Gaziantep Emniyet Müdürlüğü

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü

Son dakika Gaziantep Emniyet Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gaziantep Emniyet Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziantep emniyet müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.302 gaziantep emniyet müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm gaziantep emniyet müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te sahte alkol operasyonu! Ekipler baskın yaptı
Gaziantep'te sahte alkol operasyonu! Ekipler baskın yaptı Gaziantep'te, 5 iş yeri ile 1 depoya yapılan operasyonlarda 75 litre sahte dökme alkol ile 25 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonda sonucunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
29.07.2023 Gündem
Gaziantep’te yağmaya karşı havadan denetim
Gaziantep’te yağmaya karşı havadan denetim Gaziantep’te deprem sonrası hasarlı bina ve iş yerlerinden hırsızlık ve yağma olaylarına karşı havadan da denetim yapıldı.
15.02.2023 Gündem
Kuyumcu soygunundaki cinayet 7 yıl sonra çözüldü
Kuyumcu soygunundaki cinayet 7 yıl sonra çözüldü Gaziantep’te yaklaşık 7 yıl önce meydana gelen ve bir kişinin öldüğü kuyumcu soygununun failleri, olay yerinden kaçarken yere attıkları maskeden alınan DNA örnekleri ile ortaya çıktı.
30.12.2022 Yaşam
Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı
Gaziantep'te dev uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı Gaziantep'te, 37 ekipten oluşan 88 personelin katılımı, özel harekat, dedektör köpek ve dron destekli narkotik operasyonu yapıldı. Belirlenen 11 adrese yönelik operasyonda 43 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken, 20 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
27.08.2022 Yaşam
Yunan casus Muhammed Amar Ampara ifadesinde ne dedi?
Yunan casus Muhammed Amar Ampara ifadesinde ne dedi? Gaziantep'te MİT Bölge Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün ortak operasyonu ile yakalanmıştı. O zanlının, ifadesi ortaya çıktı. Son durumu CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ aktardı.
27.06.2022 Gündem
Canlı bomba paniği yaşatmıştı! Eşi ayrıldığı için sesini duyurmak istediğini iddia etti
Canlı bomba paniği yaşatmıştı! Eşi ayrıldığı için sesini duyurmak istediğini iddia etti Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde üzerinde kablolar ile kendisine canlı bomba görüntüsü verip tekbir getiren ve vurularak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyiğit (32), tedavisinin ardından tutuklandı. Terör bağlantısı bulunmayan Koçyiğit, amacının korku veya panik yaratmak değil sadece eşi ile ayrıldığı için sesini duyurmak olduğunu ileri sürdü.
30.05.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan saldırı girişimine anında müdahale eden polislere ödül
Bakan Soylu'dan saldırı girişimine anında müdahale eden polislere ödül İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek sahte bomba düzeneğiyle saldırı girişiminde bulunan canlı bomba eylemine müdahale eden polis memurlarını ödüllendirdi.
27.05.2022 Gündem
Gaziantep'te, emniyet binası önünde canlı bomba şüphelisi öldürüldü
Gaziantep'te, emniyet binası önünde canlı bomba şüphelisi öldürüldü Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün giriş kapısı önüne gelen kimliği belirsiz kişi, iddiaya göre, "Üzerimde bomba diyerek" içeri girmek istedi. Şüpheli, polisler tarafından vurularak öldürüldü.
26.05.2022 Haber
26 Mayıs Gaziantep canlı bomba olayı nedir, saldırgan öldü mü, yaşıyor mu?
26 Mayıs Gaziantep canlı bomba olayı nedir, saldırgan öldü mü, yaşıyor mu? Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde polislerin ihtarına rağmen uzaktan uzaklaşmayan ve Lailahe illallah diyen şahıs polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Şahsın üzerinde polis dron ile bomba olup olmadığı kontrol ediliyor. Peki, 26 Mayıs Gaziantep canlı bomba olayı nedir? Gaziantep’te canlı bomba öldü mü, yaşıyor mu?
26.05.2022 Yaşam
Bir şehir bu kadınları konuşuyor! Görenler inanamadı, paraları saça saça...
Bir şehir bu kadınları konuşuyor! Görenler inanamadı, paraları saça saça... Gaziantep'te, bir binadan çaldıkları paraları yola saçarak kaçmaya çalışan ve polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan hırsızlık şüphelisi 4 kadın yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.
16.04.2022 Yaşam
Tapu memurunun ceplerinden para fışkırdı! Rüşvetten gözaltına alındı
Tapu memurunun ceplerinden para fışkırdı! Rüşvetten gözaltına alındı Gaziantep'te polisin Oğuzeli Kaymakamlığı'na bağlı Tapu Tescil Müdürlüğü'ne düzenlediği rüşvet operasyonunda 1'i tapu memuru 11 kişi gözaltına alındı. Yakalanan tapu memurunun ceplerinden ise deste deste para ve tapu evrakları çıktı.
25.03.2022 Gündem
3 ilde FETÖ operasyonu!
3 ilde FETÖ operasyonu! Gaziantep merkezli 3 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alırdı.
6.07.2021 Gündem
Sezay Koçak Özahi'nin şüpheli ölümü! Soruşturma genişletildi
Sezay Koçak Özahi'nin şüpheli ölümü! Soruşturma genişletildi Gaziantep'te, 2 çocuk annesi Sezay Koçak Özahi (42), geçen yıl 3 Eylül’de, boşanmak istediği eşiyle tartıştıktan sonra balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Eşi Ali Özahi'nin intihar ettiğini öne sürdüğü Sezay Koçak Özahi'nin ailesi ise kızlarının öldürüldüğünü savunuyor. Özahi ailesi, soruşturmanın gidişatını değiştirecek düzeyde beyanlarda bulunan, yeni görgü tanıklarının dosyaya eklendiğini belirtti.
22.02.2021 Yaşam
Corona virüs tedbirlerine uymayan bin 358 kişiye ceza yağdı!
Corona virüs tedbirlerine uymayan bin 358 kişiye ceza yağdı! Gaziantep’te corona virüs tedbirlerine ve karantina tedbirlerine vatandaşlara ve işyerlerine ceza yağdı.
20.09.2020 Gündem
Eve götürüp saatlerce işkence ve istismarda bulundu!
Eve götürüp saatlerce işkence ve istismarda bulundu! Gaziantep'te hastanede tanışıp kendisi gibi hükümlü olan adamla aşk yaşamaya başlan talihsiz kadın sevgilisi tarafından metruk bir binaya götürülerek saatlerce tecavüze ve işkenceye maruz kaldı.
16.09.2020 Yaşam
Sosyal medyadaki paylaşımlar infial yaratmıştı! Tutuklandı
Sosyal medyadaki paylaşımlar infial yaratmıştı! Tutuklandı Sosyal medyada 'Elif Sarı' ismiyle açılan hesaptan kucağında bebek olan kadının uygunsuz fotoğraf ve mesajları paylaşıldı. Yapılan çalışmayla fotoğraflardaki kadının yurt dışında yaşadığı, hesabı ise Gaziantep'ten Yunus E.'nin kullandığı belirlendi. Tepkilerin ardından gözaltına alınan Yunus E., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken adliye çevresinde bekleyen yakınlarına "Dua edin" diye seslendi.
26.08.2020 Gündem
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 31 şüpheli gözaltına alındı.
9.08.2020 Gündem
Gaziantep’te iş yeri soyan 3 şüpheli, kaçtıkları Adana’da yakalandı
Gaziantep’te iş yeri soyan 3 şüpheli, kaçtıkları Adana’da yakalandı Gaziantep’te bir iş yerini soyup Adana’ya kaçan 3 şüpheli, mola verdikleri dinlenme tesisinde polisin operasyonuyla yakalandı. Kaçtıkları otomobilde 2 bin 100 dolar ve 3 bin 450 lira ele geçirilen şüpheliler, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
16.07.2020 Gündem
Vaka sayıları tavan yaptı! Valilikten flaş karar
Vaka sayıları tavan yaptı! Valilikten flaş karar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vaka sayılarının artış gösterdiğini açıkladığı Gaziantep'te, valilik kararıyla düğünlerde kolluk kuvvetlerinin görevlendirileceği açıklandı.
5.07.2020 Yaşam
Toplu aile mezarını kazarken yakalandılar
Toplu aile mezarını kazarken yakalandılar Gaziantep'te, Roma dönemine ait 2 bin yıllık toplu aile mezarını tahrip ederek kazı çalışması yapan 6 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı. Polis ekiplerinin şahıslara baskın yapma anları ise nefes kesti.
23.06.2020 Gündem
Gaziantep'te 466 polisle 'narko-asayiş' operasyonu
Gaziantep'te 466 polisle 'narko-asayiş' operasyonu Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından 446 personelin katılımıyla narkotik ve asayiş operasyonu düzenlendi. Drone kamera ve dedektör köpeklerin de kullanıldığı operasyonda 15 evde arama yapıldı, 1 kişi gözaltına alındı.
16.06.2020 Gündem
106 daire fuhuştan mühürlendi
106 daire fuhuştan mühürlendi GAZİANTEP Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, kentte ocak ayında daha önce fuhuş yapıldığı için işlem yapılan 106 daire, mühürlenerek kapatıldı.
6.02.2020 Yaşam
Müge Anlı 20 Aralık 2019 | Müge Anlı Zeynep Ergül olayı nedir?
Müge Anlı 20 Aralık 2019 | Müge Anlı Zeynep Ergül olayı nedir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp Mehmet Muharrem Erbay, canice Cahit Ergül tarafından öldürüldüğünü itiraf etti. Müge Anlı Zeynep Ergül olayı nedir?
21.12.2019 Gündem
3 yıldır aranan Erbay, öldürüldükten sonra parçalara ayrılarak yakılmış
3 yıldır aranan Erbay, öldürüldükten sonra parçalara ayrılarak yakılmış Gaziantep'te 2017 yılında kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Mehmet Muharrem Erbay'ın ortağı Cahit Ergül tarafından arazi anlaşmazlığı nedeni ile öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili polisin gözaltına aldığı ve adliyeye sevk ettiği 6 şüphelinin, Erbay'ın cesedini parçalara ayırarak yaktıkları da ortaya çıktı.
20.12.2019 Gündem
Sokak ortasında şok anlar!
Sokak ortasında şok anlar! Gaziantep'te sokak ortasında yaşanan şiddet olayının 8 Şubat Mahallesi'nde yaşandığı ortaya çıkarken, şiddet uygulayan erkek şahıs Gaziantep'te yapılan polis operasyonu ile yakalandı.
28.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziantep emniyet müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.