Gölet

Gölet

Son dakika gölet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gölet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gölet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gölet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gölet gelişmeleri de dahil olmak üzere 653 gölet haberi bulunmuştur. Tüm gölet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gölette kaybolan gençten hala haber alınamıyor
Gölette kaybolan gençten hala haber alınamıyor Adana'nın Kozan ilçesinde 6 gün önce gölete düşen genç hala bulunamadı.
16.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları toplayıp aralarında paylaşıyorlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. CHP'deki para sayma görüntüleri hakkında konuşan Erdoğan "Demet demet dolarları, avroları toplayıp aralarında paylaşıyorlar. Bunlara bu ülke teslim edilir mi?" dedi.
17.03.2024 Gündem
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi? Üsküdar Belediyesi'nin 3 yıllık özel çalışması ile hayata geçirilen dünyada örneği olmayan Üsküdar Çocuk Köyü, İstanbul'un çocuklarının hizmetine sunuldu. Peki, Üsküdar Çocuk Köyü nerede (yol tarifi)? Üsküdar Çocuk Köyü ücretli mi?
5.03.2024 Gündem
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Sakarya'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, '31 Mart seçimleri geleceğimiz adına çok kritik.' dedi. Muhalefete tepki gösteren Erdoğan, 'Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil. Türkiye’nin ikinci büyük partisi saç saça baş başa kavga ediyor.' ifadelerini kullandı.
24.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
'2030'da 15 havzada su açığı yaşayacağız'
'2030'da 15 havzada su açığı yaşayacağız' Tarımve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever, iklim değişikliğinin su kaynaklarına etkisini, uluslararası geçerliliği olan 3 model ve 2 projeksiyon ile ortaya çıkardıklarını söyledi. Sever, "2030'la beraber özellikle 15 havzamızda su açığı yaşayacağız. Ama tedbir geliştirirsek, en azından birçok havzamızda su açığını yaşamayacağız" dedi.
19.11.2023 Gündem
Amasya'da kan donduran cinayet! Taşla öldürüp, cesedi koyduğu otomobili ateşe verdi
Amasya'da kan donduran cinayet! Taşla öldürüp, cesedi koyduğu otomobili ateşe verdi Amasya’nın Merzifon ilçesinde Yılmaz Uyanık’ı (37) başına taşla vurarak öldürüp, cesedini otomobiliyle ateşe veren Ahmet Mutlu (39), tutuklanarak cezaevine gönderildi.
21.09.2023 Yaşam
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
Bakan Kurum: 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık
Bakan Kurum: 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "81 ilimize 484 millet bahçemizle 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık. Sadece İstanbul’umuzda 17 millet bahçemiz her gün binlerce vatandaşımızı ağırlıyor, 33 millet bahçemizin yapımı ise devam ediyor" dedi.
27.05.2023 Gündem
Çanakkale'de tekne battı: 1 ölü, 2 kişi yüzerek kurtuldu
Çanakkale'de tekne battı: 1 ölü, 2 kişi yüzerek kurtuldu Çanakkale'nin Ezine ilçesinde balık tutmak için gölete açılan 3 kişinin üzerinde bulunduğu tekne su aldığı için battı. Suya düşenlerden Afganistan uyruklu Gulam Haziret (39) hayatını kaybederken, Ali Aktaş (58) ve Kemal Ateş (56) yüzerek kıyıya ulaştı.
21.05.2023 Gündem
Uzmanlardan boğulma vakalarına karşı uyarı
Uzmanlardan boğulma vakalarına karşı uyarı Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte havuz, gölet ve denize serinlemek için giren vatandaşların boğulma vakalarında artış yaşanmaya başladı. Uzmanlar, girilen suya dikkat edilmesinin hayati önem taşıdığını vurgulayarak, sosyal medyada fazla beğeni almak için videolar paylaşmak için çekim yapıldığı sırada boğulmaların da meydana geldiğini söyledi.
21.05.2023 Gündem
Kurtarmak istediği arkadaşıyla birlikte gölette boğuldu
Kurtarmak istediği arkadaşıyla birlikte gölette boğuldu Aksaray’da pikniğe gittikleri bölgede girdiği gölette çırpınmaya başlayan Yunus Arslanbay (16) ile onu kurtarmak için suya giren Yaşar Yıldız (17), boğuldu.
15.05.2023 Yaşam
Boğulma vakalarına karşı uyarı! 'Tehlikeli ve yasak'
Boğulma vakalarına karşı uyarı! 'Tehlikeli ve yasak' Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önlemek maksadıyla DSİ 10. Bölge Müdürlüğünce uyarılarda bulunuldu.
15.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Lise öğrencilerimize müjde vermek istiyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem bölgesi illerimizdeki devlet üniversitelerimizde genel yerleştirme dışında yüzde 25 oranında ayrı bir kontenjan ayıracağız. Sıralama dışında puan önceliği ile ilave kontenjanlara yerleşebilecek. Özel üniversitelerin tamamında birer kişilik yer tesis edilecek. 21 bin 560 öğrencimizin faydalanacağı 2023-2024 döneminde yerleşecek" ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuşuyor. Bakan Nebati "Son dönemde tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşan istihdam piyasamızda daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturacağız" dedi. Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
2.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ülkenin başında yerli milli kararlı bir yönetim olmasaydı bu saydıklarımı çoktan yaptırmışlardı. Bu CHP'liler, İP, terör örgütü, HDP, Kandil, TCG Anadolu'dan rahatsız. Bu terör örgütüne bizler gereken dersi verdik mi? Biliyorlar ki eğer Cumhur ittifakı iş başında olursa teröristlere aman almak yok. 14 Mayıs bunların siyasi mevta haline gelmesi olacaktır" dedi. Erdoğan, Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftarı Programı’nda konuştu. Erdoğan burada, "Yatıyorlar kalkıyorlar Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Neymiş? Damatmış. Bunların babası bankalardan kuruş kredi almadan çalıştı. Çocukları da böyle devam ediyor." diye konuştu.
18.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gölet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gölet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.