Gizlilik Kararı

Gizlilik Kararı

Son dakika gizlilik kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizlilik kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizlilik kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizlilik Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizlilik kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 874 gizlilik kararı haberi bulunmuştur. Tüm gizlilik kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi Bursa'da, kaçırıldığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (12), çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu suçlamasıyla tutuklanan Kamuran Pınar A. (46), 18 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tahliye kararına gerekçe olarak, 'Sanığın üzerine atılı suçun vasfının lehine değişme ihtimali' gösterilirken, duruşma 10 Mayıs'a ertelendi.
2.02.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar...
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar... Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmasında, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. UCİM avukatı Mine Rana Kahramanoğlu, "Duruşma 4 Ekim'e kaldı. Biz de her celse çocuğumuzun yanında olacağız" dedi.
12.07.2023 Gündem
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası On yıllar boyunca UFO gözlemlerini çürütmeye ve önemsiz göstermeye çalışan ABD pes etti. NASA'nın bir zamanlar sadece askeri ve ulusal güvenlik yetkilileri tarafından incelenen tanımlanamayan nesnelere dair ilk açıklamaları dünyada geniş yankı buldu. BBC’nin son iddiası ise dikkat çekti.
1.06.2023 Dünya
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu Çocuk istismarının panzehirinin “okullaşma” olduğuna dikkat çekilen raporda çocukları damgalamadan “Risk Haritası” çıkarılması tavsiye edildi. Öneriler arasında, mükerrer suç işleyen çocukların ailelerine yaptırım uygulanması da yer aldı.
4.05.2023 Gündem
Gabonlu Dina’nın ölümünde yeni görüntüler ortaya çıktı; 3’üncü kez gözaltına alındı
Gabonlu Dina’nın ölümünde yeni görüntüler ortaya çıktı; 3’üncü kez gözaltına alındı KARABÜK'te, Filyos Çayı’nda cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nun (17) ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, ortaya çıkan yeni görüntüler üzerine ifadelerinde çelişki tespit edilen D.A., 3’üncü kez gözaltına alındı.
8.04.2023 Gündem
YSK'dan yeni seçmen kararı: 'Askı'da koruma
YSK'dan yeni seçmen kararı: 'Askı'da koruma Yüksek Seçim Kurulu (YSK), hakkında koruma kararı verilen kadın seçmenler için 14 Mayıs seçimleri öncesi kritik bir karara imza attı.
8.04.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar davasında yeni gelişme!
6 yaşındaki çocuğa istismar davasında yeni gelişme! Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında evlendirilmesine ilişkin davanın üçüncü duruşmasından bugün karar çıkması bekleniyordu. Duruşma 5 Haziran’a ertelendi.
31.03.2023 Gündem
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında
Yeğenini 'çöp ev'de odaya kilitlemişti! 27 yıl hapis istemiyle hakim karşısında Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle Bursa 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Bursa Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCİM) davaya katılma talebi reddedildi.
6.03.2023 Yaşam
Bakan Bozdağ: Deprem bölgesinde 7 bin 598 binada delil tespiti tamamlandı
Bakan Bozdağ: Deprem bölgesinde 7 bin 598 binada delil tespiti tamamlandı Diyarbakır’da konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, depreme dair son gelişmeleri paylaştı. Bakan Bozdağ, “Deprem bölgesinde 7 bin 598 binada delil tespiti tamamlandı” dedi. 
25.02.2023 Gündem
Bakanlar deprem bölgesinde! Bozdağ açıkladı, deprem fırsatçılarına ağır cezalar geliyor
Bakanlar deprem bölgesinde! Bozdağ açıkladı, deprem fırsatçılarına ağır cezalar geliyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır'da açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, deprem fırsatçılarına tepki göstererek, "Ağır cezalar öngören düzenlemeler yapacağız. Mevcut ceza kanunumuz yeterli değil. Cumhurbaşkanımıza arzımızdan sonra bu konuyu TBMM’nin gündemine getireceğiz." dedi.
25.02.2023 Gündem
Deprem soruşturmaları sürüyor! Bakan Bozdağ: Tutuklulardan 78’i müteahhit, 64’ü yapı sorumlusu
Deprem soruşturmaları sürüyor! Bakan Bozdağ: Tutuklulardan 78’i müteahhit, 64’ü yapı sorumlusu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ deprem bölgesindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yıkılan binalarla ilgili soruşturmalarda 171 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarıldığını açıkladı. Bakan Bozdağ, "Sorumlu olan herkes milletin gözü önünde milletin yargısına hesap verecek." dedi.
23.02.2023 Gündem
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğun istismarı davası başladı! Dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşındaki kız çocuğunun istismarıyla ilgili dava kapsamında baba Gümüşel ve 6 yaşındayken H.K.G. ile evlendiği iddia edilen Kadir İstekli bugün ilk kez hâkim karşısına çıktı. 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davanın duruşmasının kapalı yapılmasına ve yayın yasağı getirilmesine karar verildi. Öte yandan dava ile ilgili dikkat çeken rapor ayrıntısı ortaya çıktı.
30.01.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) ifadesi ortaya çıktı.
14.01.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik Konya’da iğrenç olay gün yüzüne çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki yeni detaylar mide bulandırdı. Öte yandan Okul müdürüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
13.01.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ifadesi bu kadar da olmaz dedirdirken, güvenlik kamera ve HTS kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlar, cinsel istismara dair yeni detayları gündeme getirdi.
30.12.2022 Yaşam
'MİT'e alacağız' diyerek liseli kıza istismar olayında okul müdürleriyle ilgili flaş karar
'MİT'e alacağız' diyerek liseli kıza istismar olayında okul müdürleriyle ilgili flaş karar Lise öğrencisi G.A.'ya (17), elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarda bulunduğu olayda, 2 okul müdürü hakkında tutuklama talebinde bulunuldu. Ailenin avukatı Mehmet Onur Güleç, G.A.’yı derslerinde başarılı olduğu için 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırıp şüpheliyle tanıştıran kendi okulunun müdürü H.A. ve odasında G.A. ile Mandal'ın dini nikahı kıyılan başka okulun kadın müdürü A.S.K.'nin de tutuklanması için Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu.
15.12.2022 Yaşam
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ise ifadesi ortaya çıktı.
10.12.2022 Yaşam
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti'
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti' Konya’da yaşanan mide bulandıran olay akıllara durgunluk veren detaylar içeriyor. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti.
10.12.2022 Yaşam
Çöp evde bulunan çocuğun annesi konuştu
Çöp evde bulunan çocuğun annesi konuştu Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya’da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşamadığını söyledi. Kardeşinin tutuklanmasını ‘Olması gereken oldu devletime güveniyorum’ sözleriyle değerlendiren Yasemin A., "Bana kimse yardım etmedi, herkes kendi kuyruğunu kurtarmaya çalışıyor. Ben 3 yıldır çocuğumu istiyorum. Sevgi Evi nedir, kim beni çocuğumdan ayırabilir. Ben bir anneyim. O benim çocuğum ve yanımda olması gerekiyor” dedi.
25.07.2022 Gündem
Yiğit Kirazcı'nın ikna turları!
Yiğit Kirazcı'nın ikna turları! Yiğit Kirazcı, önceki gün köpeği Trip ile Arnavutköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Yürümek istemeyen köpeğini ikna etmeye çalışan oyuncunun çabaları eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.
9.07.2022 Magazin
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'tan hayranına cinsel istismar iddiası! Yatakta kan ve yırtılmış iç çamaşırı...
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'tan hayranına cinsel istismar iddiası! Yatakta kan ve yırtılmış iç çamaşırı... Aydın'ın Efeler ilçesinde, hayranı B.B. (19) adlı kıza nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürülen şarkıcı Kurtuluş Kuş (25) hakkında, 12 yıldan az olmamak koşuluyla hapis cezası istemiyle dava açıldı.
8.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gizlilik Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizlilik kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.