Godfather

Godfather

Son dakika godfather haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan godfather ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını godfather haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Godfather

haberleri sayfasında son dakika yaşanan godfather gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 godfather haberi bulunmuştur. Tüm godfather haberleri aşağıda listelenmiştir.
Al Pacino'ya 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi!
Al Pacino'ya 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi! 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıkmıştı. Tüm dünyada gündem olan olayın ardından Noor Alfallah (29), Al Pacino'ya (83) bir yasak koydu.
4.06.2023 Magazin
Usta oyuncu James Caan hayatını kaybetti
Usta oyuncu James Caan hayatını kaybetti 'Godfather', 'Misery', 'Elf' filmlerindeki rolleriyle hafızalara kazınan aktör James Caan, 82 yaşında hayatını kaybetti.
7.07.2022 Magazin
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Baba filmi ne zaman çekildi? Baba filminin oyuncuları kim, konusu ne?
Baba filmi ne zaman çekildi? Baba filminin oyuncuları kim, konusu ne? Yönetmenliğini Francis Ford Coppola'nın yaptığı The Godfather (Baba) serisinin birinci filmi sinema tarihinin kült filmleri arasında gösteriliyor. Baba filmi, 40’lar ve 50’lerin Amerika’sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü anlatıyor. Peki, Baba filmi ne zaman çekildi? Baba filminin oyuncuları kim, konusu ne? İşte Baba filmi hakkında merak edilenler...
9.06.2020 Gündem
Danny Aiello hayatını kaybetti
Danny Aiello hayatını kaybetti Doğru Şeyi Yap, filminde canlandırdığı 'Pizzacı Sal' rolüyle Oscar'a aday gösterilen Danny Aiello, hayatını kaybetti.
14.12.2019 Dünya
Yıllar sonra gelen 'Esaretin Bedeli' itirafı!
Yıllar sonra gelen 'Esaretin Bedeli' itirafı! Uluslararası film veri tabanı IMDb'de 1994 yapımı 'The Shawshank Redemption' (Esaretin Bedeli) filmi, 10 üzerinden 9.3 puan ile birinci sırada yer alıyor.
13.09.2019 Magazin
"En hızlı piyanist" İstanbul'da konser verdi!
"En hızlı piyanist" İstanbul'da konser verdi! Dünyanın en hızlı piyanisti’ ve ‘klasik müziğin dahi prensi’ olarak bilinen Maksim Mrvica İstanbul'daki ilk konserini 20 Mart akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda verdi.
22.03.2019 Kültür Sanat
Maksim Mrvica  20 Mart’ta CRR’de!
Maksim Mrvica 20 Mart’ta CRR’de! Dünyanın en başarılı Hırvat müzisyenlerinden piyanist Maksim Mrvica,New Silk Road /Yeni İpek Yolu albümünün dünya lansmanı kapsamında, 20 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda sahne alacak.
25.02.2019 Kültür Sanat
Beylikdüzü'nde uyuşturucu villasına nefes kesen operasyon
Beylikdüzü'nde uyuşturucu villasına nefes kesen operasyon İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü'nde lüks bir villaya uyuşturucu operasyonu düzenledi. Nefes kesen operasyon, DHA kameraları tarafından kaydedilirken, villada piyasa değeri 4 milyon lira olarak değerlendirilen hint keneviri ele geçirildi. Villada bulunan biri Alman uyruklu üç kişi gözaltına alındı.
7.12.2018 Gündem
İyi yılda da kötü yılda da büyüyoruz
İyi yılda da kötü yılda da büyüyoruz Haziran’da halka arz edilen ve performansı ile dikkat çeken Mavi’nin CEO’su Cüneyt Yavuz, “2014-2016 ortalama ciro büyüme hızımız yüzde 21. Bu yılın ilk yarısında yüzde 42 büyüdük. Rüzgar arkamızdan pupa yelken esiyor” dedi
16.11.2017 Ekonomi
Derbideki koreografiyle ilgili iki başmüfettiş görevlendirildi
Derbideki koreografiyle ilgili iki başmüfettiş görevlendirildi Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta yapılan koreografiyle ilgili iki başmüfettiş görevlendirildi.
23.10.2017 Galatasaray
Abdullah Baybaşin 7 yıl sonra tahliye oldu
Abdullah Baybaşin 7 yıl sonra tahliye oldu 2011’deki dev operasyonla oraya çıkan Bolivya-Türkiye hattındaki uyuşturucu kaçakçılığına ilişkin davada Uluslararası uyuşturucu baronu Abdullah Baybaşin tahliye oldu.
29.09.2021 Gündem
Dünyaca ünlü aktör hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü aktör hayatını kaybetti "The Godfather II, Alien, Cool Hand Luke" filmleriyle tanınan kült filmlerin aktörü Hary Dean Stanton, 91 yaşında hayatını kaybetti.
16.09.2017 Magazin
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Son dakika... Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Görevimiz Tehlihke TV dizisi ve Ed Wood'daki Oscarlık performansıyla hafızalara kazınan usta oyuncu Martin Landau 89 yaşında hayatını kaybetti.
18.07.2017 Dünya
Tüm zamanların en iyisi: Baba
Tüm zamanların en iyisi: Baba Amerikan sinema dergisi Empire’ın yaptığı ankette, yaklaşık 20 bin okuyucu oy kullanarak tüm zamanların en iyi 100 filmini belirledi
12.06.2017 Kültür Sanat
Bahri Baba'nın ölüm sahnesi alıntı çıktı!
Bahri Baba'nın ölüm sahnesi alıntı çıktı! Kızını kaybeden Bahri Baba'nın bahçede torunuyla oynarken ölüp kalp krizi geçirdiği sahne akıllara efsane film The Godfather'ı getirdi.
2.03.2017 Televizyon
'Sonuçlar gerçekten şoke edici'
'Sonuçlar gerçekten şoke edici' 2018 yılında vizyona girmesi beklenen 'The Irishman'in yapımcısı Gaston Pavlovich, 73 yaşındaki Robert De Niro'nun filmde 40 yaş genç gösterileceğini açıkladı.
26.12.2016 Magazin
‘Babam ve Oğlum’ IMDB ilk 100’de
‘Babam ve Oğlum’ IMDB ilk 100’de 2005 yapımı, Çağan Irmak imzalı Türk filmi ‘Babam ve Oğlum’ IMDB’nin ‘En İyi 100’ listesine 81. sıradan giriş yaptı
23.11.2016 Magazin
Cesur kararlar alma arifesindeyim
Cesur kararlar alma arifesindeyim 25'inci yaşını kutlayan Serenay Sarıkaya yeni yaşını, "Hem hayatın ortasında hem başında gibi. Hem yetişkin hem genç kız gibi" sözleriyle anlatıyor. Sarıkaya, formunu yoga yaparak ve tenis oynayarak koruduğunu söylüyor
10.09.2016 Arşiv
‘Sado-Mazoşist ilişki yaşıyorlardı’
‘Sado-Mazoşist ilişki yaşıyorlardı’ Darwin Porter ve Danforth Prince’in kaleme aldığı ‘In James Dean: Tomorrow Never Comes’ adlı kitaptaki iddialar ortalığı karıştırdı...
16.03.2016 Magazin
Türkiye’yi ağlatan karenin hikayesi...
Türkiye’yi ağlatan karenin hikayesi... Öğretmen Veysel Kaygusuz’un BBC Türkçe için kaleme aldığı yazı, Türkiye’yi 2 gündür ağlatan fotoğrafın ve fotoğraflarda büyüyecek çocukların yürek yakan hikayesini anlatıyor...
29.09.2021 Gündem
Türkiye AB liderlerini hazırlıksız yakaladı!
Türkiye AB liderlerini hazırlıksız yakaladı! Başbakan Davutoğlu’nun, ‘Yunan adalarına giden tüm göçmenleri almaya hazırız’ teklifi AB liderlerini hazırlıksız yakaladı. Macar liderin veto tehdidi nedeniyle nihai anlaşma haftaya kaldı ama AB, ‘Tüm kilit konularda prensipte anlaştık’ dedi
29.09.2021 Gündem
18’den küçüklere Metin2 GTA, Call Of Duty, yasak
18’den küçüklere Metin2 GTA, Call Of Duty, yasak Antalya Valiliği, 18’den küçüklerin psikolojik ve fizyolojik gelişimine olumsuz etkisi olabilecek GTA, Call Of Duty, Half Life ve Metin2 gibi oyunların, internet kafelerde oynanmasını il genelinde yasakladı.
20.01.2016 Yaşam
HBO’dan The Godfather sürprizi
HBO’dan The Godfather sürprizi HBO, efsanevi The Godfather’ın iki filmini birleştirip üzerine daha önce yayınlanmamış görüntüleri de ekleyerek ‘The Godfather Epic’ isimli 7...
19.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Godfather ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki godfather haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.