Ges

Ges

Son dakika GES haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GES ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GES haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ges

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ges gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 ges haberi bulunmuştur. Tüm ges haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ve Almanya ortak oldu!
Türkiye ve Almanya ortak oldu! Alman Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylemi Bakanlığı’nın finanse ettiği ‘Uluslararası Hidrojen Artışı’ programı Türkiye ve Almanya arasında, yeşil hidrojenin seramik üretiminde kullanımına yönelik değer zincirinin tamamını analiz etmeyi amaçlayan pilot proje başlatıldı.
3.04.2024 Gündem
Mazıdağı’na 52 MW’lik güneş enerji santrali
Mazıdağı’na 52 MW’lik güneş enerji santrali Özel bir şirket tarafından Mazıdağı’nda tamamlanan 52 MW’lik GES’in, yılın ikinci yarısında üretime başlaması öngörülüyor.
4.03.2024 Ekonomi
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Mogan Enerji ne zaman halka arz olacak, kaç lot verir? Molgan Enerji hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji Yatırım Holding AŞ'nin halka arzında 28-29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde üç gün süreyle talep toplanacak. Sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle yapılacak halka arzın büyüklüğü 2 milyar 976 milyon TL olarak hesaplanırken, işlem sonrası Şirket'in halka açıklık oranı yüzde 10,76 olacak. Peki, Mogan Enerji halka arz hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Mogan Enerji kaç lot verir?
27.02.2024 Ekonomi
O ilimizde resmen başladı! Artık elektrik faturası ödemiyorlar
O ilimizde resmen başladı! Artık elektrik faturası ödemiyorlar Orman Köylerinde Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi Projesiyle 2023 yılında Düzce ilinde şebekeye bağlı güneş enerjisi sisteminin (GES) kurulduğu 1 köyde 11 hane elektriğe ücret ödemiyor.
20.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, net sıfır emisyon hedefi kapsamında ulaştırma projeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
5.12.2023 Gündem
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti
Türk Telekom üçüncü çeyrekte 22,4 milyar TL gelir elde etti Türk Telekom, 2023 yılı üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 78,2 büyüyerek, 22,4 milyar TL konsolide gelir elde etti. Şirketin yılın ilk 9 ayındaki toplam geliri geçen yıla oranla yüzde 69,6 artışla 55,6 milyar TL’ye ulaştı.
8.11.2023 Finans
Hatay’da kurulacak 140 MWp’lık GES için iş birliği
Hatay’da kurulacak 140 MWp’lık GES için iş birliği Hatay’ın Erzin ilçesinde güneş enerji santrali (GES) kurmak için Limak Enerji ile GE Vernova ve İnojen Enerji ile tedarik, kurulum ve devreye alma anlaşması imzaladı. İnşaat aşamasında bölgede yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacak projenin 2024 yılı Aralık ayında tamamlanması ve tesisin toplam kurulu gücünün 140 MWp olması planlanıyor.
17.10.2023 Ekonomi
Kalyon Karapınar GES 600 koyunu besliyor
Kalyon Karapınar GES 600 koyunu besliyor Kalyon Enerji, dünyanın 6’ncı, Avrupa’nın en büyük güneş enerjisi santrali Kalyon Karapınar Güneş Enerjisi Santrali’ni (GES) küçükbaş hayvanların otlaması için kullanımına açarak, Türkiye’de bir ilke imza attı.
25.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Bizim Toptan 6’ncı sürdürülebilirlik raporunu yayımladı
Bizim Toptan 6’ncı sürdürülebilirlik raporunu yayımladı Bizim Toptan, 6’ncı sürdürülebilirlik raporunu yayımladı. ‘Bağımsız Güvence Beyanı’ ile yayımladığı Sürdürülebilirlik Raporu’nda, yenilenebilir enerji kaynakları, atık yönetimi, sürdürülebilir tarım, sorumlu tedarik zinciri ve fırsat eşitliğiyle ilgili çalışmalar paylaşıldı. Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı, “Attığımız tüm adımlarda paydaşlarımız için uzun vadeli ve sürdürülebilir değer yaratmayı amaçlıyoruz. Tüm faaliyetlerimizde çevre ve iş etiği sorumluluklarını en üst seviyede uygulamaya devam edeceğiz” dedi.
22.08.2023 Ekonomi
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
19.08.2023 Ekonomi
300 mağazanın enerjisi GES’le karşılanacak
300 mağazanın enerjisi GES’le karşılanacak MİGROS ve Aksa Elektrik, 16 MWp gücünde arazi tipi güneş enerjisi santralını (GES) hayata geçirmek üzere işbirliği yaptı.
17.08.2023 Ekonomi
Market zinciri, güneş enerjisi santrali yatırımlarını sürdürüyor
Market zinciri, güneş enerjisi santrali yatırımlarını sürdürüyor Market zinciri BİM, Lüleburgaz, Sincan, Balıkesir ve Kastamonu’daki depolarının çatısına da Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurdu.
6.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak yayında seçim gündeminde dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi ile ilgili "Bugün Muharrem Bey'i aradım. Böyle bir saldırı oldu vesaire kendisiyle konuşmak istedim. Anladığım kadarıyla Kılıçdaroğlu'nun el ele olduğu FETÖ taktiği. Bunlar bunu her an yapabilir. Geçmişte de bunlar yapıldı. Kılıçdaroğlu makama kaset komplosuyla geldi" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca "Halkımızın teveccühüyle iktidara geldiysek milletimiz farklı karar verirse demokrasinin gereği neyse biz onu yaparız" diyerek "Sandıktan çıkan sonuca saygısı olmayanın millete de saygısı yoktur. Hiçbir zaman milli iradenin üstünlüğünden taviz vermedik. Cumhur İttifakı sandıktan çıkan her sonucu meşru kabul edecektir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu varlık seçimidir. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız. Bay bay Kemal'in PKK'lı dostları varsa bizim de milletimiz var milletimiz. " dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Maltepe'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Sadece 25 günde Maltepe’den, Bağcılar’a, Kağıthane’ye, Şile’ye 39 ilçemize emin olun milyarlarca lira değerinde 100’ü aşkın projenin temelini attık." dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Avrupa'nın en büyük GES projesi: Tesisi özel kılan 3 başlık var
Avrupa'nın en büyük GES projesi: Tesisi özel kılan 3 başlık var Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı törenle hizmete giren Avrupa’nın en büyük güneş enerji santrali olan Kalyon Karapınar Güneş Enerji Santrali (GES), yıllık 2 milyon kişinin evsel elektrik ihtiyacını karşılayacak.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Cumhurbaşkanımız son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek
Bakan Dönmez: Cumhurbaşkanımız son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde bulunan petrole ilişkin, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız bir müjde daha verecek. O da petrolle ilgili olacak. Konya mitinginde Sayın Cumhurbaşkanımız yine son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek. Daha önce terör nedeniyle giremediğimiz alanlarda artık karış karış petrol ve doğal gaz alıyoruz" dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Avrupa'nın en büyük GES'i Konya'da açıldı
Avrupa'nın en büyük GES'i Konya'da açıldı Avrupa'nın en büyük, dünyanın sayılı büyüklükteki güneş santrallerinden biri olan Karapınar Güneş Enerjisi Santrali'nin (GES) resmi açılışı bugün yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış gerçekleştirdi. 2 bin 800 futbol sahası büyüklüğündeki güneş enerjisi santrali ile 2 milyon kişinin elektrik ihtiyacı da karşılanmış oldu.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada söz sahibi ülkeler arasına giriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyada söz sahibi ülkeler arasına giriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde açılan Bor Karbür Üretim Tesisi'nin dünyanın sayılı işletmelerinden biri olacağına dikkat çekerek, "Bu tesis sayesinde Türkiye sadece sahip olduğu bor madeninin katma değerini yükseltmek ile kalmıyor; aynı zamanda ülkemiz dünyanın en sert üçüncü malzemesinin üretiminde ve satışında önemli bir oyuncu haline gelecek" dedi.
19.03.2023 Gündem
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den büyüme mesajı!
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den büyüme mesajı! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati,13. Büyükelçiler Konferansı'nda büyüme rakamları ve KKM hesaplarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
11.08.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Çözüm adresi biz olacağız
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Çözüm adresi biz olacağız Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyonla mücadele konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyon sorununu çözmek amacıyla gereken adımları tek tek attıklarının altını çizen Bakan Nebati "Bugün AK Parti iktidarı nasıl milletin sorunlarını çözüm adresi olarak gördüyse enflasyon sorununu da kesinlikle çözmek istisna değildir. Bu sorunun çözüm adresi biz olacağız" dedi.
10.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ges ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ges haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.