Go-Kart

Go-Kart

Son dakika go-kart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan go-kart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını go-kart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Go-Kart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan go-kart gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 go-kart haberi bulunmuştur. Tüm go-kart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Hüseyin Yüksel (43), boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel (40) ve baldızı Çiğdem Demir'i (37) sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
10.09.2023 Gündem
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli Tatil için geldiği Antalya'da go-kart aracına binen Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad'ın (15) uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Aljanabad'ın başından sıyrılan saçlı derisi saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Prof. Dr. Ömer Özkan, "Kıl gibi damarlarla uğraşılıyor. Zor ameliyatlardan biriydi" dedi.
10.09.2023 Yaşam
İlk elektrikli MINI crossover gözüktü!
İlk elektrikli MINI crossover gözüktü! MINI, markanın gelecekteki tasarım dilini sunan konsept otomobili Yeni MINI Aceman'ın dünya lansmanını gerçekleştirdi.
31.07.2022 Otomobil
Go-kart pistinde skandal! 50 dikiş atıldı ölümden döndü
Go-kart pistinde skandal! 50 dikiş atıldı ölümden döndü Antalya'da bir lunaparka eğlenmeye giden Furkan Özkaya (17), go-kart sporu yapmak istedi. Furkan Özkaya'nın kemeri, omuzdan çapraz bağlanmak yerine, karın bölgesinden yatay bağlandı. Bağırsakları yırtılan ve iç kanama geçiren Özkaya’ya, 6 saatlik ameliyatta yaklaşık 50 dikiş atıldı. Furkan ve ailesi, yetkililer ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.
24.07.2021 Yaşam
Yeni MINI’ler baharda yola çıkacak!
Yeni MINI’ler baharda yola çıkacak! MINI, Yeni MINI 3 Kapı, MINI 5 Kapı ve MINI Cabrio modellerini kapsamlı olarak yeniledi.
7.02.2021 Otomobil
İngiltere’de go-kart pistinde dev yangın
İngiltere’de go-kart pistinde dev yangın İngiltere’de bir go-kart yarış pistinde lastiklerin tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale etti.
16.11.2020 Dünya
7 defa mühürlenen go kart pistinin kapatılması için açlık grevi başlattı
7 defa mühürlenen go kart pistinin kapatılması için açlık grevi başlattı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, ruhsatı olmadığı gerekçesiyle 7 defa mühürlenmesine rağmen faaliyetine devam eden go kart işletmesinin kapatılması için mahalle sakinlerinden Deniz Berberoğlu açık grevi başladı. 50 hanenin bulunduğu mahalle sakinleri de sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.
30.08.2020 Yaşam
Go-kartların ücreti fazla gelince bunu yaptılar!
Go-kartların ücreti fazla gelince bunu yaptılar! Heves ettikleri go-kartların ücreti fazla gelen kardeşler araç üretmeye başladı
17.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Tamamen elektrikli ilk MINI
Tamamen elektrikli ilk MINI MINI, %100 elektrikli ilk seri üretim modeli MINI Cooper SE, diğer adıyla MINI ELECTRIC’i, gün ışığına çıkardı.
10.07.2019 Otomobil
Saçı go-kart aracının lastiğine dolanan genç kız hayati tehlikeyi atlattı
Saçı go-kart aracının lastiğine dolanan genç kız hayati tehlikeyi atlattı SAMSUN'a gelen Türkmenistan Büyükelçisi İshankuli Amanlyev, go-kart kazası nedeniyle hastanede tedavi gören Türkmenistan vatandaşı Nurjemal Annalyyeva'ya (22) geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yoğun bakım ünitesinden çıkarılan genç kızın hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.
23.07.2018 Gündem
Samsun'da dehşet! Saçları koptu, kafa derisi yüzüldü...
Samsun'da dehşet! Saçları koptu, kafa derisi yüzüldü... Samsun'un İlkadım ilçesinde, saçları go-kart aracının lastiğine dolanan kadın ağır yaralandı.
19.07.2018 Yaşam
Go-Kart pistindeki kazada yaralanan Havvanur'dan haber geldi!
Go-Kart pistindeki kazada yaralanan Havvanur'dan haber geldi! Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Celalettin Kocatürk, Sarıyer'de boynundaki fuların go-kart aracının tekerleğine dolanmasıyla ağır yaralanan Havvanur Yalçın'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Kocatürk, genç kızın durumunun düne göre daha iyi olduğunu ve akşam solunum cihazından ayıracaklarını söyledi.
10.04.2018 Yaşam
Go-kart pistinde feci kaza! Lise öğrencisi yoğun bakımda
Go-kart pistinde feci kaza! Lise öğrencisi yoğun bakımda Sarıyer’de lise öğrencisi genç bir kız, bindiği go-kart aracında boynundaki fuların aracın tekerine dolanması sonucu ağır yaralandı.
8.04.2018 Yaşam
Yeni model Kıvanç
Yeni model Kıvanç Kıvanç Tatlıtuğ, yapımcı Kerem Çatay ile Etiler Akmerkez’de buluştu.
13.03.2018 Magazin
Go-Kart’ta şalı dolanan  hemşire ölümden döndü
Go-Kart’ta şalı dolanan hemşire ölümden döndü RİZE’de bindiği go-kart aracında boynundaki şalı lastiğe takılan 21 yaşındaki Hemşire Tuğba Cevahir, ölümden döndü.
11.09.2017 Yaşam
Karayolunda go-kart çılgınlığı görenleri şoke etti
Karayolunda go-kart çılgınlığı görenleri şoke etti Muğla-Marmaris karayolunun 31’inci kilometresindeki Taşhan Mevkii’nde saatteki hızı yaklaşık 100 kilometreye yaklaşan go-kart sürücüsünü görenler gözlerine inanamadı.
17.08.2017 Yaşam
Dünya güzeli olmaya gidiyor
Dünya güzeli olmaya gidiyor 19 yaşındaki Miss Turkey 2016 güzeli Buse İskenderoğlu 10 Aralık'ta Washington’da düzenlenecek Miss World'de Türkiye'yi temsil edecek. İskenderoğlu yarışmadaki amacının Türkiye'ye olan ön yargıyı kırmak olduğunu söylüyor
19.11.2016 Arşiv
Eşi motosiklete karşı çıkınca 350 beygirlik araç üretti
Eşi motosiklete karşı çıkınca 350 beygirlik araç üretti Antalya'da, kaza yapmasından korkan eşinin hiç istememesine rağmen motosiklet tutkusunu bırakamayan ilkokul mezunu motosiklet tamircisi Mehmet Şan, kendi çizimleri ve yine kendi üretimiyle 4 tekerlekli, motosikletten daha hızlı, 350 beygir gücünde, 9 saniyede 400 metreye ulaşan yeni araç yaptı. Yerli mucidin aracı 260 kilometre hıza ulaşabiliyor.
6.11.2016 Yaşam
Karting pistinde feci ölüme 533 bin TL tazminat
Karting pistinde feci ölüme 533 bin TL tazminat Sakarya'da go-kart pistindeki kazada başı koparak feci şekilde can veren üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın ailesinin açtığı tazminat davasında, mahkeme heyeti sorumluların 533 bin TL ödemesine karar verdi.
11.05.2016 Yaşam
Atatürk Stadı'nın sahası çöplükten kurtuluyor
Atatürk Stadı'nın sahası çöplükten kurtuluyor İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GSİM), çöplüğe dönen Atatürk Stadı'nın 3 numaralı antrenman sahasını yeniden sporculara kazandıracak
2.05.2015 Futbol
Go-Kart faciasında flaş gelişme
Go-Kart faciasında flaş gelişme Sakarya’da Go-kart pistinde kafası koparak hayatını kaybeden Tuğba Erdoğan’nın ölümüne neden olan karting aracının üretim hatalı olduğu ortaya çıktı...
6.04.2015 Yaşam
Hafızasını kaybetti iddiası
Hafızasını kaybetti iddiası Formula 1 takımlarından McLaren-Honda'nın İspanyol pilotu Fernando Alonso'nun, 22 Şubat'ta Barcelona'daki Montmelo Pisti'nde geçirdiği kaza sonrasındaki sağlık durumuyla ilgili tartışmalar yaşanıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bu cezaevindeki mahkumlar kayağa da gidiyor, dalmaya da!
Bu cezaevindeki mahkumlar kayağa da gidiyor, dalmaya da! Danimarka’da ’1’inci sınıf’ cezaevi tutuklulara, kayak tatili, dalma kursları, go-kart, bowling, sinema turu, tiyatro gibi eğlenceli faaliyetler sunuyor. Fitness kursları da veriyor.
18.01.2015 Dünya
Go-Kart'a bindim kızlık zarım yırtıldı!
Go-Kart'a bindim kızlık zarım yırtıldı! AVM'de go-karta binen M.Ü. adlı üniversiteli, geçirdiği kaza sonrasında kızlık zarının zarar gördüğü gerekçesiyle firma yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
2.01.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Go-Kart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki go-kart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.