Galler Prensi

Galler Prensi

Son dakika Galler Prensi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galler Prensi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galler Prensi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galler Prensi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galler prensi gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 galler prensi haberi bulunmuştur. Tüm galler prensi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Dünya
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi!
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi! Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle birlikte İngiliz kraliyet ailesi içindeki dengeler yeniden şekillendi. Bütün ömrünü Galler Prensi olarak geçiren Charles annesinin ölmesiyle, sonunda tahta kavuşup İngiltere’nin kralı oldu. Galler prensliği de Prens William’a düştü.
19.10.2023 Magazin
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler!
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler! İngiliz yazar ve gazeteci Robert Jobson, yeni kitabı 'Our King'de (Kralımız); Sussex Dükü Prens Harry'nin yıllar önce Meghan Markle ile evlenmeyi planladığını dile getirdiğinde, o zamanlar Galler Prensi olan Charles'ın verdiği tepkiyi açıkladı. Harry'nin duydukları karşısında çileden çıktığı anlatılırken, Charles'ın araya giren Kraliçe II. Elizabeth'e verdiği cevap çok konuşuldu.
8.04.2023 Magazin
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry'nin otobiyografisinden bazı bölümler, kitap piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı. İşte o bomba etkisi yaratan itiraflardan bazıları...
7.01.2023 Dünya
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti!
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti! Prenses Diana'nın mirasını gelinleri sürdürüyor. Galler Prensesi unvanını alan Kate Middleton, bunu kayınvalidesinin tacını takarak kutlamıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise dün katıldığı davette Prenses Diana detayıyla dikkat çekti.
7.12.2022 Magazin
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, dün akşam kaldığı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'ndan Aziz Giles Katedrali'ne taşındı. Katedralde üst düzey siyasetçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin de katılımıyla görkemli bir tören gerçekleşti. II. Elizabeth'in çocukları, kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Dünya
İngiltere’de Kral 3. Charles dönemi başladı! Kraliçe 2. Elizabeth’in tarihe damga vuran Türkiye ziyaretleri gündeme geldi
İngiltere’de Kral 3. Charles dönemi başladı! Kraliçe 2. Elizabeth’in tarihe damga vuran Türkiye ziyaretleri gündeme geldi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Dünyanın gözü günlerdir İngiltere'de. 73 yaşındaki Galler Prensi Charles, Kral III. Charles adıyla resmi olarak İngiltere hükümdarı oldu. İşte dünyaya damga vuran ölümün ardından Birleşik Krallık’ta yaşanacak 10 değişiklik ve Kraliçenin 70 yıllık döneminde Türkiye'yi ziyaretlerinde yaşananlar...
10.09.2022 Dünya
3. Charles, 'Kral' unvanıyla ilk kez halka seslendi
3. Charles, 'Kral' unvanıyla ilk kez halka seslendi Kraliçe Elizabeth'in ölümü ardından tahta geçen Kral 3. Charles ilk kez İngiliz halkına seslendi. Charles "Hayatım değişecek, şu anda ailem için de bir değişim dönemindeyiz. Eşim Camilia’nın desteğine güveniyorum." ifadelerini kullandı. Kral Charles'ın masasında bulunan Kraliçe 2. Elizabeth fotoğrafı dikkat çekti.
9.09.2022 Dünya
İngiltere tahtının ikinci varisi: 9 yaşındaki Prens George
İngiltere tahtının ikinci varisi: 9 yaşındaki Prens George İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti. 70 yıldır tahtta olan Kraliçe'nin hayatını kaybetmesi, Birleşik Krallık ve dünyada şok etkisi yarattı. Ölümün resmi olarak duyurulmasının ardından, Kraliçe'nin en büyük oğlu eski Galler Prensi Charles Birleşik Krallık'ın yeni kralı ve devlet başkanı oldu. Yeni kralın oğlu William ise resmi olarak tahtın ilk varisi olacak. Ardından ise 9 yaşındaki oğlu Prens George geliyor.
9.09.2022 Dünya
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek?
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek? Büyük Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth ölümünün ardından Prens Charles Kral oldu. Kral Charles’ın eşi Camilla Rosemary asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten Windsor olan ya da daha önceki eşinin soyadıyla Camilla Parker Bowles’ın kraliçe olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe (Queen consort) ne demek? Kral Charles’ın eşi Camilla kraliçe oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtilmişti. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gitmişti. Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçenin ölümünün ardından tahta oğlu Charles geçti.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu!
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.
5.06.2022 Dünya
Buckingham Sarayı duyurdu Kraliçe II. Elizabeth'ten 59 yıl sonra ilk!
Buckingham Sarayı duyurdu Kraliçe II. Elizabeth'ten 59 yıl sonra ilk! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, her yıl katıldığı İngiltere Parlamentosu'nun resmi açılış törenine 59 yıl sonra ilk kez katılamayacak.
9.05.2022 Dünya
Jamal Edwards hayatını kaybetti!
Jamal Edwards hayatını kaybetti! Kurduğu YouTube kanalı sayesinde Ed Sheeran ve Jessie J. gibi şarkıcıların ünlü olmasını sağlayan İngiliz girişimci ve YouTuber Jamal Edwards, 31 yaşında hayat veda etti. Edwards'ın ölüm nedeni henüz bilinmiyor.
21.02.2022 Magazin
İngiliz polisi, Prens Charles’ın vakfına soruşturma açtı
İngiliz polisi, Prens Charles’ın vakfına soruşturma açtı İngiliz polisi bugün yaptığı açıklamada, basında yer alan bir Suudi Arabistan vatandaşının Prensin Vakfı’na bağış karşılığında şeref unvanı ve vatandaşlık alması iddialarına karşı soruşturma başlattığını duyurdu. Prensin Vakfı, İngiltere Veliaht ve Galler Prensi Charles’ın yönetimde olduğu bir yardım vakfı olarak biliniyor.
16.02.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth karar verdi! Katılmayacak!
İngiltere Kraliçesi Elizabeth karar verdi! Katılmayacak! Buckingham Sarayı açıkladı! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in İskoçya’nın Glasgow kentinde düzenlenecek olan İklim Değişikliği Zirvesi'ne (COP26) katılmayacak.
26.10.2021 Dünya
Prens Charles'ın ziyaretinde panik anları: Bir anda yere yığıldı
Prens Charles'ın ziyaretinde panik anları: Bir anda yere yığıldı Son dakika haberine göre, Galler Prensi Charles, İngiltere'nin Bristol kentindeki Asda Dağıtım Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında merkezdeki personellerle de görüşen Prens, görevlilerden biriyle konuştuğu sırada kısa süreli paniğe neden olan bir olay yaşadı. Prensin konuştuğu personel bir anda yere yığıldı, o sırada kameralar kayıttaydı.
10.07.2020 Dünya
İngiltere'de bilanço ağırlaşıyor!
İngiltere'de bilanço ağırlaşıyor! İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı, 30 bin 76'ya yükseldi.
6.05.2020 Corona Virüsü
Avrupa'da en fazla ölüm İngiltere'de gerçekleşti
Avrupa'da en fazla ölüm İngiltere'de gerçekleşti İngiltere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin resmi sayısının 29 bin 427'e yükselmesiyle Avrupa'da en fazla ölümün meydana geldiği ülke oldu.
5.05.2020 Corona Virüsü
İngiltere'de son 24  saatte 315 kişi öldü
İngiltere'de son 24 saatte 315 kişi öldü İngiltere'de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) bağlı olarak hayatını kaybedenlerin sayısı 28 bin 446'ya yükseldi.
3.05.2020 Corona Virüsü
İngiltere'de corona virüsten ölenlerin sayısı 26 bini geçti
İngiltere'de corona virüsten ölenlerin sayısı 26 bini geçti İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 674 artarak 26 bin 711'e çıktı.
30.04.2020 Corona Virüsü
İngiltere'de bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı 26 bini geçti
İngiltere'de bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı 26 bini geçti İngiltere'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin toplam sayısı huzurevlerindeki ölümlerin de eklenmesiyle 26 bin 97'ye yükseldi.
29.04.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Galler Prensi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galler prensi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.