Fırsatlar

Fırsatlar

Son dakika fırsatlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırsatlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırsatlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırsatlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırsatlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.989 fırsatlar haberi bulunmuştur. Tüm fırsatlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var
Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var Çankaya Köşkü'nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantı basına kapalı yapıldı. Yapılan açıklamada, 'Yeni anayasa çalışmaları toplantıda ele alındı; Türkiye’nin sivil, demokratik, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya olan ihtiyacı vurgulandı.' denildi.
1.05.2024 Gündem
Altın 'güzel fırsatlar sunuyor' dedi ve alım için tarih verdi! Gram altın 3.500 TL'yi görecek
Altın 'güzel fırsatlar sunuyor' dedi ve alım için tarih verdi! Gram altın 3.500 TL'yi görecek Altında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatlarıyla ilgili çok önemli uyarı geldi. ONS fiyatı 2300 dolar üstünde tutunma çabasını sürdürüyor. Buradan esen rüzgar altın gram fiyatını yukarı yönlü destekliyor. Orta Doğu'da azalan jeopolitik gerilimler altın fiyatlarının yükselişini sınırladı. Geri çekilen altın fiyatları yatırımcıya büyük kâr için fırsat sunuyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Yaşam
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı'
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı' Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, konut fiyatlarında yaşanan artışın tüketicileri yeni yollar aramaya teşvik ettiğini söyledi.
9.04.2024 Ekonomi
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri
Milliyet Executive ile teknoloji liderleri İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 28. sayısı, 5 Nisan tarihinde çıktı.
5.04.2024 Ekonomi
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
KİK ile Türkiye arasındaki işbirlikleri 13 yıl sonra yeniden başladı
KİK ile Türkiye arasındaki işbirlikleri 13 yıl sonra yeniden başladı Türkiye ile Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi (KİK) arasında Serbest Ticaret Anlaşması (STA), imzalanan ‘Ortak Bildiri' ile 13 yıl aradan sonra tekrar başlatıldı. İmza törenin ardından konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Uzun bir aradan sonra Ortak Bildiri ile iki ülke arasında STA müzakerelerinin yeniden başlandığını dile getirdi.
21.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
17.03.2024 Şampiy10
15 Mart Dünya Uyku Günü! Dünya Uyku Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı?
15 Mart Dünya Uyku Günü! Dünya Uyku Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı? Her yıl gece ve gündüzün eşit olduğu 21 Mart İlkbahar Ekinoksundan önceki Cuma günü tüm dünyada “Uyku Günü” olarak kutlanıyor. Bu yıl 15 Mart'ta kutlanan Dünya Uyku Gününün sloganın “Küresel Sağlık İçin Uyku Eşitliği” olarak belirlendi. Peki, 15 Mart Dünya Uyku Günü! Dünya Uyku Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı?
15.03.2024 Gündem
Türkiye turistik tren seferlerini sevdi! 11 bin 611 yolcu seyahat etti
Türkiye turistik tren seferlerini sevdi! 11 bin 611 yolcu seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, turistik tren seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, "Turistik Doğu Ekspresi, Ankara-Kars yönünde 42, Kars-Ankara yönünde 42 olmak üzere toplam 84 tren sefer yaptı. Dönem sonu itibarıyla bu seferlerde 11 bin 611 yolcu seyahat etti. Ankara-Diyarbakır-Ankara Turistik Treni ve Ankara-Tatvan-Ankara Turistik Treni işletilmeye başlanacak." dedi.
14.03.2024 Gündem
Trabzonsporlu yıldız Stefano Denswil kandal golle ilgili konuştu
Trabzonsporlu yıldız Stefano Denswil kandal golle ilgili konuştu Trabzonsporlu futbolcu Stefano Denswil, Süper Lig'in 29. haftasında Fatih Karagümrük'ü 5-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından konuştu. Stefano Denswil, Uğurcan Çakır ile arasındaki anlaşmazlık sonrası yenen golle ilgili de konuştu.
10.03.2024 Trabzonspor
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) 8 Mart Kadınlar Günü’nü yazılı bir mesajla kutladı.
8.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat
Bakan Uraloğlu: Güneydoğu’ya iki yeni turistik hat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘Ankara-Diyarbakır’ ve ‘Ankara-Tatvan’ hatlarında yemekli ve yataklı vagonlardan oluşan yeni turistik trenlerin sefere başlamaya hazırlandığını duyurdu.
1.03.2024 Gündem
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu”
“Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotifi Türkiye oldu” Ev aletleri üreticisi BSH’nin dört ana yönetim bölgesinden biri olan Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin (REM), 2023 yılındaki performansını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda bu yıl Gelişen Pazarlar Bölgesi’nin lokomotif ülkesinin Türkiye olduğu belirtildi.
29.02.2024 Ekonomi
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti
Beşiktaş'tan Ernest Muci kararı! Fernando Santos'un planı değişti Yeni transfer 10 numara Ernest Muci’yi ilk maçında sağ kanatta oynatması sebebiyle eleştirilen Fernando Santos, Milot Rashica’nın dönüşüyle Konya maçı planlamasında değişikliğe gidecek.
14.02.2024 Beşiktaş
Altın fiyatlarında bomba tahmin! Düşüş sonrası yeni rekorlar gelecek
Altın fiyatlarında bomba tahmin! Düşüş sonrası yeni rekorlar gelecek Altın fiyatlarında alım fırsatı... Gram altın alacaklar için kritik tarih açıklandı. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yeni fırsatlar için önemli bilgiler verdi. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatları yükselişe geçecek. Ancak yeni rekordan önce bir alım fırsatı daha yatırımcının karışına çıkıyor. Altın fiyatlarında yatırımcıyı neler bekliyor. İşte son dakika altın fiyatları ve altının geleceğini belirleyecek tüm detaylar...
8.02.2024 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! Elektrikli araç alacaklara uyarı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! Elektrikli araç alacaklara uyarı Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. Pandemi sonrası otomobil sektöründe yaşanan değişiklikler, 2024 itibarıyla sıfır ve ikinci el araç alıcılarına büyük fırsatlar sunuyor. Sıfır ve ikinci araba fiyatları döviz kurunun yükselmesine rağmen geriliyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan sektör temsilcileri araba alacaklara uyarılarda bulunarak son durum hakkında bilgi verdi. Öte yandan ikinci el elektrikli araç alacak vatandaşlara içinde önemli uyarılarda bulunuldu.
8.02.2024 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Manisa iş dünyası ile bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ticaret Bakanlığı bütçesinin yüzde 60'ı ihracat desteklerine ödeniyor. 2024 bütçemizde de ihracat desteklerini yüzde 110 oranında artırarak inşallah siz değerli ihracatçılara sunacağız" dedi.
5.02.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in gözü Marsilya'daki rekorunda!
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in gözü Marsilya'daki rekorunda! Ankaragücü maçında Fenerbahçe’yi adeta tek kişilik gösterisiyle galibiyete taşıyan Cengiz Ünder, Antalyaspor deplasmanında da şovuna devam ederek enfes bir gol attı. Milli yıldız, Marsilya'daki rekoruna gözünü dikti.
4.02.2024 Şampiy10
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! İşte piyasada son durum
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş düşüş! İşte piyasada son durum Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. Pandemi sonrası otomobil sektöründe yaşanan değişiklikler, 2024 itibarıyla sıfır ve ikinci el araç alıcılarına büyük fırsatlar sunuyor. Sıfır ve ikinci araba fiyatları döviz kurunun yükselmesine rağmen geriliyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan sektör temsilcileri araba alacaklara uyarılarda bulunarak son durum hakkında bilgi verdi.
30.01.2024 Ekonomi
Alper Gezeravcı: Mikro yer çekimi ortamı, dünyada sahip olmadığımız fırsatlar yaratıyor
Alper Gezeravcı: Mikro yer çekimi ortamı, dünyada sahip olmadığımız fırsatlar yaratıyor Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda kalacağı sürede yaptığı deneylere ilişkin, "Mikro yer çekimi ortamında bu kristalleri incelemek, bir tümörün nasıl geliştiğini analiz etmek ve bununla mücadele edecek yeni bir ilaç yapmak için araştırma yapmak mümkün. Dolayısıyla, mikro yer çekimi ortamı, bilimsel araştırmalar için dünyada sahip olmadığımız çok farklı fırsatlar yaratıyor" dedi.
28.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fırsatlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırsatlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.