Mahmut Tuncer

Mahmut Tuncer

Son dakika Mahmut Tuncer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mahmut Tuncer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mahmut Tuncer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmut Tuncer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmut tuncer gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 mahmut tuncer haberi bulunmuştur. Tüm mahmut tuncer haberleri aşağıda listelenmiştir.
35 yıl sonra itiraf etti! Mahmut Tuncer: Kafa derim kalkmış, boynum aşağı sarkıyordu!
35 yıl sonra itiraf etti! Mahmut Tuncer: Kafa derim kalkmış, boynum aşağı sarkıyordu! Youtube’da Gökhan Kalaycıoğlu’nun programına katılan Mahmut Tuncer 35 yıl öne geçirdiği kazayı ilk kez anlattı. Ünlü sanatçı, kafasına canlı canlı 187 dikiş atıldığını itiraf ederken, kazanın detayları kan dondurdu.
14.09.2023 Magazin
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?'
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?' Türk Halk Müziği sanatçısı ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 85 yaşında hayata veda etti. Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine katılan Mahmut Tuncer, meslektaşı ve hemşehrisi hakkında konuşurken bir kadının "20 liran var mı?" demesi şoke etti. Daha önce "Para konusunda Azrail gibiyim" açıklaması yapan Tuncer'in ise bu soruya verdiği tepki ise dikkat çekti.
22.05.2023 Magazin
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı Dün, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Şanlıurfalı ünlü müzisyen Nuri Sesigüzel bugün son yolculuğuna uğurlandı.
21.05.2023 Gündem
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18 AK Parti, milletvekili aday listelerinde 56’sı seçilebilecek yerden 113 kadın adaya yer verdi. AK Parti’nin kadın aday oranı yüzde 18 olurken bu adayların da yüzde 9’unun seçilecek yerden aday gösterildiği ifade ediliyor. AK Parti listelerinde toplam 113 kadın, 25 genç, 20 de 65 yaş üstü aday yer aldı. AK Parti bu yıl da listelerinden 5 engelli milletvekili adayı gösterdi.
11.04.2023 Gündem
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı, iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirmişti. Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Dinçöz, katıldığı programda, çocukluk dönemi ve ilk assolist olduğu yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. Hiç baba sevgisi görmediğini belirten Dinçöz, "Türk filmi gibi bir hayatım var resmen" dedi.
8.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz ekranlara döndü! Hayranlarına müjdeyi verdi
Petek Dinçöz ekranlara döndü! Hayranlarına müjdeyi verdi Ağustos ayında iş insanı Nida Büyükbayrakdar ile dünyaevine giren Petek Dinçöz, uzun bir aradan sonra ilk kez şarkı çıkardı. Şimdilerde sahne programlarına da başlayan Dinçöz, katıldığı bir programda yeni düet yapacağının müjdesini verdi. Dinçöz, "Ben son assolistim" deyince Mahmut Tuncer'den yanıt gecikmedi.
27.11.2022 Magazin
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor?
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor? Mahmut Tuncer’in müzisyen kızı Gizem Tuncer magazinin gündeminde! Katıldığı bir magazin programında "Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?" sorusuna tepki çeken açıklamada bulunan Gizem Tuncer, verdiği cevap ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer’in açıklamaları!
23.02.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 37. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 37. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Türkü Gecesi" yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Mahmut Tuncer ve Latif Doğan oluyor.
22.02.2022 Televizyon
Gizem Tuncer'e art arda tepkiler! İlk tepki babasından geldi...
Gizem Tuncer'e art arda tepkiler! İlk tepki babasından geldi... Mahmut Tuncer'in kendisi gibi müzisyen kızı Gizem Tuncer, "Parasız adam gereksiz adamdır" sözleri gündem olmuştu. Ünlü isme tepkiler art arda geldi...
22.02.2022 Magazin
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Parasız adam gereksiz adamdır!
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Parasız adam gereksiz adamdır! Mahmut Tuncer'in kendisi gibi müzisyen kızı Gizem Tuncer, "Parasız adam gereksiz adamdır yani. Ben kimseye bakmam kimse de bana bakmasın" sözleriyle gündeme geldi. Gizem Tuncer silikon itirafında da bulundu.
20.02.2022 Magazin
Mahmut Tuncer güldürdü: Hanım botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi
Mahmut Tuncer güldürdü: Hanım botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen'e konuk olan ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, eşinin botoks yaptırmasından sonra "Halil Ergün'e benzediğini" söyledi. Tuncer'in bu yorumu stüdyo ve ekran başındakilerini kahkahaya boğdu.
17.01.2022 Magazin
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim."
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim." Ivana Sert geçtiğimiz gün türkücü Mahmut Tuncer ile çektiği bir selfieyi Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğrafa uygulanan photoshop nedeniyle oldukça genç görünen Mahmut Tuncer, sosyal medyanın diline düştü. Ünlü türkücü İvana Sert’in uyguladığı filtre hakkında konuştu.
14.01.2022 Magazin
Ivana Sert'ten çok konuşulacak paylaşım! Mahmut Tuncer ile...
Ivana Sert'ten çok konuşulacak paylaşım! Mahmut Tuncer ile... Ünlü modacı Ivana Sert, sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyayı aktif kullanan Sert, bu kez Mahmut Tuncer ile bir pozunu yayınladı. Tuncer'i görenler ise filtre yüzünden tanımakta zorlandı.
12.01.2022 Magazin
Gizem Tuncer isyan etti: Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı?
Gizem Tuncer isyan etti: Bu fotoğraf hiç unutulmayacak mı? Geçtiğimiz yıl yumurta diyetiyle bir ayda 10 kilo verdiğini açıklayan Gizem Tuncer, tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Hayatında biri olmadığından bahseden genç şarkıcı, kilolu olduğu dönemde çekilen bir fotoğrafının kullanılmasına isyan etti.
31.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı!
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren oyuncu Metin Çekmez, son yolculuğuna uğurlandı. Çekmez, vasiyeti üzerine Kuşadası'nda toprağa verildi.
27.08.2021 Magazin
Mahmut Tuncer karakolluk oldu! Duvardan atlayıp...
Mahmut Tuncer karakolluk oldu! Duvardan atlayıp... Ünlü türkücü Mahmut Tuncer ile aynı sitede ikamet eden Doktor Nahide Diren arasında yaşanan park kavgası karakolda bitti. Diren, Tuncer ve ailesinin kendisini ‘Arabanı çizeriz bak’ diye tehdit ettiğini, Tuncer ailesi ise hakaret ve tehditlere asıl kendilerinin maruz kaldığını iddia etti.
21.08.2021 Yaşam
Gizem Tuncer koronavirüs nedeniyle panfobik oldu!
Gizem Tuncer koronavirüs nedeniyle panfobik oldu! Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, bir yılı aşkın süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi sebebiyle yaşadığı korkuyu anlattı.
11.03.2021 Magazin
Mahmut Tuncer hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Mahmut Tuncer hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, dün gece yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Eşi Işıl Tuncer, ünlü türkücünün sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
2.02.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Tuncer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmut tuncer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.