Gülistan

Gülistan

Son dakika gülistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 377 gülistan haberi bulunmuştur. Tüm gülistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Ataşehir'de silahlı kavga: Baba ve kızı yaralandı
Ataşehir'de silahlı kavga: Baba ve kızı yaralandı Ataşehir'de husumetli iki grup arasında silahlı kavga çıktı.İki araçla gelen bir grup, Erhan Y.'yi silah kabzasıyla kafasından ve bacağından yaralarken, 14 yaşındaki kızı Gülistan Y. ise, rastgele açılan ateş sırasında bacağından yaralandı.Polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
1.01.2024 Gündem
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır Mardin'de Gülistan Karaboğa (38) ile 5 çocuğu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinin tamamının durumunun ağır olduğu bildirildi.
18.12.2023 Gündem
Tüyler ürperten işkencede istenen ceza belli oldu! Arkadaş evinde büyük kabus
Tüyler ürperten işkencede istenen ceza belli oldu! Arkadaş evinde büyük kabus Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, alacak nedeniyle husumetli oldukları Furkan Alkaş'ı (25) ortak arkadaşlarının evinde ellerini arkadan bağlayıp, ağzını kapatarak işkence yapan ve bu anları cep telefonu ile görüntüleyerek sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle tutuklanan Muhammet Ramazan Batır, Osman Dova ve Soner Kaya hakkındaki 17'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.12.2023 Gündem
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
Tuğba Özerk fit haliyle genç kızlara taş çıkardı! Plajda ölçü aldırdı
Tuğba Özerk fit haliyle genç kızlara taş çıkardı! Plajda ölçü aldırdı Tuğba Özerk, iş temposundan fırsat bularak çıktığı KKTC tatilinde plajda Gülistan Akkaya’nın hazırladığı kıyafetler için vücut ölçülerini aldırdı. Özerk, yazın son günlerinin de keyfini çıkarmayı ihmal etmedi.
12.09.2023 Magazin
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in de olduğu 12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunuldu.
8.08.2023 Gündem
Sokak ortasında dehşet saçtı! Tartışmayla başlayan kavga kanlı sona erdi
Sokak ortasında dehşet saçtı! Tartışmayla başlayan kavga kanlı sona erdi Batman’da sokak ortasında tartıştığı Ferhat Uçar’ı tabancayla vurarak öldüren V.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.08.2023 Gündem
Azerin söyledi, milyonlar duygulandı! Azerbaycanlı şarkıcı o anları CNN TÜRK'te anlattı
Azerin söyledi, milyonlar duygulandı! Azerbaycanlı şarkıcı o anları CNN TÜRK'te anlattı Azerin söyledi, milyonlar duygulandı. Azerbaycanlı şarkıcı Azerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan'ı ziyaretinde söylediği "Çırpınırdı Karadeniz" türküsüyle bir kez daha kendine hayran bıraktı. İki ülkenin Cumhurbaşkanları tarafından ayakta alkışlanan Azerin, o anları CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Halil Kahraman'a anlattı.
14.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da Aliyev ile buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da Aliyev ile buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni döneminde ikinci yurt dışı ziyaretini yapmak üzere Azerbaycan’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Gülistan Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva tarafından karşılandı.
13.06.2023 Gündem
İnşaatta öncelikli 5 gündem! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak
İnşaatta öncelikli 5 gündem! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanması ile gözler yeni dönemde atılacak adımlara çevrildi. Vatandaşı en çok ilgilendiren çalışmaları yapacak bakanlıklardan biri de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olacak. Deprem bölgesindeki yapılaşmadan, kentsel dönüşüm seferberliğine, kira sorunundan sosyal konut ihtiyacına kadar birçok başlıkta önemli hamleler bekleniyor.
6.06.2023 Ekonomi
Almanya'daki Türklerin rüyası gerçek oluyor! Flaş hamle, çifte vatandaşlık geliyor
Almanya'daki Türklerin rüyası gerçek oluyor! Flaş hamle, çifte vatandaşlık geliyor Almanya'da yaşayan Türklerin yıllardır beklediği haber geldi. Milyonlarca kişiyi etkileyecek ‘çifte vatandaşlık’ için geri sayıma geçildi. Koalisyon hükümetini oluşturan SPD, Yeşiller ve FDP’nin Alman Vatandaşlık Yasası’nda reformda uzlaşmaya varmasıyla çifte vatandaşlık yolu açıldı
22.05.2023 Dünya
İnşaatta yeni dönem! Mühendislere tecrübe şartı geldi, 4 kat sınırı
İnşaatta yeni dönem! Mühendislere tecrübe şartı geldi, 4 kat sınırı Yaşanan deprem felaketinden sonra inşaat sektöründe alınması gereken ek tedbirler gündeme geldi. İnşaat mühendislerinin tecrübesine göre iş almasından, kamu binalarındaki mimari projelere, zemin katlardaki dükkânlardan bitişik nizam yapılara kadar birçok alanda yeni adımlar atıldı.
13.05.2023 Ekonomi
Şantiyeler işçi arıyor! 'Ara eleman bulamıyoruz'
Şantiyeler işçi arıyor! 'Ara eleman bulamıyoruz' İnşaat sektöründe işçi bulmak zorlaşıyor. Depremle birlikte 11 ilde artan şantiyelerin işçi sorununu büyüteceği belirtiliyor. Türkiye’den yurtdışına işçi gönderi-minin geçici olarak durdurulması ve yurtdışından işçi getirilmesi talep ediliyor. Planlanan projelere göre işgücü ihtiyaç verisi çıkarılmasını öneren sektör temsilcileri, yeni işçi eğitimine ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çekiyorlar.
4.04.2023 Ekonomi
Ev fiyatlarına deprem freni! En düşük seviyede
Ev fiyatlarına deprem freni! En düşük seviyede Deprem konut satışlarını da etkiledi. Yaşanan felaket ev satışlarında sert düşüşe yol açtı. Orta gelirli vatandaşların ev sahibi olması için hazırlanan kampanya 24 Şubat’ta devreye girdi ama geçen ay yapılan satışlara olumlu yansımadı. Kredi faizinin yüzde 0.69’a kadar düştüğü, vadenin 15 yıla çıktığı kampanya ile mart satışlarında toparlanma bekleniyor. İşte konut sektöründe son durum...
16.03.2023 Ekonomi
Hicabi Kırlangıç kimdir? İran Büyükelçisi Hicabi Kırlangıç’ın biyografisi!
Hicabi Kırlangıç kimdir? İran Büyükelçisi Hicabi Kırlangıç’ın biyografisi!  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'te yayımlanan atama kararına göre Prof. Dr. Hicabi Kırlangıç İran İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak atandı. Peki, Hicabi Kırlangıç kimdir? İran Büyükelçisi Hicabi Kırlangıç’ın biyografisi... 
23.02.2023 Gündem
Üniversite öğrencileri Gülistan ile Ayşe depremde hayatını kaybetti
Üniversite öğrencileri Gülistan ile Ayşe depremde hayatını kaybetti Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencileri Gülistan Aktürk ile Ayşe Cinkılıç, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybetti.
11.02.2023 Gündem
Deprem bölgesine konteyner kent kurulmaya başlandı
Deprem bölgesine konteyner kent kurulmaya başlandı Türkiye'yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrasında vatandaşların barınma ihtiyaçları için çalışmalar devam ediyor. Gaziantep'in Islahiye ilçesinde barınma sorununun çözülmesi için 15 bin konteryner kurulacak. İlk etabı için ise 500 konteyner kurulumu başladı.
9.02.2023 Gündem
Konutta 40 milyar liralık dev dönüşüm tamamlandı
Konutta 40 milyar liralık dev dönüşüm tamamlandı Cumhuriyet tarihinin en büyük dönüşüm projesinde sona gelindi. Elazığ ve Malatya’ya 40 milyar lira yatırımla yeni yaşam alanları inşa edildi. Yatay ve yöresel mimariye uygun 36 bin konut ve 1636 işyeri planlandı. 32 bini teslim edildi.
28.01.2023 Ekonomi
Kira artışına yeni sınır mı geliyor? Dikkat çeken açıklama
Kira artışına yeni sınır mı geliyor? Dikkat çeken açıklama İşyerlerine yapılacak kira artışı yüzde 72’yi aşarak zirveyi gördü. Kimi mal sahipleri ise yüzde 200’ün üzerinde zam talep ediyor. “Esnaf kira sorununa çözüm bekliyor” diyen TESK Başkanı Bendevi Palandöken, “Konutta olduğu gibi işyerinde de kira artışına bir süreliğine zam sınırı getirelim. Bu yüzde 25 değil, yüzde 30 da olabilir. Aksi takdirde esnaf bu yükü kaldıramaz” şeklinde konuştu.
7.01.2023 Ekonomi
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim!
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim! MasterChef'te hafta boyunca mücadele eden kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından 6 isim eleme potasına girdi. MasterChef'te veda eden ismin belirlenmesi için iki aşamalı bireysel dokunulmazlık yarışları düzenlendi. Peki, Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim...
10.10.2022 Televizyon
Bakan Nebati: Esnafımızı rahatlatacak paket yolda
Bakan Nebati: Esnafımızı rahatlatacak paket yolda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Batman’da çeşitli temaslarda bulundu. Esnaf ziyaretinde talepleri dinleyen Bakan Nebati, “Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Cumhurbaşkanımız açıklayacak” dedi.
8.10.2022 Ekonomi
Ailesi, bin gündür Gülistan Doku’ya hasret
Ailesi, bin gündür Gülistan Doku’ya hasret Tunceli’de 5 Ocak 2020’den bu yana kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ailesi (21), bin gündür kızlarına hasret. Gülistan’ın annesi Bedriye Doku, “Benim kızım bin gündür ortada yok. Allah için elinizi vicdanınıza koyun. Sizin çocuklarınız 2 saat okuldan gelmese ne yaparsınız. Kendinizi benim yerime koyun. Yetkililer bize bir türlü cevap veremiyor. Allah için bize cevap versinler. Ben bir anneyim, bin gündür kızıma hasretim” dedi.
30.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gülistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.