Gbt

Gbt

Son dakika gbt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gbt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gbt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gbt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gbt gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 gbt haberi bulunmuştur. Tüm gbt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da 7 suçtan 21 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü polisten kaçamadı! GBT sorgusunda çıktı
Adana’da 7 suçtan 21 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü polisten kaçamadı! GBT sorgusunda çıktı Adana’da 7 farklı suçtan 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü Seyhan polisi tarafından yakalandı.
28.03.2024 Adana
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı
Telefondaki KADES uygulaması hayatını kurtardı Bursa'da eski nişanlısıyla yolda karşılaşan kadın, telefonunda kurulu KADES uygulamasını kullanarak yardım istedi. Uzaklaştırması olduğu halde rahatsız eden eski nişanlı, polisin geleceğini anlayınca bölgeden kaçarak uzaklaştı. Yaklaşık 3 dakikada olay yerine gelen yunus timleri, eski nişanlıyı kısa sürede yakaladı.
7.03.2024 Gündem
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu
Adliye saldırısının şifreleri ortaya çıktı! Kanlı planı GBT bozdu İstanbul Adalet Sarayı’ndaki saldırının detayları ortaya çıktı. Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edildiği saldırıya benzer bir saldırı hedefleyen DHKP/C’li teröristler, adliye kapısında GBT kontrolü yapan polisleri görünce panikledi. Kadın terörist polislere bibergazı sıktı, erkek terörist ateş açtı. Çıkan çatışmada öldürülen teröristler içeri girmeyi başarsaydı Pınar Birkoç’un ablasını kaçıracaktı.
8.02.2024 Gündem
İstanbul'da dar alan uygulaması: 7 bin 153 kişi sorgulandı
İstanbul'da dar alan uygulaması: 7 bin 153 kişi sorgulandı İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine ve kullananlara yönelik yapılan "Dar Alan" uygulamasında 7 bin 153 şahsın GBT'sine bakılırken, 8 kişi de gözaltına alındı.
10.09.2022 Gündem
İstanbul'da 200 polisin katıldığı geniş çaplı asayiş uygulaması
İstanbul'da 200 polisin katıldığı geniş çaplı asayiş uygulaması Beyoğlu’nda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri 200 personelle asayiş uygulaması yaptı.
26.08.2022 Gündem
43 ilin geçiş güzergahında sıkı denetim: Otobüs, tır, kamyon tek tek durduruldu
43 ilin geçiş güzergahında sıkı denetim: Otobüs, tır, kamyon tek tek durduruldu Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, ağır tonajlı tır, kamyon ve yolcu otobüslerine yönelik denetimler artırıldı.
23.08.2022 Gündem
İstanbul'da çok sayıda polisin katıldığı ‘Narkotik Dar Alan Uygulaması’ yapıldı
İstanbul'da çok sayıda polisin katıldığı ‘Narkotik Dar Alan Uygulaması’ yapıldı İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kentin birçok noktasında ‘Narkotik Dar Alan Uygulaması’ yapıldı.
19.08.2022 Gündem
Başkent’te 500 polisli asayiş uygulaması gerçekleştirildi
Başkent’te 500 polisli asayiş uygulaması gerçekleştirildi Ankara’da eğlence mekanlarına yapılan asayiş uygulamasında ve denetimlerde çeşitli suçlardan aranan kişiler yakalanırken bazı işletmelere idari işlem uygulandı.
5.08.2022 Gündem
Meltem Miraloğlu mahkemeye başvurdu, Onur Akay hapis cezası aldı!
Meltem Miraloğlu mahkemeye başvurdu, Onur Akay hapis cezası aldı! Onur Akay, oyuncu Meltem Miraloğlu’nun başvurusu üzerine zorlama hapis cezası aldı. Cezasını çeken Onur Akay, daha sonra özgürlüğüne kavuştu.
20.02.2022 Magazin
Ankara'da 300 polisle 'asayiş' uygulaması
Ankara'da 300 polisle 'asayiş' uygulaması Ankara'da, 300 polisin katılımıyla eğlence mekanlarında denetim gerçekleştirildi.
15.01.2022 Gündem
İstanbul’u kana bulayacaklardı! Saldırı girişiminin detayları deşifre oldu
İstanbul’u kana bulayacaklardı! Saldırı girişiminin detayları deşifre oldu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda nisan ayında bölücü terör örgütü PKK/YPG'ya bağlı hücre tarafından sivilleri hedef alan saldırı girişiminin şifreleri çözüldü. Kandil’in talimatıyla Suriye’nin Kamışlı bölgesinden gönderilen 4 kilo 707 gram ağırlığındaki bombalar imha edilirken, patlayıcılara bağlı 4 ayrı telefon hattı Irak’ın kuzeyindeki Kandil kampından ve Suriye’nin kuzeydoğusundaki Kamışlı’dan 37 kez arandığı, ancak frekans boğucu (jammer) cihaz sayesinde sinyal düşmeyen tuzakların harekete geçmediği ve fünyeyi ateşlemediği ortaya çıktı.
15.12.2021 Gündem
İstanbul'da 'Yeditepe Huzur' denetimi yapıldı
İstanbul'da 'Yeditepe Huzur' denetimi yapıldı İstanbul'da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yapılan 'Yeditepe Huzur' denetimlerinde durdurulan araçlar tek tek arandı, araçta bulunanların GBT'si yapıldı. Kadıköy'de durdurulan takside hakkında kayıp ihbarı bulunan 17 yaşındaki bir kız bulundu.
27.10.2021 Yaşam
Fiyatlar aylık 9.500 lira! Her yıl yüzde 30 zam geliyor, vergi yok ve...
Fiyatlar aylık 9.500 lira! Her yıl yüzde 30 zam geliyor, vergi yok ve... Fiyatlardaki fahiş artış tartışma konusu olmuştu, flaş zam açıklaması geldi. Aylık 9.500 liraya yükseldi. Her yıl yüzde 30 zam geliyor. Mal sahibi ve kiracı bu işi kendi arasında yapıyor. Fiyatlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Vergi hariç her şey kiralayana ait. Yasal boşluk nedeniyle hiçbir suretle tahsil edilmiyor. Her ay binlerce lira kazanan ve yüzde 92'si kirada olan ticari taksilerin vergi ödemediği ortaya çıktı. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman "Kiralamaya yönelik hiçbir vergi ödenmiyor. Galerici, mal sahibi ve kiracı bu işi kendi arasında yapıyor. Devlete bildirilmiyor" dedi.
7.09.2021 Ekonomi
Milyonlarca öğrenci ve velisine kötü haber! Yüzde 15 zam geldi
Milyonlarca öğrenci ve velisine kötü haber! Yüzde 15 zam geldi Milyonlarca öğrenci ve velisi kapsıyor. Zam geldi. İstanbul'da en ucuz okul servisi 421 lira olacak. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk, "İstanbul'da okul servisi ücretleri geçen yılki fiyatların üzerine yüzde 15 zam yapılarak uygulamaya kondu. Bu sene yüz yüze eğitim başlarsa uygulayacağımız fiyatlar 0-1 kilometre arası 312 lira, 0-3 kilometre arası 348 lira, 3-5 kilometre arası 370 lira, en uzun mesafe, çok öğrenci olmasa da 23-25 kilometre arasında öğrenciler 748 liraya taşınacak. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul öğrencilerine bu ücretlere artı olarak yüzde 35 oranında hostes bedeli yansıyacak." ifadelerini kullandı.
20.08.2021 Ekonomi
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi?
Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışması | Fatih Altaylı’nın Ersin Düzen yorumu nedir, Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasında neler oluyor? İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan Dilmen' ne cevap verdi? Futbol dünyası sert bir tartışma yaşıyor. Rıdvan Dilmen’in Ersin Düzen hakkında ''Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey!!'' sözlerini kullanmasıyla ortaya atılan fitilin ateşi, Fatih Altaylı’nın Rıvdan Dilmen’i doğrulan ifadeler kullanması ve Ersen’in aldığı maaşı telaffuz etmesiyle yakıldı. Futbol dünyası neler oluyor sorusuna yanıt ararken, Ercan Taner’in Düzen’i desteklemesi ve canlı yayında Altaylı araması ve Altaylı’nın bunu izleyenlerle ile paylaması deyim yerindeyse ortalığı yaktı. İşte Rıdvan Dilmen Ersin Düzen tartışmasında son yaşananlar ile Fatih Altaylı ile Ercan Taner arasındaki tartışmanın detayları…
22.09.2020 Gündem
Dev huzur operasyonu!
Dev huzur operasyonu! İstanbul Emniyet Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirilen 'Yeditepe Huzur Uygulaması'nın bilançosunu açıkladı. 15 noktada 1525 personel, 2 deniz limanı şube botu, bir hava ekibi ve 4 eğitimli dedektör köpek ile yapılan denetlemeler sonucunda, 141 bin 240 kişiye GBT sorgulaması yapıldı. Çeşitli suçlardan aranan 329 kişi ile 103 yoklama kaçağının yakalandığı denetlemelerde çok sayıda sürücüye ve işyerine ceza kesildi.
12.09.2020 Gündem
Akılalmaz olay! Hem ölü hem de diri...
Akılalmaz olay! Hem ölü hem de diri... Nüfus müdürlüğünde yapılan hata yüzünden çift kimlikli olarak hayatını sürdürdüğünü söyleyen Eşref Demirhan, bir kimliğinde yoklama kaçağı olarak gözükmesi nedeni ile mağduriyet yaşıyor. Nüfus kaydının birinde ölü olarak gözüken Demirhan diğerinde ise ise yaşıyor olarak kayıtlarda geçiyor. Askerlik yapmış olduğu kimliğinin kayıtlarda ölü gözüktüğünü söyleyen ve mağduriyet yaşadığını belirten Demirhan, "Çevirme görünce inanın rengim atıyor, titriyorum" dedi.
24.08.2020 Yaşam
Tahliye olduğu gün silahla vuruldu
Tahliye olduğu gün silahla vuruldu 3 ay önce bir kişiyi silahla yaralamaktan cezaevine giren Cem İ., dün tahliye olmasının ardından 24 saat geçmeden silahlı saldırıda yaralandı. Cem İ., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
13.11.2019 Yaşam
Kaçak öğrenci servisleriyle ilgili önemli uyarı!
Kaçak öğrenci servisleriyle ilgili önemli uyarı! İzmir'in Çiğli ilçesinde 3 yaşındaki Alperen Sakin'in kaçak bir servis aracının içerisinde unutularak hayatını kaybetmesinin üzerinden iki yıl geçti. İstanbul'da hostessiz ve yönetmeliğe uygun olmayan çok sayıda kaçak servis öğrencileri taşımaya devam ediyor. Kaçak çalıştıkları belirlenen sürücülerin araçları 60 gün trafikten men ediliyor ayrıca 5060 TL ceza kesiliyor. İstanbul Servis Odaları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk velilere uyarılarda bulundu. Öztürk, "Veliler, taşıt kartını görmeden, yetki belgesini görmeden, hatta aracının kapısında, önünde L serisi plaka görmeden, çocuklarını asla teslim etmesinler, ödeme de yapmasınlar" dedi.
11.11.2019 Yaşam
TBMM'nin güvenliği 'yüz tanıma sistemi' ile güçlendi
TBMM'nin güvenliği 'yüz tanıma sistemi' ile güçlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) alınan yeni güvenlik önlemleri kapsamında 'yüz tanıma sistemi' devreye girdi.
2.11.2019 Gündem
Yasemin Özilhan soygunun detaylarını anlattı: Çalışanlarınızın GBT'sine bakın
Yasemin Özilhan soygunun detaylarını anlattı: Çalışanlarınızın GBT'sine bakın Cemiyet hayatının gözde ismi Yasemin Özilhan, Nars'ın önceki gün düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı. İki kız annesi olan Özilhan, başından geçen talihsiz bir olayı anlattı.
24.10.2019 Magazin
Zerrin Özer'e karar değiştirten telefon... Canlı yayında son noktayı koydu
Zerrin Özer'e karar değiştirten telefon... Canlı yayında son noktayı koydu Zerrin Özer 16 Haziran'da Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Özer, düğünden 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlanan eşinden boşanma kararı aldığını duyurdu. Dün ise 'Eşime güveniyorum, yanındayım. Boşanmıyorum' açıklamasını yaptı. Murat Akıncı'nın öz babası bugün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programını telefonla aradı. Baba Akıncı'nın "Murat'ın Zerrin Hanım'ın evine girmesi, onu bitirmesi demektir" sözlerinin ardından Zerrin Özer de programa bağlandı. Konuşmakta güçlük çeken Zerrin Özer 'Artık bitmiştir' dedi.
21.06.2019 Magazin
TBMM'de yüz tanıma sistemli önlem
TBMM'de yüz tanıma sistemli önlem Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) DHKP-C ile bağlantıları tespit edilen 2 kişinin güvenlik görevlisini rehin almaya kalkışmasının ardından güvenlik tedbirleri gözden geçirildi. Bu kapsamda özellikle ziyaretçi girişlerinin gerçekleştiği TBMM Dikmen Kapısı'na yüz tanıma sistemi yerleştirilecek. Test aşamasında olan sistem, TBMM'ye toplu girişlerde güvenlik görevlilerine büyük kolaylık sağlayacak. Sistemle ayrıca, TBMM kapısında yapılan eylemlere katılanlar taranıp, GBT'leri çıkarılacak, şüpheli kişiler tespit edilecek.
28.05.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu’dan TBMM’deki terör girişimi ile ilgili önemli açıklamalar
İçişleri Bakanı Soylu’dan TBMM’deki terör girişimi ile ilgili önemli açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir TV kanalında TBMM’de yakalanan DHCKP-C’li teröristlerle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Oradaki kişinin daha önce Mahmut Tanal’la bir bağlantısı var, olabilir milletvekilidir çağırmış olabilir. Çocuğun telefonunda Mahmut Tanal’ın telefonu aranmış. Başka milletvekilleri de aranmış. Ama aranabilir” dedi.
16.05.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması! Ankara'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kurundaki dalgalanma ile ilgili olarak "Tüm bunlar Batı'nın, başta Amerika'nın, Türkiye'yi sıkıştırma operasyonlarıdır. Operasyonları ters tepti. Şimdi TL bulamıyorlar" ifadelerini kullandı. Yeni açılan Ankapark'ı 2 milyon 600 bin kişinin ziyaret ettiğinin açıklanması üzerine Erdoğan, "Sayın Özhaseki benim bir ricam olsa, Ankapark'ın işletmecileriyle görüşsen. Yani bu Ankapark’ı 31 Mart akşamına kadar değil de, 23 Nisan akşamına kadar Ankapark’ı açık tutsanız, ücretsiz olarak değil mi?" dedi. Özhaseki de seçim sonrası hemen gündeme alacaklarını dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gbt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gbt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.