Funda Arar

Funda Arar

Son dakika Funda Arar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Funda Arar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Funda Arar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Funda Arar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan funda arar gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 funda arar haberi bulunmuştur. Tüm funda arar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü sahne aldığı otelde erkeklerin son dönemde etek giymelerine ve oje sürmelerine yönelik de açıklama yaptı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Arar, “Kimse kimsenin hakkını yemesin bu dünyada, başka vasıflar var.” dedi.
12.04.2024 Magazin
Funda Arar turne için özel karışım içiyor
Funda Arar turne için özel karışım içiyor Funda Arar’ın Türkiye turnesinde bağışıklığını korumak için özel bir karışım yaptığı ortaya çıktı.
7.10.2023 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Yeliz: Türkiye'nin en iyi 3 sesinden biriyim!
Yeliz: Türkiye'nin en iyi 3 sesinden biriyim! Yeliz, "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programına konuk oldu. "Türkiye'nin en iyi 5 sesinden biriyim" diyen şarkıcı, daha sonra iddiasını genişleterek, "Türkiye'nin en iyi ilk 3 sesinden biriyim" açıklamasını yaptı.
1.11.2022 Magazin
Funda Arar: Sahne sanatçısı olmak kolay değil
Funda Arar: Sahne sanatçısı olmak kolay değil Funda Arar, önceki akşam Girne'de bir otelde müzikseverlerle buyuştu. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı, "Sahne sanatçısı olmak kolay değil" derken, mesleğin zorluklarından bahsetti.
18.10.2022 Magazin
Melek Mosso olayı nedir, ne yaptı, el hareketi ne? Melek Mosso konseri neden iptal oldu, ne dedi?
Melek Mosso olayı nedir, ne yaptı, el hareketi ne? Melek Mosso konseri neden iptal oldu, ne dedi? Melek Mosso el hareketi ne, Melek Mosso ne yaptı? Soruları Isparta Gül Festivali’nde yapılacak konserinin iptal olası nedeniyle merak ediliyor. 2019 yılında konser verdiği sırada bacaklarını açarak orta parmak işareti yapan Melek Mosso, o dönem gelen eleştirilere de cevabını vermişti. Peki, Melek Mosso olayı nedir, ne dedi, konseri neden iptal oldu?
31.05.2022 Televizyon
Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta konseri iptal mi, Isparta Gül Festivali konserine çıkacak mı?
Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta konseri iptal mi, Isparta Gül Festivali konserine çıkacak mı? Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki sahnesi iptal edilen Melek Mosso'ya destek gelmeye devam ederken, konserde yer alacak Funda Arar ve Derya Uluğ’un nasıl bir tutum sergileyecekleri merak konusuydu. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu son durumu paylaştı. Peki, Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta konseri iptal mi, Isparta Gül Festivali konserine çıkacak mı?
27.05.2022 Kültür Sanat
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi ardından Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da sahne almaya hazırlanan Melek Mosso konseri de iptal edildi. Twitter hesabından açıklama yapan Mosso, "Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" dedi. Peki, Melek Mosso kimdir, kaç yaşında ve nereli? Melek Mosso şarkıları…
26.05.2022 Televizyon
Funda Arar göz kamaştırdı!
Funda Arar göz kamaştırdı! Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı, Songül Sarpbaş imzalı pembe elbisesiyle konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
3.05.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
Funda Arar çok tartışılan sahne kıyafetleri ile ilgili konuştu!
Funda Arar çok tartışılan sahne kıyafetleri ile ilgili konuştu! Daha önceki açıklamalarında sektöre girdiğinden beri tek amacının müzik yapmak olduğunu söyleyen Funda Arar, geçtiğimiz akşam Yeni Gazino'da sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Funda Arar, son dönemde tartışma konusu olan sahne kıyafetleri özelinde konuştu.
16.01.2022 Magazin
29 Ekim Duman konseri saat kaçta, Kocaeli Duman konseri nerede?
29 Ekim Duman konseri saat kaçta, Kocaeli Duman konseri nerede? Cumhuriyetin kuruluşunun 98’inci yıldönümü kapsamında yerel yönetimler geniş kapsamlı bir kutlama hazırlığı yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üç günlük Cumhuriyet ve Gençlik Festivali düzenlerken; İzmit Belediyesi kutlamaları 25 Ekim’den 3 gün sürecek çeşitli etkinlikler, yarışmalar, faaliyetler düzenlenecek. Düzenlenen etkinliklerden biri de Duman Konseri oldu. Peki, 29 Ekim Duman konseri saat kaçta, Kocaeli Duman konseri nerede?
25.10.2021 Gündem
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı!
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı! “Bergen” filmi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. “Acıların kadını” olarak anılan, önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in gerçek hayatı beyazperdeye uyarlanıyor.
15.09.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı moral verdi!
Ünlü şarkıcı moral verdi! Funda Arar, önceki akşam ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ kapsamında Turkcell Vadi Açıkhava’da hayranlarıyla buluştu.
8.08.2021 Magazin
Funda Arar'ın şok değişimi! 'Televizyonda görünce tanıyamadım'
Funda Arar'ın şok değişimi! 'Televizyonda görünce tanıyamadım' Uzun süredir ekranlardan uzak olan Funda Arar, Volkan Konak'ın sunduğu 'Kuzeyin Oğlu' programının 25 Haziran Cuma akşamı ekranlara gelen bölümüne konuk oldu. Eğlenceli anların yaşandığı gecede ünlü şarkıcı, yüzündeki değişimle dikkat çekti.
26.06.2021 Magazin
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir?
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? Ünlü şarkıcı Bergen'i öldüren Halis Serbest 'Bergen' filmi için ateş püskürdü. Halis Serbest, izni olmadan 'Bergen' filmini çekemeyeceklerini söyleyince gündem oldu. Peki, Bergen kimdir? Bergen neden öldü? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? İşte Bergen'in hayatı ve Bergen filmi ile ilgili merak edilenler...
12.06.2021 Gündem
Gonca Vuslateri hastaneye kaldırıldı! 'Çığlıklarım...'
Gonca Vuslateri hastaneye kaldırıldı! 'Çığlıklarım...' Koronavirüs tedavisine hastanede devam edilen oyuncu Gonca Vuslateri'nin belinden aşağı kaynar su döküldü. Vuslateri, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Çığlıklarımla İstanbul'u ayağa kaldırdım" dedi.
20.04.2021 Magazin
Bee Gees’ten İZEV’e destek! Seslerini şarkılarla duyuracaklar
Bee Gees’ten İZEV’e destek! Seslerini şarkılarla duyuracaklar İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı’na (İZEV) Pink Floyd’un kurucusu Roger Waters’tan sonra, dünyaca ünlü grup Bee Gees’in yaşayan tek üyesi Barry Gibb’den de destek geldi. Gibb, Stayin Alive şarkısını sosyal farkındalık için İZEV’e bağışladı. Şarkının Türkçe versiyonu ‘Yanımda ol, Benimle ol’ klibi ile 30 milyon izlenme ve toplumda çok yönlü farkındalık yaratılması hedefleniyor.
2.12.2020 Kültür Sanat
Bodrum'da Funda Arar rüzgarı
Bodrum'da Funda Arar rüzgarı Şarkıcı Funda Arar, geçtiğimiz akşam Bodrum Gündoğan'da sahne aldı.
22.08.2020 Magazin
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi...
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'yle ilgili Twitter hesabından paylaştığı video klipte, sözü ve müziği Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser gündem oldu. Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser birçok farklı dilde seslendirildi. Peki, Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in hayatı hakkında merak edilenler...
22.07.2020 Gündem
Korsan oldu
Korsan oldu Funda Arar’ın oğlu Aras, yedi yaşına girdi.
15.07.2020 Magazin
'Karantinada kilo aldık, sıkı diyet lazım'
'Karantinada kilo aldık, sıkı diyet lazım' Funda Arar,3.5 ay sonra sevenlerine Bodrum Günay Restaurant’ta konser verdi.
22.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Funda Arar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki funda arar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.