Gönderi

Gönderi

Son dakika gönderi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gönderi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gönderi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gönderi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gönderi gelişmeleri de dahil olmak üzere 509 gönderi haberi bulunmuştur. Tüm gönderi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu duyurdu! Kampanya başlatılıyor, yüzde 30 indirim
Bakan Uraloğlu duyurdu! Kampanya başlatılıyor, yüzde 30 indirim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Asrın felaketinde zarar gören illerimizin ticaret hayatının tekrar canlandırılması ve ülke ekonomisine kazandırılmasına katkı sağlamak için PTT olarak kampanya başlatıyoruz" diye konuştu.
5.02.2024 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yeni açıklama yapıldı. Karekod uygulaması 1 Ocak itibarı ile zorunlu hale geldi. Detaylar açıklandı.
22.01.2024 Gündem
1 Ocak kargolar çalışıyor mu, kargolar 1 Ocak'ta açık mı? Yılbaşında kargolar (Yurtiçi, MNG, Trendyol, PTT, Sürat) çalışıyor mu 2024?
1 Ocak kargolar çalışıyor mu, kargolar 1 Ocak'ta açık mı? Yılbaşında kargolar (Yurtiçi, MNG, Trendyol, PTT, Sürat) çalışıyor mu 2024? Yeni yıl heyecanı sabırsızlıkla beklenirken sipariş verenler ve kargo firmaları aracılığıyla uzaktaki yakınına gönderi yapacaklar kargoların çalışma durumunu merak ediyor. Peki, 1 Ocak kargolar çalışıyor mu, 1 Ocak pazartesi kargolar açık mı? Kargolar yılbaşında tatil mi?  Aras, MNG, Trendyol, Yurtiçi, PTT kargoların 1 Ocak çalışma durumu…
30.12.2023 Gündem
Atatürk'ün Suudi kralına yazdığı mektup gerçek mi, Atatürk Suudi kralına telgraf gönderdi mi?
Atatürk'ün Suudi kralına yazdığı mektup gerçek mi, Atatürk Suudi kralına telgraf gönderdi mi? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali ertelendi. Fenerbahçe ve Galatasaray maça Atatürk tişörtü ile çıkmak istemiş fakat Suudi Arabistan yönetiminin buna izin vermediği belirtilmişti. İddialar birbirini kovalarken sosyal medyada da “Atatürk'ün Suudi kralına yazdığı mektup” isimli gönderi dolaşmaya başladı. Söz konusu mektupta Atatürk'ün 1930'larda Suudi Kralı İbn Suud'a "Hazreti Muhammed'in türbesini yıkmaya kalkarsan ordumu tepene gönderirim" yazdığı iddia edildi. Paylaşımları gören vatandaşlar Atatürk'ün Suud kralına çektiği telgraf gerçek mi, Atatürk Suudi kralına telgraf gönderdi mi? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki, Atatürk'ün Suudi kralına yazdığı mektup gerçek mi?
30.12.2023 Gündem
Gulmtal tarafından adınıza alıcı ödemeli kargo mesajı nedir? Gulmtal mesaj geldi, ne yapmalıyım? Gulmtal dolandırıcılığı ne demek, Gulmtal nedir?
Gulmtal tarafından adınıza alıcı ödemeli kargo mesajı nedir? Gulmtal mesaj geldi, ne yapmalıyım? Gulmtal dolandırıcılığı ne demek, Gulmtal nedir? Gulmtal mesajı nedir, Gulmtal tarafından adınıza alıcı ödemeli kargo mesajı dolandırıcı mı? Son günlerde “adınıza alıcı ödemeli kargo gönderi kabul edilmiştir” şeklindeki mesajlarda artış var. Dolandırıcılar her geçen gün yeni taktiklerle binlerce vatandaşı mağdur ediyor. Şimdiki dolandırıcılığı adı ise Gulmtal oldu.
22.12.2023 Gündem
HAYIRLI CUMALAR | Ayetli, hadisli, dualı Cuma mesajları ve resimli, farklı, anlamlı Cuma sözleri! 22 Aralık 2023 Cuma gününe özel en güzel Cuma mesajları seçenekleri
HAYIRLI CUMALAR | Ayetli, hadisli, dualı Cuma mesajları ve resimli, farklı, anlamlı Cuma sözleri! 22 Aralık 2023 Cuma gününe özel en güzel Cuma mesajları seçenekleri Cuma gününün kudreti bir kez daha geldi. Cuma günü camilerde cuma namazı kılınır, okunan hutbeler dinlenir ve bol bol dualar edilir. Müminler aynı zamanda Cuma gününe özel birbirlerine cuma mesajları gönderi. Resimli, yazılı veya sözlü olarak cumanız mübarek ve hayırlı olsun mesajını ileten Müslümanlar farklı bir mesaj ve dua göndermek için yazılı basından da yararlanıyor. Cuma günü ibadetler yapılırken biz de bugüne özel en güzel, anlamlı, yeni ve resimli cuma mesajları derledik. İşte 22 Aralık Cuma Mesajları 2023…
22.12.2023 Gündem
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor Ulaştırma Bakanlığı’nın taslağına göre, kurye teslimi için kaydedilecek motosiklet 10 yaşından büyük olmayacak. Kurye gönderiyi taşıma süresi taahhüdünde bulunmadan, “makul sürede” ulaştırmakla yükümlü olacak.
7.12.2023 Gündem
Mauro Icardi'den aşk dolu paylaşım
Mauro Icardi'den aşk dolu paylaşım Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, çocuklarının annesi Wanda Nara için sosyal medya sayfasından romantik bir gönderi yayınladı. Wanda Nara ve Mauro Icardi geçtiğimiz yıl büyük bir kriz atlatmışlardı, çift evliliklerini kurtarmayı başardı.
7.10.2023 Magazin
Elon Musk'tan yeni karar! Paralı oldu
Elon Musk'tan yeni karar! Paralı oldu Twitter'ı satın alıp adını X olarak değiştiren iş insanı Elon Musk şimdi de TweetDeck'i paralı yaptı.
16.08.2023 Bilim ve Teknoloji
15 Temmuz’da kargolar açık m? Bugün karolar çalışıyor mu, 15 Temmuz’da PTT, Yurtiçi, MNG, Aras kargo dağıtım yapıyor mu?
15 Temmuz’da kargolar açık m? Bugün karolar çalışıyor mu, 15 Temmuz’da PTT, Yurtiçi, MNG, Aras kargo dağıtım yapıyor mu? 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu, 15 Temmuz kargolar açık mı? 15 Temmuz PTT, Yurtiçi, Aras, MNG, Sürat Kargo, Trendyol Express’in açık olup olmadığı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gönderi yapmak isteyen ya da bir yerden kargo bekleyen vatandaşlar arama motorlarına girerek resmi tatillerde kargoların çalışma durumu araştırmaya başladı.
15.07.2023 Gündem
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu Real Madrid'in tüm dünyaya Arda Güler'in transferini duyurduğu sosyal medya hesapları 1 milyona yakın takipçi kazanımı, yaklaşık 500 milyon görüntülenmeyle rekor kırdı. Kulüp bu paylaşımlar neticesinde ilk 2 günde Instagram'da 742 bin 645, Twiter'da 177 bin 432, Facebook'ta 18 bin 920 yeni takipçi kazandı.
10.07.2023 İspanya
Elon Musk Twitter’ı kısıtladı, tepkiler çığ gibi! İddia doğru çıktı, işte saklanan gerçek
Elon Musk Twitter’ı kısıtladı, tepkiler çığ gibi! İddia doğru çıktı, işte saklanan gerçek Twitter kullanıcıları hafta sonundan bu yana platformdaki güncellemelerle başa çıkmaya çalışıyor. Dünya, Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal ağdaki kısıtlama haberlerine odaklandı. Cumartesi sabah 10'dan itibaren, ücretli kullanıcılar için doğrulanmış hesaplar başlangıçta günde 6.000 gönderi okumakla sınırlıydı, mevcut doğrulanmamış hesaplar günde 600 gönderi ve yeni doğrulanmamış hesaplar günde yalnızca 300 gönderi okumakla sınırlıydı. Musk'ın tweet'lerine göre saat 15:00'e kadar bu sayılar sırasıyla 10 bin, 1 bin ve 0,5 bine yükseldi. Ancak gerçek bambaşka çıktı...
3.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Bayramda kargolar açık mı? Kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo gelir mi, bayramda hangi kargolar açık? Trendyol Express, Aras, Yurtiçi, MGN kargo açık mı?
Bayramda kargolar açık mı? Kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo gelir mi, bayramda hangi kargolar açık? Trendyol Express, Aras, Yurtiçi, MGN kargo açık mı? Bugün kargolar açık mı, kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo gelir mi? Kurban Bayramı'nda kargolarda işlem yapmak isteyen kişiler bayramda kargoların çalışma durumunu sorguluyor. Peki, Bayramda kargolar açık mı, kargolar bayramda kapalı mı? Kurban Bayramı'nda kargolar çalışıyor mu?
27.06.2023 Gündem
Sinem Kobal'dan  yeni paylaşım! 'Paylaşa paylaşa Kenan'ın sırtını paylaştı'
Sinem Kobal'dan yeni paylaşım! 'Paylaşa paylaşa Kenan'ın sırtını paylaştı' Sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Paylaşımında eşiyle çekilen bir karesine de yer veren ünlü ismin gönderisine, beğeni ve yorum yağdı.
16.06.2023 Magazin
Filiz Akın'dan kötü haber! 'O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim'
Filiz Akın'dan kötü haber! 'O kadar ilaç ve tedaviye rağmen iyi değilim' Uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın, sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir paylaşımda bulundu.
6.06.2023 Magazin
Georgina Rodriguez'den dans paylaşımı!
Georgina Rodriguez'den dans paylaşımı! Georgina Rodriguez şimdi ise dansa gittiği kurstan yeni bir gönderi paylaştı.
18.05.2023 Magazin
Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den dikkat çeken paylaşım!
Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den dikkat çeken paylaşım! Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez geçtiğimiz haftalarda havuz paylaşımıyla gündeme gelmişti. Rodriguez, şimdi ise dansa gittiği kurstan yeni bir gönderi paylaştı.
18.05.2023 Magazin
Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'tan Arda Güler paylaşımı
Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'tan Arda Güler paylaşımı Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında 24 Nisan Pazartesi sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jorge Jesus, sosyal medya hesabından Arda Güler'e taktik tahtasında bir şeyler anlattığı bir video paylaştı.
22.04.2023 Fenerbahçe
'Yüksek kazanç' vaadiyle büyük vurgun! Sosyal medya üzerinden sinsi tuzak
'Yüksek kazanç' vaadiyle büyük vurgun! Sosyal medya üzerinden sinsi tuzak Mersin'de ele geçirdikleri sosyal medya hesaplarından para kazandıklarına dair sahte gönderi oluşturarak, ağlarına düşürdükleri kişileri 'yüksek kazanç' vaadiyle yaklaşık 2 milyon lira dolandırdığı belirlenen 9 şüpheli gözaltına alındı.
20.04.2023 Yaşam
Şantiyeler işçi arıyor! 'Ara eleman bulamıyoruz'
Şantiyeler işçi arıyor! 'Ara eleman bulamıyoruz' İnşaat sektöründe işçi bulmak zorlaşıyor. Depremle birlikte 11 ilde artan şantiyelerin işçi sorununu büyüteceği belirtiliyor. Türkiye’den yurtdışına işçi gönderi-minin geçici olarak durdurulması ve yurtdışından işçi getirilmesi talep ediliyor. Planlanan projelere göre işgücü ihtiyaç verisi çıkarılmasını öneren sektör temsilcileri, yeni işçi eğitimine ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çekiyorlar.
4.04.2023 Ekonomi
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı!
İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı! Ünlü şarkıcı İrem Derici bir süredir Survivor ile tanıdığımız Atakan Işıktutan ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Derici, romantik paylaşımlarının yanına dans videolarını da ekledi. Derici, 'Mutluluk bedava' notuyla sevgilisiyle eğlenceli anlarını paylaştı.
19.03.2023 Magazin
Çağrı Çıtanak: Sadece annemi değil, kimliğimin yarısını kaybettim
Çağrı Çıtanak: Sadece annemi değil, kimliğimin yarısını kaybettim Memleketi Hatay’da yaşayan annesini deprem felaketinde kaybeden oyuncu Çağrı Çıtanak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Çıtanak, "Antakya’da sadece annemi değil, 18 yaşıma kadar attığım her adımı kaybettim. Kimliğimin yarısını kaybettim" dedi.
19.02.2023 Magazin
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı
Hatay'da içleri ısıtan görüntü! Sinan Akçıl depremzede Duru ile düet yaptı Kahramanmaraş'ta depreme gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem, 10 ilde yıkıcı etkilere neden oldu. İki şiddetli depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor. Tek yürek olan sanat camiasından da kimi bölgede, kimi sosyal medyadan destek olmaya çalışıyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da o isimlerden biri. Akçıl, depremin en yıkıcı şehirlerinden biri olan Hatay-Antakya'ya gitti. Akçıl'ın son paylaşımı ise kalpleri ısıttı.
12.02.2023 Magazin
Kerem Bürsin'den dünyaya yardım çağrısı!
Kerem Bürsin'den dünyaya yardım çağrısı! Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'ye destek istedi.
10.02.2023 Magazin
Sanatçı Karsu ninesine kavuştu! Fotoğrafı herkesi duygulandırdı
Sanatçı Karsu ninesine kavuştu! Fotoğrafı herkesi duygulandırdı 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen, 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki deprem ülke genelinde büyük üzüntüye neden oldu. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken müzisyen Karsu Dönmez paylaştığı videoda Hatay'da enkaz altında kalan halası, nenesi ve kuzenleri için ağlayarak yardım istemişti. Ninesi'nin bulunduğunu duyuran Karsu'nun yayınladığı fotoğraf herkesi duygulandırdı.
8.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gönderi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gönderi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.