolojilerden habersiz vizontele muhalefetini de kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel be gel, bir şeyler görürsün. Bir şeyler kaparsın. Her zaman bu fırsatı bulamazsın. Hamburger burada çok ama TOGG yok" dedi.
12.12.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gültepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gültepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.