Odunpazarı

Odunpazarı

Son dakika Odunpazarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Odunpazarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Odunpazarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Odunpazarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan odunpazarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 odunpazarı haberi bulunmuştur. Tüm odunpazarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evin bahçesinde görülen, koparmanın 244 bin 315 lira TL cezası olan ve halk arasında 'Ağlayan Gelin' adıyla da bilinen nadir çiçek türü ters lale bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
6.04.2024 Gündem
Eskişehir Seçim Sonuçları, 31 Mart 2024 Eskişehir Yerel Seçim Sonuçları
Eskişehir Seçim Sonuçları, 31 Mart 2024 Eskişehir Yerel Seçim Sonuçları 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde oy sayımına geçildi. Eskişehir seçim sonuçları belli oluyor. İşte yirmi bir adayın yarıştığı Eskişehir'de ilk sonuçlar ve partilerin oy oranları…
31.03.2024 Gündem
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Eskişehir geldi. Eskişehir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Eskişehir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Eskişehir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Eskişehir yerel seçim sonuçları: Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Eskişehir aday listesi
31 Mart 2024 Eskişehir yerel seçim sonuçları: Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Eskişehir aday listesi Eskişehir yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Eskişehir iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Eskişehir aday listesi
24.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Çöpte ölü bulunan bebek, mezarlıkta kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi
Çöpte ölü bulunan bebek, mezarlıkta kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi Eskişehir şehir çöplüğündeki atık ayrıştırma tesisinde cansız bedeni bulunan yeni doğmuş bebeğin cenazesi, asri mezarlıktaki kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi.
20.02.2024 Gündem
Üniversite öğretim üyesi ve kızının feci ölümü!
Üniversite öğretim üyesi ve kızının feci ölümü! Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel (47), kullandığı otomobille karşı yönden gelen kamyona çarptı. Kazada Filiz Bayrakçı Karel ile kızı Yağmur Karel (15), hayatını kaybetti.
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşarak, "Ülkemize ve şehirlerimize vakit kaybettiren şov, ajans, milletin ortak dertlerinin istismar siyasetinin artık sonuna gelinmiştir. 31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişi olacaktır" dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Eskişehir'de kamyonun çarptığı halk otobüsü devrildi; 11 yaralı
Eskişehir'de kamyonun çarptığı halk otobüsü devrildi; 11 yaralı Eskişehir'de, maden ocağından çıkan kamyon, yol ayrımında Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsüne çarptı. Kontrolden çıkan otobüs devrilirken, sürücü ile 10 yolcu yaralandı.
6.01.2024 Gündem
Ekipleri şoke eden olay! Evden 45 ton çöp çıktı
Ekipleri şoke eden olay! Evden 45 ton çöp çıktı Eskişehir'de koku şikayeti üzere adrese giden belediye ekipleri, bir anne ile oğlunun evlerinde biriktirdiği 45 ton çöpü kamyonlarla alıp, temizlik yaptı.
7.12.2023 Gündem
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade Eskişehir'de park halindeki 18 aracın lastiklerini bıçakla kesip, kaçan Celalettin A., yakalandı. Şüpheli, ifadesinde, sarhoş olduğunu ve olayı hatırlamadığını öne sürdü.
16.11.2023 Gündem
Eskişehir’de 2 öğretmen hayatını kaybetti
Eskişehir’de 2 öğretmen hayatını kaybetti Eskişehir'de biyoloji öğretmeni Elif Aslan (36) bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle, sınıf öğretmenliği yapan Ersin Dirisağlık (44) ise geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
11.11.2023 Yaşam
Eskişehir’de kilise pastörüne tokat attı! Sebebi herkesi şaşkına uğrattı
Eskişehir’de kilise pastörüne tokat attı! Sebebi herkesi şaşkına uğrattı Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Önder ifadesinde, “Vaazda Hıristiyanlığın hoşgörü dini olduğunu, örnek olarak birisinin kendisine vurduğu zaman ona karşılık vermemesi gerektiğini, hatta yüzünü uzatması gerektiğine dair sözler söyledi. Kötülük yapanları Hıristiyanların ödüllendireceğini ve affedileceğini söylediği için heyecanlandı. Gerçekten ödül verilip verilmeyeceğini denemek için tokat attım” dedi. Önder'in, başsavcılık kararıyla adli psikiyatri servisine yatırıldığı öğrenildi. Pastör Artun Tokatlı ise olay nedeniyle kilise olarak çok üzüldüklerini söyledi.
6.11.2023 Yaşam
CHP'li Özgür Özel: Kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum
CHP'li Özgür Özel: Kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum CHP Grup Başkanı ve genel başkan adayı Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Kongrelerden sonra parti aleyhine konuşanları partiden ayıracağım" sözlerine ilişkin, "Daha yapılmamış kurultaydan, kurultay sonrası kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum" dedi.
16.10.2023 Gündem
Eskişehir'de 406 adet sahte 100 dolar ele geçirildi! Jandarma ekipleri baskın yaptı
Eskişehir'de 406 adet sahte 100 dolar ele geçirildi! Jandarma ekipleri baskın yaptı Eskişehir'de, jandarma ekipleri, baskın yapılan evde 406 sahte 100 dolar ele geçirdi. Şüpheli Ü.A. tutuklandı.
3.10.2023 Gündem
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi
Tehlikeli yolculuk: Bir scooterde 3 kişi Eskişehir’de aynı elektrikli scootera binip cadde cadde gezen 3 genç hem kendilerini hem de trafiği tehlikeye attı.
17.08.2023 Yaşam
Şule Çet cinayetini aydınlatan uzman ekip Zerin Kılınç olayı içi devrede!
Şule Çet cinayetini aydınlatan uzman ekip Zerin Kılınç olayı içi devrede! Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde 2'nci kattaki evinin penceresinden düşen Zerin Kılınç'ın (36) şüpheli ölümüne ilişkin davada yargılanan sevgilisi Yılmaz Sazak (35), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşma sonrası konuşan Zerin Kılınç'ın ailesinin avukatı Ahmet Seyhan, Şule Çet davasına 'bilimsel mütalaa' veren heyetin Kılınç'ın ölümüne ilişkin inceleme yaptığını ve talepleri üzerine mahkemeye rapor hazırladığını söyledi. Seyhan, "Şu an Şule Çet davasında ve birçok davada görev almış uzman doktorlar inceliyor, aynı zamanda adli tıpçılar inceliyor" dedi. 
12.06.2023 Yaşam
‘Kızım gelecek’ diyerek kiracısını evden çıkardı! '7 bin 500 TL'ye kiraya veriyor' iddiası
‘Kızım gelecek’ diyerek kiracısını evden çıkardı! '7 bin 500 TL'ye kiraya veriyor' iddiası Eskişehir’de kiracı olduğu evden eşyaları ile birlikte sokağa atılan Şerife Topuz, ev sahibinin ‘Kızım gelecek’ diyerek boşalttırdığı daireye başka kiracı aradığını iddia etti.
12.06.2023 Yaşam
Kocasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı! 'Başka biri ile ilişkim olduğunu kabul ediyorum'
Kocasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı! 'Başka biri ile ilişkim olduğunu kabul ediyorum' Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde önce intihar ettiği düşünülen, sonra ölümü şüpheli bulunan Gökhan Altay'ı (26) öldürdüğünü itiraf eden eşi Esra Altay (24), ilk duruşmada ifadesini değiştirdi. Başka biri ile ilişkisi olduğunu kabul etti. Daha önce annesinin baskı ve tehdidi nedeniyle suçu kabul ettiğini belirten Esra Altay'ın sözlerine tepki gösteren baba Kahraman D. (47), "Esra'ya yardım etmedim. Onu da evlatlıktan reddediyorum. Evlat değil; canavar yetiştirmişim. Gökhan, benim için evladımdan üstündü. Bir şeyini görsem; evimde durdurmazdım" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Bakan Dönmez, Eskişehir'de oyunu kullandı
Bakan Dönmez, Eskişehir'de oyunu kullandı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylaması için Eskişehir'de oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
5 milyon lira değerindeki evden 50 ton çöp çıktı! Temizlemeleri yarım gün aldı
5 milyon lira değerindeki evden 50 ton çöp çıktı! Temizlemeleri yarım gün aldı Eskişehir’de çevreye kötü kokuların yayıldığı 5 milyon lira değerindeki ev, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Daireden yaklaşık 50 ton çöp çıktı.
24.05.2023 Yaşam
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk canlı yayınında 'Gabar petrolünün fiyatlara katkısı olur mu?' sorusuna cevap verdi.
12.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Odunpazarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki odunpazarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.