Gazete Vatan Logo

Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar mı etti?

Müge Anlı Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı’nın programında eşinin pideciye kaçması üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan ve "Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel, yine affederim" diyen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini astı.

Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar mı etti?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak günlerdir haber alamadığı eşi için yardım isteyen Serkan Kıyak, gelen telefon bağlantısı ile sinir krizi geçirmiş, kendini yerlere atmıştı. Kıyak telefondan bağlanan eşine "Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim" ifadelerini kullanmıştı. Peki, Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar mı etti?

Serkan Kıyak öldü mü?

Yerel yayın yapan Usakgundem.com'un haberine göre 32 yaşındaki Serkan Kıyak, ikamet ettiği Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokağındaki evinde kendini asarak yaşamına son verdi. Yetiştirme yurtlarında büyüyen ve 2 yıl önce görücü usulü ile evlendiği eşinden bir yaşında da çocuğu olan Kıyak'ın eşinin kaçması sebebiyle bunalıma girdiği ve yakınlarına telefonundan mesaj çekerek helalleştiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yayındaki sinir krizinin ardından son olarak tekrar Müge Anlı ile Tatlı Sert'e tekrar çıkan Serkan Kıyak, eşinden ayrılmaya karar verdiğini söylemişti. Mutfağa girip börek yapan Kıyak, yaptığı böreği Müge Anlı'ya ikram etmiş ve yeni bir başlangıç yapacağını belirtmişti.