Garanti Duyuru

Garanti Duyuru

Son dakika garanti duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan garanti duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını garanti duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Garanti Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan garanti duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 garanti duyuru haberi bulunmuştur. Tüm garanti duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, masrafsız, komisyonsuz, faiz...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, masrafsız, komisyonsuz, faiz... Garanti BBVA harekete geçti. Kredi fırsatı tüm vatandaşlara duyuruldu. Masraf ve komisyon alınmıyor. Avantajlı faiz oranları uygulanıyor. Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlara yönelik olarak yeşil ticari kredi ürününü hayata geçirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre, yeşil ticari krediden A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip yapsatçılar, uygun faiz oranlarıyla, masrafsız ve komisyonsuz faydalanabilecek. Yapsatçılar tarafından inşa edilen A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip konutları alanlar da 2017’den beri sunulan Yeşil Mortgage kredisini avantajlı şekilde kullanabilecek.
11.06.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Sınır yok, ödeme...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Sınır yok, ödeme... Garanti BBVA harekete geçti. Banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Sınırlar kaldırıldı. Büyük kolaylık sağlıyor. Garanti BBVA, Android cep telefonlarını temassız POS cihazına çeviren CepPOS ürününe, temassız ödeme limiti üzerindeki alışverişler için şifreli işlem özelliği ekledi.
2.06.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! İmzalar atıldı, yeni kredi...
Garanti BBVA resmen duyurdu! İmzalar atıldı, yeni kredi... Garanti BBVA harekete geçti. Yeni gelişme vatandaşlara duyuruldu. Karar verildi ve imzalar atıldı. Garanti BBVA, sendikasyon sürecini tamamlayıp yaklaşık toplam 638 milyon dolarlık kredi anlaşmasına imza attı.
26.05.2021 Ekonomi
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık...
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık... Garanti BBVA harekete geçti. İmzalar atıldı. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar tüm müşterilere duyuruldu. Bankada hesabı olan kişileri çok yakından ilgilendiriyor. Yeni alınan kararla büyük kolaylık sağlanacak. Artık tek hesaptan yönetilebilecek. Diğer bankalarla da işlem yapan Garanti BBVA müşterileri internet üzerinden tüm hesaplarını yönetebilecek. Dijital bankacılıkta önemli bir adım atılmış olacak. Ayrı ayrı kullanıcı ve şifre bilgisi girilmesine gerek kalmayacak. Dev bankadan esnaf, KOBİ ve ticari müşteriler için önemli hizmet. Anlık olarak tek ekrandan takip edilebilecek. Yeni hizmet ile ilgili detayları paylaşan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu; "esnaf, KOBİ ve ticari müşterilerimizin dijitalleşme süreçlerine destek olmaya devam ediyoruz. Hesap yönetimini kolaylaştıran ve zaman tasarrufu sağlayan bu proje sayesinde müşterilerimiz, diğer bankalardaki kullanıcı bilgilerini ve şifrelerini hatırlamaya gerek kalmadan tüm hesap hareketlerine güvenle Garanti BBVA İnternet üzerinden ulaşabiliyor. Böylece finansal durumlarını anlık olarak tek ekranda takip edebilen müşterilerimizin bankacılık işlemlerini yönetmesi de kolaylaşıyor." diye konuştu.
18.03.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim...
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim... Garanti BBVA'dan bir ilk! Dev banka kamuoyuna duyurdu. Avantajlı faiz oranları sunuluyor. Ayrıca indirim de yapılıyor. Garanti BBVA müşterilerine yüzde 5 oranında indirim fırsatı sunuyor. Müşteriler uzun vadede de büyük kazanç sağlayacak. Söz konusu fırsattan yararlanan kişiler elektrik faturası ödemeyecek. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bankadan avantajlı kredinin detayları ile ilgili de açıklama geldi. Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, Solarçatı'yla iş birliği yapan Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu hızlı sonuçlanan alışveriş kredisini Bireysel Çatı GES sürecine uyarlayarak kolay bir şekilde yenilenebilir enerji kredisi kullanılmasına imkan veriyor. Böylece çatı tipi güneş enerjisi yatırımı yapmak isteyip de bürokratik süreçlerde zorlanan konut sahibi veya site yöneticilerinin uygulamalarını kolaylaştırıyor.
1.02.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve...
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve... Milyonlarca kişiyi sevindiren haber. Bankalar tek tek duyurdu. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı bulunuyor. ING Türkiye, Yapı Kredi, DenizBank, Garanti BBVA, ING Bank harekete geçti. Uzaktan eğitime geçilmesi ile özellikle öğrenci ve öğretmenlerin bilgisayar ve tablet ihtiyacı arttı. Teknoloji ürünlerinde görülen artış nedeni ile pek çok kişi bilgisayar ihtiyacını öteledi. Bu noktada banklar ile teknoloji perakendecileri ortak karar, vatandaşlara alarak düşük faizli kredi imkanı sunmaya başladı. 30 bin liraya kadar kullanılabilen kredilerde 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı da söz konusu.
20.01.2021 Ekonomi
Volta VS2 A101’e ne zaman gelecek? Volta VS2 elektrikli moped için ehliyet gerekir mi, özellikleri nelerdir, Volta VS2 fiyatı ne kadar?
Volta VS2 A101’e ne zaman gelecek? Volta VS2 elektrikli moped için ehliyet gerekir mi, özellikleri nelerdir, Volta VS2 fiyatı ne kadar? Volta VS2 elektrikli moped A101’e geliyor. Moped tam dolu pille 60 kilometrelik menzil sunarken, şarjı 8-10 saat gidiyor. Peki, Volta VS2 A101’e ne zaman gelecek? Volta VS2 elektrikli moped için ehliyet gerekir mi, özellikleri nelerdir, Volta VS2 fiyatı ne kadar?
18.07.2023 Ekonomi
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu...
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu... Altın ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirlerini canlı yayında açıkladı. Altın ile ilgili atılan adımları açıklanan Bakan Nebati, "Döviz bozdurum oranı yüzde 49’u yani 10 milyar doları geçti. Şimdi adım adım tedbirlerimizden bir ikincisinde yani altın ile ilgili tasarruf önlemimiz nedir. Onlarla ilgili birkaç şey söyleyeyim. Büyümenin finansmanında yurt içi tasarrufların geliştirilmesini yurt içi tasarruflarının etkin ve verimli alanlara yönelinmesini amaçlayan bir tasarruf sistemi modeli. Bu model yastıkaltı birikimlerini finansal sisteme kazandıracak. Yurt için tasarrufların etkin ortamlara yönlendirilmesini geliştirecek ve TL tasarruflarının cazibesini artıracaktır." ifadelerini kullandı.
12.02.2022 Ekonomi
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren...
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere faiz oranları düşürüldü. Dev banka yeni oranları müşterilerine bildirdi. 1.98 olan faiz oranları, yüzde 1.80'e çekildi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada kredili mevduat hesabı faiz oranlarının 1.80'e, gecikme faizlerinin ise yüzde 2.10'a düşürüldüğü duyuruldu.
1.12.2021 Ekonomi
Zam geldi! Bugün itibarı ile 2 bin liraya çıkarıldı, hemen hesaplara yatırılıyor
Zam geldi! Bugün itibarı ile 2 bin liraya çıkarıldı, hemen hesaplara yatırılıyor Bugün başladı. 2. 000 TL ödenecek. Başvuranlar yararlanıyor. Paralar hemen hesaplara yatırılıyor. Bizzat başvuru şartı bulunuyor. 2.000 lira karşılıksız olarak veriliyor. Garanti BBVA emekliler için harekete geçti. Ödeme miktarı 1.750 TL'den 2.000 TL'ye çıkarıldı. Tüm emekliler yararlanabiliyor. Promosyon ödemelerini maaş miktarı belirliyor. 2 bin 500 lira ve üstünde maaş alan emekliler 2 bin TL promosyon alma hakkına sahip oluyor.
17.11.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü Garanti BBVA harekete geçti. Kamu bankalarının ardından bir faiz kararı da Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti BBVA faizleri düşürdüğünü duyurdu. Garanti BBVA rotatif kredi faizini yüzde 18'in üstündeki seviyelerden yüzde 16.75'e çekti.
27.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez...
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez... Garanti BBVA'dan önemli adım. Bankada hesabı olan kredi ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Türkiye'de ilk kez uygulanacak. IBM ve Garanti BBVA arasında yapılan anlaşma kapsamında banka, operasyonlarını daha verimli hale getirmek ve müşterileri için uçtan uca dijital kanallar sağlamak amacıyla IBM Cloud Pak for Business Automation çözümünden faydalanacak.
19.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA kararı resmen duyurdu! Kredi kartı olanlar...
Garanti BBVA kararı resmen duyurdu! Kredi kartı olanlar... Garanti BBVA harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi kartı sahiplerini çok yakından ilgilendiriyor. Bankadan müşterilerine yönelik açıklama geldi. Yeni kredi kartı hizmete sunuldu. Metal The Platinum Card ile metal bir kredi kartına sahip olan müşteriler, American Express’in ayrıcalıklarından yararlanacak. Dünyanın her yerinde kartlarını güvenle kullanabilecek olan müşteriler, Selects Programı ile de çeşitli indirimlerden faydalanabiliyor. İşte hizmete sunulan yeni kredi kartı ile ilgili tüm bilgiler...
18.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... Garanti BBVA resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilere yönelik açıklama yaptı. Garanti BBVA'dan yapılan açıklamada, hesabı olanlar için özel olarak sunulan aylık tasarruf planı sayesinde harcama planı oluşturuluyor; giderler kontrol edilebiliyor. Müşteriler planı uyguladığında belirli bir tutara yaklaştıkları zaman anında bilgilendiriliyor. Bu sayede bütçe ve harcamalarının farkında oluyorlar. Öte yandan akıllı asistan Ugi ise taksitsiz alışverişlerde müşteriyi bilgilendirip taksitlendirme konusunda müşterilere yardımcı oluyor. İşte Garanti BBVA'nın açıklamaları...
11.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Avantajlı faiz ve uygun ödeme koşulları sunuluyor
Garanti BBVA resmen duyurdu! Avantajlı faiz ve uygun ödeme koşulları sunuluyor Garanti BBVA harekete geçti. İmzalar atıldı. Yeni karar resmen duyuruldu. Faiz avantajı ve uygun ödeme koşulları sunuluyor. Garanti BBVA, Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında müşterilerine elektrikli bisiklet ürünlerine özel alışveriş kredisi sunuyor.
5.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA duyurdu! 1 Ekim'de başlıyor, başvuru için son tarih...
Garanti BBVA duyurdu! 1 Ekim'de başlıyor, başvuru için son tarih... Garanti BBVA resmen açıkladı! 1 Ekim tarihinde başlıyor. Başvurulara yönelik açıklama da geldi, son tarih 29 Eylül. Kontenjan sınırlı. Garanti BBVA Kadın Girişimci Yönetici Okulu'nun Tekirdağ eğitimleri başlıyor. Program kapsamında bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanında 3 binden fazla kadın girişimciye ücretsiz eğitim verildi. Eğitimler 1 Ekim ila 1 Kasım tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.
24.09.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, ilk kez...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, ilk kez... Garanti Bankası harekete geçti. Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Kredi fırsatı sunuluyor. Bankadan yapılan açıklamada kampanyanın detayları hakkında bilgi verildi. Garanti BBVA, bireysel çevreci taşıt kredisini kurumsal tarafa da taşıyarak Türkiye’nin ilk kurumsal yeşil taşıt kredisi imkanını sunuyor.
3.09.2021 Ekonomi
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda duyurdu. Faiz oranlarında değişikliğe gidiliyor. Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA tarih vererek müşterilerini SMS ile bilgilendirdi. Yeni faiz oranları belirlendi. Sayılı günler kaldı. Faizler mayıs ayında değişecek. Acil ihtiyacı olan vatandaşlar bu tarihten önce avans hesaplarından nakit çekerlerse karlı çıkacaklar.
28.04.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! Değişti, faiz oranı...
Garanti Bankası resmen duyurdu! Değişti, faiz oranı... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! Dev banka yeni kararı tüm müşterilerine duyurdu. Garanti Bankası faiz oranlarını değiştirdi. 1 Mayıs itibarı ile uygulanmaya başlayacak. Yeni faiz oranlarının detayları Garanti müşterilerine SMS ile gönderildi. Garanti BBVA müşterilerine gönderilen mesajda, "Değerli müşterimiz, 01.05.2021 tarihinden itibaren, Avans Hesap aylık akdi faiz oranı %1.98, gecikme faiz oranı ise %2.28 olarak güncellenecektir" ifadeleri kullanıldı.
27.04.2021 Ekonomi
Akbank, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti BBVA duyurdu! Yeni faiz oranları...
Akbank, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti BBVA duyurdu! Yeni faiz oranları... Bankada parası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar da tek tek duyurmaya başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Halkbank, Garanti, Akbank gibi bankaların ihtiyaç, konut, taşıt kredi faiz oranlarında değişiklik yapıldı. İşte bankaların yeni faiz oranları...
24.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA harekete geçti! Değişti
Garanti BBVA harekete geçti! Değişti Garanti BBVA resmen duyurdu. Yeni karar tüm müşterilere bildirildi. Garanti Bankası tarafından alınan karar bugün uygulanmaya başladı. Garanti BBVA mesai saatlerini güncelledi.
12.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA, İş Bankası ve Akbank resmen duyurdu! Değişti, Bugün başladı
Garanti BBVA, İş Bankası ve Akbank resmen duyurdu! Değişti, Bugün başladı Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda açıkladı. Flaş değişiklik kararı! İş Bankası, Garanti BBVA ve Akbank müşterilerine duyurdu. Bugünden itibaren başlıyor. Yeni mesai saati uygulamasına geçiliyor.
12.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Değişti, hesabı olan herkes...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Değişti, hesabı olan herkes... Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu ve değişti. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilerini konuyla ilgili bilgilendirdi. Alınan yeni karar 12 Nisan pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlanacak. Kararın geçici olduğu belirtildi. Bankanın hizmet saatleri değişti. Garanti BBVA haricinde birçok banka daha yeni çalışma saati kararlarını açıkladı. Bankalar peş peşe duyuruyor. Bankaların yeni çalışma saati ne oldu? İşte tüm bilgiler
9.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Garanti Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki garanti duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.