Yaşar Alptekin

Yaşar Alptekin

Son dakika yaşar alptekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaşar alptekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaşar alptekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşar Alptekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşar alptekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 yaşar alptekin haberi bulunmuştur. Tüm yaşar alptekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı!
Yaşar Alptekin dört katlı villasının kapısını Evrim Akın'a açtı! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekti.
31.03.2024 Magazin
e-Devlet kullanıcı sayısı yüzde 37 arttı! Bakan Uraloğlu açıkladı
e-Devlet kullanıcı sayısı yüzde 37 arttı! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023'ün ilk 6 ayında e-Devlet kullanıcı sayısı 63 milyon 330 bin 190 kişiye yükseldi. e-Devlet kullanan vatandaşlarımızın sayısında yüzde 37'lik büyük bir artış gerçekleşti" dedi.
2.08.2023 Gündem
Yaşar Alptekin'in itirafı dikkat çekti! 'Boşanmak için başkasıyla yakınlaştım'
Yaşar Alptekin'in itirafı dikkat çekti! 'Boşanmak için başkasıyla yakınlaştım' 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, üç yıl önce kızının annesi Nilgün Altınyay'ı kanser nedeniyle kaybetmişti. Geçtiğimiz ay görücü usulü tanıştığı Nadire Tunca ile nikah masasına oturan ünlü isim, katıldığı bir programda ilk eşiyle boşanma sürecinde yaşadıklarını anlatmasıyla tepki çekti.
2.08.2023 Magazin
Yaşar Alptekin'in mutlu günü! Nadire Tunca ile evlendi
Yaşar Alptekin'in mutlu günü! Nadire Tunca ile evlendi 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, üç yıl önce kızının annesi Nilgün Altınyay'ı kanser nedeniyle kaybetmişti. Alptekin, görücü usulü ile tanıştığı Nadire Tunca ile nikâh masasına oturdu. Çiftin mutlu gününden kareleri sosyal medyada paylaşıldı.
30.06.2023 Magazin
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü
Yaşar Alptekin'den dikkat çeken açıklamalar: En güzel şey görücü usulü Oyuncu Yaşar Alptekin, canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 61 yaşındaki eski manken ve oyuncu, görücü usulü ile tanıştığı müstakbel eşinde etkilendiği özellikleri tek tek anlattı. İşte Alptekin'in dikkat çeken sözleri...
10.03.2023 Magazin
Yaşar Alptekin dede oldu!
Yaşar Alptekin dede oldu! Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu ve manken Yaşar Alptekin, dede olma sevinci yaşadı. Kendisi gibi yönetmenlik yapan Ahmet Emre Tanyıldız ile evli olan Yaşar Alptekin'in kızı Ayris Alptekin, bir kız bebek dünyaya getirdi. Yaşar Alptekin, iki kez evlendiği Ayris Alptekin'in annesi Nilgün Altınyayla'yı 2 Aralık 2020'de kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı.
10.11.2022 Magazin
Yaşar Alptekin canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!  'Nilgün'le tekrar yaşamak isterdim'
Yaşar Alptekin canlı yayında gözyaşlarına boğuldu! 'Nilgün'le tekrar yaşamak isterdim' Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Yaşar Alptekin, bugün tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Alptekin, 21 yıl sonra ikinci kez evlendiği ve Aralık 2020'de vefat eden eşi Nilgün Altınyay ile ilgili konuşurken, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Yüzüğünü çıkarmaması dikkat çeken ünlü isim, "Kalbimden çıkaramadım ki yüzüğümü çıkarayım" dedi.
15.02.2022 Magazin
Yaşar Alptekin: Eşimi aldattım
Yaşar Alptekin: Eşimi aldattım Oyuncu ve model Yaşar Alptekin, 22 yıl sonra yeniden evlendiği Nilgün Altınyay’ı 2 Aralık Çarşamba günü kaybetmişti. Alptekin, ikinci kez evlendiği eşinden boşanmak için onu planlayarak aldattığını itiraf etti.
11.12.2020 Magazin
Yaşar Alptekin’in kızı Ayris kimdir? Ayris Alptekin kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Yaşar Alptekin’in kızı Ayris kimdir? Ayris Alptekin kaç yaşında, ne iş yapıyor? Eski manken Yaşar Alptekin eşinin vefat haberleriyle gündeme geldi. Yaşar Alptekin, eşi Nilgün Altınyay’ın vefatını şu sözlerle duyurmuştu. ‘Gönlümün sultanı. Çocuklarımın anası, hayat arkadaşımı, sevdiğimi, en sevdiğime, gerçek sahibine yolladık.’ Çift, 1995'te boşanmış, 2019'da yeniden nikah masasına oturmuştu. Eşiyle yeniden nikah masasına oturmasını "Kızımla ortak verdiğimiz bir karar sonucu onu buldum. Kızım baba'ben anneme gidiyorum, seni özlüyorum. Sana geliyorum annemi özlüyorum. Hep bir tarafım yarım' dedi. Kızımız anne babasıyla aynı evde olsun dedik. O hiç evlenmedi. Çok zor günler geçirdi. Kimseye muhtaç olmadan mücadelesini verdi. ‘’ sözleriyle anlatmıştı. Peki, Ayris Alptekin kimdir? Yaşar Alptekin’in kızı Ayris kaç yaşında?
8.12.2020 Gündem
Yaşar Alptekin: Yuvam yıkıldı, tekrar kavuşana dek...
Yaşar Alptekin: Yuvam yıkıldı, tekrar kavuşana dek... 2 Aralık'ta eşi Nilgün Altınyay'ı kaybeden Yaşar Alptekin merak edilenleri anlattı. 25 yıl sonra boşandığı eşi ile yeniden evlenen Alptekin, "Tekrar kavuşana dek içimizdeki acı sürecek" dedi.
5.12.2020 Magazin
Yaşar Alptekin ve Nilgün Altınyay yeniden evleniyor
Yaşar Alptekin ve Nilgün Altınyay yeniden evleniyor Eski eşler 21 yıl aradan sonra yeniden dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Alptekin, eski eşine 2. Sayfa canlı yayınında yeniden evlilik teklif etti.
24.01.2019 Magazin
Yaşar Alptekin boşandığı eşi ile yeniden evleniyor
Yaşar Alptekin boşandığı eşi ile yeniden evleniyor teve2'deki '2. Sayfa' programına konuk olan eski manken Yaşar Alptekin, kızının annesiyle yeniden evleneceğini açıkladı
23.10.2018 Magazin
Genç oyuncuyu yıkan ölüm
Genç oyuncuyu yıkan ölüm Çocuklar Duymasın'ın Orçun karakteri Alperen Khamis'in 2 aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ve dün hayatını kaybeden annesi Nilgün Aksu, son yolculuğuna uğurlandı.
29.08.2018 Magazin
Ateşli sahnelerde oynamam
Ateşli sahnelerde oynamam Kendini dine adayan Yaşar Alptekin, muhafazakar giyim tarzından vazgeçip 90’lardaki haline döndü. Yaşar Alptekin, “Mesleğime döndüm. Fakat kriterlerimden biri ateşli sahnelerde oynamam” dedi
29.11.2017 Magazin
'Mesleğime geri döndüm' Sarık da sakal da gitti...
'Mesleğime geri döndüm' Sarık da sakal da gitti... Muhafazakar giyim tarzından vazgeçen Yaşar Alptekin, “Benim düşüncelerim ve inancım değişmedi sadece mesleğime geri döndüm” dedi.
29.11.2017 Magazin
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan!
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan! O Türk sinemasının en değerli isimlerinden biri. Önce kanser olduğunu söylediler, sonra da öldüğünü. Ama o hâlâ sağlıklı ve çok güzel. Bodrum’da yaşayan Fatma Girik, uzun süren sessizliğini bozdu.
14.10.2017 Magazin
Ayşegül Aldinç açıkladı! Sevişme sahnesi gerçek miydi?
Ayşegül Aldinç açıkladı! Sevişme sahnesi gerçek miydi? Yaşar Alptekin, verdiği röportajda "Yatak sahneleri gerçekti" diye açıklama yapmıştı. Alptekin'e rol arkadaşı Ayşegül Aldinç, "O yaşarken ben de orada mıydım acaba?" diye tepki verdi.
5.09.2017 Magazin
Yaşar Alptekin: Eskiden FETÖ'cüydüm şimdi ise...
Yaşar Alptekin: Eskiden FETÖ'cüydüm şimdi ise... Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, eskiden FETÖ'cü olduğunu; ancak şimdi başka bir Cemaat'le birlikte olduğunu söyledi.
4.09.2017 Magazin
Yaşar Alptekin: Sevişme sahneleri gerçekti
Yaşar Alptekin: Sevişme sahneleri gerçekti Bugüne kadar 46 film yapan Yaşar Alptekin, “Yeşilçam’ın meşhur öpüşme ve sevişme sahnelerinde gerçek etkileşim oluyordu. Tüm rol arkadaşlarımla aşk yaşadım."
4.09.2017 Magazin
Yaşar Alptekin: Sözün bittiği yer
Yaşar Alptekin: Sözün bittiği yer Beşiktaş'ta lüks bir otelde öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına katılan eski manken ve dansçı Yaşar Alptekin, "Güzel bir oyuncuydu, güzel kalpli bir insandı" şeklinde konuştu.
29.08.2017 Magazin
Öldürülen Vatan Şaşmaz'a son veda!
Öldürülen Vatan Şaşmaz'a son veda! Beşiktaş'ta 27 Ağustos Pazar akşamı lüks bir otelin 10'uncu katında Filiz Aker tarafından tabancayla öldürülen Vatan Şaşmaz, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
29.08.2017 Magazin
Yaşar Alptekin: Para ve şöhret Mustafa Ceceli'yi bozdu!
Yaşar Alptekin: Para ve şöhret Mustafa Ceceli'yi bozdu! Yaşar Alptekin, son dönemlerin en çok konuşulan ismi Mustafa Ceceli hakkında, "Para ve şöhret en delikanlı adamı bile bozar" dedi.
6.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yaşar Alptekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşar alptekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.