Görücü Usulü

Görücü Usulü

Son dakika görücü usulü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görücü usulü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görücü usulü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görücü Usulü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görücü usulü gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 görücü usulü haberi bulunmuştur. Tüm görücü usulü haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza!
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza! Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Halime Yüksel'i (21) öldürüp, ardından 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapse çarptırılan Mustafa Yüksel'in (37) cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nce onandı.
9.10.2023 Gündem
Yaşar Alptekin'in itirafı dikkat çekti! 'Boşanmak için başkasıyla yakınlaştım'
Yaşar Alptekin'in itirafı dikkat çekti! 'Boşanmak için başkasıyla yakınlaştım' 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, üç yıl önce kızının annesi Nilgün Altınyay'ı kanser nedeniyle kaybetmişti. Geçtiğimiz ay görücü usulü tanıştığı Nadire Tunca ile nikah masasına oturan ünlü isim, katıldığı bir programda ilk eşiyle boşanma sürecinde yaşadıklarını anlatmasıyla tepki çekti.
2.08.2023 Magazin
Eş bulmak için yaptığı pankartı görenler önce şaşırıyor sonra gülüyor!
Eş bulmak için yaptığı pankartı görenler önce şaşırıyor sonra gülüyor! Rize’nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki 9 evlat sahibi Salih Aycibin'in vefat eden eşinin ardından eş bulabilmek için bulduğu pankartlı çözüm görenleri hem şaşırtıyor hem de güldürüyor.
2.08.2023 Yaşam
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı!
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı! Safiye Soyman, yaklaşık 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.
20.07.2023 Magazin
Görücü usulü mü, mantık evliliği mi? Uzmanlar açıkladı: Hangi evlilik modeli uzun sürüyor?
Görücü usulü mü, mantık evliliği mi? Uzmanlar açıkladı: Hangi evlilik modeli uzun sürüyor? Evlilik kararı almak zordur. Daha zoru da evliliğe giden meşakkatli süreci en hafif şekilde atlatmak önemlidir. Ancak ilişki uzmanları daha uzun süren evlilik modelleri hakkında yaptıkları araştırmada ilginç sonuçlara ulaştı. Özellikle sosyal medyanın da hayatımıza girmesiyle birlikte en uzun süren evlilik modelini belirlendi. Görücü usulü evlilik mi daha uzun sürüyor, mantık evliliği mi? İşte detaylar...
18.10.2023 Astroloji
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’ Konya'da yaşanan olay, Mustafa Y. isimli vatandaşı isyan ettirdi. Eşinin 2015'te dünyaya getirdiği çocuğun babası olmadığını, DNA testiyle öğrenip boşanma ve soy bağının iptali davası açan 42 yaşındaki Mustafa Y., “Çocuğun babası kimse çıksın ortaya, bana yaptığı eziyetin cezasını çeksin” ifadelerini kullandı. Yargıtay'dan ise emsal bir karar geldi.
12.07.2023 Yaşam
Yaşar Alptekin'in mutlu günü! Nadire Tunca ile evlendi
Yaşar Alptekin'in mutlu günü! Nadire Tunca ile evlendi 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, üç yıl önce kızının annesi Nilgün Altınyay'ı kanser nedeniyle kaybetmişti. Alptekin, görücü usulü ile tanıştığı Nadire Tunca ile nikâh masasına oturdu. Çiftin mutlu gününden kareleri sosyal medyada paylaşıldı.
30.06.2023 Magazin
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü Evli çiftleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay’ın son kararı milyonları yakından ilgilendiriyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ‘sadakat yükümlülüğünü ihlâl edip çocuklarını bırakan kadın eşin kusuru, hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkek eşten daha ağırdır’ dedi. İşte kararın detayları...
25.03.2023 Yaşam
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü Oyuncu Yaşar Alptekin, canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu, görücü usulü ile tanıştığı müstakbel eşinde etkilendiği özellikleri tek tek anlattı. İşte Alptekin'in dikkat çeken sözleri...
10.03.2023 Magazin
İbrahim Şinasi Eserleri Nelerdir? İbrahim Şinasi Eserlerinin Özellikleri...
İbrahim Şinasi Eserleri Nelerdir? İbrahim Şinasi Eserlerinin Özellikleri... İbrahim Şinasi, Türk edebiyatının önde gelen sanatçılarından birisi olarak bilinir. 19. yüzyıla damga vurmuş olan eserler vermiştir. Özellikle Şair Evlenmesi adlı eseri büyük bir beğeni almasının yanında tiyatro eseri olmasıyla ünlenmiştir. Ayrıca Şinasi'nin katkıları ile Batı edebiyatının yeni değer yargıları benimsenmiştir. Başka bir deyişle edebiyatımızın değişmesi adına Şinasi'nin katkıları oldukça fazladır. 
10.11.2022 Eğitim
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor!
Hakan Peker ile Hande Ertekin evliliğe olumlu bakıyor! Unutulmaz şarkıların sahibi Hakan Peker, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hande Ertekin ile 'Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni' ne katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, ilişkilerinden bahsederken, evlilik konusuna da sıcak baktıklarını söylediler. İşte detaylar...
28.09.2022 Magazin
Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı!
Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı! Esra Erol'un programına çıkan Cemile Hanım, canlı yayında kendisini sokağa attığını iddia ettiği kayınvalidesiyle karşı karşıya gelirken, verdiği tepkilerle sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu videoyu izleyenler Esra Erol Cemile kimdir, Cemile Hanımın olayı nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanının nedeni ve diğer merak edilenler…
22.09.2022 Yaşam
Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı...
Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı... Piramitler ülkesi Mısır Kızıldeniz'de bulunan ve güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" (Blue Hole) olarak bilinen dalış noktası, her yıl yüzlerce turisti ağırlıyor. Çukurun etrafında bulunan mezar taşları ve ardında yatan hikaye ve ortaya çıkan bir kamera kaydı ise oldukça ürkütücü.
24.06.2022 Dünya
Safiye Soyman'dan duygusal açıklama: Oğlum Harun'un geleceği garanti altında
Safiye Soyman'dan duygusal açıklama: Oğlum Harun'un geleceği garanti altında Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın (61) eski eşi Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen Harun, 20 yıldır MS hastalığıyla mücadele ediyor. Oğlunun son durumunu anlatan şarkıcı, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile aşk yaşayan yakın dostu Seda Sayan'ın Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da gerçekleşecek nikâh törenine katılmayacağını açıkladı.
7.04.2022 Magazin
İşsiz kalınca nafakayı ödeyemedi, 6 yılda 15 kez cezaevine girdi! '3 ayda bir beni tutuklatıyor'
İşsiz kalınca nafakayı ödeyemedi, 6 yılda 15 kez cezaevine girdi! '3 ayda bir beni tutuklatıyor' Ankara'da, halde kabzımal olan Orhan Korkmaz (49), işlerinin bozulması nedeniyle evi terk eden 16 yıllık eşinden 2015'te boşandı, mahkeme de aylık 500 TL nafaka ödemesine karar verdi. Korkmaz, nafakayı ödeyemeyince 6 yılda 3'er aylık sürelerde 15 kez cezaevine girdi. 80 bin TL nafaka borcu olan Korkmaz, sürekli cezaevine girince işte çalışamadığını, nafakanın düşürülmesi veya kaldırılması için dava da açamadığını söyledi.
30.03.2022 Gündem
Eşinin izlediği cinsel içerikli video kabusu oldu! 'Ölen kadınlar gibi olmak istemiyorum'
Eşinin izlediği cinsel içerikli video kabusu oldu! 'Ölen kadınlar gibi olmak istemiyorum' Ankara’da ilginç bir olay yaşandı! 41 yaşındaki S.K. internette gördüğü cinsel içerikli videodaki kadının, 35 yaşındaki eşi Ş.K. olduğunu iddia ederek boşanma davası açtı. Suçlamalara itiraz eden kadın ise video ile alakası olmadığı halde eşinin kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü. Eşi hakkında 2 kez uzaklaştırma kararı aldırıp, karşı boşanma ve tazminat davası açan 3 çocuk annesi Ş.K., "Bir an önce boşanmak istiyorum. Ölen kadınlar gibi olmak istemiyorum" dedi.
12.01.2022 Gündem
Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar mı etti?
Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar mı etti? Müge Anlı Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı’nın programında eşinin pideciye kaçması üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan ve "Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel, yine affederim" diyen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini astı.
13.12.2021 Gündem
Acı gerçek ortaya çıktı! İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın ninesi İstanbul’da bir tüccara satılmış
Acı gerçek ortaya çıktı! İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın ninesi İstanbul’da bir tüccara satılmış Soyağacı araştırmasında İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın dedesinin babaannesi Hanife Feride’nin, Rusya’nın uyguladığı Çerkes sürgününde Türkiye’ye göç ettiği ve İstanbul’da 13 yaşındayken zengin bir tüccara satıldığı ortaya çıktı.
2.11.2021 Dünya
Ece Üner ile Susma’da büyük yüzleşme!
Ece Üner ile Susma’da büyük yüzleşme! Kanal D’nin, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner’in yaptığı Ece Üner ile Susma’ya 3 yaşındaki oğlunu 6 aydır göremeyen Melek Koçyiğit konuk oldu. Eski eşi Turgay’ın oğlunu alıkoyarak kendisine vermediğinden şikayetçi olan Melek ve iddiaların odağındaki Turgay canlı yayında karşı karşıya geldi.
29.10.2021 Televizyon
İntihar ettiği öne sürülen kadının kızı: Babam öldürdü
İntihar ettiği öne sürülen kadının kızı: Babam öldürdü Ardahan'da geçen ay intihar ettiği öne sürülen Özlem C.'nin kızları, annelerinin babaları tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Özlem C.'nin yakınları tarafından çekilen videoda, 14 yaşındaki Büşra C., "Babam cebinde bıçak saklıyordu. Biz de kapıyı açmaya çalışıyorduk. Arkamızı dönünce babamın bıçağı anneme saplamış olduğunu gördük. Sonra Bilge yengem geldi, bizi uyardı 'Bıçaklanma olayını ve anne babanızın kavga ettiklerini polislere söylemeyin. Babanızın yaptığını söylemeyin, annenizin intihar ettiğini söyleyin' dedi, biz de korktuk" dedi.
24.10.2021 Gündem
Eşinden şiddet görüp kaçan kadına valinin eşi sahip çıktı
Eşinden şiddet görüp kaçan kadına valinin eşi sahip çıktı Mardin'de eşi H.İ.'den (54) şiddet gören N.İ. (34), Van'ın Erciş ilçesinde yakınların yanına sığındı. Şiddet görüntülerinin bazı sosyal medya hesaplarında yayılması üzerine Van Valisi Mehmet Bilmez'in eşi Meral Bilmez, şiddet mağduru kadınla görüşüp, her türlü desteği vereceklerini söyledi.
4.08.2021 Gündem
Nil Burak hastaneye kaldırıldı!
Nil Burak hastaneye kaldırıldı! Besteci ve yorumcu Nil Burak, konser için bulunduğu Kıbrıs'ta aniden rahatsızlandı. Onur Akay, Kıbrıslı sanatçının ameliyata alındığını açıkladı.
1.08.2021 Magazin
Fotoğraf gönderen evli kadına tazminat cezası!
Fotoğraf gönderen evli kadına tazminat cezası! Ankara 16. Aile Mahkemesi, evli olduğu halde internet üzerinden tanıştığı ve duygusal ilişki yaşadığı kişiye çıplak fotoğraflarını gönderen kadını tam kusurlu buldu. Mahkeme, çiftin boşanmasına ve kadının kocasına toplam 30 bin TL tazminat ödemesine karar verdi.
27.11.2020 Yaşam
17 yıllık dehşet! Başka kadınlarla birlikte olduğu videoyu izletti ve...
17 yıllık dehşet! Başka kadınlarla birlikte olduğu videoyu izletti ve... Ardahan’da, 6 çocuk annesi kadın, 17 yıllık evliliği boyunca eşinden gördüğü şiddeti anlattı: “Ayaklarıma ispirto döküp yaktı. Kadınlarla ilişkisini izletti. Annemin, abimin evlerini, arabalarını ateşe verdi. Kurtarın beni."
16.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görücü Usulü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görücü usulü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.