Geri Dönüşüm Tesisi

Geri Dönüşüm Tesisi

Son dakika geri dönüşüm tesisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geri dönüşüm tesisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geri dönüşüm tesisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geri Dönüşüm Tesisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geri dönüşüm tesisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 geri dönüşüm tesisi haberi bulunmuştur. Tüm geri dönüşüm tesisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı konternerde yangın
Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı konternerde yangın Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı 2 katlı konteynerde yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yakında bulunan Maltepe Belediyesi'ne ait su tankeriyle de müdahale edilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.
6.02.2024 Gündem
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi
Manisa'da ikinci kez yangın çıkan geri dönüşüm tesisi mühürlendi Manisa'da, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, geçen yıl haziran ayında sonra dün yine yangın çıkan, geri dönüşüm tesisi mühürlendi. İlk yangında tesise 7 milyon 330 bin lira ceza kesilmiş ve mühür işleminin yapılabilmesi amacıyla tesisteki malzemelerin bertarafı için süre verilmişti.
9.01.2024 Gündem
Geri dönüşüm tesisinin kağıt deposunda yangın çıktı!
Geri dönüşüm tesisinin kağıt deposunda yangın çıktı! Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, geri dönüşüm tesisinin kağıt deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.
28.08.2023 Gündem
Kamara Deresi'ni kirleten tesis süresiz kapatıldı! Firmaya milyonluk ceza
Kamara Deresi'ni kirleten tesis süresiz kapatıldı! Firmaya milyonluk ceza Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesindeki Kamara Deresi'ni atıklarıyla kırmızıya boyayan geri dönüşüm tesisi süresiz, faaliyetten men edildi. Kasıtlı olarak arıtılmadan dereye su verildiği için firmaya kanundaki en üst sınırdan, 1 milyon 799 bin lira da para cezası uygulandı.
18.04.2022 Gündem
KİMPUR halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi!
KİMPUR halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi! Kimya sanayi şirketi Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİMPUR)’nin, halka arz için yaptığı başvuru Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Hisselerinin yüzde 27,15’i halka arz edilecek olan KİMPUR, fazla talep gelmesi durumunda halka arz edilecek toplam payların yüzde 15’i kadar daha ek satış yapılabilecek. Peki, KİMPUR halka arz ne zaman? KİMPUR halka arz hisse fiyatı ne? KİMPUR halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi!
19.04.2022 Ekonomi
Haluk Levent: Adana’da 18 ayrı noktaya dökülen çöpler temizlenecek
Haluk Levent: Adana’da 18 ayrı noktaya dökülen çöpler temizlenecek Sanatçı Haluk Levent, Adana’da 18 noktada çöp dökülen alanların bir ay içinde temizlenip, atıkların uygun şekilde imha edileceğini söyledi.
9.04.2022 Yaşam
Kocaeli’de geri dönüşüm tesisinde yangın
Kocaeli’de geri dönüşüm tesisinde yangın Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, soğutma çalışması yapıldı.
10.11.2021 Gündem
Avcılar'da geri dönüşüm tesisinde yangın!
Avcılar'da geri dönüşüm tesisinde yangın! İstanbul Avcılar'da bulunan geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
14.10.2021 Gündem
Bursa'da geri dönüşüm tesisi atık toplama alanında yangın
Bursa'da geri dönüşüm tesisi atık toplama alanında yangın Bursa'da, hurda kağıt ve plastik geri dönüşüm tesisinin deposunda çıkan yangın itfaiyenin 2 saat süren çalışmasıyla diğer bölümlere sıçramadan söndürüldü.
28.08.2021 Yaşam
Bursa'da, geri dönüşüm tesisi atık toplama alanında yangın
Bursa'da, geri dönüşüm tesisi atık toplama alanında yangın Bursa’nın Mudanya ilçesindeki geri dönüşüm tesisinin atık toplama alanında, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle tonlarca atık, küle döndü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
7.06.2021 Gündem
Lastikleri geri dönüştürecek!
Lastikleri geri dönüştürecek! Michelin, kullanım ömrünü tamamlamış lastikleri geri dönüştürmek amacıyla dünyanın ilk lastik geri dönüşüm tesisini kuracağını açıkladı.
4.03.2021 Otomobil
Resmen değişiyor! Kabul edildi, günlük 16 lira olacak
Resmen değişiyor! Kabul edildi, günlük 16 lira olacak Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Çevre Komisyonunda kabul edildi. Elektrikli skuterlerin teşvik edilmesi ve kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla paylaşımlı elektrikli skuterlerden alınacak işgal harcı bedeli en az tarife üzerinden hesaplanacak. Belediyelerce bir e-skuterden günlük 16 lira 66 kuruş işgal harcı alınacak.
15.10.2020 Gündem
İstanbul'da korkutan yangın!
İstanbul'da korkutan yangın! İSTOÇ'ta bulunan geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangın bir anda bütün tesisi kaplarken, gökyüzünü kapkara dumanlar sardı. Ekiplerin yangını kontrol etmek için müdahalesi devam ediyor.
29.04.2020 Gündem
Corona virüse yakalanan iş adamı: Düşmanın adı var, kendi yok
Corona virüse yakalanan iş adamı: Düşmanın adı var, kendi yok İzmir'de, yakalandığı koronavirüsten gördüğü tedaviyle kurtularak, taburcu olduktan sonra evde tek başına 14 günlük karantina sürecine giren iş insanı Oğuzhan Yar (34), yaşadığı zor süreci anlattı. Koronavirüsü hala önemsemeyip, gereken tedbirleri almayanlar olmasına üzüldüğünü belirten Yar, "Düşmanın adı var, kendi yok. Bu yüzden çok dikkatli olun. Hastanedeyken yengemi kaybettim, cenazesine gidemedim. Şu an ailemden bir kişiye herhangi bir şey olsa dışarı çıkamam. Çalışmak zorunda olan vatandaşlarımız lütfen gerekli önlemleri alsın" dedi.
6.04.2020 Yaşam
Bursa’da yedi emin deposunda korkutan yangın
Bursa’da yedi emin deposunda korkutan yangın Bursa'da yedi emin deposunda yangın çıktı. Patlamaların olduğu yangında 10 araç küle dönerken, bitişikteki geri dönüşüm tesisi de büyük zarar gördü.
14.09.2019 Gündem
Plastik çatal kaşık, pipet yasaklansın
Plastik çatal kaşık, pipet yasaklansın 2050’de dünya nüfusu 9.8 milyara ulaşacak. Bu da milyarlarca ton atık demek. Geleceğe bugünün çöpünü bırakmamak için herkesin yapabileceği bir şey var. Gazete kâğıdından çay içtiğiniz cam bardağa, radyonuzun pilinden cep telefonlarına, eskiyen kanepenize kadar her şey geri dönüştürülebiliyor.
10.03.2019 Gündem
Türkiye’nin en büyük entegre lastik geri dönüşüm tesisi hayata geçiyor
Türkiye’nin en büyük entegre lastik geri dönüşüm tesisi hayata geçiyor Türkiye’nin yerli sermayeli sanayi gücü AKO Grup, 30 milyon dolar yatırımla Ankara’da Türkiye’nin en büyük entegre lastik geri dönüşüm tesisini kuruyor. Türkiye’de bir yılda oluşan atık lastiğin dörtte birini nitelikli hammaddeye dönüştürecek tesisin, çevre koruma ve sıfır atık hedefine katkı sunmanın yanı sıra, ülke ekonomisine yılda 16 milyon dolar yarar sağlaması hedefleniyor.
21.12.2018 Ekonomi
Bursa’da geri dönüşüm fabrikasında büyük yangın!
Bursa’da geri dönüşüm fabrikasında büyük yangın! Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan geri dönüşüm fabrikasında büyük bir yangın çıktı. Alevlerin geceyi aydınlattığı yangında yer yer patlama sesleri duyulurken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangına 50 itfaiye aracı ile 150 itfaiye eri müdahale ediyor
17.10.2018 Gündem
Çöpten elektrik süpürgesi üretti
Çöpten elektrik süpürgesi üretti Arçelik tüm operasyonlarında kaynak verimliliğine odaklandı. Şirket kendi geri dönüşüm tesislerinden elde ettiği plastiklerle elektrik süpürgesi üretmeyi başardı. Arçelik bu ürünle Avrupa’da ‘Yılın Geri Dönüşüm’ projesi ödülünü kazandı.
4.06.2018 Ekonomi
Büyük tehlike! Hepimizi ilgilendiriyor
Büyük tehlike! Hepimizi ilgilendiriyor Kişisel bilgilerin sık sık kullanıldığı cep telefonu gibi hayatımızda önemli yer tutan aletlerin satılması durumunda bilgiler de tehlikeye giriyor. Son dakika silseniz de işe yaramıyor. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
İskenderunda geri dönüşüm tesisi yandı
İskenderunda geri dönüşüm tesisi yandı HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde geri dönüşüm tesisi, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Alevlere müdahale eden üç itfaiye eri dumandan etkilendi.
30.12.2016 Yaşam
20 yıllık ayıp kapanacak
20 yıllık ayıp kapanacak 'Deniz manzaralı çöplük' park olarak düzenlenecek.
16.03.2015 Yaşam
Şehircilik Bakanlığı İçin Dev Yatırım
Şehircilik Bakanlığı İçin Dev Yatırım Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 1.5 milyarlık dev yatırımı törenle hizmete sunuldu...
17.01.2013 Arşiv
Bu fabrikada cesetleri ayrıştırıyorlar!
Bu fabrikada cesetleri ayrıştırıyorlar! Normal bir fabrika izlenimi veren bu işletmede aslında dünyanın en korkunç işi yapılıyor
24.11.2011 Arşiv
Kişisel bilgileriniz hurdacıdan çıkabilir!
Kişisel bilgileriniz hurdacıdan çıkabilir! Exitcom Recycling Genel Müdürü Ilgar, dünya genelinde elektronik atığın 30 ile 50 milyon ton arasında olduğunu ancak bunun 2 milyon tonun toplandığını söyledi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geri Dönüşüm Tesisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geri dönüşüm tesisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.