Gazete Vatan Logo

Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı!

Esra Erol'un programına çıkan Cemile Hanım, canlı yayında kendisini sokağa attığını iddia ettiği kayınvalidesiyle karşı karşıya gelirken, verdiği tepkilerle sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu videoyu izleyenler Esra Erol Cemile kimdir, Cemile Hanımın olayı nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanının nedeni ve diğer merak edilenler…

Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Cemile Hanım, 4 yıl önce evlendiği kocasından boşanmak için yardım istedi. Eşinin kendisine ve çocuklarına sahip çıkmadığını söyleyen Cemile Hanım'ın canlı yayındaki tepkileri ise gündem oldu.

Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir?

Canlı yayında görücü usulü evlendiği eşi ve ailesiyle yaşadığı sorunları anlatan Cemile Hanım, "Eşimi ilk gördüğümde sevdim ama yanlış kişiyi sevmişim. Lanet olsun onunla evlendiği güne" dedi. Evliliğinin ilk yılından itibaren sorunların başladığını söyleyen genç kadın, kayınvalidesi ve kayınpederinin kendisini sokağa attığını söyledi.

Canlı yayında kayınvalidesi ile yüzleşen Cemile Hanım, tepkileri ve taklitleriyle kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ramazan Karaca ile görücü usulüyle evlendirilen Cemile Hanım, evliliğinde sorunlar yaşadığını ifade ederek Esra Erol'dan ve ekibinden yardım talep etti.

"Kocam her kavgada çöp poşeti gibi beni annemin kapısına bırakıyor. Şiddet gördüm altınlarımı aldı, mağdur edildim" diyen hamileyken bile şiddet gördüğünü belirterek, "Hiçbirinden şikayetçi olmadım, çünkü beni kapının önüne koyduğunda gidebileceğim hiçbir yer yok. Annemin durumu yok, bana ve çocuklarıma bakamaz. Çocuklarım için sustum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Karısından boşanmak isteyen Ramazan Karaca ile görüşen Cemile Hanım, "Ben de senden ayrılmak istiyorum. Gel boşanalım, çocuklarımın velayetini ve altınlarımı ver" dedi.

Olayların dinmediği canlı yayında Esra Erol, konuk Cemile Hanım'ı kayınvalidesiyle yüzleştirdi. Kayınvalide, "Onu evden biz kovamadık. Kendisi gitti, kardeşi alıp götürmüş Bunlar kavga etmişler, Cemile çay bardağı fırlatmış" deyince görüntülü yapılan görüşmede Cemile Hanım, yerinden fırlayarak kayınvalidesinin üzerine yani ekrana yürüdü.

Öte yandan konuk Cemile Hanım'ın canlı yayında sergilediği tavırlar programa damga vururken sosyal medyada gündeminde yer etti.