Gamze

Gamze

Son dakika Gamze haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gamze ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gamze haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gamze

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gamze gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.149 gamze haberi bulunmuştur. Tüm gamze haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi Sinemada rol aldığı Oflu Hoca film serilerindeki rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Çetin Altay, 5 yıl önce evlendiği eşi Gamze Kaçmaz'dan boşanma kararı almıştı. Bebek’te eşi ve çocuğuyla görüntülenen Altay, soruların çözüldüğünü söyledi.
13.04.2024 Magazin
Uzman isim uyardı! Bayram'da dikkat edilmeli
Uzman isim uyardı! Bayram'da dikkat edilmeli Ramazanda oruç tutan diyabet hastalarının diyet ve ilaç uyumuna bayram boyunca da özellikle dikkat etmesi gerektiğine vurgulayan Adana'nın Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Balcalı Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gamze Akkuş, "Kesinlikle reddetmeyi de bilmek gerekiyor" dedi.
8.04.2024 Gündem
31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları 2024: Yenimahalle ilçesinde kim kazandı? 2024 Yenimahalle belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları 2024: Yenimahalle ilçesinde kim kazandı? 2024 Yenimahalle belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Yenimahalle ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Yenimahalle belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Yenimahalle ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Yenimahalle ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Yenimahalle ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün Ar-Ge ve Tasarım Kültürünün yaygınlaşmasına öncülük etmek amacıyla oluşturduğu AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu çalışmalarını sürdürüyor.
19.03.2024 Adana
Sevgililer Günü'ne özel kalp şeklinde katmer! Müşterileri şaşırttı
Sevgililer Günü'ne özel kalp şeklinde katmer! Müşterileri şaşırttı Adanalı kadın tatlıcı, Sevgililer Günü’ne özel çiftlere katmeri kalp şeklinde servis ediyor.
15.02.2024 Adana
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu
Hande Erçel'in yeğeni Mavi zili çaldı! Güzel haberi anne Gamze Erçel duyurdu Gamze Erçel ve Caner Yıldırım’ın kızı Mavi, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.
1.01.2024 Magazin
Doğuma geldikleri hastanede bebeklerini kaybeden çiftten 'sıra beklettiler' iddiası
Doğuma geldikleri hastanede bebeklerini kaybeden çiftten 'sıra beklettiler' iddiası Bolu'da, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi.
26.12.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta puan durumu (20 Aralık 2023): Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, kim birinci oldu ve altını kazandı?
Gelinim Mutfakta puan durumu (20 Aralık 2023): Bugün Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, kim birinci oldu ve altını kazandı? Gelinim Mutfakta 20 Aralık 2023 puan durumu… Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi her gün Kanal D ekranlarında birbirinden eğlenceli bölümleriyle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatıyor. İzleyiciler 20 Aralık puan durumunu ve çeyrek altını kazanan ismin kim olduğunu sorguluyor. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu ve kazandı?
20.12.2023 Televizyon
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı
CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na baskın! O anların görüntüsü ortaya çıktı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13 yıllık Genel Başkanlık görevini Özgür Özel'e devrettiği kurultaya dair tartışmalar sürüyor... İlk tur sonrası Kılıçdaroğlu'nun çekilme kararı verdiği ancak yapılan baskılar sonucu bundan vazgeçtiği iddia edilmişti. Gazeteci Şaban Sevinç, bu anların görüntülerini paylaştı. Görüntülerde İmambakır Üküş'ün Kılıçdaroğlu'na "Hayır, izin vermiyorum çekilmenize. Mücadele edeceğiz kaybedeceğiz" dediği duyuluyor. Üküş'ün ismi daha önce Özdağ ve Kılıçdaroğlu arasındaki gizli protokolde gündeme gelmişti.
6.11.2023 Gündem
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi!
Ömer 29. bölüm fragmanı: Tahir herkese rezil oldu, Ömer de gerçeği öğrendi! Ömer 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, Tahir'e, "Vidan Nilüfer'in senin kızın olduğunu söylüyor" dedi. Gamze ve Ömer'in barıştığı yeni bölümde diziye yeni oyuncuların katıldığı da görüldü.
26.10.2023 Televizyon
Gamze Özçelik’ten Gazzelilere sıcak yemek yardımı!
Gamze Özçelik’ten Gazzelilere sıcak yemek yardımı! Umuda Koşanlar Derneği ile yardımlarına hız kesmeden devam eden Gamze Özçelik, İsrail'in saldırıları altında kalan Gazzeliler için de harekete geçti. Özçelik Umuda Koşanlar Derneği üzerinden Gazzeli masum insanlara sıcak yemek yardımında bulundu.
20.10.2023 Magazin
Öfkelendiğinizde bu 10 yöntemi deneyin! Farka inanamayacaksınız!
Öfkelendiğinizde bu 10 yöntemi deneyin! Farka inanamayacaksınız! Öfkeliyken stres hormonlarının salındığını ve bu karıncalanma hissinin, kalp çarpıntısı, göğüste sıkışma, baş ağrısı, başta baskı hissi ve ateş basması gibi birçok semptoma yol açabildiğini, uzun vadede ise bağışıklık sistemini olumsuz etkilediğini söyleyen Psikiyatrist Uzm. Dr. Gamze Ergil, “Öfke kontrol bozukluğu ile başa çıkabilmek mümkün. Sizi özellikle neyin öfkelendirdiğini fark ederseniz, baş etme yolunu da bulabilirsiniz” dedi.
14.10.2023 Sağlık
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi!
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi! Ömer 27 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nisa, boşanmak istediğini söyledi. Reşat Hoca damadını tokatladı. Şube müdürü olarak terfi eden Gamze oldu. Öte yandan Vicdan, Tahir ile olan gerçeği Reşat Hoca'nın evinde açıklıyor.
13.10.2023 Televizyon
Soğuk havalar geliyor, viral enfeksiyonlar artıyor! Bir etkisi daha ortaya çıktı
Soğuk havalar geliyor, viral enfeksiyonlar artıyor! Bir etkisi daha ortaya çıktı Sğuk havalarla birlikte artan viral enfeksiyonların göz sağlığını da etkilediğini ifade eden Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gamze Öztürk Karabulut, “Havaların soğumaya başladığı son günlerde salgın hastalıkların görülme sıklığı da arttı. Özellikle boğaz ağrısı, ateş, öksürük ve burun akıntısı ile kendini gösteren Adenovirüsler gözlerde ise akıntıya ve kırmızı göz olarak bilinen konjonktivit’e sebep olabiliyor. Bu belirtileri taşıyanların göz hekimine muayene olmaları göz sağlığı açısından önem arz ediyor” dedi.
5.10.2023 Sağlık
Gamze şarkı söyledi sosyal medya yıkıldı! Gökçe Bahadır'dan ödüllük performans
Gamze şarkı söyledi sosyal medya yıkıldı! Gökçe Bahadır'dan ödüllük performans Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın yer aldığı dizinin son bölümünde Gamze'nin Ömer'i adam etmeye çalıştığı anlar yer aldı. Buna ek olarak Gamze'nin "Gönül" şarkısı söylediği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.
25.09.2023 Televizyon
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniğine getirilen 3 yaşındaki kızın kulağında 23 adet canlı kurtçuk tespit edildi.
20.09.2023 Yaşam
MasterChef Gamze elendi mi? Gamze Tosun kimdir, kaç yaşında?
MasterChef Gamze elendi mi? Gamze Tosun kimdir, kaç yaşında? MasterChef Gamze elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Eylül MasterChef eleme gecesinde potada ismi olan başarılı yarışmacı Gamze Tosun hakkında araştırmalar başladı. All Star kadrosunda 19. olarak giren ve performansıyla dikkat çeken MasterChef Gamze kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
17.09.2023 Televizyon
Ömer 23. bölüm 2. fragmanı: Gamze Haluk'la yattım dedi, Tahir yakayı ele verdi!
Ömer 23. bölüm 2. fragmanı: Gamze Haluk'la yattım dedi, Tahir yakayı ele verdi! Ömer 23 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, "Sen Haluk'la yatmadın mı?" diye sorunca ağzının payını aldı. "Yattım" diyen Gamze, Reşat Hoca'ya da haddini bildirdi. Öte yandan Vicdan, Tahir'in evine bombayı bıraktı.
15.09.2023 Televizyon
Ömer 23. bölüm fragmanı: Vicdan'ın kızı Tahir'den, Ömer boşanmak istiyor!
Ömer 23. bölüm fragmanı: Vicdan'ın kızı Tahir'den, Ömer boşanmak istiyor! Ömer 23 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer, Gamze'den boşanmak istediğini söyledi. Vicdan'ın evine giden Tahir'e çocuk sürprizi gelebilir. İşte Ömer dizisi yeni bölüm fragmanı...
11.09.2023 Televizyon
Gamzesizlik Ömer'i bitirdi! Ömer dizisinde Gökçe Bahadır'dan yeni sezonun kötü sürprizi geldi
Gamzesizlik Ömer'i bitirdi! Ömer dizisinde Gökçe Bahadır'dan yeni sezonun kötü sürprizi geldi Gökçe Bahadır Ömer dizisinden ayrıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır'ın yer aldığı dizi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geldi. Gamze ve Tuna'nın Amerika'ya gittiği dizide Ömer halüsinasyonlar görmeye başladı. Ancak kötü haber bölüm sonrası geldi.
11.09.2023 Televizyon
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu?
Ömer 2. sezon ilk bölüm izle! Ömer 22. bölüm tek parça Star Tv | Gamze dönüyor mu? Ömer 22. bölüm izle Star canlı yayınla takip ediliyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Gamze ve Tuna Amerika'ya gitti Ömer perişan oldu. Sevdiklerinin endişeli gözlerle izlediği Ömer, Gamze'ye kavuşacak mı? İşte Ömer 22. bölüm tek parça izle linki...
11.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gamze ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gamze haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.