Gözaltına Alındılar

Gözaltına Alındılar

Son dakika gözaltına alındılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözaltına alındılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözaltına alındılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözaltına Alındılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözaltına alındılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 gözaltına alındılar haberi bulunmuştur. Tüm gözaltına alındılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar İstanbul’da bir restoranda askeri üniformayla servis yapıldığı anları gösteren görüntü tepkilere neden olmuştu. Olayla ilgili harekete geçildi ve 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Saldırı sonrası TFF'den flaş karar! Maçlar süresiz olarak ertelendi
Saldırı sonrası TFF'den flaş karar! Maçlar süresiz olarak ertelendi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında yaptıkları toplantı sonrasında ligleri ertelediklerini duyurdu.
12.12.2023 Süper Lig
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'i yumrukladı! Gözaltına alındılar
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'i yumrukladı! Gözaltına alındılar Başkan Koca, Rizespor maçının ardından sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk darbesi ile yere düşen hakem Meler’e Faruk Koca’nın etrafındaki kişilerin tekme attıkları görüldü. Saldırının ardından yere düşen ve uzun süre kalkamayan Halil Umut Meler'in sol gözünün morardığı görüldü. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırının gerçekleştiği olaylarda sorumluluğu bulunanlar hakkında gerekli adli soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alınırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hastanede tedavi altına alındığını tedavisinin ardından ise gözaltı işlemlerinin gerçekleştirileceğini duyurdu.
12.12.2023 Futbol
Cinsel organında uyuşturucu ile yakalandı! Gözaltına alındılar
Cinsel organında uyuşturucu ile yakalandı! Gözaltına alındılar Rize'de polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 kadından birinin hastane kontrolünde, bağırsak ve cinsel organına gizlenmiş metamfetamin ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.
21.10.2023 Yaşam
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı
Sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi hakim karşısına çıktı Şarkıcı Seçil Çiftçi, babasıyla birlikte eski sevgilisini külotlu çorapla boğarak öldürdüğü iddia edilmiş haber günlerce Türkiye'nin gündeminde yer bulmuştu. İstanbul Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'i babasıyla birlikte öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Şarkıcı Seçil Çiftçi, "Ölüm haberi alınan diğer kadınlar gibi olmak istemedim" diyerek kendisini koruduğunu öne sürdü.
21.09.2023 Gündem
Kuyumcuları düşük ayarlı altın dolandırıcılığından gözaltına alındılar gazetecilere tepki gösterdiler: Basına haber veriliyor! Çok ayıp bir şey
Kuyumcuları düşük ayarlı altın dolandırıcılığından gözaltına alındılar gazetecilere tepki gösterdiler: Basına haber veriliyor! Çok ayıp bir şey Kuyumculara düşük ayarlı altını '22 ayar' diye satarak 90 bin TL’den fazla haksız kazanç elde ettikleri iddia eden 2 kişi, polis tarafından yakalandı.
21.09.2023 Gündem
Mersin’de TIR'a uyuşturucu operasyonu! Gözaltına alındılar
Mersin’de TIR'a uyuşturucu operasyonu! Gözaltına alındılar Mersin’de durdurulan TIR’da yapılan aramada 2 kilo 950 gram metamfetamin bulundu, 2 kişi gözaltına alındı.
21.08.2023 Yaşam
Çanakkale’de 27 kaçak göçmen yakalandı! Gözaltına alındılar
Çanakkale’de 27 kaçak göçmen yakalandı! Gözaltına alındılar Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yelkenli teknede 25 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.
5.08.2023 Yaşam
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı!
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı! İzmir, İstanbul, Ankara ve Manisa'da otomobil, galeri mafyasına operasyon düzenlendi. Köylü ve esnafı dolandırıp zorla gasbeden 18 kişi çok sayıda silahla gözaltına alındı. Operasyonda yanında 1 milyon lira parayla yatla yurt dışına kaçmaya çalışan çete lideri kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı...
18.07.2023 Gündem
Bursa'da film gibi operasyon! Dronlar tespit etti, polisler çatılarda tek tek böyle yakaladı
Bursa'da film gibi operasyon! Dronlar tespit etti, polisler çatılarda tek tek böyle yakaladı Bursa'da narkotik polisi son 5 yılın en büyük ve detaylı uyuşturucu operasyonuna imza attı. Bursa merkezli 5 ilde şafak vakti eş zamanlı yapılan operasyonlarda polisten kaçmak için çatıdan çatıya atlayan tacirler dronlu polisler tarafından görüntülenip tek tek yakalandı. O anlar kameralara yansıdı. Şafak vakti kapıların koç başlarıyla kırıldığı operasyonda 84 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan sorgusu tamamlanan 19 kişi tutuklanırken, 65'i ise yarın adliyeye sevk edilecek. Son operasyonlarla Bursa'da uyuşturucu satıcıları bitme noktasına geldi.
22.06.2023 Gündem
Beyoğlu'nda kahvehaneye silahlı saldırı: Yanlış kişiyi öldürdüler!
Beyoğlu'nda kahvehaneye silahlı saldırı: Yanlış kişiyi öldürdüler! Beyoğlu'nda bir kahvehaneyi tarayarak kapıda oturan emekli Mehmet İlhan Ergün'ü yanlışlıkla öldüren, hasımları Cüneyt Yılmaz'ı yaralayan motosikletli 2 saldırgan yakalandı.
12.06.2023 Yaşam
Kuyumcu ile Alman turist arasında altın krizi! 5 gram yerine 50 gram alınca ortalık karıştı
Kuyumcu ile Alman turist arasında altın krizi! 5 gram yerine 50 gram alınca ortalık karıştı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kuyum mağazasından parasını ödedikleri 5 gram altının yerine 50 gram altın alarak ayrıldıkları iddiasıyla yakalanan Alman karı-koca, Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldı. Alman karı-kocayı uzun zamandır tanıdıklarını belirten kuyumcu Mustafa Metin, olayı fark ettiğinde geri çağırdığını, almadıklarını belirterek mağazadan ayrıldıklarını, dost bildiği ailenin bunu yapmasına anlam veremediğini söyledi.
24.05.2023 Yaşam
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de 36'ncısı, İzmir'de ilki gerçekleştirilen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 225 hedefin 202'sinin gözaltına alındığını söyledi. Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesinin süreceğini belirten Soylu, "Kimse acıma beklemesin. Acırsan acınacak duruma düşersin. Uyuşturucuya karşı sert mücadelemiz devam edecek" dedi.
27.01.2023 Gündem
Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan 2 şüpheli adliyede
Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan 2 şüpheli adliyede İzmir'in Çiğli ilçesinde Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yaptığı belirlenip, gözaltına alınan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
4.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan 2 kişi gözaltına alındı
Bakan Soylu: Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan 2 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe veren 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
3.10.2022 Gündem
Müteahhide şantaj şüphelileri, adli kontrolle serbest
Müteahhide şantaj şüphelileri, adli kontrolle serbest Bursa'da müteahhitlik yapan S.A. (40), birlikte olduğu T.Ç. adlı kadın (27) ile eski ortağı A.A.'nın (36) kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadeleri sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliler, suçlamaları reddederken, şikayetçi S.A. da uygunsuz görüntülerle ilgili gizlilik kararı aldıracağını söyledi.
1.07.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret edenlere meydan dayağı!
Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret edenlere meydan dayağı! Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çevrede bulunanlara yönelik sokak ortasında hakaret eden B.T. (27) ile kardeşi D.T. (21), vatandaşlar tarafından tekme- tokat dövüldü. Gözaltına alınan ve alkollü oldukları öğrenilen iki kardeşin tekme- tokat dövüldüğü anlar cep telefonu ile kaydedildi.
25.06.2022 Gündem
İstanbul'da casus savaşları! Turistleri hedef alan ajanlar gözaltına alındı
İstanbul'da casus savaşları! Turistleri hedef alan ajanlar gözaltına alındı MİT ve İstanbul Emniyeti film gibi operasyona imza attı. İstanbul'da İsrailli turistlere saldırı planladığı iddia edilen İranlı casusluk çetesi üyeleri yakalandı. Sorguları süren İranlı ajanlar için 4 günlük ek gözaltı süresi alındı.
22.06.2022 Gündem
PKK’nın şehir yapılanması Ateşin Çocuklarına darbe: 26 gözaltı
PKK’nın şehir yapılanması Ateşin Çocuklarına darbe: 26 gözaltı Jandarma Genel Komutanlığı, Mersin merkezli 5 ilde terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması Ateşin Çocuklarına operasyon düzenledi. Operasyonlarda 26 örgüt mensubu gözaltına alınırken, çok sayıda yangın çıkarma amacı ile kullanılan torpil barut, havai fişek ve dijital doküman ele geçirildi.
11.06.2022 Yaşam
Kıbrıs gazisini döven şüphelilerden 1'i tutuklandı
Kıbrıs gazisini döven şüphelilerden 1'i tutuklandı Kocaeli'de fırında tartıştıkları Kıbrıs gazisi Abdullah Al'ı (68) darbeden 3 kişiden 1'i tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.04.2022 Yaşam
Kars'ta karlar eridi, evleri su bastı! 15 ev ve eklentileri zarar gördü
Kars'ta karlar eridi, evleri su bastı! 15 ev ve eklentileri zarar gördü Kars'ta havaların ani ısınmasıyla birlikte karların erimesi sonucu su kanalları taştı. Taşkında, iki mahallede 15 ev ve eklentileri zarar gördü.
5.04.2022 Yaşam
Şakalaştığı sınıf arkadaşını çakıyla yaraladı
Şakalaştığı sınıf arkadaşını çakıyla yaraladı Kayseri'de, lise öğrencisi H.M. (15), okul bahçesinde şakalaştığı sınıf arkadaşı M.A.'yı (15) çakıyla bacağından yaraladı.
5.04.2022 Yaşam
Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Ankara'da, 9 aylık eşi kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan'ı (47) bıçaklayarak öldüren, oğlu A.A.'yı (16) da darbedip, bodrum kata kilitleyen Mehmet Erdoğan'ın (45) tutuklu yargılandığı davada savcı, mütalaa verdi. Erdoğan'ın 'eşi kasten öldürme'den ağırlaştırılmış ömür boyu, 2 suçtan da 34 yıla kadar hapsi istendi.
5.04.2022 Yaşam
Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili yeni gelişme! Gözaltına alındılar
Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili yeni gelişme! Gözaltına alındılar Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin öldürülmesiyle ilgili 5 şüpheli daha gözaltına alındı.
5.04.2022 Yaşam
Asansör boşluğunda işçiler tarafından ölü bulundu!
Asansör boşluğunda işçiler tarafından ölü bulundu! Kayseri'de Hikmet Sungur (77), bekçiliğini yaptığı inşaat halindeki binanın asansör boşluğunda ölü bulundu.
31.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gözaltına Alındılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözaltına alındılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.