Gardiyan

Gardiyan

Son dakika gardiyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gardiyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gardiyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gardiyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gardiyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 gardiyan haberi bulunmuştur. Tüm gardiyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü Erzurum Dumlu Cezaevi’nden Van'a sevk edilen silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın kadın avukatlarla ilişkisinden, gelecek planlarına kadar tüm merak edilenler ortaya çıktı.
15.03.2024 Gündem
Katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi! Yaşlı kadını neden katlettiğini böyle açıkladı
Katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi! Yaşlı kadını neden katlettiğini böyle açıkladı Yaşlı bir kadını başından vurarak katleden katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi. Ölümü 22 yıl bekleyen cani kan donduran cinayetin detaylarını soğukkanlılıkla anlattı.
11.10.2023 Dünya
İKM boy kilo ölçümü nerede yapılır? İnfaz koruma memuru boy kilo şartı nedir 2023?
İKM boy kilo ölçümü nerede yapılır? İnfaz koruma memuru boy kilo şartı nedir 2023? Gardiyan boy kilo endeksi konusunda araşrtırmalar sürüyor. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından İnfaz Korumua Memuru alımlarında uygulanan şartlar arasında bulunan boy kilo şartı da adayların merak konusu olmaya devam ediyor. Mülakatları geçen adaylar "ikm boy kilo şartı nedir?" sorusunun yanıtını internet üzerinden araştırıyor. Peki İKM boy kilo ölçümü nerede yapılır?
1.06.2023 Gündem
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi Meşru müdafaa olarak bir polisi vurarak öldürdü ve mermi yağmurundan sağ çıktı. Jüri üyeleri, Wesley Ruiz'in 'meşru müdafaa' savunmasına inanmadı ve idam cezası verdi. Yıllar boyunca itiraz edilse de sonuç çıkmadı. Ruiz, dün idam edildi. Ruiz’in idamında son sözlerini söyleyeceği esnada şaşırtan bir olay yaşandı.
3.02.2023 Dünya
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı Bir aileyi canice katletti. Olay yerinden hemen kaçtı ama polis helikopteri sayesinde kısa süre içinde yakalandı. İdama mahkum edilen katil, tarihe geçti. İdamı izleyen herkes katilin son isteğini duyunca şoke oldu. İşte haberin detayları...
30.01.2023 Dünya
Gardiyan Maaşları 2023: En yüksek, en düşük gardiyan maaşı ne kadar? Gardiyanlar ne kadar maaş alıyor?
Gardiyan Maaşları 2023: En yüksek, en düşük gardiyan maaşı ne kadar? Gardiyanlar ne kadar maaş alıyor? Gardiyan maaşları görev aldığı yer ve rütbeye göre değişiklik gösterir. Temmuz ayında yapılan zamdan sonra gardiyan maaşları yeni yılla yeniden zamlanacak. Peki, En yüksek, en düşük gardiyan maaşı ne kadar? Gardiyanlar ne kadar maaş alıyor? Gardiyan Maaşları 2023 yılında ne kadar olacak?
13.12.2022 Çalışma Hayatı
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına darbe! Çok sayıda gözaltı var
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına darbe! Çok sayıda gözaltı var Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) yönelik İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanıcıları ile yine örgüt adına “himmet” adı altında para toplayan, polis okullarına öğrenci yönlendiren ve askeri personel ile örgütsel olarak ilgilenen “mahrem imam”ların da bulunduğu 12 şüpheli yakalandı.
13.09.2022 Gündem
İdamına 30 dakika kala değişti! Kur'an ve İncil'i örnek gösterdi
İdamına 30 dakika kala değişti! Kur'an ve İncil'i örnek gösterdi ABD'de infazına sayılı saatler kala bir idam mahkumu, mahkemeden ilginç bir talepte bulundu. Kendi el yazısıyla kendini savunan idam mahkumu, Kur'an ve İncil'den örnekler göstererek karara itiraz etti. Yanıt infazın başlamasına 30 dakika kala geldi.
29.07.2022 Dünya
Komşusunu ve eşini öldürüp intihar etti! İstanbul'da korkunç olay
Komşusunu ve eşini öldürüp intihar etti! İstanbul'da korkunç olay Bağcılar'da gece saatlerinde sokak ortasında komşusu olduğu belirtilen bir kişiyi vuran Ramazan Onat, evine giderek eşini de vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Ramazan Onat ve vurduğu 2 kişi hayatını kaybetti. Çiftin çocuğunun olay sırasında evde uyuduğu belirtilirken, yaşanan dehşetin ardından silah seslerini duyan mahalleli tarafından evden çıkarıldığı öğrenildi. Yakınları cinayetlerin sebebini bilmediklerini söyledi. Gülşen Onat'ın teyzesi Azme Müstaklı, "Ben olayın nasıl olduğunu bilmiyorum komşusundan öğrendim, Tekirdağ'dan kalktım geldim. Biz geldiğimizde her şey bitmişti. Bir şey görmedik eve bile girmedik. Yasak aşk olduğuna dair bir şey duymadık görmedik" dedi. 
30.03.2022 Yaşam
Maaşlara 560 lira zam göründü! Resmen değişti, binlerce kişiye güzel haber...
Maaşlara 560 lira zam göründü! Resmen değişti, binlerce kişiye güzel haber... Binlerce kişiyi ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayınlanan karar ile infaz koruma memurlarına müjde geldi. Cumhurbaşkanlığı kararı ile infaz koruma memurlularının 3. ve 4. dereceli kadrolara atanma hakkı verilmesi ile maaşlarında 560 lira artış olacağı bildirildi.
19.03.2022 Çalışan Hakları
FETÖ’nün adliye yapılanmasına 2. dalga operasyon: 13 gözaltı
FETÖ’nün adliye yapılanmasına 2. dalga operasyon: 13 gözaltı İstanbul merkezli 6 ilde FETÖ’nün adliye yapılanmasına 2. dalga operasyon: 13 gözaltı
4.01.2022 Gündem
Gardiyan nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler gardiyan olamaz?
Gardiyan nasıl olunur, şartları nelerdir? Kimler gardiyan olamaz? İnsanların hepsi için geçerli olan durumlardan birisi iyi bir iş sahibi olmaktır. İyi bir iş sahibi olmak isteyen kişiler birçok mesleği araştırmaktadırlar. Tabi genel olarak insanların istediği meslekler arasında devlet işi ilk sıralarda gelmektedir. Çünkü devlet işinin garantili bir iş olduğu bilinmektedir. Bundan dolayı gardiyanlık mesleği de sıklıkla tercih edilmektedir.
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp...
Uyuşturucu davasında kan donduran sözler! Meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp... Bolu'da mahkumlara uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla 15 yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan infaz koruma memuru Yaşar S., kendisine A.T. isimli cinayet hükümlüsünün iftira attığını söyledi. Hannibal gibi A.T.’nin insan eti yediğini öne süren Yaşar S. savunmasında, "A.T. hep sorun çıkaran bir mahkumdur. Bildiğim kadarıyla A.T., meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp, cezve içerisinde pişirip yiyen, ayrıca boğazını kesip parmağını boğazına sokan birisidir. O yüzden kendisine itibar edilmemesi gerekir" dedi.
13.10.2021 Gündem
İsrail'de şoke eden olay! Filistinli tutuklular...
İsrail'de şoke eden olay! Filistinli tutuklular... Filistin Esirler Cemiyeti, çarşamba günü bir hapishaneden diğerine nakledilen Filistinli tutukluların ağır şekilde darp edildiğini açıkladı.
13.09.2021 Dünya
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift!
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift! ABD'li çiftin hobisi duyanları dehşete düşürdü. Uzaktan tanıyanlar için ABD'li Barbara ve Richie Dickstein çiftinin nasıl bir çılgınlığın içinde olduğunu tahmin etmek çok zordu. Dickstein'lerin ülkenin en tehlikeli kadın ve erkekleriyle kurdukları ilişkileri bilseler muhtemelen kanları donardı
29.06.2021 Dünya
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve...  Başvuranlar işkenceciye dönüştü
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve... Başvuranlar işkenceciye dönüştü 1944'te, Almanya'da yayınlanan bir gazetede, iyi maaş, ücretsiz yeme içme, konaklama ve kıyafet imkanları karşılığında 20 ila 40 yaş arasında, sağlıklı kadın işçiler arandığına dair bir iş ilanı yayınlanır. Bu ilana başvuran kadınları, hiç tahmin etmeedikleri bir şey beklemektedir.
20.01.2021 Dünya
Genç kızın başına gelmeyen kalmadı! Kan donduran istismar
Genç kızın başına gelmeyen kalmadı! Kan donduran istismar Adana’da annesinin dostu tarafından taciz edildiğini, sosyal medyadan tanıştığı bir şahıs tarafından ise tecavüze uğradığını söyleyen 15 yaşındaki H.Ö. annesini inandıramayınca halasına sığındı. Hala Z.Ö. ise isyan ederek şüphelilerin bir an önce tutuklanıp cezaevine konulmasını istedi.
26.11.2020 Yaşam
Mahkumla ilişkiye girdi
Mahkumla ilişkiye girdi İngiltere'de mahkumla uygunsuz ilişki yaşayan gardiyan kadın, çok konuşuldu.
26.11.2019 Dünya
Kod adı: Siyah cıva!
Kod adı: Siyah cıva! Yeraltı dünyasının ve terör örgütlerinin birçok öne çıkan isminin konulduğu Kocaeli F Tipi Cezaevi’nin müdürü Hasan Karakurt’a yönelik suikast teşebbüsüne dair 7 sanık hakkında açılan davanın iddianamesi kan dondurdu. Geçen yıl aralık ayında yaşanan ve ‘siyah civa’ diye kodlandırılan olayı, ‘tetikçi’ olarak tutuklanan 17 yaşındaki S.Ç. anlattı.
4.11.2019 Gündem
Dehşeti yaşadı: Geceleri uyanıyorum
Dehşeti yaşadı: Geceleri uyanıyorum Hastanede jiletle boğazından yaralanan genç asistan doktora Kadir Songür, Korkularım var, gece sık sık uyanıyorum ve sürekli biri saldıracakmış gibi hissediyorum. Sürekli bu olayı hatırlıyorum" dedi.
18.10.2019 Yaşam
Tacikistan'da 14 mahkum zehirlenerek öldü
Tacikistan'da 14 mahkum zehirlenerek öldü Tacikistan’da 14 mahkumun zehirlenerek hayatını kaybettiği bildirildi. Adalet Bakanlığı Cezaevleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dün ülkenin kuzeyindeki Soğd vilayetinde bulunan 3 cezaevinden başkent Duşanbe yakınlarındaki başka cezaevlerine aralarında 8 kadının da bulunduğu 128 mahkumun araçlarla transfer edildiği bildirildi.
8.07.2019 Dünya
Zarrab'dan rüşvet alan gardiyana 3 yıl hapis
Zarrab'dan rüşvet alan gardiyana 3 yıl hapis Reza Zarrab'a cezaevinde kaldığı dönemde rüşvet karşılığı kaçak telefon, içki ve ilaç verdiği iddia edilen gardiyan Victor Casado (35) 3 yıl hapse mahkum edildi.
11.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gardiyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gardiyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.