First Lady

First Lady

Son dakika first lady haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan first lady ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını first lady haber sayfamızda bulabilirsiniz.

First Lady

haberleri sayfasında son dakika yaşanan first lady gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.108 first lady haberi bulunmuştur. Tüm first lady haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Malezya Kraliçesi Iskandariah, Mozambik First Lady'si Nyusi, Surinam First Lady'si Seenacherry ve BM-Habitat İcra Direktörü Sharif ile görüştü. 
2.11.2023 Gündem
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Marilyn Monroe hakkında şok eden iddia! Yasak aşk detayı
Marilyn Monroe hakkında şok eden iddia! Yasak aşk detayı Marilyn Monroe hakkında dikkat çeken ortaya çıktı. Ani ölümüyle tüm dünyayı sarsan Hollywood'un efsanevi yıldızı Marilyn Monroe hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. O dönem ABD Başkanı John F. Kennedy ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Monroe'nun First Lady Jacqueline Kennedy ile ürkütücü bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.
20.07.2023 Dünya
John Kennedy’nin aile sırrı ortaya çıktı! Çocuk başına binlerce dolar...
John Kennedy’nin aile sırrı ortaya çıktı! Çocuk başına binlerce dolar... Suikasta kurban giden ABD eski başkanlarından John F. Kennedy’nin aile sırları ortaya çıktı. Yeni çıkan bir kitap, ABD’nin suikasta kurban giden eski başkanı JFK’nin, karısı Jackie Kennedy’ye kusursuz aile imajı için milyonlar ödediğini yazdı.
17.07.2023 Dünya
Beyaz Saray'da kokain bulundu! Sözcü bu sözlerle itiraf etti
Beyaz Saray'da kokain bulundu! Sözcü bu sözlerle itiraf etti Beyaz Saray Sözcüsü, kokain bulunduğunu doğruladı. Sözcü Karine Jean-Pierre Beyaz Saray’da bulunan yasaklı maddeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Kokainin bulunduğu yer, ziyaretçilerin yoğun olduğu bir yer” dedi.
6.07.2023 Dünya
Biden'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! Kanser tespit edildi
Biden'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! Kanser tespit edildi Beyaz Saray doktoru Kevin O'Connor, Joe Biden'ın geçen ay göğsünden alınan numuneyle ilgili açıklama yaptı. ABD Başkanı'nın cilt lezyonlarının biyopsi operasyonu sonucunda kanserli olduğunun tespit edildiğini duyurdu. Doktor, ek tedavi gerektirip gerektirmediğine ilişkin de net konuştu.
4.03.2023 Dünya
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Emine Erdoğan'a Uluslararası Apiterapi Federasyonunca 'Dr. Beck Ödülü' takdim edildi
Emine Erdoğan'a Uluslararası Apiterapi Federasyonunca 'Dr. Beck Ödülü' takdim edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Uluslararası Apiterapi Federasyonunca, arı ürünlerinin tıp alanında kullanılması amacıyla apiterapi çalışmalarının Türkiye'de yaygınlaştırılmasındaki katkısı dolayısıyla 'Dr. Beck Apiterapi Ödülü' takdim edildi.
3.02.2023 Gündem
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı
ABD Başkanı Biden'ın akıl sağlığı sorgulanıyor! ABD'de infial yarattı Gelecek ay 80 yaşına basacak olan ABD Başkanı Biden’ın kekemeliğin yanı sıra dalgınlığı, isimleri unutması, şaşkın haldeki görüntüleri 2024’teki başkanlık seçimleri öncesinde Amerika’da tartışma konusu oldu.
22.10.2022 Dünya
Emine Erdoğan: Çevre sorunlarının çözümünde medyanın apayrı bir rolü ve önemi var
Emine Erdoğan: Çevre sorunlarının çözümünde medyanın apayrı bir rolü ve önemi var Çevre Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çevre sorunlarının çözümünde medyanın apayrı bir rolü ve önemi olduğunu, kitle iletişim araçlarının insanların duygu ve düşünce dünyaları üzerindeki etkisinin gün geçtikçe daha da arttığını belirtti.
20.10.2022 Siyaset
ABD Başkanı Biden kürsüde yolunu şaşırdı
ABD Başkanı Biden kürsüde yolunu şaşırdı ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı bir etkinlikte yaptığı konuşmanın ardından sahneden inmek isterken yolunu şaşırdı. Hareketleri nedeniyle sosyal medyada gündem olan Biden'ın "yine kafasının karıştığı" iddia edildi.
28.09.2022 Dünya
BM Genel Sekreteri Guterres'ten Emine Erdoğan'a "sıfır atık" teşekkürü
BM Genel Sekreteri Guterres'ten Emine Erdoğan'a "sıfır atık" teşekkürü Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a "sıfır atık" konusundaki çabaları ve desteğinden ötürü teşekkür etti.
27.09.2022 Siyaset
Kuzey Kore'den füze hamlesi! Kim Jong-un düğmeye bastı
Kuzey Kore'den füze hamlesi! Kim Jong-un düğmeye bastı Kuzey Kore'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Dünya şokta. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un emri verdi. Güney Kore, Kuzey Kore'nin füze hamlesini resmen duyurdu. Öte yandan Kuzey Kore liderinin ‘diktatör’ olarak anılan lideri Kim Jong-Un’un özel yaşamı ile ilgili medyada pek az bilgi yer alıyor. Kuzey Kore’nin first Lady’si Ri Sol-ju ilk kez 2012 yılında görüntülenmişti. Çiftin 3 çocuğu olduğuna inanılıyor. Şimdi de sır gibi tutulan kızı ortaya çıktı. İşte gerilimi arttıran haberin detayları...
24.09.2022 Dünya
Emine Erdoğan: Sıfır Atık'ı tüm ülkelerde bir yaşam biçimi haline dönüştüreceğiz
Emine Erdoğan: Sıfır Atık'ı tüm ülkelerde bir yaşam biçimi haline dönüştüreceğiz ABD’nin New York kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Brigitte Macron Türkevi'nde bir araya geldi. Emine Erdoğan, “Sıfır Atık'ı tüm ülkelerde bir yaşam biçimi haline dönüştüreceğiz.” dedi.
22.09.2022 Siyaset
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek
Emine Erdoğan liderliğinde Sıfır Atık Projesi'ne 'first lady'lerden destek ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nin teras katında lider eşlerinin de katılığı Türk mutfağının tanıtımının yapıldığı gastronomi programında, "Türk Mutfağı, Anadolu'daki yüzlerce yıllık serüveninde, birçok farklı medeniyetle etkileşime girmiştir. Mutfağımızın kapıları, farklı dinlerin, kültürlerin ve etnik grupların birlikte yaşama deneyimine açılır" dedi. Öte yandan 18 'first lady', Emine Erdoğan'ın liderlik ettiği Sıfır Atık Projesi'ni imzalarıyla destekledi.
21.09.2022 Siyaset
ABD First Lady’si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü
ABD First Lady’si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden’ın geçtiğimiz çarşamba günü pozitif çıkan Covid-19 testi negatife döndü.
30.08.2022 Dünya
ABD'nin First Lady'si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü
ABD'nin First Lady'si Biden’ın Covid-19 testi negatife döndü ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'a yapılan Covid-19 testlerinin negatif çıkmasının ardından Biden’ın karantinasının sona erdiği bildirildi.
21.08.2022 Dünya
Volodimir Zelenski- Olena Zelenska ilk kez el ele! Tüm dünya onları konuşuyor
Volodimir Zelenski- Olena Zelenska ilk kez el ele! Tüm dünya onları konuşuyor Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska, savaşın ilk günlerinden beri sık sık sosyal medya hesabından dünyaya sesleniyor ve ülkesinin sesini duyurmaya çalışıyor. Zelenska’nın popülerliği giderek arttıkça dünyaca ünlü dergiler, televizyon kanalları da onun peşine düşüyor ve First Lady adeta paylaşamıyor. Bunun son örneği ise Olena Zelenska’nın Vogue dergisine verdiği röportaj… Üstelik bu kez kocasıyla el ele…
27.07.2022 Dünya
Biden’ın eşi Jill Biden’dan “tako” özrü
Biden’ın eşi Jill Biden’dan “tako” özrü ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden, dün katıldığı bir konferansta yaptığı konuşmada Latin Amerikalıları meşhur yemekleri "tako"ya benzettiği için sözcüsü Michael LaRosa aracılığıyla sosyal medya üzerinden özür diledi.
12.07.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'ın eşi Jill Biden, kaş yapayım derken göz çıkardı! Gafı büyük tepki topladı
ABD Başkanı Biden'ın eşi Jill Biden, kaş yapayım derken göz çıkardı! Gafı büyük tepki topladı Texas’ta katıldığı bir etkinlikte ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden, Latin Amerikalılara hitap etti. First Lady Biden konuşması sırasında iltifat etmeye çalışırken Meksika yemeği olan taco benzetmesi yaptı. Bu benzetme büyük tepki çekti.
12.07.2022 Dünya
First Lady Olena Zelenska kocasının kararını televizyondan öğrenmiş: Pasaportum bile hazır değildi...
First Lady Olena Zelenska kocasının kararını televizyondan öğrenmiş: Pasaportum bile hazır değildi... Rus ordusunun Ukrayna topraklarındaki işgali devam ederken bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin eşi First Lady Olena Zelenska, The Guardian Gazetesi'ne dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşgal öncesi savaşın başlayacağına inanmadığını söyleyen Zelenska "Elbette kimse benimle askeri sırları paylaşmadı. Açıkçası savaşın olacağına inanmıyordum. Pasaportum bile hazır değildi" ifadelerini kullandı.
18.06.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan flaş uzun menzilli füze açıklaması
ABD Başkanı Biden'dan flaş uzun menzilli füze açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, Ulusal Anma Günü'nde ülkelerin demokrasi ve özgürlük ilkeleri için fedakarlık etmeleri gerektiğini belirterek, "Ukrayna'nın mücadelesi demokrasi ve otokrasi arasındaki bir savaşın parçası" dedi. Öte yandan Biden, Ukrayna'ya Rusya topraklarına ulaşabilecek herhangi bir füze göndermeyi planlamadığını söyledi. Biden, bugün Anma Günü etkinlikleri önce Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, Ukrayna'ya uzun menzilli roket göndermeyi planlayıp planlamadığı sorusuna, "Rusya'ya ateş edebilecek hiçbir şey göndermeyeceğim" şeklinde cevap verdi.
30.05.2022 Dünya
First Lady Biden'dan Ukrayna'ya ziyaret
First Lady Biden'dan Ukrayna'ya ziyaret ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi First Lady Jill Biden, Ukrayna'yı ziyaret etti.
8.05.2022 Dünya
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem
Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi Olena Zelenska'dan AB'ye teşekkür NATO ve ABD'ye sitem Rus ordusunun işgaliyle başlayan savaş Ukrayna topraklarında tüm şiddetiyle sürüyor. Ukrayna lideri Zelenski’nin eşi, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska savaşın ilk günlerinden beri gözlerden uzak olsa da aslında hep gündemde. Zelenski’nin en büyük destekçisi olan First Lady, savaşın ilk günlerinde yaptığı açıklamalarla dünya gündemine taşınmıştı. Zelenska bu kez de Vogue dergisine konuştu ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu…
12.04.2022 Dünya
Putin'in eski eşinden dikkat çeken açıklamalar! Sıra dışı teklif...
Putin'in eski eşinden dikkat çeken açıklamalar! Sıra dışı teklif... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in özel hayatına ilişkin bilgiler sır gibi saklanırken, eski karısı Lyudmila Shkrebneva’nın Putin ile evli olduğu döneme dair anlattığı bazı ayrıntılar dikkat çekti. Anlatılanlar arasında en ilgi çeken ise Putin’in yaptığı sıra dışı evlenme teklifi.
15.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

First Lady ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki first lady haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.