Gs Tv

Gs Tv

Son dakika gs tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gs tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gs tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gs Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gs tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 gs tv haberi bulunmuştur. Tüm gs tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray, Emin Bayram’ın sözleşmesini uzattı
Galatasaray, Emin Bayram’ın sözleşmesini uzattı Galatasaray Kulübü, genç savunma oyuncusu Emin Bayram’ın sözleşmesinin 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
16.01.2023 Galatasaray
Mauro Icardi: Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu
Mauro Icardi: Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sarı-kırmızılılara gelmesinde çevresinin çok etkisi olduğunu söyledi. Kendi evinde gibi hissettiğini ifade eden Icardi, Nef Stadyumu'nda da inanılmaz bir atmosfer olduğunu belirtti.
14.01.2023 Galatasaray
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerinde Galatasaray'a cevap veren Ali Koç çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
5.11.2022 Fenerbahçe
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında mail savaşları:  Projeye katkılarınız için teşekkür ederiz!
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında mail savaşları: Projeye katkılarınız için teşekkür ederiz! Süper Lig'de hakem hataları nedeniyle 2 hafta önce “Türk futbolu için adalet” sloganıyla çıkış yapan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, bundan böyle sadece kendilerinin değil, tüm takımların lehine ya da aleyhine olan hakem hatalarının görüntülerini GS TV’den yayınlayacaklarını duyurmuştu.
4.11.2022 Galatasaray
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı?
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündeme dair düzenlenen basın toplantısı yaptı. Peki, Erden Timur kimdir, ne açıklama yaptı?
20.10.2022 Şampiy10
Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'nın transferiyle ilgili Muslera itirafı
Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'nın transferiyle ilgili Muslera itirafı Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, GS TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Torreira, sarı kırmızılı takımın tek amacının şampiyonluk olduğunu ve buna odaklandıklarını söyledi.
15.09.2022 Galatasaray
Transferi Okan Buruk, Erden Timur değil Omar bitirmiş
Transferi Okan Buruk, Erden Timur değil Omar bitirmiş Galatasaray'ın Norveçli yıldızı Fredrik Midtsjö sarı kırmızılı kulübe gelmeden önce milli takımdan arkadaşı olan Omar'dan bütün bilgileri aldığını açıkladı.
3.08.2022 Galatasaray
Resmen açıkladı! 'Gelecek sezon solda Kerem sağda ben...'
Resmen açıkladı! 'Gelecek sezon solda Kerem sağda ben...' Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Yunus Akgün, GSTV'de 'Eğer Okan hocam şans verirse gelecek sezon solda Kerem sağda ben taraftarlara büyük heyecan verebiliriz' açıklamasında bulundu.
24.06.2022 Galatasaray
Babel'den derbi açıklaması! 'Geçmişteki aldığımız sonuçlar...'
Babel'den derbi açıklaması! 'Geçmişteki aldığımız sonuçlar...' Ryan Babel, Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
9.04.2022 Galatasaray
Galatasaray, Taylan Antalyalı, İsmail Çipe ve Luyindama'nın sözleşmesini uzattı!
Galatasaray, Taylan Antalyalı, İsmail Çipe ve Luyindama'nın sözleşmesini uzattı! Galatasaray, Taylan Antalyalı'nın sözleşmesini 4 yıl, Luyindama'nın sözleşmesini 2 yıl, İsmail Çipe'nin sözleşmesini ise 1 yıllığına uzattığını açıkladı.
1.11.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan Arda Turan ve Boey'in son durumuyla ilgili bilgilendirme
Galatasaray'dan Arda Turan ve Boey'in son durumuyla ilgili bilgilendirme Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlığı bulunan Arda Turan ve Sacha Boey'in son durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.
28.10.2021 Futbol
Olympiakos'tan Galatasaray'a Omar teklifi
Olympiakos'tan Galatasaray'a Omar teklifi Yunan devi Olympiakos, Omar Elabdellaoui'nin futbola geri dönmesi üzerine Galatasaray'a hazırlık maçı teklifinde bulundu.
27.06.2021 Galatasaray
Luyindama: Ömrüm boyunca Fatih Terim'e...
Luyindama: Ömrüm boyunca Fatih Terim'e... Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Luyindama hocası Fatih Terim hakkında 'O benim babam gibi' açıklamasında bulundu.
21.04.2021 Galatasaray
Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'da Fatih Terim krizi! 1 ay sonra...
Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'da Fatih Terim krizi! 1 ay sonra... Türk Telekom Stadı'nda yapılan toplantıda Fatih Terim'in kontratını dile getiren yöneticiler, Mustafa Cengiz'e "Hocamız ile yeni sözleşme yapmalıyız" tavsiyesinde bulundu.
20.04.2021 Galatasaray
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler
Metin Sipahioğlu'ndan Galatasaray'a zehir zemberek sözler Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, 11 gün önce oynanan derbi maçından sonra Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.02.2021 Galatasaray
Derbi bitti ama olaylar hala bitmedi! G.Saray'dan çok sert tepki 'Bu çok ayıp'
Derbi bitti ama olaylar hala bitmedi! G.Saray'dan çok sert tepki 'Bu çok ayıp' Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Ömer Kükner, Kadıköy'de Mustafa Cengiz'e akreditasyon kartı sorulup başkanın stada uzun süre alınmamasına sert tepki gösterdi.
9.02.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye akreditasyon tepkisi! "Bu çok ayıptır"
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye akreditasyon tepkisi! "Bu çok ayıptır" Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Ömer Kükner, Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadıkları derbi maç için stada gelen başkan Mustafa Cengiz'e akreditasyon kartı sorulduğunu kaydetti ve bu duruma tepki gösterdi.
8.02.2021 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması Gençlerbirliği maçından sonra Fatih Terim'in yaptığı açıklamalara cevap veren Mustafa Cengiz "Her zaman şampiyon olamayabilirsiniz. Biz şanslıydık, 3 yılda 2 şampiyonluk kolay değil. Süper Lig kolay değil" dedi.
14.01.2021 Galatasaray
Fernando Muslera: Müzemize bir kupa daha kazandıracaklar!
Fernando Muslera: Müzemize bir kupa daha kazandıracaklar! Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan ve sezonu kapatan Galatasaray Futbol Takımı kaptanı Fernando Muslera, sonuna kadar takımını destekleyeceğini belirtti. Muslera, "Onların ellerinden gelenin en iyisini yapıp, müzemize bir kupa daha kazandıracaklarından şüphem yok." ifadelerini kullandı
19.06.2020 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den Abdurrahim Albayrak ve Falcao açıklaması
Mustafa Cengiz'den Abdurrahim Albayrak ve Falcao açıklaması Son dakika haberi... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp kanalı GS TV'de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
22.04.2020 Galatasaray
Mustafa Cengiz açıkladı! Pozitif çıktı...
Mustafa Cengiz açıkladı! Pozitif çıktı... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'ye telefonla bağlandı. Cengiz gündeme dair açıklamalarda bulundu.
25.03.2020 Galatasaray
Büyük gaf! Youtube'da yayın devam edince...
Büyük gaf! Youtube'da yayın devam edince... Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in GS TV'de seçimle ilgili yaptığı konuşmada televizyon kanalı reklama giderken, Youtube kanalı ise yayına devam etti. Bu esnada Cengiz'in çalışanlarla yaptığı konuşmalar çok net şekilde duyuldu. Taraftarlar Youtube kanalındaki bu hataya tepki gösterdi.
14.11.2019 Futbol
Mustafa Cengiz: 19.05 yüreğimi yaraladı!
Mustafa Cengiz: 19.05 yüreğimi yaraladı! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Herkes güzel transferler yaptı. Bırakın çimende adil mücadele olsun. Ben bugüne kadar hiçbir camiaya kötü bir laf söylemedim, söylemem. Her camia iç içe, bir kardeş bir takımlı, bir kardeş başka takımlı. Saygılı olalım. 19.05 yüreğimizi yaraladı. Bunun soruşturulmasını istiyorum" dedi.
6.09.2019 Galatasaray
"Dünya çapında tanınan bir takıma geldim"
"Dünya çapında tanınan bir takıma geldim" Galatasaray'ın yeni transferi Marcos do Nascimento Teixeira, 6-0'lık karşılaşmanın sonrasında GS TV’ye açıklamalarda bulundu.
19.01.2019 Galatasaray
Mustafa Cengiz'den büyük gaf
Mustafa Cengiz'den büyük gaf Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray'ın Fenerbahçe Beko'yu 84-74 mağlup ettiği maçın ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp kanalına yaptığı açıklamalar arasında "20 yıllık basketbol tarihimizdeki çok önemli anlardan birine tanıklık ettik" diyerek büyük bir gafa imza attı.
23.12.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gs Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gs tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.