Görevlendirme

Görevlendirme

Son dakika görevlendirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görevlendirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görevlendirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görevlendirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görevlendirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.098 görevlendirme haberi bulunmuştur. Tüm görevlendirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Yönetici atama ve yeniden görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri üzerinden il bazlı belli oluyor. Bulundukları okullarda görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirilmesi için gerçekleştirilen sürecin sonuçları, il bazında erişime açıldığından MEB yeniden yönetici atama sonuçları ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Okul müdürü, müdür yardımcısı, idareci atama sonuçları açıklandı mı? İşte MEB yönetici atama il il sonuçları ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne 1 yıllık görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz, kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Gündem
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, okullarda yönetici seçme ve görevlendirme faaliyetlerinde değişiklik yapıldı. Buna göre, ilk defa yönetici olacaklar için yazılı sınav şartı getirildi.
2.03.2024 Gündem
Yönetici atama takvimi 2024! Yeniden yönetici görevlendirme 2024 ne zaman?
Yönetici atama takvimi 2024! Yeniden yönetici görevlendirme 2024 ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl belirlenen yönetici atama takvimi atama yönetmeliğinin açıklanmasının ardından sorgulanamaya başlandı. Yönetici atama takvimi ile birlikte öğretmen atama ve yer değiştirme takvimi de belli oluyor.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024! Yönetici atama yönetmeliği yayımlandı? MEB yönetici atama yönetmeliği resmi gazetede yayımlandı.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024 Resmi Gazete’de yayımlandı mı? Yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak, yönetici atama yönetmeliği değişecek mi 2024?
MEB yönetici atama yönetmeliği 2024 Resmi Gazete’de yayımlandı mı? Yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak, yönetici atama yönetmeliği değişecek mi 2024? Milli Eğitim Bakanlığı 2024 Yeni Yönetici Atama Takvimi’nin belli olmasının ardından MEB atama yönetmeliğinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. MEB yönetici atama yönetmeliğinin Resmi Gazete’ye iletildiği belirtildi. Peki, MEB yönetici atama yönetmeliği Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girecek? Yönetici atama yönetmeliği değişecek mi, MEB yönetici atama yönetmeliği ne zaman yayınlanacak?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
EKYS sınavı kaç soru, MEB EKYS sınavı kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli? 2024 Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı(MEB-EKYS) tarihi belli oldu. Sınava başvurular 4 Ocak-11 Ocak arasında alınmıştı. Peki, EKYS sınavı ne zaman? 2024 EKYS kaç saat, kaç dakika? EKYS sınav sonucu kaç yıl geçerli?
16.02.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti Yeni transfer 10 numara Ernest Muci’yi ilk maçında sağ kanatta oynatması sebebiyle eleştirilen Fernando Santos, Milot Rashica’nın dönüşüyle Konya maçı planlamasında değişikliğe gidecek.
14.02.2024 Beşiktaş
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır?
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurtlarında faaliyete geçen Yurt Time Projesi için başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Proje kapsamında öğrenciler birçok faaliyette görev alırken aynı zamanda harçlıklarını da kazanıyor. Peki, Yurt-Time Spor ve Yurt-Time Proje başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt time spor projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
30.01.2024 Gündem
İLK DEFA YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI 2023 | Müdür - müdür yardımcısı atama sonuçları 2023 açıklandı mı, ilk defa yönetici atama sonuçları açıklayan iller hangileri? İl il müdür yardımcılığı sonuçları
İLK DEFA YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI 2023 | Müdür - müdür yardımcısı atama sonuçları 2023 açıklandı mı, ilk defa yönetici atama sonuçları açıklayan iller hangileri? İl il müdür yardımcılığı sonuçları İlk defa yönetici atama sonuçları 23 EKİM 2023 için aramalar hızlandı. Adaylar okullara müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları sorgulama süresine başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okullara ilk defa müdür ve müdür yardımcısı atamaları için yapılan görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri aracılığıyla duyurmaya devam ediyor. Bu sürecin sonuçları, bazı iller tarafından erişime açıldı. Peki, İlk defa yönetici atama sonuçları açıklayan iller hangileri? İşte Müdür - müdür yardımcısı atama sonuçları 2023 - il il güncel liste…
23.10.2023 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Saat 14.00'te başlayan ve yaklaşık 1 saat süren görüşme Bahçeli'nin konutunda gerçekleşti.
29.08.2023 Gündem
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi
Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi Koç Holding'in 56 yıllık şirketi Tat Gıda satılıyor. Holding daha önce yaptığı açıklamada şirketin satışına ilişkin görevlendirmeler yapıldığını açıklamıştı. Bugün yapılan KAP açıklamasında şirketin satış aşamasının ikinci faza geçtiği duyuruldu.
28.07.2023 Ekonomi
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak bir 'gizli toplantı' iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Genel Başkan olmak isteyen İmamoğlu, 18 ilçe başkanı ile gizli toplantı yaptı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise o başkanları görüşmeye çağırdı, davetine katılmayan ismi görevden aldı.
3.07.2023 Gündem
İşte liderlerin 2’nci tur yol haritası! Seçim stratejileri belli oldu
İşte liderlerin 2’nci tur yol haritası! Seçim stratejileri belli oldu 28 Mayıs’taki ikinci tur öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun seçim stratejileri de belli oldu. Erdoğan televizyon programlarına ağırlık verirken deprem bölgesi başta olmak üzere birçok şehre ziyaretler ve mitingler de yapacak. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise ikinci tur için teröre karşı güçlü vurguyla sahaya inmeye hazırlanıyor.
17.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ'dan İmralı iddialarına tepki: Akşener yayınlamazsa ben yayınlayacağım
Bakan Bozdağ'dan İmralı iddialarına tepki: Akşener yayınlamazsa ben yayınlayacağım Adalet Bakanı Bekir Bozdağ CNN TÜRK'te gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, The Economist'in bugün paylaştığı kapağa tepki gösterirken, 'Amaç Türkiye'nin tercihine müdahale girişimi.' dedi. Bozdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 17-25 Aralık sürecine ilişkin sözlerine ise "Yıllar sonra da olsa cumhurbaşkanımıza kumpas kurulduğunu, o kasetlerin kurmaca olduğunu, kumpasa destek verdiğini itiraf etti. Kendisini Türk halkından özür dilemeye davet ediyorum" dedi. Bozdağ, Meral Akşener'in 'İmralı' iddialarıyla ilgili de "Orada bir sürü teknik sorun oluyor. Belge dedikleri şey teknik görüşmelerle ilgili yazışma. Bunları yayınlasınlar, yayınlamazlarsa ben yayınlayacağım" ifadelerini kullandı.
5.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz" dedi.
25.03.2023 Gündem
Bakan Yanık: Kadın konukevlerimizde bin 707 kadınımız ve 1161 çocuğumuz hizmet alıyor
Bakan Yanık: Kadın konukevlerimizde bin 707 kadınımız ve 1161 çocuğumuz hizmet alıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Türkiye genelinde 81 ilimizde 149 kadın konukevimizde hizmet vermekteydik. Şu an itibarıyla yine 149 kadın konukevinde bin 707 kadınımız ve beraberinde de 1161 çocuğumuz hizmet almaya devam ediyor "dedi.
8.03.2023 Gündem
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı
Akşener masadan kalktı, gözler adaylarda! 6'lı masadaki kriz ABB'ye sıçradı İYİ Parti lideri Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adayı olması fikrine karşı çıkarak altılı masadan çekildi. Masanın diğer beş ortağı bugün bir araya gelecek. Gözler, Millet İttifakı’nın ve İYİ Parti’nin adaylık konusunda yapacağı açıklamalara çevrildi. Öte yandan 6'lı masadaki kriz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde de tepki istifalarına neden oldu.
6.03.2023 Gündem
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'nın OHAL bölgesine geçici görevlendirme başvuruları başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı'nın OHAL bölgesine geçici görevlendirme başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Olağanüstü Hal (OHAL) çerçevesinde deprem bölgesine yapılacak geçici görevlendirme başvurularının yarın başlayacağını duyurdu.
15.02.2023 Gündem
Okulların açılış tarihi ertelenir mi? Bakan Özer'den açıklama
Okulların açılış tarihi ertelenir mi? Bakan Özer'den açıklama Milli Eğitim Bakanı Özer ile Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Malatya’daki Acil Durum Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, "71 ilde 20 Şubat tarihi ile eğitim-öğretim başlayacak." dedi.
15.02.2023 Eğitim
Okulların kapanma tarihi değişir mi? Bakan Özer: 1 Mart tarihini öteleyebiliriz
Okulların kapanma tarihi değişir mi? Bakan Özer: 1 Mart tarihini öteleyebiliriz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, "1 Mart'ta eğitim-öğretim başlayacak demiyoruz. 1 Mart'a kadar ara verildiğini söylüyoruz. Hasarımız diğer binalara göre çok az. Tüm okulların hasar tespit raporlarını almadan eğitime başlamayacağız" dedi.
13.02.2023 Eğitim
Memur milyonları ilgilendiren 'eş durumu' kararı
Memur milyonları ilgilendiren 'eş durumu' kararı Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), eşinin çalıştığı ildeki Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) tayin talebi kadro olmadığı gerekçesiyle reddedilen SGK personelinin başvurusunu haklı buldu. KDK, başvurucunun aile hayatının parçalanmış olduğu dikkate alındığında; kadro olmasa da geçici görevlendirmesinin yapılabileceği, idarenin başvuranın talebinin reddi işleminin hukuka ve hakkaniyete aykırı olduğu sonucuna ulaştı. Tavsiye kararı üzerine başvurucu kamu görevlisi, eşinin bulunduğu ildeki SGK'da görevlendirildi.
29.01.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Görevlendirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görevlendirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.