Gss  Borç Sorgulama

Gss Borç Sorgulama

Son dakika GSS borç sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GSS borç sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GSS borç sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gss Borç Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gss borç sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 gss borç sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm gss borç sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır? Asgari ücret zammı GSS priminin de artmasına neden olacağından "GSS primi ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aranmaya başlandı. Asgari ücret zammından etkilenen GSS primi brüt asgari ücretin yüzde 3'ü olarak belirlenmiştir. Peki, GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
22.12.2022 Ekonomi
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi?
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi? Milyonları ilgilendiriyor! GSS borcu olanlar için müjde! Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 bin TL’nin altında olan borçlar siliniyor! GSS borcu olanlar için en önemli şart ise borcun 31 Aralık 2021 tarihine kadar tahsil edilmemiş olması. Peki, GSS prim borcu nedir? GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları silindi mi? GSS borç sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar…
24.06.2022 Çalışan Hakları
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar...
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar... e-devlet'te yeni dönem. Resmen değişti. Tüm Türkiye'de başladı. Tek tek açıklandı. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Borçlar siliniyor. E- devlet üzerinden yapılabiliyor. Yüz binleri kapsıyor. SGK sigorta primleri, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, işsizlik sigorta primleri, yersiz ödenen gelir ve aylıklardan doğan alacaklar, işlenen fiillere ilişkin idari para cezaları, iş kazası, meslek hastalığı veya malullük sonucunda doğan rücu alacakları yapılandırılıyor. Peşin ödemelerde hesaplanan Yİ-ÜFE’nin yüzde 90’ı, iki taksitle ödemede ise yüzde 50’si siliniyor. Taksitle ödemeyi tercih edenler ikişer aylık periyodlarla 6, 9, 12 ve 18 taksit seçeneğiyle borçlarını 36 ayda ödeyebilecek. Prim borcu ödemeleri e-Devlet’ten yapılabildiği gibi SGK’nın anlaşmalı olduğu bankaların şubeleri, ATM’leri, internet veya mobil bankacılığından da yapılabiliyor. İşte detaylar...
27.11.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden...
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden... Borcu olan yüz binlere güzel haber. Faizler siliniyor. Başvuru şartı bulunmuyor. e-Devlet üzerinden kontrol etmek mümkün. Fırsat devam ediyor. Ödeme kolaylığı sağlanıyor. 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Bu fırsatlardan biri de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tarafından açıklandı. Genel Sağlık Sigortası (GSS)borçlarının yapılandırılması için başvuru şartı aranmadığı belirtildi. GSS borçlarının otomatik olarak yapılandırıldığı açıklandı.
10.08.2021 Ekonomi
Prim borcu olana ücretsiz sağlık! Son 3 ay...
Prim borcu olana ücretsiz sağlık! Son 3 ay... Borcu olduğu için sağlık hizmeti alamayan Bağ-Kur’lu ve GSS yükümlüsü vatandaşlar, 31 Aralık’a kadar hastanelerden ücretsiz yararlanabilecek. Ancak yeni mezun lise ve üniversite öğrencileri bu haktan 2 yıl yararlanabilecek.
30.09.2019 Ekonomi
GSS borçluları hastane kapısından dönmeyecek
GSS borçluları hastane kapısından dönmeyecek Kanuna göre genel sağlık sigortalarının eksiksiz sağlık hizmeti alması için prim borçları 60 günü aşmamalı. Ancak 29 Mart’ta çıkan kararla borçlular da yıl sonuna kadar hizmet alabilecek
10.04.2019 Ekonomi
GSS borç sorgulamasını internetten kolaylıkla yapabilirsiniz!
GSS borç sorgulamasını internetten kolaylıkla yapabilirsiniz! Genel Sağlık Sigortası’nda SGK’ya borç olup, olmadığı online GSS borç sorgulama ile öğrenilebiliyor. GSS borç sorgulama işlemi internette 2 farklı alternatif yolu ile gerçekleştirilebiliyor. GSS borç sorgulama işlemi internette SGK web tahsilat ekranından veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
GSS prim borcu sorgulaması nasıl yapılıyor?
GSS prim borcu sorgulaması nasıl yapılıyor? GSS prim borcu sorgulaması E-devlet üzerinden çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. GSS prim borcu olan vatandaşlar sağlık sigortasından yararlanamıyor. Peki GSS prim borcu sorgulama işlemi internet üzerinden nasıl yapılıyor?
29.09.2021 Gündem
GSS borç sorgulama işlemi nasıl yapılır?
GSS borç sorgulama işlemi nasıl yapılır? GSS prim borcu sorgulama işlemi internet üzerinden kolayca yapabilirsiniz. GSS borcu bulunan kişiler sağlık sigortasından faydalanamıyor. GSS borç sorgulama işleminizi haberimizde bulunan linke tıklayarak sorgulayabilirsiniz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
GSS borcunuzu internetten öğrenebilirsiniz!
GSS borcunuzu internetten öğrenebilirsiniz! GSS kapsamında yer alan vatandaşlar borç sorgulama işlemlerini internetten gerçekleştirebiliyorlar. GSS borç sorgulama işlemleri sayesinde siz de kuruma ne kadar borcunuzun olduğunu kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz. GSS borç sorgulama hizmetini E-devlet sistemi üzerinden kullanabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
GSS borç sorgulama ile prim borcunuzu öğrenin!
GSS borç sorgulama ile prim borcunuzu öğrenin! GSS borç sorgulama işlemi, hiçbir SGK kurumuna bağlı olmayan bireylerin almış olduğu sağlık hizmetleri prim sorgulamasıdır. GSS borç sorgulama ile aylık ödeyeceğiniz prim tutarını öğrenebilirsiniz. GSS borç sorgulama ile ilgili daha fazla bilgiyi yazımızda bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK borç sorgulama online yapılır mı?
SGK borç sorgulama online yapılır mı? SGK borç sorgulama işlemi hem kurumdan hem de online hizmetlerden yapılabiliyor. Aynı zamanda online işlem sonucunda kredi kartı ile ödemelerinizi de gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu işlemi nereden ve nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Şifre ile SGK borç sorgulama nasıl yapılır?
Şifre ile SGK borç sorgulama nasıl yapılır? E-Devlet şifresi ile SGK borç sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Böylelikle cari veya geçmiş sigorta borcunuz var mı yok mu kontrol edebilirsiniz. Eğer borcunuz varsa ödemesini de yapabilirsiniz. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK BAĞ-KUR borç sorgulama ve kredi kartı ile borç ödeme hizmetleri burada!
SGK BAĞ-KUR borç sorgulama ve kredi kartı ile borç ödeme hizmetleri burada! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sunduğu online hizmetlerden biri de GSS, BAĞ-KUR ve SGK borç sorgulama işlemidir. Bunun yanında bir de kredi kartı ile ödemenizi de gerçekleştirebilirsiniz. Nereden ve nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK GSS borç sorgulama nasıl yapılır
SGK GSS borç sorgulama nasıl yapılır SGK, GSS ve BAĞ-KUR borç sorgulama işlemini artık tek bir adres üzerinden yapma şansına sahipsiniz. Böylelikle kredi kartı ile borç ödeme işlemlerini de gerçekleştirebileceksiniz. Bu işlemleri nasıl ve nereden yapacağınıza haberimizden erişebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK borç sorgulama ve Online SGK borç ödeme nasıl yapılır?
SGK borç sorgulama ve Online SGK borç ödeme nasıl yapılır? SGK borç sorgulama işlemi online olarak E-Devlet üzerinden yapılabilen işlemlerdendir. Bu işlemlerin yanında online ödemenizi de kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz. Haberimizin devamından konunun detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TC kimlik no ile BAĞKUR ve SGK borç ödeme işlemleri nasıl yapılır?
TC kimlik no ile BAĞKUR ve SGK borç ödeme işlemleri nasıl yapılır? T.C. kimlik numaranız ile SGK, BAĞ-KUR ve GSS borç sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda online olarak borç ödeme işlemlerini de internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıntıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK borç sorgulama yapmak artık tek portaldan!
SGK borç sorgulama yapmak artık tek portaldan! Önceden iki farklı site üzerinden yapılan SGK borç sorgulama ve ödeme işlemleri için artık tek bir internet adresini kullanmanız yeterli olacaktır. Bu portalı nasıl kullanacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
BAĞ-KUR GSS borç sorgulama ve TC no ile SGK borç sorgulama burada!
BAĞ-KUR GSS borç sorgulama ve TC no ile SGK borç sorgulama burada! BAĞ-KUR, GSS ve SGK borç sorgulama işlemini tek bir portal üzerinden T.C. kimlik numaranız ile birlikte yapabilirsiniz. Ardından kredi kartınız ile ödemenizi de gerçekleştirebilirsiniz. Devamı haberimizde.
29.09.2021 Gündem
BAĞKUR - GSS ve SGK borç sorgulama nasıl yapılır?
BAĞKUR - GSS ve SGK borç sorgulama nasıl yapılır? BAĞ-KUR, GSS ve SGK borç sorgulama işlemlerinizi E-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Böylelikle tek bir platformdan hem sorgulamanızı hem de ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıntıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK borç sorgulamanızı yaparak BAĞ-KUR borcunuzu ödeyin
SGK borç sorgulamanızı yaparak BAĞ-KUR borcunuzu ödeyin SGK borç sorgulama artık tek bir portal üzerinden yapılmaktadır. Bu işlemleri yaparak prim borcunuzu öğrenebilir ve ödeyebilirsiniz. Bu işlemi nasıl ve nereden yapacağınıza haberimizden erişebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TC no ile SGK borç sorgulama ve BAĞKUR borcu sorgulama ekranı burada!
TC no ile SGK borç sorgulama ve BAĞKUR borcu sorgulama ekranı burada! TC kimlik numaranızla borç sorgulamanızı ve BAĞ-KUR borç sorgulamanızı tek bir ekran üzerinden yapabilirsiniz. Bu işlemleri nasıl ve nereden yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK borç sorgulama ve GSS prim ödemenizi nasıl yapacaksınız?
SGK borç sorgulama ve GSS prim ödemenizi nasıl yapacaksınız? SGK borç sorgulamanızı, GSS borç sorgulamanızı ve prim ödemelerinizi online işlemler üzerinden yapabilirsiniz. Bu işlemleri nasıl ve nereden yapacağınıza haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK borç sorgulama ve online ödeme işlemleri nasıl yapılır?
SGK borç sorgulama ve online ödeme işlemleri nasıl yapılır? SGK borç sorgulamanızı yaparak cari olan ya da geçmiş olan borçlarınızı görebilirsiniz ve bu borçlarınızı online olarak ödeyebilirsiniz. Bu işlemleri nasıl yapacağınıza haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gss Borç Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gss borç sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.