Gerilla

Gerilla

Son dakika gerilla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gerilla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gerilla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerilla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerilla gelişmeleri de dahil olmak üzere 719 gerilla haberi bulunmuştur. Tüm gerilla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
Güney Sudan devlet başkanı kimdir? Salva Kiir Mayardit kaç yaşında, kaç yıldır devlet başkanı görevinde?
Güney Sudan devlet başkanı kimdir? Salva Kiir Mayardit kaç yaşında, kaç yıldır devlet başkanı görevinde? Güney Sudan Devlet Başkanı Salva Kiir Mayardit'in, bir yol projesinin açılış töreninde milli marşın okunması sırasında altına kaçırması gündem oldu. Peki, Güney Sudan devlet başkanı kimdir? Salva Kiir Mayardit kaç yaşında, kaç yıldır devlet başkanı görevinde?
15.12.2022 Dünya
Buraya girenler ya delirdi ya öldü! İşte Amerikan askerlerinin kabusu olan Cu Chi Tünelleri...
Buraya girenler ya delirdi ya öldü! İşte Amerikan askerlerinin kabusu olan Cu Chi Tünelleri... ABD tarihinin en utanç verici mağlubiyetlerinden birini Vietnam'da yaşandı. Amerikan askerlerine karşı inanılmaz bir direniş gösteren Vietnam'da, Amerikan askerlerinin delirmesine yol açan ve savaştan miras kalan yeraltı tünelleri şimdi ülkeyi ziyaret eden turistlerin yeni gözdesi oldu.
22.07.2022 Dünya
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu'nun cezasını onamasına ilişkin, "İl Başkanımızın siyasi yasak kararını asla tanımıyoruz, mahkemeyi de tanımıyoruz, Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır" dedi.
17.05.2022 Siyaset
Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazırız
Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazırız Finlandiya Devlet Başkanı Niinisto, ülkesinin NATO'ya üyelik başvurusu yapacağını resmen duyurdu. Fin lider ayrıca, Finlandiya ve İsveç'in ittifakta yer almasına olumlu bakmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeye hazır olduğunu da söyledi.
15.05.2022 Dünya
Rus kuşatması altındaki Azovstal fabrikasından kurtulanlar Zaporijya’ya ulaştı: Bizi canlıyken toplu mezara gömdüler...
Rus kuşatması altındaki Azovstal fabrikasından kurtulanlar Zaporijya’ya ulaştı: Bizi canlıyken toplu mezara gömdüler... Ukrayna-Rusya savaşoında dünyanın gözü Azovstal fabrikasındaydı. Rusya güçlerinin kontrolü ele geçirdiği Mariupol'de, Putin'in 'sinek uçmasın' dediği fabrikada kuşatılmış Ukraynalıların çaresizce kurtarılmayı beklediler… Mariupol'den kurtulanlar Zaporijya'da güvenli noktalara getirildi. Sivillerin günlerce yaşadığı çaresizlikleri ve umutlu bekleyişleri de bugün tüm dünyada gazete manşetlerinin birinci sırasına yerleşti.
4.05.2022 Dünya
Terörist elebaşı Duran Kalkan itiraf etti: Bizi ortadan kaldıracaklar bu gerçeği görmek lazım
Terörist elebaşı Duran Kalkan itiraf etti: Bizi ortadan kaldıracaklar bu gerçeği görmek lazım Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu, PKK elebaşı Duran Kalkan'ın uykularını kaçırdı. Örgüt medyasına konuşan Kalkan, "Gerilla üslenmesini ortadan kaldıracaklar. Bu gerçeği görmek lazım." itirafında bulundu.
27.04.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi... Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 32’inci gününe girerken, Ukrayna-Rusya arasındaki devam eden müzakerelerin bir sonraki turunun 28-30 Mart tarihlerinde yüz yüze olarak Türkiye’de yapılacağı duyuruldu. Rusya’nın Ukrayna’nın Çernobil bölgesine gerçekleştirdiği saldırıların ardından 31 noktada yangın çıkarken, bölgedeki radyasyon seviyesinde artış gözlemlendiği ifade edildi. Öte yandan Ukrayna askeri istihbarat şefi Rusya'nın yeni hedefini açıkladı. İşte Ukrayna savaşından dakika dakika son gelişmeler...
27.03.2022 Dünya
NATO Ukrayna’ya askeri destek gönderecek mi? NATO’dan dikkat çeken açıklama!
NATO Ukrayna’ya askeri destek gönderecek mi? NATO’dan dikkat çeken açıklama! NATO Genel Sektreteri Stoltenberg’ten önemli açıklama geldi. Rusya Ukrayna savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Stoltenberg, "NATO mukabele gücünü hazırlıyoruz" diye konuştu. Peki, NATO Ukrayna’ya askeri destek gönderecek mi? İşte detaylar…
4.03.2022 Dünya
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir? Taliban Afganistan'ın başkenti Kabil'e girdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Özbekistan Cumhurbaşkanı ile görüşerek durumla ilgili fikir alırken, Birleşmiş Milletler Taliban'a sivillerin güvenliğinin sağlanması için çağrıda bulundu. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Afganistan'daki durumun, ABD'nin ülke üzerinde yaptığı deneyin sonucu olduğunu belirtti. Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
16.08.2021 Gündem
Taliban ne istiyor? Taliban kimdir, örgütü nedir? İşte Taliban Afganistan olayı
Taliban ne istiyor? Taliban kimdir, örgütü nedir? İşte Taliban Afganistan olayı Taliban, ülkenin Orta Asya ile bağlantısını sağlayan kuzey vilayetlerinin merkezlerini peşi sıra ele geçirirken korkulan oldu; Afganistan Kabil’i de ele geçirdi. İşte Taliban Afganistan olayının tarihi arka geçmişi…
16.08.2021 Gündem
Taliban kimdir, Taliban örgütü ve rejimi nedir, nasıl kuruldu? Taliban örgütünün kurucu lideri kimdir, Taliban ordusu kaç kişi?
Taliban kimdir, Taliban örgütü ve rejimi nedir, nasıl kuruldu? Taliban örgütünün kurucu lideri kimdir, Taliban ordusu kaç kişi? ABD'nin Afganistan'daki askeri güçlerini çekme kararının ardından saldırıları zirve noktaya ulaşan Taliban, ülkenin Orta Asya ile bağlantısını sağlayan kuzey vilayetlerinin merkezlerini de peşi sıra ele geçiriyor. ABD ile Taliban arasında imzalanan Doha Anlaşması'na göre, NATO güçlerinin son çekilme tarihi olan 11 Eylül 2021'den önce vilayet merkezlerine saldırmayacağını ilan eden Taliban, ABD hava saldırılarını gerekçe göstererek vilayet merkezlerine yöneldi. Taliban, son 6 günde biri ülkenin güneybatısında, biri batısında, diğer yedisi kuzey ve kuzeydoğuda olmak üzere toplam 9 vilayet merkezini Afgan hükümet güçlerinden aldı. Afgan hükümeti, 34 vilayet merkezinden 25'ini halen kontrolünde tutuyor. Taliban'ın kontrolüne giren yerlerdeki ilk icraatlarından biri, cezaevlerinde bulunan tüm mahkumları serbest bırakmak oluyor. Peki, Taliban kimdir, Taliban örgütü ve rejimi nedir, nasıl kuruldu? Taliban örgütünün kurucu lideri kimdir, Taliban ordusu kaç kişi?
11.08.2021 Gündem
Myanmar'da katliam gibi müdahale! En az 38 ölü...
Myanmar'da katliam gibi müdahale! En az 38 ölü... Myanmar'da dün düzenlenen, askeri darbe karşıtı protestolara güvenlik güçlerinin silahlı müdahalesi sonucu en az 38 kişi yaşamını yitirdi.
15.03.2021 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: Ya teslim olacaklar ya da hainlerin kafaları koparılacak Mliiyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Bundan sonra terörle mücadele stratejisinde Gara öncesi ile sonrası aynı olmayacak, inanıyorum. PKK ile saf tutan kim varsa tepeden tırnağa tutuşturulacak. PKK terör örgütü ya silahları ile ve son teröriste kadar güvenlik güçlerine teslim olup adalet önünde hesap verecektir, ya da azdan az çoktan çok gidecek, hainlerin kafaları koparılacak." dedi.
16.02.2021 Siyaset
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler...
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler... Alman devlet televizyonu ZDF skandal bir belgesel yayınladı. Milyonlarca izleyicisine terör örgütü PKK propagandası yapan kanal, Almanya'da terörist elbisesi giydirilmiş çocuklara Kürtçe eğitim verildiği anlara ait görüntüleri yayınladı. Belgeselde ayrıca topraklarımızın sözde Kürt bölgesi haritasına dahil edilmesi de yer aldı.
18.12.2020 Dünya
Rezalet görüntüler ortaya çıktı! Terörist Cemil Bayık...
Rezalet görüntüler ortaya çıktı! Terörist Cemil Bayık... Hafıza kartından çıkan fotoğraflar, teröristlerin sefalet içinde, elebaşların ise Kandil’de donattıkları sofralarda sefa sürdüğünü ortaya koydu.
23.11.2020 Gündem
Atina'dan tahrik: Türk köyüne asker gönderdi
Atina'dan tahrik: Türk köyüne asker gönderdi Doğu Akdeniz’deki gerilim tırmanırken Atina yönetimi Batı Trakya’daki Türk azınlığı hedef almaya başladı. 8 Türk okulunun kapatılmasından sonra Yunan komandoları, İskeçe’nin Gökçepınar köyünde tam teçhizatlı eğitim yaptı. “Bizim köylere bugüne kadar silahlı askerler girmedi. Bu ilk defa oluyor” diyen Birlik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlhan Tahsin, azınlığa gözdağı verilmek istendiğini söyledi.
14.08.2020 Dünya
Polis Akademisi "Antifa" konusunda bir yıl önce uyarmış
Polis Akademisi "Antifa" konusunda bir yıl önce uyarmış ABD Başkanı Donald Trump'ın, siyahi George Floyd'un ölümüyle başlayan protestoların ardından "terör örgütü" olarak tanıyacağını açıkladığı antifaşist hareketiyle ilgili Polis Akademisinin geçen yıl katıldığı uluslararası çalıştayda tespit ve uyarılarda bulunduğu ortaya çıktı.
4.06.2020 Gündem
Kuzey Kore nasıl yönetiliyor? Kuzey Kore nüfusu kaç? İşte nüfusu ve Kuzey Kore yönetim şekli…
Kuzey Kore nasıl yönetiliyor? Kuzey Kore nüfusu kaç? İşte nüfusu ve Kuzey Kore yönetim şekli… Çin'de yayın yapan HKSTV Hong Kong Televizyonu'nun müdür yardımcısı, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un geçirdiği kalp ameliyatı sonrası öldüğünü iddia etti. Pyongyang'dan iddialara ilişkin herhangi bir yanıt verilemezken, sağlık durumunun kötü olduğuna yönelik iddialar ise birkaç gün önce reddedilmişti. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un hakkındaki ölüm iddiaları büyük yankı uyandırırken, Kuzey Kore hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Kuzey Kore nasıl yönetiliyor? Kuzey Kore nüfusu kaç? İşte nüfusu ve Kuzey Kore yönetim şekli…
25.04.2020 Gündem
Dünyanın konuştuğu harita ortaya çıktı!
Dünyanın konuştuğu harita ortaya çıktı! Türkiye’nin Libya ile imzaladığı Doğu Akdeniz’de iki ülke arasındaki deniz sınırlarını belirleyen ve özellikle komşu ülkeleri panikleten haritanın detayları hükümetin anlaşmayı TBMM’ye taşımasıyla ortaya çıktı. Yunanistan’ın Libya’ya nota verdiği, AB’nin ‘Açıklayın’ dediği anlaşma, Yunanistan’ın Girit Adası’nın güneydoğusunda Türkiye ile Libya arasında 18.6 millik bir deniz sınırı öngörüyor.
6.12.2019 Gündem
İçişleri Bakanlığı’nın terörle mücadeledeki yeni konseptini yerinde izledi
İçişleri Bakanlığı’nın terörle mücadeledeki yeni konseptini yerinde izledi İÇİŞLERİ Bakanlığı, büyük başarıyla sürdürdüğü terörle mücadelede yeni bir konsepti de uygulamaya koydu. Buna göre, ailelerle yapılan görüşmelerin ardından, terör örgütü PKK tarafından kandırılan çocukların teslim olması sağlanıyor.
17.11.2019 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: DEAŞ'ın önemli bir adamını ele geçirdik!
İçişleri Bakanı Soylu: DEAŞ'ın önemli bir adamını ele geçirdik! Van'da düzenlenen 'Güvenlik Korucularının Hizmetiçi Eğitim Programı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'ye yönelik önümüzdeki günlerde çok büyük bir operasyona hazırlandıklarını belirterek, "Burada şahsımızın olup olmaması önemli değildir. Hiç kimse aman bu adamlar değişti, başkaları gelir mücadele biter diye beklemesin. Bu mücadeleyi bu milletin evlatları sonuna kadar yürüteceklerdir" dedi. Bakan Soylu, DEAŞ'ın çok önemli bir adamının Suriye'de yakalandığını ve sorgusunun devam ettiğini açıkladı.
13.11.2019 Gündem
Gizli kayıtları sızdı! Trump için talimat...
Gizli kayıtları sızdı! Trump için talimat... CNN Televizyonu Başkanı Jeff Zucker'in, sosyal medyaya düşen gizli kayıtlarda, çalışanlarından, ABD Başkanı Donald Trump'a karşı azil haberlerine odaklanmasını istediği ortaya çıktı.
15.10.2019 Dünya
ABD Genelkurmay Başkanı resmen itiraf etti! Skandal açıklama...
ABD Genelkurmay Başkanı resmen itiraf etti! Skandal açıklama... Suriye'deki son tabloyu değerlendiren General Dunford, "Türkiye'nin kuzeydoğu Suriye'ye gireceğine dair siyasi retoriği duymuşsunuzdur. Bu ihtimal var mı? Bu ihtimal var. Bunun ortak menfaatlerimiz konusunda faydalı olacağına inanmıyorum ve tam da bunun için Türkiye'nin endişelerine hitap edecek ve Suriye'nin kuzeydoğusunda DEAŞ ile mücadele kampanyasını devam ettirecek kabul edilebilir yollar aramaya bu kadar odaklandık" dedi.
6.09.2019 Dünya
Ateşkes bitti, savaş ilan ettiler...
Ateşkes bitti, savaş ilan ettiler... Batı yarımkürenin en uzun savaşına sahne olan Kolombiya'da isyancı grup FARC'ın eski üyeleri, barış sürecindeki taleplerinin karşılanmadığı gerekçesiyle yeni bir saldırı başlatacaklarını ilan etti.
29.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gerilla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerilla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.