Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray, Taylan Antalyalı, İsmail Çipe ve Luyindama'nın sözleşmesini uzattı!

Galatasaray, Taylan Antalyalı, İsmail Çipe ve Luyindama'nın sözleşmesini uzattı!

Galatasaray, Taylan Antalyalı'nın sözleşmesini 4 yıl, Luyindama'nın sözleşmesini 2 yıl, İsmail Çipe'nin sözleşmesini ise 1 yıllığına uzattığını açıkladı.

Galatasaray, Taylan Antalyalı, İsmail Çipe ve Luyindama'nın sözleşmesini uzattı!

Galatasaray'da iç transfer hareketlilik kazandı. Sarı Kırmızılı ekipte Taylan Antalyalı, İsmail Çipe ve Christian Luyindama'nın sözleşmeleri uzatıldı. Taylan Antalyalı'nın sözleşmesi 4 yıl daha uzatıldı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Taylan Antalyalı, 4 yıl daha Galatasarayımızda!" ifadelerine yer verildi.

İmza töreninin ardından GS TV'ye açıklamalarda bulunan Taylan Antalyalı "Galatasaray benim çocukluk hayalimdi. İlk günkü heyecanı yaşıyorum. Çok önemli başarılara imza atmak istiyorum. Onun için buradayım. Takıma, camiada katkıda bulunmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

LUYINDAMA İLE 2 YIL DAHA

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Christian Luyindama'nın sözleşmesi de 2 yıl uzatıldı. Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Christian Luyindama, 2 yıl daha bizimle!" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'la olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Christian Luyindama imza töreninin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Luyindama "Galatasaray ile yeni sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Bana güvendikleri için mutluyum. Bu beni daha da motive edecek. Galatasaray için elimden geleni yapmaya devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İSMAİL ÇİPE'NİN SÖZLEŞMESİ DE UZATILDI

Taylan Antalyalı ve Christian Luyindama'nın ardından İsmail Çipe'nin sözleşmesi de 1 yıl uzatıldı. Sarı Kırmızılı ekipten yapılan açıklamada "İsmail Çipe, 1 yıl daha sarı kırmızı formayla!" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'la olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatan İsmail Çipe şu ifadeleri kullandı;

"11 yıl önce geldim ben Galatasaray'a. Çok gururluyum. İnşallah bundan sonraki süreçte Galatasaray'a hizmet edeceğim. Bana bu bu fırsatı verdiği için Fatih hocama teşekkür ediyorum."

Kaynak: TRT Spor

Galatasaray, Taylan Antalyalı, İsmail Çipe ve Luyindamanın sözleşmesini uzattı