Havana Sendromu

Havana Sendromu

Son dakika Havana Sendromu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Havana Sendromu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Havana Sendromu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havana Sendromu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havana sendromu gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 havana sendromu haberi bulunmuştur. Tüm havana sendromu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı İlk kez Küba'da tespit edildiği için 'Havana Sendromu' olarak da bilinen hastalık ile ilgili gündeme adeta bomba gibi düşen bir iddia geldi. Bağımsız Rus yayın kuruluşu The Insider ve CBS tarafından yayınlanan ortak bir araştırma Birim 29155 olarak bilinen Rus askeri istihbarat birimini işaret etti.
1.04.2024 Dünya
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı İlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023 Dünya
Avrupa’da görevli 4 ABD’li diplomatta “Havana Sendromu” görüldü
Avrupa’da görevli 4 ABD’li diplomatta “Havana Sendromu” görüldü ABD’nin Avrupa’daki misyonlarında görevli toplam 4 diplomatta gizemli hastalık olarak bilinen Havana Sendromu belirtileri görüldüğü bildirildi.
13.01.2022 Dünya
CIA gizemli hastalık için harekete geçti! ABD'den Rusya'ya sert tepki geldi: Bedelini ödersiniz...
CIA gizemli hastalık için harekete geçti! ABD'den Rusya'ya sert tepki geldi: Bedelini ödersiniz... ABD ile Rusya arasında Ukrayna'da yaşanan gerilime 'Gizemli hastalık' olayı da eklendi. İlk kez Küba'nın başkenti Havana'da görülmeye başlanan ve ABD'li diplomat ve istihbarat görevlilerinde açıklanamayan semptomlara yol açan gizemli hastalık için, CIA devreye girdi. Washington Post, ABD'nin istihbarat liderinin Moskova'yı işaret ederek 'bedelini ödersiniz' dediğini yazdı...
25.11.2021 Dünya
Gizemli hastalık yayılıyor! Mağdurlar anlattı: ‘Delirmek üzereydik’
Gizemli hastalık yayılıyor! Mağdurlar anlattı: ‘Delirmek üzereydik’ Koronavirüsün etkisi hala devam ederken, ABD başta olmak üzere dünyadan art arda yeni bir salgın haberi geldi. Gizemli hastalık olarak da bilinen bu salgın, birden çok ülkeye sıçramış hatta ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın ziyaretlerini iptal etmesine neden olmuştu. Havana Sendromu mağdurları yaşadıkları süreci anlattı.
14.10.2021 Dünya
Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! ABD şokta...
Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! ABD şokta... Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! Wall Street Journal’dan kritik iddia. Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret öncesi büyük şok yaşadı. ABD'nin Bogota Büyükelçiliği’nde çalışan bazı kişilerde bu gizemli hastalığa rastlandığı ortaya çıktı.
13.10.2021 Dünya
Havana Sendromu nedir? Havana Sendromu belirtileri neler?
Havana Sendromu nedir? Havana Sendromu belirtileri neler? CIA Başkanı William Burns, 100 CIA çalışanının, Havana sendromu olarak anılan rahatsızlığı yaşadığını söyledi. William Burns, olayda Rusya'nın sorumlu olabileceğini ancak kesin yargıya varmadan soruşturmanın ilerlemesini beklemek gerektiğini söyledi. CIA Başkanı William Burns, 100 CIA çalışanının, Havana sendromuyla mücadele ettiğini açıklamasının ardından Havana Sendromu hakkında merak edilenler de arttı. Havana Sendromu nedir, Havana Sendromu belirtileri nelerdir?
23.07.2021 Gündem
CIA'de 'Havana' paniği! Rusya'ya şok suçlama
CIA'de 'Havana' paniği! Rusya'ya şok suçlama CIA Başkanı William Burns, 100 ajanın, Havana sendromuna yakalandığını duyurdu. Burns, olayda Rusya'nın sorumlu olabileceğini söyledi.
23.07.2021 Dünya
ABD'den İran açıklaması: Yaptırımları kaldırmaya hazır oluruz
ABD'den İran açıklaması: Yaptırımları kaldırmaya hazır oluruz Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, İran'ın 2015'teki nükleer anlaşma dahilinde nükleer programına dönmesi durumunda bu ülkeye yönelik yaptırımları kaldırmaya hazır olduklarını söyledi.
7.05.2021 Dünya
Küba'daki ABD ve Kanada diplomatlarında görülen gizemli rahatsızlık
Küba'daki ABD ve Kanada diplomatlarında görülen gizemli rahatsızlık Küba'da görevliyken gizemli rahatsızlığa yakalanan Kanadalı diplomatlar, Ottawa hükümetine dava açıyor.
7.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Havana Sendromu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havana sendromu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.