Ftx

Ftx

Son dakika ftx haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ftx ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ftx haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ftx

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ftx gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 ftx haberi bulunmuştur. Tüm ftx haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü 10 Ocak’ta SEC’in Bitcoin fiyatını doğrudan takip eden borsa yatırım fonlarını onaylamasının ardından başlayan yükseliş kısa sürdü. Bitcoin dün Aralık 2023’ten bu yana ilk kez 39.000 doların altını gördü. Gün içinde tekrar bu seviyenin üzerine çıksa da uzmanlar yeni direnç noktalarının 38.000 ve 33.000 dolar olacağını belirtiyor.
25.01.2024 Ekonomi
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
Kripto paracılar dikkat! Soruşturma açıldı
Kripto paracılar dikkat! Soruşturma açıldı ABD sermaye piyasası otoritesi SEC, kripto faaliyetleri için Robinhood'a soruşturma daveti gönderdi.
28.02.2023 Ekonomi
Kripto paralara 'enflasyon' dopingi! Bitcoin zirveyi gördü
Kripto paralara 'enflasyon' dopingi! Bitcoin zirveyi gördü Kripto paralar 2023 yılıyla beraber toparlanmaya başladı. ABD enflasyonunun etkisiyle kripto para piyasaları çıkışa geçti. Bitcoin son 2 ayın en büyük yükselişini gerçekleştirdi.
14.01.2023 Ekonomi
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu Kripto para piyasasındaki son dakika gelişmeleri yatırımcıların yakın markajında. Sanal paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin rekor üstüne rekor kırarken piyasa hacmi de bir hayli büyüdü. Ancak son zamanlarda dev kripto para borsalarının patması da gündemden düşmüyor. Dünyanın sayılı büyük kripto para borsalarından Kraken, Japonya'da faaliyet göstermeme kararı aldı.
28.12.2022 Ekonomi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi FTX’in çöküşünün ardından kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Piyasanın büyüklüğü 800 milyar doların biraz üstünde seyrederken; Binance CEO’su Zhao geçtiğimiz hafta 24 saat içinde platformdan 1 milyar doların üzerinde varlık çekildiğini duyurdu. Blockchain analitik firması Nansen ise bu oranın 3 milyar dolar olduğunu belirtti. Kriptolarda dalgalı seyir sürse de uzmanlar bu ortamın geleneksel varlıkları olumsuz etkilemediğini söylüyor.
18.12.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi?
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? Kripto paralarda düşüş devam ediyor! Geçtiğimiz hafta boyunca yatay fiyat hareketine devam eden ve bu hafta başında küresel piyasalardan da destek alan Bitcoin, ABD’den gelen enflasyon verisiyle bir ayın en yüksek seviyesine yükselmişti. Fed faiz kararı sonrası kripto paralarda geri çekilme başladı. Yatırımcı da kripto paralardaki son durumu merak ederken, özellikle Ethereum ve Bitcoin’in neden düştüğünü araştırıyor. Peki, Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? FED kararı Ethereum ve Bitcoin’i nasıl etkiledi? İşte Kripto paralarda son durum…
15.12.2022 Ekonomi
MASAK'tan FTX açıklaması: Mal varlıklarına el konuldu
MASAK'tan FTX açıklaması: Mal varlıklarına el konuldu MASAK, FTX sorumlusu Sam Bankman - Fried ve ilgililerin Türkiye'deki varlıklarına el konduğunu açıkladı.
24.11.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: 13 ton 513 kilogram altın toplandı
Bakan Nebati: 13 ton 513 kilogram altın toplandı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Darphane Kazandıran Çeyrek Hesap Sistemi'nin başladığı 1 Mart'tan 23 Kasım'a kadar toplam 13 ton 513 kilogram altın toplandığını bunun bir rekor olduğunu söyledi.
23.11.2022 Ekonomi
Çöküşü kripto para piyasasını sarstı: 3 milyar dolar borcu çıktı
Çöküşü kripto para piyasasını sarstı: 3 milyar dolar borcu çıktı İflas başvurusu yapan kripto para borsası FTX’in en büyük 50 alacaklısına yaklaşık 3,1 milyar dolar borcu olduğu ortaya çıktı.
21.11.2022 Ekonomi
El Salvador yarından itibaren her gün 1 Bitcoin satın alacak
El Salvador yarından itibaren her gün 1 Bitcoin satın alacak El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yarından itibaren her gün 1 adet Bitcoin satın alacaklarını duyurdu.
17.11.2022 Ekonomi
BlockFİ iflas mı etti?  Kripto para piyasasında iflas çalkantısı!
BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflas çalkantısı! Kripto para piyasalarında iflas dalgası başladı. FTX'in iflası sonrası kripto para piyasalarında olumsuz dalga devam ediyor. Kripto para alım-satımı yanında faizli mevduat ve kredi hizmetleri de sunan BlocFi iflas başvurusunda bulunacağı iddia edildi. Peki, BlockFİ iflas mı etti? Kripto para piyasasında iflaslar mı başladı? Kripto para piyasalarında son durum ne? İşte BlockFİ hakkın merak edilenler…
16.11.2022 Ekonomi
FTX müşterilerine ve zengin hayırseverlere şok! Akıl hocası da isyan etti: Utanç duyuyorum!
FTX müşterilerine ve zengin hayırseverlere şok! Akıl hocası da isyan etti: Utanç duyuyorum! Kripto dünyasının harika çocuğu Sam Bankman-Fried, iş başarısı kadar bir vakıf aracılığıyla yürüttüğü hayırseverlik çalışmalarıyla da tanınıyordu. FTX'in iflasının ardından aralarında Bankman-Fried'in akıl hocasının da bulunduğu vakıf yöneticilerinin topluca istifa etmesiyle yangın yeni bir noktaya sıçradı. İşte son gelişmeler...
16.11.2022 Ekonomi
Elon Musk’ın Twitter'daki 'mavi tik' hamlesi, şirketleri milyonlarca dolar zarara uğrattı
Elon Musk’ın Twitter'daki 'mavi tik' hamlesi, şirketleri milyonlarca dolar zarara uğrattı Dünyaca ünlü iş adamı Elon Musk’ın Twitter Blue üyelerine ‘mavi tik’ verme uygulaması sonrasında yaşanan ‘taklit hesap’ manipülasyonu büyük şirketlere milyonlarca dolara mal oldu.
12.11.2022 Bilim ve Teknoloji
FTX borsası battı mı, kimin, neden battı? FTX olayı nedir, ne oldu, kripto para bankası FTX iflas mı etti?
FTX borsası battı mı, kimin, neden battı? FTX olayı nedir, ne oldu, kripto para bankası FTX iflas mı etti? Kripto para borsası FTX hakkında deprem etkisinde bir gelişme yaşandı. FTX’in ABD’de iflas süreci başlattığı duyuruldu. Şirketin Üst Yöneticisi (CEO) Sam Bankman-Fried’in de istifa ettiği bildirildi. Binance'in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, FTX'teki erimenin tam etkisinin henüz hissedilmediğini belirterek, "kademeli" kripto krizi konusunda uyarıda bulundu. Peki, FTX battı mı, FTX borsası iflas mı etti? FTX olayı nedir, neden battı, ne oldu?
12.11.2022 Ekonomi
FTX borsası kimin? FTX CEO’su Sam Bankman-Fried kimdir, istifa mı etti?
FTX borsası kimin? FTX CEO’su Sam Bankman-Fried kimdir, istifa mı etti? FTX iflas başvurusunda bulundu. Şirketin CEO'su Sam Bankman-Freid istifa etti. Peki, FTX borsası kimin? FTX CEO’su Sam Bankman-Fried kimdir, istifa mı etti?
12.11.2022 Dünya
Dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan FTX iflas etti!
Dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan FTX iflas etti! Kripto para piyasalarının işlem hacmi açısından en büyük üçüncü kripto para borsası olan FTX iflas etti. Şirket iflas başvurusunda bulundu. Şirketin CEO'su Sam Bankman-Fried istifa ederek şirketten ayrıldı.
11.11.2022 Ekonomi
Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Bitcoin son 2 yılın en düşük seviyesinde!
Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Bitcoin son 2 yılın en düşük seviyesinde! Bitcoin’deki sert düşüş yatırımcıları endişelendiriyor. Önce kripto para borsası Binance'in rakibi FTX'i satın alma planı, daha sonra da satın alma anlaşmasından çekilmesi kripto piyasalarında çözülmeye neden oldu. Kripto para piyasasının istikrarına yönelik endişeler devam ederken yatırımcının gözü ABD enflasyon verilerine çevrildi. Peki, Bitcoin neden düştü? ABD enflasyon verileri Bitcoin’i nasıl etkiler? Kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar…
10.11.2022 Ekonomi
Kripto paralarda deprem! Bitcoin dibi gördü
Kripto paralarda deprem! Bitcoin dibi gördü Dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto para borsası FTX'in likidite anlamında zor duruma düşmesinin ardından Binance'dan destek istemişti. Binance CEO'su Zhao ise FTX'i satın almayı planladıklarını açıklamıştı. Kısa süre sonra ise Binance satın almadan vazgeçti. Bu gelişmeler yaşanırken 18 bin dolara gerileyen Bitcoin, satın almadan vazgeçilmesi haberiyle birlikte 15 bin 600 dolara kadar geriledi. Bitcoin böylece 4 günde yüzde 26 kaybettirdi.
10.11.2022 Ekonomi
Bitcoin'de kara gece! Saatler içinde resmen dibi gördü
Bitcoin'de kara gece! Saatler içinde resmen dibi gördü Bitcoin son dakika gelişmesi. Kripto para platformu Binance'in CEO'su Changpeng Zhao en büyük rakiplerinden olan FTX'in tamamını satın almak üzere niyet mektubu imzaladıklarını paylaştı. Satın alma açıklamasının ardından Bitcoin 1 saat içinde yüzde 6 değerlendi. Ancak bu yükseliş kısa sürdü ve Bitcoin bir anda çakıldı. Bitcoin'de kasım 2020'den bu yana bir ilk yaşandı.
8.11.2022 Ekonomi
Dev şirketin CEO'sundan deprem etkisi yaratan açıklama! Kripto para borsaları bir bir iflas ediyor
Dev şirketin CEO'sundan deprem etkisi yaratan açıklama! Kripto para borsaları bir bir iflas ediyor Son dakika gelişmesi. Kripto para borsasında son dakika... Son dönemde kripto paralarda gerçekleşen sert düşüş borsaları zora soktu. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried'den iflas açıklaması geldi. İşte detaylar...
29.06.2022 Ekonomi
FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin?
FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin? FTM geçen haftadan beri düşüş trendini sürdürüyor. 7 günde yüzde 40'tan fazla değer kaybeden 10 coin arasında yer alan FTM coin hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin?
13.06.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Geleceği yok
Bitcoin ile ilgili flaş açıklama! Geleceği yok Kripto para borsasında yaşanan düşüşlerin ardından Bitcoin kayıplarını toplayamazken piyasada yön arayışı devam ediyor. TerraUST krizi ve Fed etkisiyle büyük düşüş yaşayan Bitcoin bugün 30 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin hafta içinde 24.500 dolara kadar gerilemişti. Ethereum ise 2.073 dolar civarlarında seyrediyor. Peki kripto para uzmanları konuyla ilgili ne diyor?
16.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ftx ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ftx haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.