Fırat Üniversitesi

Fırat Üniversitesi

Son dakika fırat üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fırat üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fırat üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.217 fırat üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm fırat üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elazığ'da maden işçilerinin üzerine taş düştü! 1’i ağır, 2 işçi yaralandı
Elazığ'da maden işçilerinin üzerine taş düştü! 1’i ağır, 2 işçi yaralandı Elazığ’ın Palu ilçesinde krom madeni ocağında üzerlerine taş düşen 1’i ağır, 2 işçi yaralandı.
25.03.2024 Gündem
Türk bilim insanın büyük başarısı! Einstein Nobel ödülü aldı, Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu ispatladı
Türk bilim insanın büyük başarısı! Einstein Nobel ödülü aldı, Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu ispatladı Fırat Üniversitesi (FÜ) Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu, Albert Einstein'ın 119 yıl önce ortaya koyduğu ışığın doğasıyla ilgili 'foton teorisi'ni ispatlamak adına nanoteknoloji sistem geliştirdi. Prof. Dr. Yakuphanoğlu, geliştirdiği sistemle Einstein’ın ışığın hem parçacık hem de dalga davranışı gösterdiğine dair teorisini gözle görülür şekilde ispatladı.
28.01.2024 Gündem
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli?
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli? Şahin Şerifoğulları AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı oldu. Şerifoğulları'nın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti Elazığ’da kız arkadaşını 2 saat boyunca darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktora 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Daha önce hastane odasında verdiği röportaj ile gündeme gelen Dilan Tali, şikayetinden vazgeçtiğini beyan ederken, cumhuriyet savcısı mahkeme tarafından verilen karara itiraz etti.
6.10.2023 Yaşam
‘Ateş yakma’ uyarısı sonu oldu! Feci olay
‘Ateş yakma’ uyarısı sonu oldu! Feci olay Elazığ’da iddiaya göre Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görevli temizlik görevlisine kurumuş otları ateş yakarak temizlememesi uyarısında bulunan şahıs ile temizlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Temizlik görevlisinin itmesi sonucu düşerek başı sert zemine çarpan adam hayatını kaybetti.
1.10.2023 Yaşam
11 Türk üniversitesi dünyanın en iyileri listesine girdi!
11 Türk üniversitesi dünyanın en iyileri listesine girdi! Dünyanın en iyi üniversiteleri listesine Türkiye'den 11 üniversite girdi. Dünya üniversiteleri sıralama kuruluşu Times Higher Education (THE), 2024’ün en iyi üniversitelerini açıkladı. 1904 kurumun sıralandığı listede Türkiye’den 75 üniversite yer aldı. İlk 1000’e 11 Türk üniversitesi girdi. ODTÜ, Koç ve Sabancı Üniversiteleri ise ilk 500’e girmeyi başardı.
28.09.2023 Eğitim
Kavga ettiği kişilerin üzerine kızgın yağ döktü!
Kavga ettiği kişilerin üzerine kızgın yağ döktü! Elazığ’da iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi, husumetlilerinin üzerine kızgın yağ döktü. Yaralanan 1‘i ağır, 2 kişi, hastanede tedaviye alındı.
2.09.2023 Yaşam
Elazığ'da bıçaklı ve satırlı kavga! Ölü ve yaralı var
Elazığ'da bıçaklı ve satırlı kavga! Ölü ve yaralı var Elazığ'ın Palu ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı ve satırlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
29.08.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Elazığ’da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 32 kişi de yaralandı.
19.07.2023 Yaşam
Yılan paniği! Uzmanlar uyardı: Piton ve boğa yılanların yuvaları bozuldu
Yılan paniği! Uzmanlar uyardı: Piton ve boğa yılanların yuvaları bozuldu Birçok ilde yılan paniği yaşanıyor. Dünyada sıcaklık rekorlarının kırıldığı Temmuz ayında, özellikle deprem bölgesi Elazığ’da son dönemlerde yılanların çok fazla görülmesiyle ilgili bilgi veren Fırat Üniversitesi (FÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. İbrahim Akın Temizer, "Ekolojik dengenin değişmesinden ve bu depremlerden dolayı piton ve boğa yılanların yerleri bozuldu" dedi.
17.07.2023 Yaşam
Motosiklet kazasında ölen Mustafa'nın, gazi olduğu ortaya çıktı
Motosiklet kazasında ölen Mustafa'nın, gazi olduğu ortaya çıktı Elazığ'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden Mustafa Ulukaya'nın (29), 5 yıl önce Zeytin Dalı Harekatı'na uzman çavuş olarak gönüllü katıldığı, çıkan çatışmada yaralanıp, gazi olduğu ortaya çıktı. 
11.05.2023 Yaşam
Balkondan düşen 7 yaşındaki Ahmet, yaşamını yitirdi
Balkondan düşen 7 yaşındaki Ahmet, yaşamını yitirdi Elazığ'da, 7'nci kat balkonundan düşüp yaralanan Ahmet Arslan (7), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
27.04.2023 Yaşam
Elazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu! Öğretmen, anne ve babasıyla 3 kardeşini öldürüp intihar etti
Elazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu! Öğretmen, anne ve babasıyla 3 kardeşini öldürüp intihar etti Elazığ’da doğal gaz kaçağı için bir eve giren polis ekipleri, 6 kişiyi kafasından silahla vurulmuş halde buldu. Aktif olarak görev yapan bir öğretmenin, ailesini katlettikten sonra intihar ettiği öğrenildi.
31.03.2023 Gündem
Ökkeş Kavak kimdir? Gaziantep Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak hangi partiden, neden gözaltına alındı?
Ökkeş Kavak kimdir? Gaziantep Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak hangi partiden, neden gözaltına alındı?   Depremden en çok etkilenen Gaziantep’in Nurdağı’nda Belediye Başkanı Ökkeş Kavak gözaltına alındı. Peki, Ökkeş Kavak kimdir? Gaziantep’in Nurdağı’nda Belediye Başkanı Ökkeş Kavak hangi partiden, neden gözaltına alındı? 
25.02.2023 Gündem
4.6 büyüklüğündeki depremde zeminde sıvılaşma oluşması uzmanları da şaşırttı
4.6 büyüklüğündeki depremde zeminde sıvılaşma oluşması uzmanları da şaşırttı Elazığ’da 17 Şubat'ta meydana gelen 4,6'lık deprem sonrası Yolüstü köyünde metrelerce uzanan yarıkların zemin sıvılaşması olduğu tespit edildi. Elazığ Jeoloji Mühendisler Odası Başkanı Jeoloji Yüksek Mühendisi Burhan Daş, 4,6 büyüklüğündeki bir depremde meydana gelen sıvılaşmaya kendilerinin de şaşırdığını söyledi.
22.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İkinci büyük depremde 60 saniyede 6,6 metre ötelenme gerçekleşti
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İkinci büyük depremde 60 saniyede 6,6 metre ötelenme gerçekleşti İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Gözlemlerimiz Kahramanmaraş merkezli ikinci büyük depremin Çardak Fayı ve Doğanşehir Fayının kırılmasıyla oluşan iki segmentli bir deprem olduğunu göstermektedir" dedi. Depremin yer kabuğunu metrelerce öteye taşıdığını belirten Prof. Dr. Sözbilir, "İkinci büyük depremde 60 saniyede, 6,6 metre ötelenmenin gerçekleştiğini anlıyoruz. Özellikle Malatya'nın Doğanşehir ilçesi, depremin sismik kaynağı olan Doğanşehir Fayı boyunca konumlandığından, yeni yapılanmanın bu fay zonunun dışına çekilmesi hayati derecede önem taşımaktadır" dedi.
18.02.2023 Gündem
12 yaşındaki kız öğrenci, sınıfın penceresinden atladı! Hayati tehlikesi var
12 yaşındaki kız öğrenci, sınıfın penceresinden atladı! Hayati tehlikesi var Elazığ'da, okulun 2’nci katından atlayan 7'nci sınıf öğrencisi M.Ö.'nün (12) yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Vücudunda kırıklar olan M.Ö.'nün, sağlık durumunun iyiye gitmesi durumunda ameliyata alınacağı belirtildi.
10.01.2023 Yaşam
Randevuya geç kalıp, doktoru darbetti! Hasta hakkındaki gerçeği polislerden öğrendi
Randevuya geç kalıp, doktoru darbetti! Hasta hakkındaki gerçeği polislerden öğrendi Elazığ’da randevusuna geç gelen hasta doktorun muayene edeceğini söylemesine rağmen genç doktoru darp etti. Olaya hasta yakınları ve güvenlik görevlileri müdahale ederken, genç doktor şiddet uygulayan kişi ile ilgili öğrendiği gerçek karşısında şoke oldu.
7.01.2023 Yaşam
Bankacılığı bırakıp köyüne yerleşti! Kendi işinin patronu oldu
Bankacılığı bırakıp köyüne yerleşti! Kendi işinin patronu oldu Uzun yıllar bankacılık sektöründe çalışan Engin Öztürk, mesleğini bırakarak devletten aldığı 100 bin lira hibeyle köyüne yerleşti ve besi yetiştiriciliğine başladı.
19.12.2022 Gündem
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor
Mühendisliği bırakıp bu işe girdi! Talebe yetişemiyor Elazığ'da yaklaşık 2 ay önce yöresel köy ürünleri üzerine işletme açarak 15 çeşit meyve kurutmaya başlayan genç girişimci Ahmet Altunyuva, şimdi siparişlere yetişemiyor.
18.12.2022 Gündem
15 yaşındaki çocuğun midesinden 1 metrelik şarj kablosu ve toka çıktı
15 yaşındaki çocuğun midesinden 1 metrelik şarj kablosu ve toka çıktı Diyarbakır'da kusma ve bulantı şikayetiyle hastaneye götürülen, çekilen röntgeninde 1 metrelik şarj kablosu ve toka yuttuğu tespit edilen 15 yaşındaki erkek çocuğu, Elazığda gerçekleştirilen operasyonla yuttuğu cisimlerden kurtuldu.
15.12.2022 Yaşam
Evinde ölü bulunan Şevval hemşirenin eski erkek arkadaşının ifadesi alındı
Evinde ölü bulunan Şevval hemşirenin eski erkek arkadaşının ifadesi alındı Elazığ’da ailesini ziyaret etmek için Adana’ya gideceği gün evinde ölü bulunan hemşire Şevval Gazel Bulut’un (25), 3 ay önce ayrıldığı erkek arkadaşının ifadesi alındı. Telefonu da incelenen ismi açıklanmayan erkek arkadaşı serbest bırakıldı.
3.12.2022 Yaşam
Evinde ölü bulunan hemşirenin son görüntüleri ortaya çıktı
Evinde ölü bulunan hemşirenin son görüntüleri ortaya çıktı Elazığ’da evinde ölü bulunan 25 yaşındaki hemşirenin bir hafta önce çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.
1.12.2022 Yaşam
Elazığ TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama 23 Kasım 2022! TOKİ Elazığ kura çekimi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi sorgulama ekranı
Elazığ TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama 23 Kasım 2022! TOKİ Elazığ kura çekimi sonuçları 2+1 3+1 isim listesi sorgulama ekranı Elazığ TOKİ kura çekilişi sonrası TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılıyor. Noter huzurunda düzenlenen TOKİ Elazığ kura çekimi TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip ediliyor. Kura sonrası ev sahibi olmaya hak kazanan talihlilerin isim listesi ise TOKİ'nin resmi adresinden ulaşılabilecek. İşte Elazığ TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama…
23.11.2022 Gündem
Elazığ’da otomobil takla attı: 3 yaralı
Elazığ’da otomobil takla attı: 3 yaralı Elazığ'da otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.
12.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.