Nuri Sesigüzel

Nuri Sesigüzel

Son dakika Nuri Sesigüzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nuri Sesigüzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nuri Sesigüzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuri Sesigüzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuri sesigüzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 nuri sesigüzel haberi bulunmuştur. Tüm nuri sesigüzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Sesigüzel babası Nuri Sesigüzel'in vasiyetini yerine getirdi!
Mehmet Sesigüzel babası Nuri Sesigüzel'in vasiyetini yerine getirdi! Nuri Sesigüzel 20 Mayıs 2023 tarihinde hayatını kaybetti. Oğlu Mehmet Sesigüzel, baba yadigarı eşyaları müzede sergilenmesi amacıyla bağışladı. Babasının vasiyetini yerine getirdiğini söyleyen Sesigüzel, Nişantaşı'ndaki ofiste bulunan babasına ait altın plakların ise zayi olduğunu söyledi.
29.02.2024 Magazin
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?'
Cenazede ünlü türkücü Mahmut Tuncer'den 20 TL istedi! 'Yüzsüz müsün?' Türk Halk Müziği sanatçısı ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 85 yaşında hayata veda etti. Teşvikiye Camisi'nden öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine katılan Mahmut Tuncer, meslektaşı ve hemşehrisi hakkında konuşurken bir kadının "20 liran var mı?" demesi şoke etti. Daha önce "Para konusunda Azrail gibiyim" açıklaması yapan Tuncer'in ise bu soruya verdiği tepki ise dikkat çekti.
22.05.2023 Magazin
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı Dün, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Şanlıurfalı ünlü müzisyen Nuri Sesigüzel bugün son yolculuğuna uğurlandı.
21.05.2023 Gündem
Nuri Sesigüzel neden öldü? Nuri Sesigüzel kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi?
Nuri Sesigüzel neden öldü? Nuri Sesigüzel kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Nuri Sesigüzel'den acı haber geldi. Usta müzisyen 85 yaşında hayatınım kaybetti. Peki, Nuri Sesigüzel neden öldü? Nuri Sesigüzel kimdir nereli?
20.05.2023 Magazin
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti! İbrahim Tatlıses acı haberi verdi
Usta sanatçı Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti! İbrahim Tatlıses acı haberi verdi Müzisyen ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 85 yaşında hayatını kaybetti. Sesigüzel'in vefat haberini İbrahim Tatlıses duyurdu.
20.05.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'in şok değişimi!
İbrahim Tatlıses'in şok değişimi! Yıllar sonra İbo Show'la ekranlara dönen İbrahim Tatlıses yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. İbo Show'un 21 Şubat Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölüm tanıtımında Tatlıses saçlarındaki değişiklikle dikkat çekti.
19.02.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses’e soyadını veren Yılmaz Tatlıses hayatını kaybetti
İbrahim Tatlıses’e soyadını veren Yılmaz Tatlıses hayatını kaybetti Sanat dünyasından duyurduğu kötü haberler nedeniyle 'felaket tellalı' olarak anılan Onur Akay, İbrahim Tatlıses’e soyadını veren ses sanatçısı Yılmaz Tatlıses’in vefat ettiğini duyurdu.
2.11.2018 Magazin
'Bitirim Zeki' hayatını kaybetti!
'Bitirim Zeki' hayatını kaybetti! Bir dönem Yeşilçam'ın ünlü isimleriyle kamera karşısına geçen 90 santimetre boyundaki Zeki Keskin (70), Sivas'ta tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
3.02.2018 Magazin
Nuri Sesigüzel'den kötü haber!
Nuri Sesigüzel'den kötü haber! Türk Halk müziğinin usta ismi Nuri Sesigüzel'den gelen haber hayranlarını üzdü
11.02.2017 Magazin
75’lik dede müzik piyasasına girdi
75’lik dede müzik piyasasına girdi Tenekeci Mahmut, Mukkım Tahir, Kazancı Bedih, Nuri Sesigüzel ve İbrahim Tatlıses gibi birçok ses sanatçısı yetiştiren Şanlıurfa'da her yaştan vatandaşın müziğe yatkınlığı bulunuyor. Bunlardan biri de 75 yaşındaki Abdi Çakıcı.
5.07.2016 Yaşam
Ünlülerin menajeri vefat etti
Ünlülerin menajeri vefat etti İbrahim Tatlıses’in de bir dönem menajerliğini yapan 66 yaşındaki HASAN Bora, sabaha karşı evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu.
31.07.2015 Magazin
Son hicaz şarkı da çalındı
Son hicaz şarkı da çalındı 97 yaşında hayata veda eden Türk sanat müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar dün son yolculuğuna Bebek Camii’nden uğurlandı. Cenazeye katılmak isteyen vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle izdiham yaşandı
29.09.2021 Gündem
Müslüm Gürses'in ismi doğduğu sokağa verildi!
Müslüm Gürses'in ismi doğduğu sokağa verildi! Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Müslüm Gürses'in adı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesindeki doğduğu sokağa verildi...
2.09.2014 Magazin
Kenan Işık neden uyutuluyor?
Kenan Işık neden uyutuluyor? Eşi son durumu hakkında bilgi verdi...
26.03.2014 Magazin
'İneğimin adı Kıvanç'
'İneğimin adı Kıvanç' Nuri Sesigüzel'den şaşırtan açıklama
15.05.2013 Magazin
Urfa evinde güzel
Urfa evinde güzel PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, sahasında konuk ettiği Samsunspor'u 2-1 mağlup etti.
7.04.2013 Futbol
'Ölmem için dua edin'
'Ölmem için dua edin' Muhterem Nur'dan ağlatan sözler...
29.09.2021 Gündem
Nuri Sesigüzel hastaneye kaldırıldı
Nuri Sesigüzel hastaneye kaldırıldı ŞANLIURFALI türkücü Nuri Sesigüzel, ziyaret için geldiği memleketinde gıda zehirlenmesinden hastanelik oldu...
14.04.2012 Magazin
Haciz yollayan o isimmiş!
Haciz yollayan o isimmiş! İbrahim Tatlıses'in "Vurulduğum gün bana haciz yolladı" diyerek sitem ettiği kişi sert çıkışlarıyla tanınan biri
24.01.2012 Magazin
Sosyal Medya bu programı konuşuyor
Sosyal Medya bu programı konuşuyor Eğlence konseptini farklı bir bakış açısıyla sunan Flash TV'de yer alan programlar sosyal medyanın ilgisini çekiyor.
5.12.2011 Televizyon
Böyle barışmışlardı
Böyle barışmışlardı İbrahim Tatlıses ile Abdullah Uçmak'ın barış yemeği görüntüleri ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Milimetrik de olsa iyileşiyor
Milimetrik de olsa iyileşiyor Hastane yetkilileri, ünlü türkücünün uyandırılması için narkoz dozunu azalttılar
29.09.2021 Gündem
Başbakan, sanatçılar ile buluştu
Başbakan, sanatçılar ile buluştu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, demokratik açılım çerçevesinde Beşiktaş'taki çalışma ofisinde verdiği brunchta sanatçılar ile bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Fatih Ürek işkence, Tatlıses fuhuş ekibindeymiş!
Fatih Ürek işkence, Tatlıses fuhuş ekibindeymiş! Ergenekon iddianamesinde adı geçmeyen isim neredeyse yok...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nuri Sesigüzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuri sesigüzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.