Game Of Thrones

Game Of Thrones

Son dakika Game Of Thrones haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Game Of Thrones ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Game Of Thrones haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Game Of Thrones

haberleri sayfasında son dakika yaşanan game of thrones gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 game of thrones haberi bulunmuştur. Tüm game of thrones haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 Cisim Problemi dizisi konusu nedir? 3 Cisim Problemi oyuncuları kimler? Dizide konusu geçen Fermi Paradoksu dikkat çekti!
3 Cisim Problemi dizisi konusu nedir? 3 Cisim Problemi oyuncuları kimler? Dizide konusu geçen Fermi Paradoksu dikkat çekti! 3 Cisim Problemi Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss'i bir araya getiriyor. Son zamanların en çok konuşulan Netfix dizisi 3 Cisim Problemi bilim kurgu ve gerilim türündedir. Liu Cixin'in üçleme romanından uyarlama olan 3 Cisim Problemi 1960'ların Çin'inde geçiyor. Yayınlandıktan sonra Fermi Paradoksu'yla gündeme gelen 3 Cisim Problemi dizisi hakkında bilgileri araştırdık.
26.03.2024 Magazin
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! “Birbirimizi özgür bırakıyoruz”
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! “Birbirimizi özgür bırakıyoruz” 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle ünlenen, daha sonra çizgi roman karakteri 'Aquaman'e hayat veren Jason Momoa, Lisa Bonet ile ayrılıyor.
9.01.2024 Magazin
MasterChef All Star'da konsept buz ve ateş! Game of Thrones jenerik müziği akılları baştan aldı
MasterChef All Star'da konsept buz ve ateş! Game of Thrones jenerik müziği akılları baştan aldı MasterChef All Star'da sonlara doğru gelinirken ilginç anlar da yaşanmaya devam ediyor. 8 Kasım MasterChef yeni bölüm fragmanı öyle bir duyuruldu ki sosyal medya yıkıldı. Konseptin buz ve ateş olduğu yarışmanın yeni bölüm fragmanı dünyaca ünlü dizi Game of Thrones jenerik müziğiyle duyuruldu.
7.11.2023 Televizyon
House of the Dragon 2. sezon tarihi verildi! House of the Dragon 2. sezon konusu ve oyuncuları belli oldu
House of the Dragon 2. sezon tarihi verildi! House of the Dragon 2. sezon konusu ve oyuncuları belli oldu House of the Dragon 2. sezon için tarih bekleniyordu. Game of Thrones'in hikayesinden başlayarak tüm dünyada ilgi gören House of the Dragon'un çok beğenilen ilk sezonu 24 Ekim'de final yapmıştı. Seyirci bu dikkat çekici projenin yeni sezonu için araştırmalarına başladı. Detaylar da belli oldu. İşte House of the Dragon 2. sezon konusu ve oyuncuları...
5.11.2023 Televizyon
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum”
Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke: “Ölmekten değil, kovulmaktan korkuyordum” İngiliz oyuncu Emilia Clarke, 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde rol aldığı dönemde beyin kanaması geçirmesiyle ilgili konuştu. 2011-2019 yılları arasında yayınlanan fenomen dizide 'Daenerys Targaryen' karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan 37 yaşındaki aktris, ölümden döndüğü rahatsızlığına dair itirafıyla gündem oldu.
2.11.2023 Magazin
Game Of Thrones'un sevilen oyuncusu 36 yaşında hayatını kaybetti
Game Of Thrones'un sevilen oyuncusu 36 yaşında hayatını kaybetti 'Shameless' ve 'EastEndes' gibi dizilerle tanınan ve 'Game of Thrones'da keçi çobanı rolünü canlandıran Darren Kent, 36 yaşında hayata veda etti.
16.08.2023 Magazin
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
Melek Mızrak Subaşı kimdir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hangi partiden? Melek Mızrak Subaşı’nın eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Melek Mızrak Subaşı kimdir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hangi partiden? Melek Mızrak Subaşı’nın eşi kim, kaç yaşında, nereli? Melek Mızrak Subaşı kimdir, hangi partiden, Bilecik Belediye Başkan Vekili kaç yaşında, nereli? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaret ettiği CHP'li Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medyanın gündemine oturdu. Başkan Vekili Subaşı, Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterlerine benzetilirken iltifatlar yağdı. Peki, Melek Mızrak Subaşı kimdir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hangi partiden?
30.01.2023 Gündem
Emilia Clarke: Beynimin artık kullanılamayan alanları var
Emilia Clarke: Beynimin artık kullanılamayan alanları var Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke geçirdiği zor dönemlerle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İki defa beyin anevrizması geçirdikten sonra yaşadıklarını anlatan Clarke, hastalığının ardından halen konuşabildiğini ve bunu yapabilen çok az kişiden biri olduğunu söyledi.
18.07.2022 Magazin
Jason Momoa ile Eiza Gonzalez birlikte mi?
Jason Momoa ile Eiza Gonzalez birlikte mi? 'Game of Thrones' dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle yıldızı parlayan ABD'li aktör Jason Momoa, 20 senedir beraber olduğu oyuncu eşi Lisa Bonet ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Ünlü ismin şimdilerde adı Meksikalı oyuncu Eiza Gonzalez ile aik dedikodularına karıştı.
18.05.2022 Magazin
Game Of Thrones'un yıldızı Sophie Turner'dan annelik açıklaması: Beni daha iyi bir oyuncu yaptı!
Game Of Thrones'un yıldızı Sophie Turner'dan annelik açıklaması: Beni daha iyi bir oyuncu yaptı! 2011-2019 yılları arasında yayınlanan 'Game Of Thrones' (Taht Oyunları) adlı dizide canlandırdığı 'Sansa Stark' rolüyle şöhreti yakalayan İngiliz aktris Sophie Turner, anne olduktan sonra daha iyi bir oyuncu olduğunu dile getirdi.
3.05.2022 Magazin
Jason Momoa ve eşi Lisa Bonet'ten hayranlarını üzen haber! 'Özgür bırakıyoruz'
Jason Momoa ve eşi Lisa Bonet'ten hayranlarını üzen haber! 'Özgür bırakıyoruz' Game of Thrones'un yıldızı Jason Momoa ve eşi oyuncu Lisa Bonet'tan kötü haber geldi. Dünyaca ünlü örnek çift boşanacaklarını duyurdu. Çift, birbirlerini özgür bırakmak için boşandıklarını açıkladı.
13.01.2022 Magazin
Saldırıyla suçlanan Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı!
Saldırıyla suçlanan Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı! Oyuncular Evan Rachel Wood, Esme Bianco ve rock solisti Ellie Rowsell'in ardından eski asistanı Ashley Walters da Marilyn Manson'a cinsel saldırı ve darp suçlamasında bulunmuştu, ABD'nin New Hampshire eyaletinde polis, müzisyen Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı çıkarttı.
26.05.2021 Magazin
Kimse bilmiyordu! Millie Bobby Brown'dan 'Game of Thrones' itirafı
Kimse bilmiyordu! Millie Bobby Brown'dan 'Game of Thrones' itirafı 'Stranger Things' dizisi ile şöhrete kavuşan Millie Bobby Brown, yıllar sonra Game of Thrones dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu. 16 yaşındaki Brown, projenin seçmelerine katıldığını ancak reddedildiği için oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.
7.10.2020 Magazin
Ünlü oyuncu Diana Rigg hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Diana Rigg hayatını kaybetti Game of Thrones ve James Bond’da aldığı rollerle tanınan ünlü aktris Diana Rigg 82 yaşında hayatını kaybetti.
10.09.2020 Magazin
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu!
Simpsons dizisi Beyrut patlamasını bildi mi? Simpson kenaheti yine gerçek oldu! Dünyaca ünlü kült çizgi film Simpsons kehanetleriyLe olay yaratmaya devam ediyor. Beyrut patlamasının ardından binlerce kişi sosyal medyada dizideki patlama görüntülerini paylaşmaya başladı. Peki, Simpsons dizisi Beyrut patlamasını da bildi mi? Simpson kehanetleri gerçek mi oldu? Simpsons neleri bildi? İşte Simpsons gelecek tahminleri...
5.08.2020 Gündem
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti
Oyunlara olan ilgi 'normalleşme' sürecinde değişti Oyunseverlerin Haziran ayı boyunca gerçekleştirdiği alışverişlerden derlenen verilere göre, COVID-19 sonrası “normalleşme” döneminde oyunlara gösterilen ilgi, evde kalınan salgın dönemine göre düşüş gösterdi.
30.07.2020 Bilim ve Teknoloji
"Hemşireler sağlık sisteminin omurgasıdır"
"Hemşireler sağlık sisteminin omurgasıdır" Hemşireliğin sağlık sisteminin omurgası olduğunu dikkat çekerek 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle meslektaşlarını anlatan Meryem Kapancı, “Bizler anne karnındaki ilk kalp atışından son ana kadar hayatın tüm evrelerinde insanlığa hizmet ediyoruz. Yaşadığımız Covid-19 sürecinde hemşirelerimizin gösterdiği çaba mesleklerini kendi ve ailelerinin hayatlarından üstün tuttuklarını bir kez daha dünyaya kanıtlamıştır” dedi.
15.05.2020 Sağlık
Indira Varma'nın corona virüs testi pozitif çıktı
Indira Varma'nın corona virüs testi pozitif çıktı 'Game of Thrones' dizisinin bir oyuncusu daha corona virüse yakalandığını duyurdu. Geçtiğimiz gün Kristofer Hivju, corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Şimdi de aynı dizide Ellaria Sand rolünde oynayan Indira Varma, kendisinde de hastalığın tespit edildiğini duyurdu.
19.03.2020 Magazin
Game of Thrones'un ünlü oyuncusu Max Von Sydow hayatını kaybetti
Game of Thrones'un ünlü oyuncusu Max Von Sydow hayatını kaybetti 100'den fazla film ve dizide rol alan ünlü aktör Max Von Sydow 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.
9.03.2020 Dünya
Şeref Ayyıldız'ın cezası belli oldu
Şeref Ayyıldız'ın cezası belli oldu Maltepe Askeri Lisesi'nde öğrencilerine dünyaca ünlü "Game Of Thrones-Taht Oyunları" dizisini izlettiği gerekçesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarılan subayların yargılanmasının yolunu açan eski Askeri Yargıtay üyesi Şeref Ayyıldız, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
14.01.2020 Gündem
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu hayatını kaybetti! Game of Thrones'ta Theon Greyjoy karakterinin dublörünü canlandıran Andrew Dunbar, Kuzey İrlanda'daki evinde yaşamını yitirdi.
28.12.2019 Magazin
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi
Türkiye, Battle Royale tarzı oyunları sevdi Milyonlarca kayıtlı kullanıcısı ile çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunlarda “oyuncuyu esas alan” bir dijital platform olan Oyunfor, 2019 yılı için Türkiye’deki oyun dünyasıyla ilgili istatistiklerini paylaştı.
13.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Google'da en çok arananlar belli oldu
Google'da en çok arananlar belli oldu Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Game Of Thrones ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki game of thrones haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.