Garanti Bbva Açıklama

Garanti Bbva Açıklama

Son dakika Garanti BBVA açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Garanti BBVA açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Garanti BBVA açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Garanti Bbva Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan garanti bbva açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 garanti bbva açıklama haberi bulunmuştur. Tüm garanti bbva açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zam geldi! Bugün itibarı ile 2 bin liraya çıkarıldı, hemen hesaplara yatırılıyor
Zam geldi! Bugün itibarı ile 2 bin liraya çıkarıldı, hemen hesaplara yatırılıyor Bugün başladı. 2. 000 TL ödenecek. Başvuranlar yararlanıyor. Paralar hemen hesaplara yatırılıyor. Bizzat başvuru şartı bulunuyor. 2.000 lira karşılıksız olarak veriliyor. Garanti BBVA emekliler için harekete geçti. Ödeme miktarı 1.750 TL'den 2.000 TL'ye çıkarıldı. Tüm emekliler yararlanabiliyor. Promosyon ödemelerini maaş miktarı belirliyor. 2 bin 500 lira ve üstünde maaş alan emekliler 2 bin TL promosyon alma hakkına sahip oluyor.
17.11.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü Garanti BBVA harekete geçti. Kamu bankalarının ardından bir faiz kararı da Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti BBVA faizleri düşürdüğünü duyurdu. Garanti BBVA rotatif kredi faizini yüzde 18'in üstündeki seviyelerden yüzde 16.75'e çekti.
27.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA kararı resmen duyurdu! Kredi kartı olanlar...
Garanti BBVA kararı resmen duyurdu! Kredi kartı olanlar... Garanti BBVA harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi kartı sahiplerini çok yakından ilgilendiriyor. Bankadan müşterilerine yönelik açıklama geldi. Yeni kredi kartı hizmete sunuldu. Metal The Platinum Card ile metal bir kredi kartına sahip olan müşteriler, American Express’in ayrıcalıklarından yararlanacak. Dünyanın her yerinde kartlarını güvenle kullanabilecek olan müşteriler, Selects Programı ile de çeşitli indirimlerden faydalanabiliyor. İşte hizmete sunulan yeni kredi kartı ile ilgili tüm bilgiler...
18.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... Garanti BBVA resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilere yönelik açıklama yaptı. Garanti BBVA'dan yapılan açıklamada, hesabı olanlar için özel olarak sunulan aylık tasarruf planı sayesinde harcama planı oluşturuluyor; giderler kontrol edilebiliyor. Müşteriler planı uyguladığında belirli bir tutara yaklaştıkları zaman anında bilgilendiriliyor. Bu sayede bütçe ve harcamalarının farkında oluyorlar. Öte yandan akıllı asistan Ugi ise taksitsiz alışverişlerde müşteriyi bilgilendirip taksitlendirme konusunda müşterilere yardımcı oluyor. İşte Garanti BBVA'nın açıklamaları...
11.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Avantajlı faiz ve uygun ödeme koşulları sunuluyor
Garanti BBVA resmen duyurdu! Avantajlı faiz ve uygun ödeme koşulları sunuluyor Garanti BBVA harekete geçti. İmzalar atıldı. Yeni karar resmen duyuruldu. Faiz avantajı ve uygun ödeme koşulları sunuluyor. Garanti BBVA, Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında müşterilerine elektrikli bisiklet ürünlerine özel alışveriş kredisi sunuyor.
5.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, ilk kez...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, ilk kez... Garanti Bankası harekete geçti. Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Kredi fırsatı sunuluyor. Bankadan yapılan açıklamada kampanyanın detayları hakkında bilgi verildi. Garanti BBVA, bireysel çevreci taşıt kredisini kurumsal tarafa da taşıyarak Türkiye’nin ilk kurumsal yeşil taşıt kredisi imkanını sunuyor.
3.09.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, masrafsız, komisyonsuz, faiz...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, masrafsız, komisyonsuz, faiz... Garanti BBVA harekete geçti. Kredi fırsatı tüm vatandaşlara duyuruldu. Masraf ve komisyon alınmıyor. Avantajlı faiz oranları uygulanıyor. Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlara yönelik olarak yeşil ticari kredi ürününü hayata geçirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre, yeşil ticari krediden A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip yapsatçılar, uygun faiz oranlarıyla, masrafsız ve komisyonsuz faydalanabilecek. Yapsatçılar tarafından inşa edilen A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip konutları alanlar da 2017’den beri sunulan Yeşil Mortgage kredisini avantajlı şekilde kullanabilecek.
11.06.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! Değişti, faiz oranı...
Garanti Bankası resmen duyurdu! Değişti, faiz oranı... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! Dev banka yeni kararı tüm müşterilerine duyurdu. Garanti Bankası faiz oranlarını değiştirdi. 1 Mayıs itibarı ile uygulanmaya başlayacak. Yeni faiz oranlarının detayları Garanti müşterilerine SMS ile gönderildi. Garanti BBVA müşterilerine gönderilen mesajda, "Değerli müşterimiz, 01.05.2021 tarihinden itibaren, Avans Hesap aylık akdi faiz oranı %1.98, gecikme faiz oranı ise %2.28 olarak güncellenecektir" ifadeleri kullanıldı.
27.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA harekete geçti! Değişti
Garanti BBVA harekete geçti! Değişti Garanti BBVA resmen duyurdu. Yeni karar tüm müşterilere bildirildi. Garanti Bankası tarafından alınan karar bugün uygulanmaya başladı. Garanti BBVA mesai saatlerini güncelledi.
12.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık...
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık... Garanti BBVA harekete geçti. İmzalar atıldı. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar tüm müşterilere duyuruldu. Bankada hesabı olan kişileri çok yakından ilgilendiriyor. Yeni alınan kararla büyük kolaylık sağlanacak. Artık tek hesaptan yönetilebilecek. Diğer bankalarla da işlem yapan Garanti BBVA müşterileri internet üzerinden tüm hesaplarını yönetebilecek. Dijital bankacılıkta önemli bir adım atılmış olacak. Ayrı ayrı kullanıcı ve şifre bilgisi girilmesine gerek kalmayacak. Dev bankadan esnaf, KOBİ ve ticari müşteriler için önemli hizmet. Anlık olarak tek ekrandan takip edilebilecek. Yeni hizmet ile ilgili detayları paylaşan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu; "esnaf, KOBİ ve ticari müşterilerimizin dijitalleşme süreçlerine destek olmaya devam ediyoruz. Hesap yönetimini kolaylaştıran ve zaman tasarrufu sağlayan bu proje sayesinde müşterilerimiz, diğer bankalardaki kullanıcı bilgilerini ve şifrelerini hatırlamaya gerek kalmadan tüm hesap hareketlerine güvenle Garanti BBVA İnternet üzerinden ulaşabiliyor. Böylece finansal durumlarını anlık olarak tek ekranda takip edebilen müşterilerimizin bankacılık işlemlerini yönetmesi de kolaylaşıyor." diye konuştu.
18.03.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Değişiyor, banka hesapları...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Değişiyor, banka hesapları... Garanti BBVA milyonları ilgilendiren kararı resmen duyurdu. Yeni bir adım atıldı. Yakın zamanda başlıyor. Dev bankadan yapılan açıklamada yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. Banka hesabı açmak artık çok kolay olacak. Her şey internet bankacılığı uygulamasından yapılacak. Bankada hesap açmak isteyenlerin şubeye gitmesine gerek kalmıyor. Uygulama üzerinden bilgiler doldurulduktan sonra görüntülü görüşme gerçekleştirilerek işlem tamamlanacak ve anında banka müşterisi olunacak. İşte Garanti BBVA'nın banka hesabı açıklaması...
18.02.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim...
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim... Garanti BBVA'dan bir ilk! Dev banka kamuoyuna duyurdu. Avantajlı faiz oranları sunuluyor. Ayrıca indirim de yapılıyor. Garanti BBVA müşterilerine yüzde 5 oranında indirim fırsatı sunuyor. Müşteriler uzun vadede de büyük kazanç sağlayacak. Söz konusu fırsattan yararlanan kişiler elektrik faturası ödemeyecek. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bankadan avantajlı kredinin detayları ile ilgili de açıklama geldi. Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, Solarçatı'yla iş birliği yapan Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu hızlı sonuçlanan alışveriş kredisini Bireysel Çatı GES sürecine uyarlayarak kolay bir şekilde yenilenebilir enerji kredisi kullanılmasına imkan veriyor. Böylece çatı tipi güneş enerjisi yatırımı yapmak isteyip de bürokratik süreçlerde zorlanan konut sahibi veya site yöneticilerinin uygulamalarını kolaylaştırıyor.
1.02.2021 Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim...
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim... Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Milyonlarca ev sahibi bu sorunun cevabını merak ediyordu, ve açıklama geldi. Kiralar yüzde 100’ün üzerinde zamlandı, ev sahipleri artışa gittiğine bin pişman. Bazı kiracılar fahiş zamlar sonrası ödemeleri aksatmaya başladı. Mülk sahipleri ise ‘Tahsil edemediğim kira gelirinin vergisini ödemek zorunda mıyım?’ diye sorusuna cevap arıyor. Emlakçılar ve ev sahipleri ise kira artışına yüzde 25 sınırı gelmesine rağmen zam yapmaya devam ederken, flaş bir indirim haberi de geldi. Ev sahiplerinin pişman olduğunu belirten İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, tarih vererek kira fiyatlarının “en az yüzde 20-25 düşüş bekliyorum" dedi. İşte kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
2.08.2022 Ekonomi
Yılın üçüncü zammı resmen duyuruldu! Yüzde 91...
Yılın üçüncü zammı resmen duyuruldu! Yüzde 91... Milyonlarca asgari ücretli ara zam alırken özel sektörde daha yüksek ücretle çalışanlar da zam beklentisi içine girdi. Birçok firma zam kararı alarak alınan kararı çalışanları ile paylaştı. Garanti BBVA ise çalışanlarına üçüncü zammı yaptı. Banka ocak zammı dışında tüm çalışanlarına yüzde 25'lik ara zam yapmıştı. Garanti Bankası enflasyondaki artış nedeniyle 2022 yılı için üçüncü zammı yaptı. Bankanın çalışanlarına yaptığı toplam zam miktarı ise yüzde 91'i buldu.
19.07.2022 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme...
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme... Garanti BBVA'dan yeni kredi kararı! Yüzde 0.99 faizli kredi imanı nakit ihtiyacı olan vatandaşları bekliyor. Bankadan konu ile ilgili açıklama yapılarak limit ve ödeme bilgileri müşteriler ile paylaşıldı. Başram kredisinde başvuru süreci 7 Temmuz'a kadar devam edecek. İşte Garanti BBVA bayram kredisinin detayları...
5.07.2022 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Paralar aynı gün hesaplarda, 2 ay ücret ödenmeyecek
Garanti BBVA resmen duyurdu! Paralar aynı gün hesaplarda, 2 ay ücret ödenmeyecek Garanti BBVA'dan yeni uygulama! Bankadan yapılan açıklamada detaylar paylaşıldı. Ödemeler aynı gün müşterilerin hesaplarına yatırılacak. Ayrıca iki ay ücretsiz. Garanti BBVA CepPOS’tan artık tüm iş yerleri yararlanabiliyor. Böylece işyerleri cep telefonlarından ödeme alabiliyor. 500 TL'ye kadar olan ödemeler şifresiz olarak yapılabiliyor.
14.06.2022 Ekonomi
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor...
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Ramazan Bayramı öncesinde nakit para ihtiyacı olan ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çok sayıda vatandaş banka kredilerine yönelmeye başladı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. İhtiyaç kredileri için bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyurdu. Bayram öncesi birçok bankanın sunduğu faiz oranı, 1,70 seviyesinin altına düşmüş durumda. Peki güncel kredi faiz oranları ne? Kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi?
26.04.2022 Ekonomi
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve...
Kredi fırsatı için hemen başvurun! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade; Ziraat Bankası, İş Bankası, Halkbank, Finansbank ve... Kredi desteği veriliyor. Başvurular başladı, yeni kredi paketi ile ilgili detaylar belli oldu. 6 ay ödemesiz, 2 yıl vade ile kredi kullanabilecek. Ziraat Bankası, HalkBank, VakıfBank, Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, Finansbank ve çok sayıda daha bankadan da kredi çekilebilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli (Hazine destekli) destek; yatırım destek paketi, ihracat destek paketi ve işletme ihtiyaç paketi adı altında sağlanacak. Başvurular için son tarih ne? Vade ve kredi limitleri nedir, hangi bankalar bulunuyor? Ucuz krediden kimler yararlanacak? İşte kredi desteği detayları...
24.02.2022 Ekonomi
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren...
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere faiz oranları düşürüldü. Dev banka yeni oranları müşterilerine bildirdi. 1.98 olan faiz oranları, yüzde 1.80'e çekildi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada kredili mevduat hesabı faiz oranlarının 1.80'e, gecikme faizlerinin ise yüzde 2.10'a düşürüldüğü duyuruldu.
1.12.2021 Ekonomi
Garanti Bankası ile ilgili flaş karar!
Garanti Bankası ile ilgili flaş karar! BBVA'dan Garanti Bankası ile ilgili flaş karar! BBVA, Garanti Bankası'nda kendisine ait olmayan hisselerin alınması için gönüllü pay alım teklifi yapılmasına karar verdiğini duyurdu. Konuyla ilgili KAP'a açıklama yapıldı. BBVA, kalan Garanti hisseleri için hisse başına 12,20 TL gönüllü pay alım teklif fiyatı belirledi. Tüm payların satın alınması durumunda BBVA tarafından 25,7 milyar TL, (yaklaşık 2,25 milyar euro) ödeme yapılacak.
15.11.2021 Ekonomi
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez...
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez... Garanti BBVA'dan önemli adım. Bankada hesabı olan kredi ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Türkiye'de ilk kez uygulanacak. IBM ve Garanti BBVA arasında yapılan anlaşma kapsamında banka, operasyonlarını daha verimli hale getirmek ve müşterileri için uçtan uca dijital kanallar sağlamak amacıyla IBM Cloud Pak for Business Automation çözümünden faydalanacak.
19.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA duyurdu! 1 Ekim'de başlıyor, başvuru için son tarih...
Garanti BBVA duyurdu! 1 Ekim'de başlıyor, başvuru için son tarih... Garanti BBVA resmen açıkladı! 1 Ekim tarihinde başlıyor. Başvurulara yönelik açıklama da geldi, son tarih 29 Eylül. Kontenjan sınırlı. Garanti BBVA Kadın Girişimci Yönetici Okulu'nun Tekirdağ eğitimleri başlıyor. Program kapsamında bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanında 3 binden fazla kadın girişimciye ücretsiz eğitim verildi. Eğitimler 1 Ekim ila 1 Kasım tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.
24.09.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! İmzalar atıldı, yeni kredi...
Garanti BBVA resmen duyurdu! İmzalar atıldı, yeni kredi... Garanti BBVA harekete geçti. Yeni gelişme vatandaşlara duyuruldu. Karar verildi ve imzalar atıldı. Garanti BBVA, sendikasyon sürecini tamamlayıp yaklaşık toplam 638 milyon dolarlık kredi anlaşmasına imza attı.
26.05.2021 Ekonomi
Finansbank, DenizBank, TEB art arda duyurdu! Ve başladı
Finansbank, DenizBank, TEB art arda duyurdu! Ve başladı Finansbank, DenizBank, TEB ve diğer bankalar peş peşe açıkladı. Değişiklik kararı hesabı olan tüm müşterilere duyuruldu. Bugün başladı. TBB tarafından alınan tavsiye kararı sonrası bankalar harekete geçti. Birçok banka çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. İşte Finansbank, DenizBank, TEB ve diğer bankalarda bugünden itibaren geçerli olan mesai saatleri...
6.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Garanti Bbva Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki garanti bbva açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.