Gıda Yardımı

Gıda Yardımı

Son dakika gıda yardımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gıda yardımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gıda yardımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gıda Yardımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gıda yardımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 789 gıda yardımı haberi bulunmuştur. Tüm gıda yardımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı
İsrail tankları yardım almaya çalışan Filistinli sivillere ateş açtı Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları İzleme Örgütü (Euro-Med) tarafından yapılan açıklamada, "İlk incelemeler, İsrail tanklarının Gazze’de insani yardım almaya çalışan Filistinlilere yoğun ateş açtığını doğrulamaktadır” denildi.
1.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu için Türkiye’de bulunan Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını bugün 42. gününe girdi. Havadan, karadan ve denizden Gazze Şeridi'ni kuşatan İsrail ordusu bu sabah Cenin'e baskın düzenledi ve İbn Sina Hastanesi'ni kuşattı. İsrail polisi bu hafta yine işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da gazlı müdahalede bulundu. Basın mensuplarını hedef alan güvenlik güçleri Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı.
17.11.2023 Dünya
Azerbaycan, Laçın Koridoru'nun başlangıcındaki sınır kontrol noktasına bayrak dikti
Azerbaycan, Laçın Koridoru'nun başlangıcındaki sınır kontrol noktasına bayrak dikti Azerbaycan, Laçın Koridoru'nun başlangıcında kurduğu sınır kontrol noktasında Azerbaycan bayrağını göndere çekti.
26.04.2023 Dünya
İngiltere’de gıda krizi: 1 milyondan fazla çocuk gıda yardımı alıyor
İngiltere’de gıda krizi: 1 milyondan fazla çocuk gıda yardımı alıyor İngiltere’de artan yaşam maliyetleri nedeniyle gıda yardımı alanların sayısında artış yaşandığı ve son 12 ayda 1 milyondan fazla çocuğun gıda yardımı aldığı belirtildi.
26.04.2023 Dünya
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor
Kızılay, ramazanda 19 milyon kişiye ulaşmayı planlıyor “Bu Ramazan Acımız Bir Aşımız Bir” sloganıyla Ramazan kampanyasını yürütecek olan Kızılay, 2 milyar 118 milyon TL’lik yardımla 18 milyon 966 bin 330 kişiye ulaşmayı planlıyor.
22.03.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, "Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde şu ana kadar 39 bin 672 vatandaşımızın hayatını kaybetti. Sadece arama kurtarma yapılan bina sayısı 20 binin üzerindedir. 82 bin bina da ağır hasar kodu konulmuştur. 10 ilde yaptığımız hasar tespitlerinde hemen hemen yarı orandayız. 82 bin bina hem yıkılmış hem ağır hasar olmuş hem de acil yıkılacak koduyla kodlanmıştır." dedi
17.02.2023 Gündem
Orman Muhafaza Memuru Maaşları 2023: En yüksek, en düşük orman muhafaza memuru maaşı ne kadar? Orman Muhafaza Memurları ne kadar maaş alıyor?
Orman Muhafaza Memuru Maaşları 2023: En yüksek, en düşük orman muhafaza memuru maaşı ne kadar? Orman Muhafaza Memurları ne kadar maaş alıyor? Orman Muhafaza Memurları OGM bünyesinde, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak çalışır. Kamu görevlisi statüsünde olan Orman Muhafaza Memurlar orman yangınlarıyla mücadele, orman talanlarını önleme ve av hayvanlarını koruma görevlerini yürütür. Peki, Orman Muhafaza Memurları ne kadar maaş alıyor? 2023 yılında Orman Muhafaza Memuru maaşları ne kadar olacak, en yüksek ve en düşük orman muhafaza memurları kaç TL maaş alıyor?
27.12.2022 Memur
Maymun çiçeği virüsü 92 ülkede görüldü: Dünya genelindeki vaka sayısı 35 bini aştı
Maymun çiçeği virüsü 92 ülkede görüldü: Dünya genelindeki vaka sayısı 35 bini aştı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus yaptığı açıklamada, maymun çiçeği virüsünün 92 ülkede görüldüğü ve dünya genelindeki vaka sayısının 35 bini aştığını belirterek, 12 kişinin virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini aktardı.
17.08.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi
Bakan Çavuşoğlu bizzat açıkladı! Yatırım miktarı 10 milyar dolara yükseldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya'daki temaslarının ardından yaptığı açıklamada, "Görüştüğümüz tüm muhataplar, Türkiye’nin tahıl konusunda Birleşmiş Milletlerle oynadığı rol konusunda teşekkürlerini ilettiler. Türkiye’ye yönelik güvenlerini, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’ye güvendiklerini söylediler. Görüyorum ki gerçekten Türkiye'ye yönelik umut da artıyor. Türkiye küresel bir aktör oldu" dedi. Çavuşoğlu ayrıca, " Özellikle iş çevrelerimizin de ciddi artan ilgisi var, yatırımlar artıyor, ticaretimiz artıyor. ASEAN ülkelerinin Türkiye’deki yatırım miktarı 10.3 milyar dolarak çıktı. Türk şirketlerinin yatırım miktarı da 471 milyon dolar civarındaydı." ifadelerini kullandı.
3.08.2022 Siyaset
Ekmeğe zam yapmayıp indirime gittiler! Ucuz ekmek formülünü buldular...
Ekmeğe zam yapmayıp indirime gittiler! Ucuz ekmek formülünü buldular... Ekmek fiyatlarına gelen zamlardan sonra Bursa’da harekete geçildi. 3 yıldır 400 gram ekmeği 1 TL’den satan Kestel Belediyesi, önümüzdeki 2 yılda ekmeğe zam yapmamak için kendi buğdayını ekecek. Bin 300 dönümlük alanda çalışmalara başladıklarını belirten Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, hem dar gelirli vatandaşların hem de boş ve atıl arazilerin değerlendirilmesi ile çiftçilerin kazanacağını söyledi.
17.06.2022 Ekonomi
Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları! Kızılay yurt dışı, yurt içi kurban bağışı ne kadar 2022, kaç para? Kızılay kurban bağışı bedeli!
Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları! Kızılay yurt dışı, yurt içi kurban bağışı ne kadar 2022, kaç para? Kızılay kurban bağışı bedeli! Kızılay kurban bağış 2022 fiyatları belli oldu. Türk Kızılay, 2022 kurban bedellerini açıkladı. Kızılay yurt dışı, yurt içi kurban bağışı ne kadar 2022, kaç para? Kızılay kurban bağışı…
9.06.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Ukrayna gemilerinin güvenli geçişini sağlamak için çalışıyoruz
Bakan Kirişci: Ukrayna gemilerinin güvenli geçişini sağlamak için çalışıyoruz Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 'Gıda Güvenliği Krizi Konusunda Bakanlar Düzeyinde Akdeniz Diyaloğu' programında konuştu. Kirişci, "Birleşmiş Milletler'in (BM) insani yardım operasyonlarını Türkiye'den personel ve yardımlarla destekliyoruz. Ayrıca, tahıl taşıyan Ukrayna gemilerinin güvenli geçişini sağlamak için çalışıyoruz" dedi.
8.06.2022 Ekonomi
Tazminat hakkı, servis ve yemek ücreti ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar!
Tazminat hakkı, servis ve yemek ücreti ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar! Milyonlarca çalışanı ilgilendiren son dakika gelişmesi! Servis ücreti ve yemek ücreti ile ilgili kritik bir karar geldi. İşe iadelerde işveren, işçiye bu dört kalemi ödemek zorunda kalıyor ve çalışanın işe iade hakkı doğuyor. 4 ay süresi var, bu tazminattan Gelir Vergisi kesilmiyor. İşe iadelerde kıdem ve ihbar tazminatı ile işe başlatmama tazminatının yanında ‘boşta geçen süre ücreti’ de ödeniyor. Ücret çalışana ödenirken, servis ücreti ve yemek ücretinin de bu hesaplamaya dahil edilip edilmeyeceği ise merak konusu. İşte milyonlarca işçi ve işverenin bilmediği detaylar...
19.04.2022 Çalışan Hakları
Vatandaşların borcunu ödemişti! Gizemli kişi şimdi de faturalar için harekete geçti...
Vatandaşların borcunu ödemişti! Gizemli kişi şimdi de faturalar için harekete geçti... Denizli’de bir hayırsever iş insanı geçtiğimiz aylarda bakkallarda bulunan veresiye defterlerindeki borçları silerken, bu Ramazan ayında ise elektrik faturalarını ödeyemeyen ailelerin faturalarını ödeyerek yardım etti.
13.04.2022 Gündem
Bucha sakinleri Rus saldırılarının hedefi olan markette bozulmamış ürün aradı
Bucha sakinleri Rus saldırılarının hedefi olan markette bozulmamış ürün aradı Ukrayna'nın Bucha kentinde halk, Rusya'nın bombardımanları sırasında hasar gören ve kısmen yıkılan markette bozulmamış gıda ve temel ihtiyaç ürünleri aradı.
7.04.2022 Dünya
Erbakan: Yüzde 50'lik zam asgari ücretlinin eline geçmeden buhar oldu
Erbakan: Yüzde 50'lik zam asgari ücretlinin eline geçmeden buhar oldu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Asgari ücret 4 bin 250 lira oldu, 'yüzde 50 zam yaptık' diye gece gündüz reklam yaptılar ama ne çare; yıllık yüzde 124'lük enflasyonla sizin yaptığınız yüzde 50'lik zam daha 7 milyon asgari ücretlinin eline geçmeden buhar oldu gitti" dedi.
27.03.2022 Siyaset
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu... Ukrayna, Rus ordusuna direnmeye devam ederken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD, Rusya'nın büyük kayıplar verdikten sonra Ukrayna'yı işgalinde Çin'den silah ve yardım istediğini iddia etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4'üncü turu çevrim içi başladı. Moskova'nın askeri üsse gerçekleştirdiği füze saldırısı Polonya'da paniğe sebep oldu.
14.03.2022 Dünya
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı
Bodrum'da yağmurun bilançosu: 131 ev ve iş yerini su bastı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 gündür etkili olan kuvvetli yağmur nedeniyle 131 ev ve iş yerini su bastı. Kent merkezinde metrekareye 150, Turgutreis ve Yalıkavak bölgesine 160 kilogram yağış düşerken, belediye ekiplerinin bölgede temizlik ve su tahliye çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
12.01.2022 Gündem
Paralar hesaplara yatırılıyor! Başvuran fatura, gıda, yakacak, barınak yardımı alıyor, ödemeler...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Başvuran fatura, gıda, yakacak, barınak yardımı alıyor, ödemeler... Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşa destek sağlıyor. Pek çok kalemde farklı destek ödemeleri yapılıyor. Başvuran alıyor. Ödemeler PTT ya da bankalar aracılığı ile yapılıyor. İsteyen herkes bizzat müracaat edebiliyor, gerekli şartları taşıyanlar devlet tarafından geri ödemesiz olarak destekleniyor.
6.12.2021 Ekonomi
Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması!
Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu S-400 meselesiyle ilgili konuşarak, "ABD’nin PKK / YPG ile iş birliği FETÖ’nün ABD’deki varlığı ve S-400’lere ilişkin tutumu müttefiiklik ruhu ile bağdaşmıyor. ABD’nin tutumu müttefiklik ruhuyla bağdaşmıyor. Bu konuları ele alacak bir çalışma grubu kuracağız. Bu sefer bu teklif ABD tarafından Biden tarafından geldi." ifadelerini kullandı.
4.11.2021 Gündem
Odun, kömür, erzak alışveriş çeki SGK prim keser mi?
Odun, kömür, erzak alışveriş çeki SGK prim keser mi? Koronavirüs süreci tüm dünyada çalışma hayatında köklü değişikliklere neden olurken özellikle çalışan hakları konusunda da yeni düzenlemeleri beraberinde getirdi. Kapanmaların sık yaşandığı dönemler de en çok çalışanları etkiledi. Türkiye’de özellikle büyük şehirlerde başta kira ve gıda olmak üzere yaşanan artışlar işverenin çalışanlarının bazı sosyal haklarında düzenlemelere gitmesine neden oldu. İşverenler işçilerine odun, kömür, gıda yardımı ile diğer zaruri ihtiyaçları karşılamak için yardımda bulunuyor. Peki, Odun, kömür, erzak alışveriş çeki SGK prim keser mi? SGK hangi durumlarda prim keser? İşte merak edilenler…
30.10.2021 Çalışma Hayatı
Geliri olmayana devlet yardımı nasıl alınır? Devlet geliri olmayana çeşitli yardımlarda bulunuyor!
Geliri olmayana devlet yardımı nasıl alınır? Devlet geliri olmayana çeşitli yardımlarda bulunuyor! Devlet geliri olmayan, maddi sıkıntısı olan muhtaç kişilere gıda, yakacak, eğitim, yemek gibi çeşitli yardımlarda bulunuyor. Peki, devlet geliri olamayan hangi yardımları veriyor? Geliri olmayan devlet yardımı nasıl alınır?
14.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gıda Yardımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gıda yardımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.