Gizem Tuncer

Gizem Tuncer

Son dakika Gizem Tuncer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gizem Tuncer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gizem Tuncer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem Tuncer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem tuncer gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 gizem tuncer haberi bulunmuştur. Tüm gizem tuncer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor?
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor? Mahmut Tuncer’in müzisyen kızı Gizem Tuncer magazinin gündeminde! Katıldığı bir magazin programında "Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?" sorusuna tepki çeken açıklamada bulunan Gizem Tuncer, verdiği cevap ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer’in açıklamaları!
23.02.2022 Magazin
Gizem Tuncer'e art arda tepkiler! İlk tepki babasından geldi...
Gizem Tuncer'e art arda tepkiler! İlk tepki babasından geldi... Mahmut Tuncer'in kendisi gibi müzisyen kızı Gizem Tuncer, "Parasız adam gereksiz adamdır" sözleri gündem olmuştu. Ünlü isme tepkiler art arda geldi...
22.02.2022 Magazin
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Parasız adam gereksiz adamdır!
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Parasız adam gereksiz adamdır! Mahmut Tuncer'in kendisi gibi müzisyen kızı Gizem Tuncer, "Parasız adam gereksiz adamdır yani. Ben kimseye bakmam kimse de bana bakmasın" sözleriyle gündeme geldi. Gizem Tuncer silikon itirafında da bulundu.
20.02.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın ayak bileğindeki kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı!
Serenay Sarıkaya'nın ayak bileğindeki kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı! Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya paylaşımlarında kırmızı ip detayı dikkat çekiyordu. Sarıkaya'nın sağ ayak bileğinde taşıdığı kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı. Ünlü isimler hakkındaki bu bilgileri hiç duymadınız! İşte Serenay Sarıkaya, Gizem Tuncer, Cansu Tosun ve Burak Sarımola'nın bilinmeyenleri...
15.01.2022 Magazin
Gizem Tuncer isyan etti: Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı?
Gizem Tuncer isyan etti: Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı? Geçtiğimiz yıl yumurta diyetiyle bir ayda 10 kilo verdiğini açıklayan Gizem Tuncer, tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Hayatında biri olmadığından bahseden genç şarkıcı, kilolu olduğu dönemde çekilen bir fotoğrafının kullanılmasına isyan etti.
31.12.2021 Magazin
Mahmut Tuncer karakolluk oldu! Duvardan atlayıp...
Mahmut Tuncer karakolluk oldu! Duvardan atlayıp... Ünlü türkücü Mahmut Tuncer ile aynı sitede ikamet eden Doktor Nahide Diren arasında yaşanan park kavgası karakolda bitti. Diren, Tuncer ve ailesinin kendisini ‘Arabanı çizeriz bak’ diye tehdit ettiğini, Tuncer ailesi ise hakaret ve tehditlere asıl kendilerinin maruz kaldığını iddia etti.
21.08.2021 Yaşam
Gizem Tuncer koronavirüs nedeniyle panfobik oldu!
Gizem Tuncer koronavirüs nedeniyle panfobik oldu! Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, bir yılı aşkın süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebiyle yaşadığı korkuyu anlattı.
11.03.2021 Magazin
Gizem Tuncer: Yumurta yiyerek zayıfladım
Gizem Tuncer: Yumurta yiyerek zayıfladım Mahmut Tuncer’in izinden gidip şarkıcı olan kızı Gizem Tuncer önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
24.01.2021 Magazin
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in cezası belli oldu
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in cezası belli oldu Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, otomobiliyle bir motosikletliye çarptığı gerekçesiyle 2 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.
28.06.2018 Magazin
Anlamlı buluşma!
Anlamlı buluşma! Türk Kanser Derneği’nin toplantısına katılan cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri erken teşhisin önemine dikkat çekti
8.01.2018 Magazin
'Denizin dibinde tomarla sterlin bulduk'
'Denizin dibinde tomarla sterlin bulduk' Mahmut Tuncer'in güzeller güzeli kızı Gizem, verdiği röportajda babasıyla bir gün denizin dibine daldıklarını ve tomarla para bulduklarını söyledi.
9.11.2017 Magazin
Onurr'dan 'Bir Kahramanlık Hikayesi'
Onurr'dan 'Bir Kahramanlık Hikayesi' Geçtiğimiz sene çıkardığı 'Aşıklar Ölmez' ve 'Ruj' şarkılarıyla müzik listelerinden düşmeyen Onurr, Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan yeni albümü 'Bir Kahramanlık Hikayesi' ile Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenleriyle ve sanatçı dostlarıyla buluştu.
13.10.2017 Kültür Sanat
Mahmut Tuncer'in kızı şok suçlamayla ilgili konuştu
Mahmut Tuncer'in kızı şok suçlamayla ilgili konuştu Mahmut Tuncer'in popçu kızı Gizem Tuncer açılan davayla ilgili konuştu.
29.09.2017 Magazin
Mahmut Tuncer ve kızının hapsi isteniyor
Mahmut Tuncer ve kızının hapsi isteniyor Türkücü Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem aracıyla, motosikletli Merhaz Elçi’ye çarptı, 3 yıla kadar hapis istemiyle hakkında dava açıldı. Kazada yaralanan Elçi, olayı örtbas için belgede sahtecilik yaptığını iddia ettiği baba-kızı şikâyet ederek yargılanmalarını istedi.
29.09.2017 Magazin
'Babam kadınlarla basılmadı'
'Babam kadınlarla basılmadı' İlk albümü ‘Aşk Uykusu’ ile dikkati çeken türkücü Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, ülkemizde ünlü çocuğu olmanın sıkıntılı bir algı yarattığından dert yandı.
14.09.2017 Magazin
Kalıcı olmak için yeterince donanımlıyım
Kalıcı olmak için yeterince donanımlıyım Mahmut Tuncer’in popçu kızı Gizem, ilk albümü “Aşk Uykusu” ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Genç ve güzel şarkıcı, “Sürekli babamın ismiyle anılmak istemem. Kalıcı olmak için yeterince donanıma sahibim” diyor.
9.09.2017 Arşiv
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem, popçu oldu!
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem, popçu oldu! Türkücü Mahmut Tuncer'in güzeller güzeli kızı Gizem, 'Aşk Uykusu' adlı ilk beş şarkılık albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.
6.08.2017 Magazin
Albüme geri sayım
Albüme geri sayım Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer, geçtiğimiz akşam Cihangir’de ailesi ve yakın dostlarıyla doğum gününü kutladı.
22.07.2017 Magazin
İşte Mahmut Tuncer'in kızı!
İşte Mahmut Tuncer'in kızı! Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, kızı Gizem Tuncer'i gazetecilerle tanıştırdı ve albüm müjdesi verdi...
2.05.2017 Magazin
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi?
Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Kubilay Aka ve Afra Saraçoğulu’nun başrollerinin paylaştığı Aşk Bu Mu filmi bayram ekranında izleyicisi ile buluşuyor. Aşk Bu Mu filmi yolları kesişen Umut ve Gülüm'ün hikayesini konu ediniyor. Yönetmenliğini Ömer Uğur'un yaptığı Aşk Bu Mu? filmi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Peki, Aşk Bu Mu filmi oyuncuları kim? Aşk Bu Mu konusu ne? Aşk Bu Mu nerede çekildi? Aşk Bu Mu neyi anlatıyor? İşte Aşk Bu Mu filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Tuncer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem tuncer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.