Gizemli Hastalık

Gizemli Hastalık

Son dakika gizemli hastalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizemli hastalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizemli hastalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizemli Hastalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizemli hastalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 gizemli hastalık haberi bulunmuştur. Tüm gizemli hastalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı İlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023 Dünya
Lüks yolcu gemisinde sırrı çözülemeyen gizem! 284 yolcusu ve 34 mürettebat etkilendi
Lüks yolcu gemisinde sırrı çözülemeyen gizem! 284 yolcusu ve 34 mürettebat etkilendi ABD’nin Teksas eyaletinde 5 Mart’ta limana yanaşan lüks yolcu gemisi Ruby Princess’ın 284 yolcusu ve 34 mürettebatının, sebebi bilinmeyen bir sebepten hastalandığı açıklandı. Hastalanan kişilerde kusma ve ishal gibi belirtiler olduğu ifade edildi.
9.03.2023 Dünya
Gizemli hastalık kabusu! Vaka sayısı artıyor, 3 kişi hayatını kaybetti
Gizemli hastalık kabusu! Vaka sayısı artıyor, 3 kişi hayatını kaybetti Koronavirüs ve Maymun Çiçeği hastalığı ile mücadele devam ederken Doğu Afrika ülkesi Tanzanya'dan gelen yeni hastalık haberi tüm dünyayı tedirgin etti. Tanzanya'nın Lindi bölgesinde gizemli bir hastalık nedeni ile 3 kişinin hayatını kaybettiği 13 kişininse karantina altında olduğu açıklandı.
14.07.2022 Dünya
Kanada, eşcinsel erkeklere uygulanan kan bağışı yasağını kaldırdı
Kanada, eşcinsel erkeklere uygulanan kan bağışı yasağını kaldırdı Kanada devlet sağlık kurumu, dün yaptığı açıklamada cinsel açıdan aktif eşcinsel erkeklerin hali hazırda yürürlükte olan kan bağışı için 3 ay 'erteleme' uygulamasını kaldırdığını duyurdu.
29.04.2022 Dünya
Gizemli hastalık paniği! Hasta sayısı giderek artıyor
Gizemli hastalık paniği! Hasta sayısı giderek artıyor Japonya Sağlık Bakanlığı, tanımlanamayan bir hepatit türü nedeniyle 2 çocuğun daha hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Hastaların semptomlarının son zamanlarda farklı ülkelerde doğrulanan gizemli hepatit türüyle benzer olduğu belirtilerek, toplam hasta sayısının 3'e yükseldiği aktarıldı.
28.04.2022 Dünya
Avrupa’da görevli 4 ABD’li diplomatta “Havana Sendromu” görüldü
Avrupa’da görevli 4 ABD’li diplomatta “Havana Sendromu” görüldü ABD’nin Avrupa’daki misyonlarında görevli toplam 4 diplomatta gizemli hastalık olarak bilinen Havana Sendromu belirtileri görüldüğü bildirildi.
13.01.2022 Dünya
Gizemli hastalık gençler arasında yayılıyor! Semptomları korkunç: Kilo kaybı, uykusuzluk, düşünme zorluğu, sınırlı hareketlilik ve...
Gizemli hastalık gençler arasında yayılıyor! Semptomları korkunç: Kilo kaybı, uykusuzluk, düşünme zorluğu, sınırlı hareketlilik ve... Yeni kabus ortaya çıktı. Gençler arasında yayılıyor. Uzmanlar endişeli. Gizemli hastalık hızlı kilo kaybı, uykusuzluk, halüsinasyonlar, düşünme zorluğu ve sınırlı hareketlilik gibi rahatsız edici semptomlara neden oluyor. Kanada'da özellikle gençlerde görülen ve hızlı bilişsel gerilemeye neden nörolojik bir rahatsızlık ülkeyi alarma geçirdi. Hükümet yanlış teşhis olduğu konusunda ısrara etse de uzmanlar farklı görüşte.
3.01.2022 Sağlık
CIA gizemli hastalık için harekete geçti! ABD'den Rusya'ya sert tepki geldi: Bedelini ödersiniz...
CIA gizemli hastalık için harekete geçti! ABD'den Rusya'ya sert tepki geldi: Bedelini ödersiniz... ABD ile Rusya arasında Ukrayna'da yaşanan gerilime 'Gizemli hastalık' olayı da eklendi. İlk kez Küba'nın başkenti Havana'da görülmeye başlanan ve ABD'li diplomat ve istihbarat görevlilerinde açıklanamayan semptomlara yol açan gizemli hastalık için, CIA devreye girdi. Washington Post, ABD'nin istihbarat liderinin Moskova'yı işaret ederek 'bedelini ödersiniz' dediğini yazdı...
25.11.2021 Dünya
Gizemli hastalık yayılıyor! Mağdurlar anlattı: ‘Delirmek üzereydik’
Gizemli hastalık yayılıyor! Mağdurlar anlattı: ‘Delirmek üzereydik’ Koronavirüsün etkisi hala devam ederken, ABD başta olmak üzere dünyadan art arda yeni bir salgın haberi geldi. Gizemli hastalık olarak da bilinen bu salgın, birden çok ülkeye sıçramış hatta ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın ziyaretlerini iptal etmesine neden olmuştu. Havana Sendromu mağdurları yaşadıkları süreci anlattı.
14.10.2021 Dünya
Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! ABD şokta...
Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! ABD şokta... Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! Wall Street Journal’dan kritik iddia. Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret öncesi büyük şok yaşadı. ABD'nin Bogota Büyükelçiliği’nde çalışan bazı kişilerde bu gizemli hastalığa rastlandığı ortaya çıktı.
13.10.2021 Dünya
Türkiye'den 50 ülkeye test kiti! Özel uçak gönderen ülke oldu
Türkiye'den 50 ülkeye test kiti! Özel uçak gönderen ülke oldu Yeni koronavirüs salgını Çin'de ortaya çıkar çıkmaz Ar-Ge’ye başlayan firmanın COVID-19 test kitleri, İngiltere, İtalya, Fransa gibi Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyada 50 ülkeye ihraç ediliyor. Türkiye’ye 2020’de 50 milyon dolar civarında döviz kazandırdıklarını ifade eden Anatolia Tanı A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Alper Akyüz, "80 milyon liralık bir yatırımla yeni ve çok daha büyük bir Ar-Ge merkezi kurduk. Burada çok daha fazla araştırmacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
15.05.2021 Bilim ve Teknoloji
'Gizemli hastalık' öldürüyor! Korona bitmeden yenisi başladı
'Gizemli hastalık' öldürüyor! Korona bitmeden yenisi başladı Kovid-19 salgını tüm dünyayı etkilemeye devam ederken Kanada'da ortaya çıkan 'gizemli' beyin hastalığı paniğe yol açtı. 40'tan fazla kişide ortaya çıkan ve 'Deli dana' hastalığına benzetilen gizemli salgın şimdiye kadar 5 kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı.
2.04.2021 Sağlık
MIS-C sendromu birden fazla organı etkileyebilir!
MIS-C sendromu birden fazla organı etkileyebilir! Kayseri'de Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Selim Hasözler, çocuklarda görülen MIS-C sendromunun birden fazla organı etkileyebildiğini söyledi.
16.03.2021 Sağlık
Korona sonrası ortaya çıkan gizemli hastalık ciddi tablolara neden oluyor!
Korona sonrası ortaya çıkan gizemli hastalık ciddi tablolara neden oluyor! Kovid'den iyileşen bazı çocuklarda bir süre sonra ortaya çıkan gizemli hastalık MIS-C'nin ardından, şimdi de “nadir görülse de erişkinlerde de benzer bir sendrom tanımlandı. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid'den iyileşen erişkinlerde birkaç ay sonra ortaya çıkabilen MIS-A sendromunun yüksek ateş, tansiyon düşüklüğü, halsizlik ve ishal belirtileriyle ortaya çıktığını söyledi ve mutlaka hekime başvurulması gerektiğinin altını çizdi.
11.03.2021 Sağlık
'Gizemli hastalık' öldürüyor! Dünyanın yeni kabusu...
'Gizemli hastalık' öldürüyor! Dünyanın yeni kabusu... Tanzanya'da henüz teşhis edilemeyen hastalık nedeniyle 15 kişi hayatını kaybetti, 50'den fazla kişi de hastaneye kaldırıldı.
7.02.2021 Dünya
Hindistan'da gizemli hastalığın nedeni araştırılıyor
Hindistan'da gizemli hastalığın nedeni araştırılıyor Hastaların kan örneklerinin birçoğunda yüksek miktarda nikel, kurşun ve ağır metallere rastlandı.
8.12.2020 Sağlık
Gizemli hastalık! 700 kişi karantinada, hepsi...
Gizemli hastalık! 700 kişi karantinada, hepsi... Senegal'de bazı kıyı kentlerinde, denizle temas eden 700 kişide çeşitli semptomlar görülürken, bunun denize dökülen kimyasaldan kaynaklandığı tahmin ediliyor.
19.11.2020 Dünya
'Gizemli hastalık' kabusu! Ne olduğu ortaya çıktı
'Gizemli hastalık' kabusu! Ne olduğu ortaya çıktı Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın Delta eyaletinde bir haftada "gizemli hastalık"tan ölümlerin nedeninin sarı humma olduğu bildirildi.
6.11.2020 Dünya
Önüne geçilemiyor! Çocuklarda görülen gizemli hastalık...
Önüne geçilemiyor! Çocuklarda görülen gizemli hastalık... ABD'deki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının merkez üssü konumunda bulunan New York eyaletinde "27 Mart'tan bu yana en düşük ölüm seviyesi" görüldü. Öte yandan New York Valisi Cuomo, Kovid-19 bağlantılı olan ancak henüz türü belirlenemeyen hastalığın da eyaletteki küçük yaştaki çocukları etkilemeyi sürdürdüğünü kaydetti.
10.05.2020 Corona Virüsü
Türk profesör son noktayı koydu! Kovid nedeniyle yoğun bakıma alınan çocuklardaki gizemli hastalık Kawasaki mi?
Türk profesör son noktayı koydu! Kovid nedeniyle yoğun bakıma alınan çocuklardaki gizemli hastalık Kawasaki mi? Geçen hafta, İngiltere'de yoğun bakımlara şok tablosuyla getirilen Kovid pozitif çocukların sayısındaki artış nedeniyle Kawasaki hastalığı dünya gündemine oturdu. Corona virüsün çocuklarda bir tür ateşli bağışıklık sistemi hastalığını tetiklediği ve bunun da Kawasaki hastalığı olduğu yönündeki tartışmaların ardından bu hastalık konusunda dünyanın sayılı isimlerinden Kaliforniya Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve İmmünoloji Başkanı Prof. Dr. Moşe Arditi, Demirören Haber Ajansına önemli açıklamalarda bulundu.
7.05.2020 Corona Virüsü
Evlerdeki büyük tehlike! Klimalardan virüs bulaşır mı?
Evlerdeki büyük tehlike! Klimalardan virüs bulaşır mı? Yazın yaklaşması ile birlikte klimalar da açılmaya başlanacak. Uzmanlar klimaların filtrelerinin sık sık değiştirilmesi gerektiğini söylüyor. Peki klimalardan virüs bulaşır mı?
30.04.2020 Gündem
Üç günde 150 kişi "gizemli hastalık" yüzünden öldü
Üç günde 150 kişi "gizemli hastalık" yüzünden öldü Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın Kano eyaletinde henüz anlaşılamayan gizemli bir hastalık nedeniyle 150 kişi hayatını kaybetti.
21.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gizemli Hastalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizemli hastalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.