Gece Hayatı

Gece Hayatı

Son dakika gece hayatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gece hayatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gece hayatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gece Hayatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gece hayatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.470 gece hayatı haberi bulunmuştur. Tüm gece hayatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri... Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan liste açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. Dünyanın en iyi şehirleri listesinde Türkiye'den de bir kent var.
19.06.2023 Dünya
Turizm hareketliliği yeniden başladı, rezervasyonlar arttı
Turizm hareketliliği yeniden başladı, rezervasyonlar arttı Dünya'nın ve Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinin başında gelen Muğla'nın Marmaris ilçesinde genel seçim sürecinde yavaşlayan rezervasyonlar, Haziran ayı itibari ile tekrar yükselişe geçti.
10.06.2023 Ekonomi
Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 listesi belli oldu! İşte listeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 listesi belli oldu! İşte listeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri... Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan 2022 yılı listesi açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. 2022'nin en iyi 53 şehri seçilirken, listede Türkiye'den de bir şehir var.
13.07.2022 Dünya
Fenerbahçe'de Jose Sosa kadro dışı bırakıldı mı? Gece hayatı ile gündeme gelmişti...
Fenerbahçe'de Jose Sosa kadro dışı bırakıldı mı? Gece hayatı ile gündeme gelmişti... Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Ernesto Sosa'nın, yönetim kararıyla kadro dışı bırakıldığı iddia ediliyordu. Jose Sosa cephesinden konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Sosa kadro dışı bırakıldı mı? İşte cevabı...
3.03.2022 Fenerbahçe
Şeyda Yılmaz davasında flaş gelişme! Rezidanstan düşerek hayatını kaybetmişti
Şeyda Yılmaz davasında flaş gelişme! Rezidanstan düşerek hayatını kaybetmişti İstanbul Ataşehir'de lüks bir rezidansın 8'inci katından 17 Eylül 2020'de düşerek hayatını kaybeden Şeyda Yılmaz'ın (48) ölümüne ilişkin 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 33 yıla kadar hapsi istenen 2 sanık, savunmalarında Yılmaz'ın intihar ettiğini, üzerine atılı suçlamaları kabul etmediklerini söylediler. Yılmaz'ın annesi Ayten Yılmaz, kızının gelecek planları olduğunu, intihar edeceğini düşünmediğini belirterek sanıklardan şikayetçi oldu. Aile avukatı Merve Uçanok, "Şeyda Yılmaz dosyasındaki sanıkların 1 gün dahi tutuklanmaması vicdanları oldukça rahatsız eden bir husus" derken ara kararını açıklayan mahkeme, sanıkların tutuklanma talebini reddetti. Ayrıca Şeyda Yılmaz'ın sanıklarla asansöre binerek rezidansa çıktığı ve camdan düşerek hayatını kaybettiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
7.10.2021 Gündem
Ailesi şokta! Kayıp kızları sevgilisiyle birlikte...
Ailesi şokta! Kayıp kızları sevgilisiyle birlikte... Kocaeli’nin Derince ilçesinde 4 aydır kayıp olan 21 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı ile birlikte ailesine ait iş yerini soydu. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince şok olan baba kızından değil, kızını zorla alıkoyduğunu iddia ettiği erkek arkadaşından şikayetçi oldu. Genç kızın annesi ise, kızının sonunun Pınar Gültekin gibi olmasını istemediğini söyleyerek gözyaşı döktü.
22.07.2020 Yaşam
Beşiktaş'tan Şenol Güneş'e 3 yıllık teklif!
Beşiktaş'tan Şenol Güneş'e 3 yıllık teklif! Beşiktaş İkinci Başkanı Serdal Adalı, Beşiktaş'ın Antalya kampında özel açıklamalarda bulundu.
9.01.2019 Beşiktaş
Sarıyer’de gece kulübünde kavga: 4 yaralı
Sarıyer’de gece kulübünde kavga: 4 yaralı İstanbul Sarıyer’de bir gece kulübünde, bir grup ile kulübün güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Kavgada dört kişi yaralandı.
27.10.2018 Yaşam
İbiza’yı solladık
İbiza’yı solladık Turizmde hızlı geri dönüş yapan Türkiye, uzun bir aradan sonra en büyük rakibi İspanya’yı otel doluluklarında geçmeyi başardı. Ağustos’ta Türkiye’de doluluklar yüzde 88, İspanya’da yüzde 77 oldu. Antalya da yüzde 98 dolulukla dünyada gece hayatının merkezi olan İbiza’yı solladı
4.10.2018 Ekonomi
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...'
Son dakika... Belgelerde çıktı! 'Darbe İstanbullulara hoş bir sürpriz oldu! İş adamları...' ABD'nin dönemin İstanbul başkonsolosu Robert Houghton, 12 Eylül 1980'deki askeri darbeden iki hafta sonra yolladığı gizli diplomatik notta iş dünyasının birçok üyesinin "terör ve belirsizlik ortamının" geçmiş olmasından dolayı "neredeyse havalara uçtuklarını" yazıyor.
13.09.2018 Dünya
Doğudan batıya, kuzeyden güneye; bayram tatili rotaları
Doğudan batıya, kuzeyden güneye; bayram tatili rotaları Tarih düşkünleri, lüks arayanlar, bir şezlong bana yeter diyenler, SPA meraklıları, terkedilmiş şehrin keyfini çıkaracaklar. Kurban Bayramı tatili önerilerimiz sizi bekliyor...
11.08.2018 Arşiv
Nüfusu 2 bin 500 tatilci sayısı 100 bin
Nüfusu 2 bin 500 tatilci sayısı 100 bin ‘Marmara’nın Marmarisi’ olarak bilinen Avşa Adası, tatilcilerin akınına uğradı.
14.07.2018 Yaşam
"Masanın altından çıkıp kucağıma..."
"Masanın altından çıkıp kucağıma..." Burak Kut, verdiği röportajda bomba açıklamalarda bulundu.
18.06.2018 Magazin
Avrupa’nın vizesiz adresi Belgrad
Avrupa’nın vizesiz adresi Belgrad Osmanlı döneminin en önemli şehirlerden biri olan Belgrad, Türk basketbol dünyası için de bir dönüm noktası olacaktı. Kupayı alamadık ama Belgrad sokaklarını 16 bin Türk’le başka bir sosyalliğe çevirdik.
25.05.2018 Arşiv
Balkanlarda bir cennet Karadağ
Balkanlarda bir cennet Karadağ Bahar yaklaşırken, Balkanlarda tatil planlarınız içine almanızı önereceğim büyülü bir ülke var: Karadağ...
22.02.2018 Arşiv
Etiler’de yakalayın
Etiler’de yakalayın İrem Sak, arkadaş grubuyla Cihangir’deydi.
5.02.2018 Magazin
Egzotik tatilin adresi Pattaya
Egzotik tatilin adresi Pattaya Tayland’ın gözde turizm merkezi Pattaya, büyüleyici doğası, renkli gece hayatı, tapınakları, egzotik mutfağı ve tarihiyle adeta bir yeryüzü cenneti.
11.01.2018 Arşiv
İstanbul’un en yeni dans mekanı Hypnos Hall
İstanbul’un en yeni dans mekanı Hypnos Hall Avrupa’daki eğlence akımı son yıllarda ufak kulüplerden çıkıp büyük hangarlarda kendine yer buldu. Gece hayatı tutkunları artık dans pistine cuma gecesinden çıkıp pazar öğlene kadar eğleniyor. Tabii bunu yaparken de müziğin en önemli etken olduğunu da vurgulamak lazım. Dört bir yanınızı saran iyi melodiler ile eğlenmek herkesin hakkı. Son dönemde ise Ayazağa’nın yıldız mekanı Hypnos Hall oldu. Şehir merkezleri yer değiştirirken bu mekan da farklı bir yere konumlandı ve partileri şimdiden konuşulur oldu. Mekanın işletmecisi Ufuk Gündoğdu ile buranın alametini konuştuk.
15.12.2017 Magazin
Mesut Özil, 'yeni Arda Turan' olacak
Mesut Özil, 'yeni Arda Turan' olacak İspanya'da yayınlanan Confidential gazetesi, Barcelona'nın anlaşma sağladığı Mesut Özil'in Arda Turan gibi olmasından endişe ettiğini ve bu nedenle transfer konusunda ikilemde kaldığını yazdı.
24.11.2017 İspanya
‘Tarihsel deneyim için en iyisi İstanbul’
‘Tarihsel deneyim için en iyisi İstanbul’ Kapsamlı gezi rehberleriyle tanınan Lonely Planet, Şehirler Kitabı: Dünya’nın En İyi Şehirleri (The Cities Book: Best Cities in the World) adlı rehberini geçtiğimiz günlerde yayınladı.
14.10.2017 Yaşam
Barda adamın kalçasına dokundu ve...
Barda adamın kalçasına dokundu ve... Dubai'de içki içmekten hapse giren İngiliz turist, barda yanlışlıkla bir adamın kalçasına dokunduğu için ikinci kez hapse girmekle karşı karşıya.
12.10.2017 Dünya
Usain Bolt, bir gecede 3 kadınla...
Usain Bolt, bir gecede 3 kadınla... Londra'da Dünya Atletizm Şampiyonası'nda kariyerinin son metrelerini koşan Usain Bolt'un neden başarısız olduğu ortaya çıktı
14.08.2017 Spor Magazin
İran'da havuz partisi yapan 64 gence gözaltı!
İran'da havuz partisi yapan 64 gence gözaltı! İran'ın İsfahan kenti yakınlarında havuz partisi yapan 64 genç kız ve erkeğin gözaltına alındığı bildirildi.
10.08.2017 Dünya
Nergis Kumbasar'dan bomba itiraf: Mehmet Ali Erbil herkesi aldatmıştır
Nergis Kumbasar'dan bomba itiraf: Mehmet Ali Erbil herkesi aldatmıştır Nergis Kumbasar verdiği röportajda hep dost olarak kaldığı eski eşi Mehmet Ali Erbil ile ilgili çok özel itiraflarda bulundu. Kumbasar, "Mali, herkesi aldatmıştır" dedi.
27.05.2017 Magazin
Gece hayatı bana göre değil
Gece hayatı bana göre değil Geçtiğimiz kış final yaparak yayın hayatına son veren ‘Kiralık Aşk’ dizisinin oyuncusu Nergis Kumbasar, önceki gece Beyoğlu’nda taksiye binerken görüntülendi.
1.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gece Hayatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gece hayatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.