Fransa İçişleri Bakanı

Fransa İçişleri Bakanı

Son dakika Fransa İçişleri Bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fransa İçişleri Bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fransa İçişleri Bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransa İçişleri Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransa içişleri bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 738 fransa içişleri bakanı haberi bulunmuştur. Tüm fransa içişleri bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'nın başkenti Paris’te patlama şoku! Yaralı sayısı şok geçirenler dahil 50 kişi
Fransa'nın başkenti Paris’te patlama şoku! Yaralı sayısı şok geçirenler dahil 50 kişi Fransa'nın başkenti Paris'teki patlamayla ilgili bugün açıklama yapan savcılık, 6'sı kritik durumda olmak üzere yaklaşık 50 kişinin yaralandığını açıkladı. Yetkililer hafif yaralanmaların ve patlama sonrası şok geçirenlerin de bu sayıya dahil edildiğini vurguladı.
22.06.2023 Dünya
Paris'te şiddetli patlama!
Paris'te şiddetli patlama! Fransa’nın başkenti Paris’te meydana gelen doğal gaz patlamasında yaralı sayısı 29’a yükseldi.
21.06.2023 Dünya
Fransa’da bıçaklı saldırı şoku: 6'sı çocuk 7 kişi yaralandı
Fransa’da bıçaklı saldırı şoku: 6'sı çocuk 7 kişi yaralandı Fransa’nın güneydoğusundaki Annecy kentinde bıçaklı saldırı düzenlendi. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, yaralılar arasında çocukların da olduğunu belirti.
8.06.2023 Dünya
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Fransa'da bıçaklı saldırı! Çok sayıda yaralı var
Fransa'da bıçaklı saldırı! Çok sayıda yaralı var Başkent Paris'teki Gare du Nord tren istasyonunda sabah saatlerinde gerçekleşen saldırıda çok sayıda kişi yaralandı. Polis tarafından vurulan erkek saldırgan gözaltına alındı.
11.01.2023 Dünya
Avrupa felaketleri peş peşe yaşadı! Fransa, İtalya ve Avusturya'yı önce kuraklık ve yangın sonra fırtına vurdu: 13 ölü
Avrupa felaketleri peş peşe yaşadı! Fransa, İtalya ve Avusturya'yı önce kuraklık ve yangın sonra fırtına vurdu: 13 ölü Kuraklık ve orman yangınlarının ardından Avrupa’yı şimdi de şiddetli fırtınalar vurdu. İtalya, Avusturya ve Fransız adası Korsika’da 3’ü çocuk 13 kişi öldü. Can kayıplarına çoğunlukla devrilen ağaçlar sebep oldu. Avusturya’nın güneyinde etkili olan fırtına nedeniyle 2’si çocuk toplam 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
20.08.2022 Dünya
Fransa'da binada patlama: 2'si çocuk 7 ölü
Fransa'da binada patlama: 2'si çocuk 7 ölü Fransa’nın güneyinde bulunan Pyrénées-Orientales bölgesinde, bir binada meydana gelen patlama sonucu çıkan yangında 7 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2022 Dünya
Fransa'da tansiyon yükseliyor! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Fransa'da tansiyon yükseliyor! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi Fransa'nın deniz aşırı topraklarından Guadeloupe adasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan sağlık ruhsatı uygulamasına karşı gösterilerde yaşanan şiddet olayları nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirildi.
20.11.2021 Dünya
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir AK Parti MKYK ve MYK toplantıları sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, "Bir CHP vekili çıktı, 'Mavi Vatan kavramı saldırganlık içeriyor' dedi. Biri kalkıp böyle bir laf söylüyorsa tamamen karşısındayız. Mavi Vatan bizim açımızdan kırmızı çizgidir. Ancak Yunan Parlamentosu'ndan ifade edilecek bir sözün Türkiye'de edilmesi son derece üzücüdür. Marsilya-GS maçında Bozkurtlar'ın olay çıkarttığına dair Fransa'da bir vekil iddiada bulundu. Marsilya tribünleri içindeki bir grubun nefret söylemlerine yönelik pankart açtığı görülmüştür. Galatasaray'ı destekleyen vatandaşlar ise bu duruma uygun davranışlar sergilemiştir." dedi.
5.10.2021 Siyaset
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi...
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi... Son dakika haberine göre; Fransa'da yapılan bölgesel seçimlerin ilk turunda Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un kurucusu olduğu iktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi (LREM) başarı sağlayamadı.
21.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi tehdit
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi tehdit Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasının final programında konuştu. Erdoğan, "Koronavirüs kadar tehlikeli olan İslam düşmanlığı virüsü özellikle Avrupa ülkelerinde hızla yayılıyor. Geldiğimiz noktada durum, ürkütücü bir hal almış, Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi bir güvenlik tehdidine dönüşmüştür." ifadelerini kullandı.
12.05.2021 Gündem
Fransa'da ortalık karıştı! Her yeri yakıp yıktılar
Fransa'da ortalık karıştı! Her yeri yakıp yıktılar Fransa'nın başkenti Paris'te yeni güvenlik yasa tasarısını protesto eden göstericilere, polis müdahale etti.
28.11.2020 Dünya
Fransa resmen yasakladı! Türkiye'den sert açıklama...
Fransa resmen yasakladı! Türkiye'den sert açıklama... Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, ülkede faaliyet gösteren Bozkurtlar Hareketi'nin yasaklandığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin "Bozkurtlar" hareketinin kapatılmasına yönelik aldığı Bakanlar Kurulu kararına ilişkin "Söz konusu ülkenin münferit birtakım kişilere ve bu kişilerin eylemlerinden hareketle böyle bir hareket ve oluşum varmış gibi hayal mahsulü kararlara tevessül etmesi içinde bulunduğu çelişkili psikolojinin son tezahürü olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.
4.11.2020 Gündem
Fransa İçişleri Bakanı Darmanin: Marketlerdeki helal gıda ürünleri reyonlarından rahatsız oluyorum
Fransa İçişleri Bakanı Darmanin: Marketlerdeki helal gıda ürünleri reyonlarından rahatsız oluyorum Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, ülkedeki marketlerde helal gıda ürünlerine özel reyonların bulunmasından rahatsız olduğunu belirtti.
21.10.2020 Dünya
Fransa'nın başkenti Paris'te bıçaklı saldırı
Fransa'nın başkenti Paris'te bıçaklı saldırı Fransa'nın başkenti Paris'te saldırganın bir kişinin başını kestiği duyuruldu. Saldırganın polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildiği ifade edilirken; yetkililer, olayın terör saldırısı olup olmadığının incelendiğini belirtti.
16.10.2020 Dünya
Polis üstsüz güneşlenen kadınları uyardı! Ülke ayağa kalktı
Polis üstsüz güneşlenen kadınları uyardı! Ülke ayağa kalktı Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, polisin Akdeniz sahilindeki kadınlardan giyinmelerini istemesinin ardından üstsüz güneşlenmeyi savundu.
26.08.2020 Yaşam
Fransa İçişleri Bakanı Castaner'den İspanya ve İtalya'ya "Kovid-19"  tepkisi
Fransa İçişleri Bakanı Castaner'den İspanya ve İtalya'ya "Kovid-19" tepkisi Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında İtalya ve İspanya'nın aldığı kararlara tepki göstererek, "Avrupa düzeyinde ve özellikle Schengen bölgesi içinde alınacak kararları koordine edebilmemiz gerekiyor." dedi.
16.05.2020 Dünya
Fransa, Schengen ülkesi ve İngiltere'den gelenlere karantina uygulamayacak
Fransa, Schengen ülkesi ve İngiltere'den gelenlere karantina uygulamayacak Fransa'da corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 24 bin 895'e çıktı. Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner'den yaptığı açıklamada, 17 Mart'tan bu yana serbest dolaşım sınırlandırılması kurallarını ihlal eden 1 milyon kişiye para cezası kesildiğini belirtti. Fransa'da hükümet dün yaptığı açıklamada, Fransa vatandaşı olmayan Avrupa Birliği veya İngiltere vatandaşlarının karantinaya uyma zorunluluğu olmadığını açıkladı.
4.05.2020 Dünya
Fransa'da sağlık sistemi çöktü! Morg ücreti 150 euro
Fransa'da sağlık sistemi çöktü! Morg ücreti 150 euro Fransa’da corona virüs vakaları artmaya başladı. Dünyanın en büyük ülkelerinden bir olan Fransa’da sağlık sistemi yerle bir oldu. Cesetlerle dolan morglar daha fazla ölü alamadığı için, daha önce devletin el koyduğu soğuk hava depoları parayla açıldı.
10.04.2020 Dünya
Ve bir ilk! Hapis cezası...
Ve bir ilk! Hapis cezası... Fransa'da sarı yeleklilerin 1 Mayıs'ta düzenlediği eylemde göstericiye şiddet uygulayan polis, iki ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı. Bu karar bir ilk olma özelliği taşıyor.
19.12.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Güvenli bölgeye ilişkin projelerimiz hazır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Güvenli bölgeye ilişkin projelerimiz hazır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Suriye'nin kuzeyinde kurulması planlanan güvenli bölge için Türkiye ile ABD'nin görüşmeye devam ettiğini hatırlatarak, "Güvenli bölgede, gerekli altyapıyı, geçici ve kalıcı barınma yerlerini, hastaneleri, okulları inşa etmemiz lazım. Projelerimiz hazır; ancak hayata geçirilmesi için başta Avrupa Birliği (AB) olmak üzere bölgedeki tüm aktörlerin desteğine ihtiyaç var" dedi.
4.10.2019 Siyaset
Paris'te polislere saldırı! Ölü ve yaralılar var
Paris'te polislere saldırı! Ölü ve yaralılar var Fransa’da Paris Polis Merkezi'ne giren bıçaklı bir kişi polis memurlarına saldırdı. France 24 televizyonu, 4 polisin hayatını kaybettiği olayda saldırganın vurularak öldürüldüğünü duyurdu. Fransa İçişleri Bakanı bugün yapacağı Türkiye ziyaretini Paris saldırısı nedeniyle erteledi.
3.10.2019 Dünya
4 gün sonra başlıyor! 13 bin 200 polis görev alacak
4 gün sonra başlıyor! 13 bin 200 polis görev alacak Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, güneydeki Biarritz kentinde 24-26 Ağustos'ta düzenlenecek G7 Zirvesi sırasında 13 bin 200 polis ve jandarmanın görev yapacağını duyurdu.
20.08.2019 Dünya
AB'de çatlak! İkiye böldü
AB'de çatlak! İkiye böldü Akdeniz'deki göçmen sorunu bir kez daha Avrupa Birliği (AB) ülkelerini karşı karşıya getirirken, İtalya hükümetinin düzensiz göçmenlere karşı politikasına Fransa ve Almanya'dan eleştiri geldi.
30.06.2019 Dünya
Fransa İçişleri Bakanı: Patlamaya dair bir şüpheli yakalandı
Fransa İçişleri Bakanı: Patlamaya dair bir şüpheli yakalandı Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, Lyon kentinde meydana gelen ve biri çocuk, 13 kişinin yaralandığı patlamaya dair bir şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
27.05.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fransa İçişleri Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransa içişleri bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.