Jason Momoa

Jason Momoa

Son dakika Jason Momoa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jason Momoa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jason Momoa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jason Momoa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jason momoa gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 jason momoa haberi bulunmuştur. Tüm jason momoa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! “Birbirimizi özgür bırakıyoruz”
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! “Birbirimizi özgür bırakıyoruz” 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle ünlenen, daha sonra çizgi roman karakteri 'Aquaman'e hayat veren Jason Momoa, Lisa Bonet ile ayrılıyor.
9.01.2024 Magazin
Jason Momoa trafik kazası geçirdi
Jason Momoa trafik kazası geçirdi Amerikalı oyuncu Jason Momoa, Los Angeles’ta karşı yoldan gelen bir motorsikletliyle kaza yaptı.
26.07.2022 Magazin
Jason Momoa ile Eiza Gonzalez birlikte mi?
Jason Momoa ile Eiza Gonzalez birlikte mi? 'Game of Thrones' dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle yıldızı parlayan ABD'li aktör Jason Momoa, 20 senedir beraber olduğu oyuncu eşi Lisa Bonet ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Ünlü ismin şimdilerde adı Meksikalı oyuncu Eiza Gonzalez ile aik dedikodularına karıştı.
18.05.2022 Magazin
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme!
Amber Heard-Johnny Depp davasında flaş gelişme! Olaylı bir boşanma süreci atlatan Hollywood’un gözde çifti Amber Heard ve Johnny Depp'in uzun süredir ertelenen davası gelecek ay başlayacak. Her iki oyuncunun da birbirlerini iftirayla suçladığı davada aralarında Elon Musk, James Franco gibi isimlerin olduğu ünlü tanıkların ifadesine başvurulacak.
21.03.2022 Magazin
Jason Momoa ve eşi Lisa Bonet'ten hayranlarını üzen haber! 'Özgür bırakıyoruz'
Jason Momoa ve eşi Lisa Bonet'ten hayranlarını üzen haber! 'Özgür bırakıyoruz' Game of Thrones'un yıldızı Jason Momoa ve eşi oyuncu Lisa Bonet'tan kötü haber geldi. Dünyaca ünlü örnek çift boşanacaklarını duyurdu. Çift, birbirlerini özgür bırakmak için boşandıklarını açıkladı.
13.01.2022 Magazin
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var...
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var... Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belirlendi. TC Candler her sene olduğu gibi bu sene de binlerce kişi arasından dünyanın en yakışıklı isimlerini seçti. 25 yaşındaki Birmanyalı model, oyuncu ve şarkıcı Paing Takhon dünyanın en yakışıklı 100 ismi listesinde birinci seçildi... Can Yaman 28'inci sırada yer alırken Barış Murat Yağcı 31'inci oldu
1.01.2022 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı! Asansörde...
Ünlü oyuncu paylaştı! Asansörde... Jason Momoa, önceki gün arkadaşları ve köpekleriyle bindikleri asansörde kaldı.
29.08.2019 Magazin
Aquaman filminden yeni fragman
Aquaman filminden yeni fragman Jason Momoa'nın canlandıracağı, DC hayranlarının merakla beklediği Aquaman filminden son fragman geldi.
20.11.2018 Kültür Sanat
Demir tahtta dans ettiler!
Demir tahtta dans ettiler! ‘Game of Thrones’un ilk sezonunda ‘Khal Drogo’ karakterine hayat veren Jason Momoa, dizinin İrlanda’daki setine gitti, eski partneri Emilia Clarke ile demir tahtta dans etti
4.06.2018 Magazin
Uzun süredir bekliyor!
Uzun süredir bekliyor! Başrolünde ‘Game of Thrones’un ‘Khal Drogo’su Jason Momoa’nın yer aldığı yeniden uyarlama ‘The Crow’un çekimlerinin çok yakında başlayacağının haberi geldi.
13.11.2017 Magazin
Khal Drogo ve Khaleesi tekrar bir arada!
Khal Drogo ve Khaleesi tekrar bir arada! ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, dizinin ilk sezonlarında eşi Khal Drogo’yu canlandıran Jason Momoa ile bir araya geldi.
7.11.2017 Magazin
Eski kocasıyla buluştu!
Eski kocasıyla buluştu! ‘Game of Thrones’un ‘Daenerys Targaryen’i Emilia Clarke, dizinin ilk sezonlarında eşi Khal Drogo’yu canlandıran Jason Momoa ile bir araya geldi.
6.11.2017 Magazin
'Justice League' geliyor! Hepsi aynı filmde...
'Justice League' geliyor! Hepsi aynı filmde... Süper kahramanların hemen hemen hepsini bir araya getiren 'Justice League' (Adalet Birliği) filminden yeni fragman yayınlandı.
4.10.2017 Kültür Sanat
Beraber dünyayı kurtaracaklar
Beraber dünyayı kurtaracaklar DC’nin sevilen süper kahramanlarını beyazperdede bir araya getirecek olan Justice League’in (Adalet Birliği) yeni fragmanı gün yüzüne çıktı.
23.07.2017 Magazin
Khal Drogo tırmanışta
Khal Drogo tırmanışta Jason Momoa, Malibu State Park’ta çocukları Nakoa-Wolf ve Lola ile birlikte ünlü tırmanıcı Chris Sharma eşliğinde kaya tırmanışı yaptı.
28.03.2017 Magazin
Drogo tarzı
Drogo tarzı ‘Game Of Thrones’ dizisinde Khal Drogo rolüyle hafızalara kazınan Jason Momoa, önceki gün Los Angeles’da görüntülendi...
31.10.2016 Magazin
Taht Oyunları’ndan moda haftasına
Taht Oyunları’ndan moda haftasına Taht Oyunları dizisinde ilk sezon hayatını kaybeden Khal Drogo karakterini canlandıran Jason Momoa ve ejderhaların annesi Emilia Clarke, dizideki yakınlaşma sahneleri ardından gerçek hayatta ilk kez birlikte görüntülendi...
5.10.2015 Magazin
65'lik Conan dövüşebilecek mi?
65'lik Conan dövüşebilecek mi? Ünlü aktör tekrar 'Conan' rolüyle kamera karşısına geçiyor
29.10.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jason Momoa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jason momoa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.